Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα σεβαστώ εγώ ο/η Κ τη θρησκεία σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 8 Νοεμβρίου 2018.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @tithon

    Eπίσημα στοιχεία απογραφής γιά τα θρησκεύματα στην ελλάδα δεν υπάρχουν αφενός γιατί "είμαστε όλοι παχιόκ", και αφεδύο διγιότι όλα μάς φαίνονται όλα ίδγια καθότι "είμαστε όλοι παχιόκ" και πολύ μας αρέσει η κολοκυθιά, όχι πως τη παίζαμε παιδγιά, αλλά ως κουβεντολόι κι επιχείρημα μαζί, διγιότι αν δεν είναι επιχείρημα η απορία η ξεκούδουνη η καλοκαυλαντισμένη καλέ κύριε, τι θέτε να κάμνομεν, πρέπει σώνει και καλά να ξεστραβωθώμεν κατάπώς βολεύει εσένανε και τους όμοιούς σου, είδαμε και τα μούτρα σου τι γράφεις - χα(!), για να απορήσουμε, η σκέτη παρόλα δεν σού κάνει(?), τι θές να μάθουμε και να ψάξουμε, σιχτίρ..?
    Δεν μάς αξίζει, δεν μάς αρμόζει, έτσι γουσταρίζουμε, έτσι μάθαμε στο σχολείο, ελληνική παιδεία το λένε αν θες να ξέρεις, κι επειδή είναι η καλύτερη κι εμείς είμαστε καλύτεροι, πάρτη να μάθεις-αμέ, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, λα-λα-Λόλα και πάπαλα, τόχουμε από μάνα, στο ντιενέι ρε άσχετε, κι εσύ είσαι τέτχοιος κι αλλού αυτά, κι έρχονται οι δικοί μας με χρυσάφχια από την Ανδρομέδα, Χριστιανισμός και Ελ είναι σαν το Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία να σε πληροφορήσω, να ξεπληρώσουμε τα δάνεια και μετά θα σας ξεπαστρέψουμε όλους τις άθεοι και τση παγανιάρηδοι να ησυχάσουμε...
    Α, μα πχια δω πέρα μέσα, δεν μπορούμε να βρούμε την ησυχία μας, νισάφι...
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Διαλογιστείτε διαλογιστείτε
    Τι καθ΄ομοίωσιν τι Νιρβάνα; 'Ενας αχταρμάς αφού.
    Διαλογιστείτε
    Χάρε Κρίσνα
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Στα μέρη μου, η "δημοκρατικότητα" μετριέται με το να μπορεί η μειοψηφία να κρίνει και να επικρίνει τις θέσεις και τις απόψεις της πλειοψηφίας, όχι το αντίθετο. Και στην ιστορία που έχει καταγραφεί, ο φασισμός με πλειοψηφικές διαδικασίες ανέλαβε την εξουσία.

    Καταγράφοντας μια μέτρηση για να δείξω το πιθανό άτοπο της συζήτησης, δεν επιθυμούσα να προσβάλω τον ελληνικό λαό, άλλωστε στην ίδια έρευνα ο λαός μας παρουσιάζει το υψηλότερο σε 34 χώρες ποσοστό (89%) στην πεποίθηση ότι ο δικός του είναι ο ανώτερος πολιτισμός στον κόσμο - τέτοια πλειοψηφία κάτι θα ξέρει!

    Οπως και να 'χει, δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο, με δεδομένο και το εύρημα ότι στην ελλάδα το 66% πιστεύει στο "κακό μάτι", την βασκανία, όπως την αναγνωρίζει και η επίσημη θρησκεία, οπότε δεν είναι να τους μπεις στο μάτι, όσους ενεργειακούς μεσημβρινούς κι απογευματινούς κι αν παρεμβάλουν στην δεισιδαιμονία τους.

    Αραγε ένα Κ θα σεβόταν την πίστη ενός υ στη βασκανία, ενός υ που θα σπευδε σε κάθε πονοκέφαλό του με νερά και λάδια; Ισως αυτό να είναι νήμα από μόνο του...
     
  4. espimain

    espimain Contributor


    Όσο δίκιο και να έχετε, όσο και να συμφωνώ μαζί σας, εκείνο το περί μνημονίων πρέπει να το προσέξετε.

     
  5. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Το μεγαλύτερο κριτήριο για το αν ένα Κ σεβαστεί την θρησκεία ενός Υ είναι η διάσταση και η οριοθέτηση της επίροιας της πάνω στο οποιοδήποτε άτομο. Το να ζει κανείς κάποιο τροπο ζωής φτιαγμένο από τριβές πνευματικών αναζητήσεων είναι το ζητούμενο για το καθένα. Κάθε θεώρημα αντιστρέφεται του εαυτού του όταν οι πνευματικές αναζητήσεις γίνουν και πνευματικές πεποιθήσεις.

    Το δε χειρότερο υφίσταται όταν μια πεποίθηση ενός ύστερα από μια πνευματική του αναζήτηση κατασκευάζει τις άγκυρες του συμπαντός του, γιατι μια πεποίθηση γίνεται και πίστη παραλλήλα. Το να πιστεύει κάποιος ότι κάποτε θα σωθεί από εκείνες τις άγκυρες που έχει θέσει για τον εαυτό του σταματάει την διαδικασία των πνευματικών του αναζητήσεων, και εγκαθιστά ότι η σωτηρία του και η ευημερία του θα προέρθουν από κάτι πέρα του εαυτού του, και όχι από τον ίδιο του τον εαυτό.

