Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Μέσα από την Κλειδαρότρυπα»

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος angel42, στις 6 Νοεμβρίου 2015.

  1. Ορίων

    Ορίων Omnia mors aequat


    Απόσπασμα από:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Οδηγός-για-αρχάριους-πάνω-στο-bdsm.4790/

    O Αφέντης (The Dominant or Dom)


    Πολλοί άπειροι Αφέντες θεωρούν πως το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να διατάσεις τον υποτακτικό σου να κάνει ό,τι θέλεις. Κάνουν λάθος. Υπάρχουν ακόμα πολλά να ειπωθούν για το τι χρειάζεται να κάνεις για να θεωρείσαι καλός Αφέντης.


    Κυριαρχία δεν σημαίνει απλώς δίνω διάφορες διαταγές.

    --------------------------------------------------------------------
    Δεν μού είπε κάτι το κείμενο αφενός,
    αφετέρου βάσει του οδηγού χρήζεις
    βελτίωσης, καθώς οι μόνο διαταγές
    υποδηλώνουν απειρία..
     
  2. angel42

    angel42 Regular Member


    Δεν είστε ο πρώτος νεο-εισερχόμενος, αγαπητέ, που επιχειρεί να κάνει τη μόστρα του πάνω στα κείμενά Μου... Καλύτερα να συνεχίσετε να συγγράφετε τα ημερολόγια σας που σε ένα έμπειρο μάτι είναι πασιφανές ότι τα γράφει ο εαυτός σας προς τον εαυτό σας... Μην κάνετε επίσης τον κόπο να Μου απευθυνθείτε ξανά εδώ στο νήμα Μου... Καλή συνέχεια στις ονειρώξεις σας... Α.
     
  3. Ermioni

    Ermioni Regular Member

    @Ορίων
    Όχι ότι η @angel42 χρειάζεται δικηγόρο...αλλά λίγος σεβασμός δε βλάπτει αγαπητέ...Ο σεβασμός (Και αυτό είμαι σίγουρη ότι ήδη το γνωρίζεις) είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού Αφέντη....
     
  4. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Υπέροχα τα κείμενα Σας ,πραγματική έμπνευση  
     
  5. angel42

    angel42 Regular Member

    ΤΟ SQUIRT

    Σου χαρίζω την αλμύρα Μου
    γονατιστός με το στόμα ανοιχτό
    τη γλώσσα έξω

    Μη χαθεί ούτε σταγόνα σου λέω
    όμως πως να προλάβεις
    λουσμένος αδιάκοπα

    με τα μάτια ορθάνοιχτα
    να γευτείς το μυστήριο
    που περικλείνεται
    σε αυτό το ωκεάνειο θαύμα

    Σε συγχωρώ που δεν προλαβαίνεις
    έκθαμβος
    με τη χαρά μικρού παιδιού
    που ανακαλύπτει τον Κόσμο...

    Α.
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ Ι.

    Ακούω το κλειδί στην πόρτα. Τα βήματα να αχνοπερπατούν. Διακριτικά. Αόρατα.
    -Γύρισες; Έλα μέσα...

