Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι Μαθήματα υποταγής . (4)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Ιουλίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τους άνδρες που θέλουν να γίνουν υποτακτικοί ή σκλάβοι. Παρόλο που είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι εδώ μέσα, τους έχουμε παραμελήσει. Σκέφθηκα λοιπόν ότι ίσως μία σειρά από thread, θα μπορέσει να τους βοηθήσει.
    Κατά καιρούς έχω ερωτηθεί. Πολλές φορές το σκέφθηκα, να έχω έναν άνδρα υποτακτικό.
    Πως εκπαιδεύεται όμως; Προφανώς η διαφορετική του φύση από την γυναίκα, διαφοροποιεί και τους μηχανισμούς του. Πιο εγωιστής από μια γυναίκα και πιο δύσκολο για αυτόν να αποποιηθεί του ρόλου που η κοινωνία του επιβάλλει. Του μπροστάρη. Δεν μιλάω για τον Bottom. Πως λοιπόν εκπαιδεύεται να βρίσκεται κάτω από μια γυναίκα ή και κάτω από έναν άλλο άνδρα; Ακόμα και αν το θέλει, του είναι εξαιρετικά δύσκολα να το αποδεχθεί, σε κάτι που η χρονική διάρκεια τείνει σχεδόν να πλησιάσει το 24/7.
    Οι άνδρες Κυρίαρχοι συνήθως θέλουν από την υποτακτική ή σκλάβα τους, την αμφισεξουαλική φύση. Ακόμα και αν δεν την έχουν, την πλάθουν.
    Σε ένα άνδρα όμως υπό, αν δεν την έχει και η Κυρίαρχος την θέλει, πως μπορούμε να την ενσωματώσουμε;
    (Μάθημα 4ο ) . (Περιμένω από τις γυναίκες Κυρίαρχους να έχουν ενεργή συμμετοχή)
     
    Last edited by a moderator: 4 Ιουλίου 2017
  2. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Τις ποιές? 
     
  3. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αγαπητέ SadalMelik είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι, υπάρχουμε και εμείς , άσχετα το ότι ο εγωισμός σου δεν θέλει να το παραδεχτεί.Γι αυτό παρακαλώ δες λίγο γύρω σου γίνε λίγο open mind και μην μας θεωρείς όλες τις γυναίκες σκλάβες.
     
  4. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Φυσικά αλλά παρουσία μηδέν σε σοβάρα thread. Λέω ότι βλέπω εδώ και χρόνια  
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν διαφωνώ ότι υπάρχετε Princess για αυτό περιμένω και την ενεργή συμμετοχή σας .
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    .... και ομως γυριζει .......
     
  7. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Περισσότερο ενεργή? Εννοείς ότι δεν συμμετέχω αρκετά? Το κατά δύναμιν βέβαια γιατί έχω και αρκετές υποχρεώσεις.
     
  8. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Από την προσωπικη μου εμπειρια ως υποτακτικος, σιγουρα χρειαζεται ο Κυριαρχος / Κυριαρχη να ασχοληθεί σε βαση 24/7 μαζι του, για να του σπασει τον εμφυτο εγωισμο του θα πρεπει να τον φτασει στο τελευταιο σκαλοπατι του εξεφτελισμου, εκει που ο υποτακτικος αρχιζει να "σπαει" είναι όταν ο Κυριαρχος / Κυριαρχη τον παρει από πισω, είναι κοινωνικο ταμπου, από κεινη την στιγμη χανει κάθε εγωισμο σταδιακα, όμως για να μην ανακαμψει ο εγωισμος του οα πρεπει να τον κανει να χασει κάθε ιχνος αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου, η σταδιακη θηλυκοποιηση είναι ένα αλανθαστο μεσο προς αυτην την κατευθυνση,τελος η δημοσια εκθεση του με την θηλυκη του εμφανηση θα τον φερει στην απολυτη υποταγη, οι Κυριαρχες καλο θα είναι όταν ο υποτακτικος τους αρχισει να δεχεται το στραπον να του φερουν ένα ανδρα να τον παρει μπροστα τους. Φυσικα η ζωνη αγνοτητας είναι μαστ, εάν το θελει ο Κυριαρχος / Κυριαρχη μπορει για ένα μονιμο αποτέλεσμα να τον θηλυκοποιησει εντελως με πληρη αλλαγη του φυλου του μεσω ορμονών και ισως επέμβασης αλλαγης φυλου.
     
  9. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Ο υποτακτικός θα ερωτηθεί έστω για το τυπικό της υπόθεσης; Συγγνώμη αλλά τέτοιες πρακτικές δε συνάδουν με καμία λογική σύνεσης και συναίνεσης. Και, αν κάποια στιγμή χωρίσουν, τον υποτακτικό θα τον επαναφέρει στην αρχική κατάσταση πώς; Με ραβδί;

    Δεν είμαι και το πιο ανοιχτόμυαλο και τολμηρό πλάσμα του κόσμου, όμως πέραν αυτού θεωρώ ότι κάθε τι υπερβολικό, ακραίο και κυρίως μη συναινετικό (με) βλάπτει. Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα σωστά.
     
  10. Με κάθε σεβασμό νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο.. το να τον πάρει ένας άντρας (?!) Θεωρείς ότι θα ηταν σωστή κίνηση για κάποιον που είναι απολύτως straight?! Τι συναισθήματα νομίζεις θα του δημιουργούνταν? Εγώ πιστεύω αποστροφής και αηδιας. Επίσης η αλλαγή φύλλου?! Τι σχέση έχει με την υποτακτικοτητα και την σκλαβοποιηση καποιου αρσενικου? Κατανοώ τον εξευτελισμό και την υποταγή αλλά στα πλαίσια του φύλλου που είναι. Ναι μεν τον ντύνω πχ με γυναικεία ρούχα για να τον εξευτέλισω ,ναι μεν τον φωνάζω με γυναικείο όνομα και άλλες τέτοιες πρακτικές αλλά δεν του αλλάζω την φύση του!! Μιλάμε για πρακτικές αναστρέψιμες ..

    Όσο για το πρωκτικό,σε πληροφορω δεν είναι για όλους τους άντρες τόσο ταμπού. έχω στραποναρει άντρα (για μια μόνο φορά ) και ηταν ότι πιο γλυκό έχουμε κάνει. Ούτε βιασμός ούτε τίποτα. Μια πολύ γλυκιά ,τρυφερή στιγμή όπου ο άλλος μου παρέδωσε σώμα και πνεύμα .
     
  11. Και τι είναι η εγχείρηση αλλαγής φύλου, σφράγισμα?
    "Λοιπόν, σήμερα έχω κομμωτήριο, πληρωμή ΕΝΦΙΑ, γυμναστήριο,... α, ναι και εγχείρηση αλλαγής φύλου το απόγευμα. I am very busy..."

    Αχ, εσείς, επιπόλαια κορίτσια  
     
  12. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Αφεντρες (όχι επαγγελματιες -φιλοχρηματες- τεμπελες) ειναι σα να λέμε νερό στην ερημο..