    Σεβαστές λοιπόν οι πνευματικές αναζητήσεις για έναν τρόπο ζωής για κάποιον, αλλά όχι και οι πεποιθήσεις του που προέρχονται μέσα απο εκείνες τις αναζητήσεις, ιδίως όταν παύουν την εξέλιξη εκείνων ή άλλων.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Γιατί καλέ, θα με βγάλουν από το ευρώ; Α-πα-πα... Τι κακός...  

    Μου φάνηκε πάντως καλό ερμηνευτικό σχήμα για ένα λαό που έχει εκπαιδευτεί να αποτάσσεται τους παλιούς μεσσίες και να προσβλέπει στον επόμενο μεσσία που θα τον σώσει.. Σε μιαν ανώτερη δύναμη που θα εξευμενιστεί και θα αναγνωρίσει την αξία του, ώστε να τον κάνει όντως περιούσιο - αυξάνοντας την περιουσία του.

    Εδώ που τα λέμε όλο αυτό το σκηνικό δεν σας θυμίζει εκείνες τις υ που στολίζουν ολημερίς όοοολους τους πρώην Κ τους (παρτάκηδες, νάρκισσοι, εγωπαθείς και αλλες "ψυχοπάθειες") και προσβλέπουν στον επόμενο Κ που θα ναι αντάξιός τους; Που ευελπιστούν στο θετικό νεύμα αυτής της πάνσοφης συμπαντικής δύναμης που θα δει πόσο εξιλεωτικά υπέφεραν ως τα τώρα και θα ρίξει στο διάβα τους Εκείνον;

    Αλλα ερμηνευτικά σχήματα που θα οδηγούσαν και στις δύο περιπτώσεις σε υποψία ελαττωματικού DNA δεν μου αρέσουν για να εξηγήσω τα φαινόμενα της επαναλαμβανόμενης σύμπτωσης που παύει να είναι σύμπτωση.

    Ναι, είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα των μνημονίων, και η με βδελυγμία άρνηση του διαφωτισμού στα στοιχειώδη του, από την πλειοψηφία των ελλήνων, είναι ένα μόνο κομμάτι του παζλ. Αλλά είναι και το κομμάτι που ελέγχουμε περισσότερο, το "εμείς".

    Εν πάση περιπτώσει, αν κάποιων προσβάλεται το θρησκευτικό ή και πολιτικό συναίσθημα, αλλάζω την επωδό μου σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας:

    "Κίμ, πάτα το κουμπί!"

     
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    νομίζω δεν είναι μηχανιστικό.
    βέβαια έχει αφ εαυτού νόημα· αλλά μπορείς να αποκρούεις με το στανιό το νόημα, να το ξορκίζεις και να το αφήνεις ανολοκλήρωτο. αυτό μάλλον συζητιέται. η απόσπαση της εκδήλωσης απ' το περιεχόμενο.  
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    αυτό ναι. είναι ριζοσπαστική, εντυπωσιακή και χαρούμενη λύση. δεν είναι τιμωρητική.  
     
  9. RAIN

    RAIN nefelibata

    @elfcat

    Όχι Κιμ το κουμπί.
    Όχι ακόμα τουλάχιστον.
    Επικίνδυνο πράγμα η ελπίδα το ξέρω, αλλά ίσως οι επόμενες γενιές τα πάνε καλύτερα.
    Ίσως.
     
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το πιο χαριτωμένο τρέιλερ του "ανήκομεν εις την Δύσιν" δεν μπορεί παρά να είναι η συνάρτηση του διαφωτισμού με τα μνημόνια, το οποίον ως εμπορεύσιμον προϊόν ντύθηκε μαρκετινίστικα με μια πινελιά μεταφυσικής για να κατσικωθεί υπερβατικά με κάτι ανάμεσα σε ενοχές, φιλότιμο και Στοκχόλμη, στο πλαίσιο της συστημ(ατ)ικής δίαιτας των δυνητικά, και μη, ενεργουμένων για αύξηση του υποτακτικομαζοχιστικού κατωφλίου τους...

    Οι "διαφωτιστές" κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ποτιζοντουστάνανε με ένα περίεργο νερό, που έφταιγε για όλα...
    Ήταν τόσο αποτελεσματικό αυτό το νερό, που αυτοί που το κοροϊδεύανε τότενες, με το που το ήπιαν άρχισαν να συναρτούν διαφωτισμό και μνημόνια, πώς λέμε Ελένη Γλύκαντζη-Αρβελέρ, έτσι...

    Κυρίαρχοι σε λέει ο άλλος, πφφφ..!
    Καλέ άντε... Γελάσαμε και σήμερις...
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Και ο Κιμ παντως σε μνημόνιο συνεργασίας κατέφυγε και κατέστρεψε το κουμπί...  
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το μόνο κουμπί που μπορεί να πατάει ο Κιμάκος είναι του πλεϊστέσιο...
    Επίσης του αρέζει να πετάει και στρακαστρούκες τζούφιες...