Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άκου πιτσιρίκο «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 30 Μαϊου 2006.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Άκου πιτσιρίκο «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»

    Εγώ δεν ασχολούμαι προσωπικά με τα ενδύματα του βασιλέως...Αντίθετα παρακολουθώ τη συχνότητα και τον τρόπο που τα βγάζει..  
     
  2. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Εγώ δε θα κάτσω να σχολιάσω τίποτα περί του Argentum, καθώς όσα γνωρίζει τόσα λέει ο καθένας και η άποψή του σεβαστή όταν και εφ'όσον είναι σωστά τοποθετημένη, αλλά το ριμάδι το αντικείμενο τι το πιάνετε αν δεν το ξέρερτε; Άλλο πράμα το Gorean lifestyle και άλλο το BDSM lifestyle.

    Όσοι θέλουν εξηγήσεις σε prive, να καθήσω να σπαταλώ το χώρο και το χρόνο των μελών που δεν ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο lifestyle δεν πρόκειτε να το κάνω, πάντως θα τονίσω οτι το Gorean lifestyle είναι ολίγον τι πιο εκλεπτισμένο απ'το BDSM, αλλά καθώς εδώ είναι BDSM forum και όχι Gorean, δε θα αναπτυχθώ περαιτέρω. Λεπτομέριες σε prive.

    Και όσο για σένα αγαπητέ Χάινριχ, τόσα ξες, τόσα λές.

    ================

    Πρόσθεση στο post:

    ================

    Οι επικίνδυνοι είναι εύκολο να εντοπιστούν, κάνουν κρα και από πολύ μεγάλη απόσταση, δόξα το Θεό έχουμε όλοι μυαλό για να κρίνουμε ποιός είναι και ποιός δεν είναι επικίνδυνος σε κάποια σχέση.
     
    Last edited: 4 Ιουνίου 2006
  3. MasterTheo

    MasterTheo Regular Member

    Συμφωνώ σε αρκετά με τον γράφοντα Χάινριχ φον Κλάιστ θα ήθελα όμως να προσθέσω τα εξής.
    Δεν είναι δυνατόν να χειραγωγήσεις τον άλλον πόσο μάλλον να του αποδείξεις ότι είναι λάθος, ειδικά ότι όταν πιστεύει ότι είναι ο mister perfect.
    Oι τελικοί κριτές όμως, είμαστε εμείς και στο χέρι μας είναι να εκτιμήσουμε, ποιος είναι αληθινός.
     
  4. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!


    Λύσε μου την απορία, να χαρείς ότι αγαπάς : τελικά είναι το σκάφος ή ο σκάφος (αρσενικό γένος της σκάφης).
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αγαπητή Amazona, είναι ΤΟ (κατά το "το Βόλο").
     
  6. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Φίλε Χάινριχ,

    φυσικά και δεν έχω καμμία αντίρρηση στην καρδιά της ένστασής σου για το Γυμνό Βασιλιά.

    Προσπάθησα να πω ότι "διαφωνώ" με την "θεραπεία" που προτείνεις.

    Δηλαδή, δεν πιστεύω ότι πρόκειται για πρόβλημα "γνωστικού πλαισίου", ότι τάχα δεν γνωρίζει ο κάθε 19χρονος-η ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

    Κι ακόμη περισσότερο, στην παραληρηματική του φάση πίστης που ευλόγως βρίσκεται, είναι σχεδόν άτοπο να του το πει κανάς άλλος.

    Αναρωτιέμαι, επιπροσθέτως, και σε ποιά γλώσσα ακριβώς θα του το έλεγες...

    Οντας σαρανταρίζων, έχω μεγαλώσει σε έναν κόσμο όπου τα VCR όταν μέναν αρκετή ώρα στο pause κάναν αυτόματα release σε play για να μην κάψουν την ταινία. Πώς να μιλήσω σε αυτούς που τρέχουν ολημερίς στο greeksubs για να κατεβάσουν και να δουν ασύγχρονους υπότιτλους σε divX;

    Και μη μου πεις ότι οι παράμετροι μπορεί να αλλάζουν με τις γενιές αλλά τα προβλήματα μένουν ίδια, γιατί θα σου απαντήσω πως εγώ ισχυρίζομαι ότι η γλώσσα αλλάζει δραματικά με τις παραμέτρους / προσλαμβάνουσες. Αρα και η πιθανότητα επικοινωνίας.

    Χμμ... πολύ κουλτουριάρικα γράφω τώρα τελευταία. Τα σπάω και τα ξαναρίχνω - κομμένη η προηγούμενη:

    Αν ένας 23χρονος τύπος πλησιάσει μια 19χρονη συνεσταλμένη και της πει: "Είμαι Αρτζέντης του Γραφείουμ (ή το ανάποδο) και θέλω να γίνεις τσούλα μου 24/7 εκτός από Δευτ. και Τετ. 6-9 γιατί έχω αγγλικά στην Ένωση και αν δεν πάρω το Μί-τζι-γκαν είπε ο μπαμπάς δεν πληρώνει για ΜΒΑ στο Λονδίνο" εσύ πιστεύεις ότι είναι η έλλειψη γνώσεων που την εμποδίζει να του πει "Τσου ρε Λάκη";

    Μήπως αυτός έχει έλλειμα γνώσεων και γι αυτό τσαμπουνάει αρλούμπες;

    Και πού ακριβώς θέλεις να ξέρουν αυτά τα παιδιά την Βαρβάκειο και το χασάπη της; Είδες κανά φλάιερ με πάρτι εκεί μέσα; Δυό φορές το χρόνο την βλέπουν, Πάσχα και Χριστούγεννα στις ειδήσεις...

