Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Θα το κανες ; ...»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest05, στις 1 Ιουνίου 2006.

?

Ναι ή όχι;

  1. (υ)ναι

    27,0%
  2. (υ)όχι

    36,5%
  3. (Κ)ναι

    16,2%
  4. (Κ)όχι

    20,3%
  1. L_Strike

    L_Strike Contributor

    ΟΧΙ! Και μάλιστα "ΟΧΙ" σαν του Μεταξά! Την αξιοπρέπειά μου δεν την ξεπουλάω... το αν έχω ρίξει κάποιες τον εγωισμό μου είναι δικός μου λογαριασμός και για λόγους που ο ίδιος έρχόταν σε δεύτερη μοίρα! Προτιμώ να διαφθείρω τον εαυτό μου, όχι να με διαφθείρουν άλλοι με δέλεαρ τα φράγκα! Just say NO(zzy)!   
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Δηλαδή προτιμάς να γίνεις ένας φτωχός-πλην τίμιος μπιντιεσεμας ;;;;;;      

    (φιλαράκι σκέψου το..με 3,5 δις θα κάθεσαι κάτω από το Λευκό Πύργο και θα μοιράζεις χαστούκια μέρα-νύχτα για το υπόλοιπο της ζωής σου-να μην πω και της επόμενης)
     
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Πιθανόν να γίνομαι ο "Ρομπέν των Χαζών", αλλά σε κάποια πράγματα δεν μπαίνει καρτελάκι με τιμή επάνω! Το ποσό αστρονομικό μεν, ασήμαντο για το τι θα ένιωθα για μένα στην συνέχεια!

    (Τραγούδα όσο θες σύντεκνε!    NOT FOR SALE!!! Ούτε καν με ενοίκιο!)
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor


    Και όμως ζουν ανάμεσα μας :alien:    
     
  5. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Μια από τις πολλές φορές που ο Διογένης ο Κυνικός ετοιμάζεντο να κολατσίσει καταμεσής στην αγορά (forum) των Αθηναίων, ο Πλάτωνας τον επέπληξε:
    Αν ήσουν κι εσύ στην αυλή του Διονύσιου, δε θα είχες χρεία να πλένεις μαρούλια τώρα.

    Ο Διογένης, αβίαστα, του απεκρίθη:
    Αν έπλενες μαρούλια, δε θα είχες χρεία να υπηρετείς τυρράνους.

    (Ο Πλάτωνας, αντιπροσωπευτικός φασισταράς και συντηρητικός γερόπουστας, διετέλεσε επί διάστημα μέλος της αυλής του Διονυσίου των Συρρακουσών- περιώνυμος τύρρανος της αρχαιότητας και κάθαρμα ολκής. Δε διευκρινίζεται ασφαλώς αν υπηρέτησε ως κυρία επί των τιμών στην αυλή ο Πλούτο.)



    Ο L_Strike το έθεσε άριστα:
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Οι Κυριάρχοι είναι μοιρασμένοι!!;;
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: «Θα το κανες ; ...»

    Πως αλλιώς θα ιντριγκάραμε τους σκλάβους;    
     
  8. female

    female Contributor

    Αγορά, πώληση, ...αντικείμενο...
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Σκέψου αγαπητή μου, πως το σπάσιμο των ηθικών κανόνων έχει από μόνο του ανεκτίμητη αξία. Το χρήμα βοηθάει στο να σπάσει και ο ηθικός κανόνας που μόλις ανέφερα.
     
  10. savra

    savra Guest

    Όχι. Τον κυρίαρχό του καλό είναι να τον σέβεται ο καθένας, παρά τις σπασμωδικές εξάρσεις αντίδρασεις που ανάλογα με το υποκείμενο στην πορεία θα καλουπωθούν. Εξάλου κάποιοι κυρίαρχοι δεν σηκώνουν πολλά αστεία και μερικοί υποτακτικοί ξεπερνούν τα όρια  
     
  11. female

    female Contributor


    Προτιμώ να θέτω τους δικούς μου ηθικούς κανόνες ανάλογα με την κρίση μου και τις συνθήκες, ή να διατηρώ κάποιους κατά το δοκούν, σε αμοραλιστική βάση.


    Αρνούμαι να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους ως αντικείμενα. Κι αν αυτό γίνεται στο bdsm, πιστεύω οτι πρέπει να γίνεται ακριβώς αφού πρώτα έχουν ανγνωριστεί ως υποκείμενα, με την προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητές τους. (Αλλιώς, οποιαδήποτε σκλάβα είναι ίδια με τη άλλη, οποιοσδήποτε σκλάβος ίδιος με τον άλλον.)

    Χωρίς την ανάδειξή μας σε υποκείμενα, χωρίς την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων, της μοναδικότητάς μας ως άτομα, συνεχίζουμε να θυμίζουμε παραλλαγή κανόνα, να θυμίζουμε χιλιάδες άλλους και άλλες. Είμαστε απλά και μόνο ρόλοι, επαγγέλματα, τηλεθεατές, στατιστικές. Και ως αντικείμενα, ως απλά μέλη μιας μάζας, είμαστε αναλώσιμοι και αντικαταστάσιμοι, απλοί αριθμοί.

    Μεταξύ μας και στις λιγότερο ή περισσότερο προσωπικές ή καθημερινές μας σχέσεις πώς αντιμετωπίζω τους γύρω μου; Ως υποκείμενα; Ή, οι συνεπιβάτες μου στο λεωφορείο, οι συμμαθητές μου, οι συνάδελφοί μου, ο οδηγός του ταξί που πήρα χτες, είναι για μένα απλώς κινούμενα, ομιλούντα αντικείμενα και όχι υποκείμενα, άτομα, μοναδικά και ιδιαίτερα; Κοίταξα αρκετά για να τους δω;

    Παραφράζοντας τον Erich Fromm, αν μπορώ να πω «Σε κοιτάζω και σε βλέπω», τότε λέω, «μέσα σου βλέπω όλη την ανθρωπότητα, ότι είναι ζωντανό, βλέπω μέσα σου κι εμένα.» Προσωπικά, αυτό που απολαμβάνω και μου δίνει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι ακριβώς αυτό.
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    χεχ και είχα μία εντύπωση ότι θα είμουν ο μόνος άπληστος ...