    Σε αφήνω να θαυμάζεις το κορμί Μου γερμένο στην πρωινή του ραστώνη. Γυρίζω μπρούμητα αργά κι ένας σπινθήρας τινάζεται από το βλέμμα σου. Ξέρεις τί έχεις να κάνεις. "Το πρωί θα Μου γλύψεις τον κώλο". Πλησιάζεις με γλώσσα που καίει. Βγάζεις εκείνους τους μικρούς ήχους που προδίδουν το βύθισμα. Το ένα Μου πόδι γλυστράει ανάμεσα στα αρχίδια σου, τα πιέζει, τα στριμώχνει καθώς η γλώσσα σιγά σιγά αφηνιάζει. Στάζεις. Στάζουν τα μάτια σου. Στάζει η γλώσσα σου. Στάζει η καυλωμένη σου καύλα καθώς τρίβεται κατά μήκος του ποδιού που σε πιέζει. " Χώσε τη μούρη σου μέσα". Ανοίγω τον κώλο Μου με τα χέρια Μου. Βυθίζεσαι. Σε κρατώ με τη μούρη πιεσμένη από το σβέρκο. Λιώνεις και χάνεσαι. Οι μικροί σου ήχοι ακόμα πιο υπόκωφοι. Αιωνιότητα. Χύνω. Ακουμπάω το μουνί Μου και είναι λίμνη. Από τη γλώσσα σου στον κώλο Μου. Αγριεύω. Ένα θηρίο βρυχιέται στις φλέβες Μου. Κρατώ το κεφάλι σου πατημένο στον κώλο Μου και αρχίζω να κλωτσάω με δύναμη τα αρχίδια σου. Τα πρησμένα τα άχυστα. Βογγητά και κλωτσίδια ανελέητα. Όπως Μου αρέσουν. Πρησμένα και έτοιμα να σκάσουν. Δεκαπέντε μέρες ακόμα... Κλωτσιές κλωτσιές και να νιώθω τη γλώσσα σου να λιποθυμάει πάνω Μου. Να λιποθυμάει και να μη σταματάει να λατρεύει. Τα βογγητά να βαθαίνουν σε κάθε κλωτσιά με μεγαλύτερη ένταση. Πάμε μαζί τώρα. Στον ίδιο ρυθμό. Με φρενήτιδα. Το ένα Μου πόδι κλωτσάει τα αρχίδια και την καυλωμένη σου πούτσα. Το ένα χέρι κρατάει το σβέρκο σου πατημένο, τη μούρη σου μέσα στον κώλο Μου. Το άλλο πόδι έχει αρπάξει το κεφάλι σου και το πιέζει. "Γλύφε δούλε, λιώσε". Πάμε μαζί. Μία μηχανή κουρδισμένη τέλεια. Καλπάζει. Καλπάζει. Στην ανηφόρα. Στην κατηφόρα. Η καύλα σου στάζει στο πόδι Μου. "βάλε το χέρι σου στο μουνί Μου, ακούμπησε το". Γνωρίζεις ότι μόνο να ακουμπήσεις επιτρέπεται. Τίποτε άλλο. Ξεφυσάς. "νιώσε μαλακισμένο πόση καύλα Μου δίνεις, νιώσε το, κατάλαβε το". Μικροί λυγμοί, μικροί σπασμοί, ανάσες. Χύνω πάλι. Νιώθω την καύλα σου να τρίβεται, γαμιέσαι πάνω στο πόδι Μου. "Τι ζωάκι που είσαι... Υποφέρεις μαλακισμένο;" "Μάλιστα, Αφέντρα, ο δούλος σας υποφέρει". Γελάω. Γελάω και καυλώνω κι άλλο. "Συνέχισε να τρίβεσαι. Γιατί μόνο αυτό θα πάρεις. Δε θα χύσεις". Ταραχή. Κοντεύεις να σκάσεις. Πόσο θέλεις να χύσεις. Πόσο θέλεις να μη σε αφήσω να χύσεις. Ο εγκέφαλός σου βγάζει φωτιές. Γλύφεις και τρίβεσαι. Σε κλωτσάω και στάζεις. Αιωνιότητα. Μυρίζει ο καφές. Ο πρωινός καφές. Τον σερβίρεις με μάτια που γυαλίζουν. Γονατίζεις. Φιλάς την πατούσα Μου. Πιέζεις τα μούτρα σου πάνω της. "Καλή Σας ημέρα, Αφέντρα". Σου κλωτσάω τη μούρη σε πετάω μακριά Μου. "Καλημέρα, δούλε Μου" Φεύγεις για τη δουλειά σφυρίζοντας... Χαμογελάω... Πληρότητα...


     
    Α.
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2017