    Μην έχουνε κατέβει να φάνε ποτέ ξημερώματα "ποδαράκι ψιλό" περπατώντας από του Στρέφη να ανασάνει το ούζο, και δίπλα να τρέχουνε ποντικαραίοι και να τους κλωτσάει ο χασάπης που ξεφορτώνει τα Βουλγάρικα;

    Μην έχουνε μοιραστεί ώρα 05:30 αφρόγαλο με μέλι με τραβέλια-κουρέλια στον καφενέ, γωνία Αθηνάς, στην Ομόνοια; Μα αυτά τα παιδιά το γνωρίσανε Κατσέλη το μαγαζί!

    Και καλά κάνουν και δεν τα ξέρουν φυσικά. Και προφανώς έχουν τα δικά τους στέκια / μέτρα για να μάθουν τη ζωή. Απλώς, σου λέω, μαθαίνουν άλλη ζωή...

    Και δεν έχει νόημα να κάθεσαι εσύ στα Τέμπη, και σε κάθε πούλμαν πιστών που έρχεται να μοιράζεις φέιγ βολάν "Ο Βησσαρίων θα λιώσει!" Το πολύ-πολύ να φας καμμιά κατακεφαλιά, από καμμιά ψωμομένη Λουκά...

    Τί μένει λοιπόν, αν θες γνησίως να βοηθήσεις; Ειλικρινά δεν ξέρω...

    Αυτό που διάλεξα να κάνω αυτή την εποχή (κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αφού είδα ότι ο Οινοχόος είναι ανάδρομος στον Κλώνο...) είναι:

    α) να αποφεύγω να βλάπτω εγώ εκμεταλλευόμενος την άγνοια άλλων, χωρίς να κακίζω αυτούς που το κάνουν.

    β) να παρουσιάζω όσο πιο γλαφυρά μπορώ τα δικά μου λάθη, ώστε να δώσω στους νεότερους την δυνατότητα να κάνουν τα δικά τους, και να μην επαναλάβουν τα δικά μου - μπανάλ!- χωρίς να τους κακίζω όταν τα επαναλαμβάνουν.

    Αλλά δεν είμαι σε θέση να υποσχεθώ ούτε το (α) ούτε το (β) για πολύ...

    Dream

    -----------------
    Το να θεωρείς ένα κομμάτι φαντασίας ως πραγματικό, το κάνει πραγματικό στις συνέπειες του. Δυστυχώς, το να θεωρείς ένα κομμάτι της πραγματικότητας ως φανταστικό, δεν ακυρώνει τις συνέπειες του.
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2006
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Πόσο δίκιο έχεις ρε Ντριμ . Νοιώθω πίστεψε με σαν να προσπαθώ να ταίσω σουβλάκι κάποιους όψιμους βετζετέριανς .
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Που επιπροσθέτως πιθανόν δεν επιθυμούν να το (ξανα?)δοκίμασουν αγαπητέ Heinrich. ¶λλωστε άλλο το "ταϊζω" και άλλο το "προσφέρω προς βρόσιν".
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Συμφωνώ, και πράγματι νοιώθω άσχημα για ότι είπα, τέρμα το «φάε το φαί σου» από τώρα και στο εξής θα ρχετε μόνος του ο «μπαμπούλας» . Οποιος θέλει να φάει ας φάει μόνος του.
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Κύριοι κάνετε λάθος όλοι, λυπούμαι.
    Η νέα εποχή και η μεταμοντέρνα κουλτούρα επιβάλλουν την βρώσιν κοντοσουβλίου με σάλτσα ροδάκινο, τυλιγμένου σε λεπτή κρούστα από ψητά βατόμουρα με επίστρωση δέρματος βατράχου Ιωαννίνων, νοτισμένου σε ζωμό στρουθοκαμήλου.
    Ενδείκνυται επίσης το τάϊσμα των σένιων υποτακτικών με σουβλάκι χοίρου Φινλανδίας, με τζατζίκι από φράουλες Τυνησίας και πίτα από κέρατα βουβάλων.
    Τις υπέροχες αυτές συνταγές, από τον chef Babis de Argostoli θα βρείτε σύντομα στο νέο γαστρονομικό ναό Vivrosko to kataplasma, μαγαζί με επαναστατικό minimal design (δεν έχει τραπέζια, καρέκλες και η κουζίνα είναι αόρατη, όπως και οι κομψοί σερβιτόροι).
    Το καινούριο διαμάντι των ελλήνων gourmet θα εγκατασταθεί εντός της Βαρβακείου Αγοράς, στο χώρο του παλαιού πατσατζίδικου "Παπανδρέου".
    Στη μπάρα ο dj Allons enfants de la patrie, με trans, house, garage και μανιάτικα μοιρολόγια.
    Απέχει λίγα μόλις τετράγωνα από το The Mall!
    [Παρακαλείται, όμως, η glamorous πελατεία να μη χρησιμοποιεί ως furniture τα pets της κατά τις πρωινές ώρες].
     
  11. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Α, λοιπόν αρκετά με το Argentum και το Gorean lifestyle!


    Προς όλους τους άσχετους/ανίδεους του συγκεκριμένου νήματος,

    Ο Gor είναι σκληρός, κανείς δεν είπε το αντίθετο, αλλά το να υποβαθμίζετε κάποιο lifestyle το οποίο είναι συνειδητή επιλογή ορισμένων μελών είναι καθαρά βλακώδες και παιδιαρίστικο! Ασχολήθηκε κανείς από εσάς πραγματικά με το gorean lifestyle και μιλάει τόσο μα τόσο απωθητικά; Εσύ αγαπητέ Χάινριχ, έχεις ποτέ σου ασχοληθεί με το συγκεκριμένο lifestyle ή το BDSM και τολμάς και μιλάς για κάτι το οποίο αποτελεί αγάπη/λατρεία ορισμένων ατόμων από εδώ; Μήπως εσύ αγαπητέ Dolmance; Λοιπόν για να κόψετε επιτέλους τις μπούρδες σας, το gorean lifestyle δεν είναι κάτι το οποίο είναι μόνο rpg, είναι και κάτι το οποίο δε θα καταλάβετε ποτέ μα ποτέ όσοι ασχολείστε μόνο με το φυσικό κομμάτι του BDSM και δεν εμβαθύνετε στο πνευματικό κομμάτι του, αποτελεί την πιο σκληρή έκφραση του BDSM, περιλαμβάνοντας όμως και άλλα τόσα στοιχεία έτσι ώστε να γίνει διαφορετικό lifestyle όπως και πολλά άλλα τα οποία είναι περιττά να αναφερθούν, όποιος έχει όρεξη μπορεί να ψάξει στο διαδίκτυο και να τα εντοπίσει μόνος του.

    Κανείς αγαπητά μου παιδιά δεν είπε οτι το BDSM ή το Gorean lifestyle είναι πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, το αντίθετο θα έλεγα, είναι δύο απ'τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος καθώς απαιτούν στοιχεία απ'την προσωπικότητά του, στοιχεία απ'την πνευματική του ισορροπία, στοιχεία απ'την πνευματική του γνώση, στοιχεία απ'την φυσική και πνευματική του αντοχή και φυσικά την όρεξη για μάθηση, πράγμα το οποίο βλέπω οτι απουσιάζει παντελώς σ'αυτό το forum και συνεπώς κανείς δεν έχει την όρεξη να μάθει νέα πράγματα, το οποίο με λυπεί βαθύτατα καθώς πίστευά οτι κάποιοι θα είχαν πραγματικά την όρεξη να ασχοληθούν με τη γνώση και να αποζητήσουν να την κατακτήσουν, αλλά ως γνωστόν η ελπίδα πεθάινει πάντα τελευταία και μπορώ να πω οτι σ'αυτή την περίπτωση κοντεύει στο να πεθάνει.

    Χάινριχ ή Dream, αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε τότε μπορώ να πω οτι είστε τουλάχιστον για να σας φτύσουν, αν πάλι τα γράφετε για να βγάλετε τον κόσμο έξω απ'το forum ή να τους δείξετε οτι είστε οι "γαμάω και δέρνω" του forum τότε θα με βρείτε αντίπαλό σας και φυσικά θα είμαι πια αμείλικτος στον τρόπο μου και στα κείμενά μου...

    Φοβού λοιπόν απανταχού ανίδεοι που αναπτύσσετε θεωρίες οι οποίες σκοπό έχουν τον πλήρη de-humanization του BDSM τρόπου ζωής καθώς η ώρα της κρίσης έχει φτάσει και θα είναι η πιο σκληρή που θα έχετε απέναντι σας.

    Υ.Γ. δεν είμαι ο κύριος "γαμάω και δέρνω" αλλά κάποιος που πραγματικά θα δώσει και τη ζωή του για τον χώρο που αγαπάει και θεωρεί σπίτι του!
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Γιατί μου επιτίθεσαι τόσο άκαρδα αδελφέ μου;
    Το γεγονός ότι εσύ μετέχεις στο Απόλυτον Πνεύμα και εγώ είμαι χυδαία σαρξ, σε τί μας εμποδίζει να αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον;

    Υ.Γ. Αν φιλιώσουμε, θα με καλέσεις εσύ για ουζάκια. Αν συνεχίσεις να μου κρατάς μούτρα θα σου κάνω το τραπέζι στο Vivrosko to kataplasma (post 34), για να σε εκδικηθώ.

    Ειρήνη ημίν!