Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (1

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Ιουλίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τους άνδρες που θέλουν να γίνουν υποτακτικοί ή σκλάβοι . Παρόλο που είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι εδώ μέσα , τους έχουμε παραμελήσει . Σκέφθηκα λοιπόν ότι ίσως μία σειρά από thread , θα μπορέσει να τους βοηθήσει .
    Κατά καιρούς έχω ερωτηθεί . Πολλές φορές το σκέφθηκα , να έχω έναν άνδρα υποτακτικό .
    Πως εκπαιδεύεται όμως ; Προφανώς η διαφορετική του φύση από την γυναίκα , διαφοροποιεί και τους μηχανισμούς του . Πιο εγωιστής από μια γυναίκα και πιο δύσκολο για αυτόν να αποποιηθεί του ρόλου που η κοινωνία του επιβάλλει . Του μπροστάρη . Δεν μιλάω για τον Bottom . Πως λοιπόν εκπαιδεύεται να βρίσκεται κάτω από μια γυναίκα ή και κάτω από έναν άλλο άνδρα ; Ακόμα και αν το θέλει , του είναι εξαιρετικά δύσκολα να το αποδεχθεί , σε κάτι που η χρονική διάρκεια τείνει σχεδόν να πλησιάσει το 24/7 .
    Πως του μαθαίνετε να πειθαρχεί στις συζητήσεις , στις αντιπαραθέσεις , να δείχνει ταπεινότητα και να ελέγχει τον εγωισμό του .
    (Μάθημα 1ο) . (Περιμένω από τις γυναίκες Κυρίαρχους να έχουν ενεργή συμμετοχή)
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Έβαλα μερικά thread που ίσως θα βοηθούσαν πολλούς . Αλλά δεν είδα συμμετοχή . Θα προσπαθήσω να δώσω εγώ τις απαντήσεις και ίσως στην πορεία να βρω βοήθεια ...
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τα παρακάτω είναι δικές μου απόψεις και δε φέρουν καμία επίσημη επιστημονική στήριξη.

    Για να έχει η εκπαίδευση τα επιθυμητά αποτελέσματα απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:
    1ον Ο αντικειμενικός στόχος όπως και η μέθοδος της εκπαίδευσης να έχει την πλήρη αποδοχή από τον εκπαιδευόμενο.
    2ον Να είναι ξεκάθαροι οι στόχοι κάθε βήματος προς τον εκπαιδευόμενο.
    3ον Ο εκπαιδευόμενος να μην έχει καμία προσδοκία οποιασδήποτε φύσεως για τον εκπαιδευτή πέρα από αυτήν του ανθρώπου που θα τον οδηγήσει στον στόχο της εκπαίδευσης.
    4ον Ο εκπαιδευτής να είναι προσηλωμένος στον στόχο και στον εκπαιδευόμενο, να μην αφήνει εξωτερικούς παράγοντες να τον επηρεάζουν, να παρατηρεί, να διεισδύει, να αναγιγνώσκει τις αντιδράσεις, να αποσαφηνίζει, να έχει μια αποκρυσταλλωμένη επικοινωνία με τον εκπαιδευόμενο, να είναι σταθερός στην διαδρομή προς την εκπλήρωση των στόχων (δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να αναπροσαρμόζει κατά τη διάρκεια βελτιστοποιώντας τις μεθόδους του), και τέλος να έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη μέθοδο που χρησιμοποιεί. Για το τελευταίο θα πρέπει ο εκπαιδευτής να έχει πριν ο ίδιος εκπαιδευτεί από ειδήμονες των μεθόδων που θα ακολουθήσει και να έχει κατανοήσει τόσο βιωματικά όσο και θεωρητικά τους μηχανισμούς των τεχνικών αυτών.​
    (συνεχίζεται)
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε κάθε άντρα ο εγωισμός εκφράζεται σε διαφορετικά σημεία πίεσης . Σε κάποιον μπορεί να είναι η δουλειά του , σε κάποιον άλλο οι συμπάθειες του , οι ιδέες του , σε κάποιον οι απόψεις του κ.ο.κ. Σε κάποιον υποτακτικό μπορεί να του ζητηθεί να υποστηρίξει για παράδειγμα την αντίθετη ποδοσφαιρική ομάδα , να το κάνει και να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά αν του μιλήσετε απότομα να επαναστατήσει . Κάποιος άλλος να μην έχει πρόβλημα στο να μην του επιτρέπετε να μιλάει , αλλά αν τον σπρώξετε κατά την διάρκεια μίας διαφωνίας να αντιδράσει .
    Για να τον εκπαιδεύσετε στο να ελέγχει την εκδήλωση του εγωισμού του (στην αρχή , αργότερα στο πως θα τον χρησιμοποιεί ) , θα πρέπει να μάθετε τι είναι αυτό που τον βγάζει εκτός ελέγχου και σε ποια σημεία πίεσης . Πείραμα , παρατήρηση , ανάλυση , αξιολόγηση , σχεδιασμός και μετά δράση .
    Όταν έχει αξιοποιηθεί η παραπάνω σειρά και έχουν βρεθεί τα συγκεκριμένα σημεία , αρχίζετε την πίεση σαν παιχνίδι στην αρχή με σκοπό να μάθει να τα ελέγχει . Από τα πιο χαλαρά και με έναν πιο ελαστικό τρόπο στην αρχή , με ανταμοιβή όταν καταφέρει να τα ελέγχει και με τιμωρία ανάλογη του ποσοστού που θεωρείται σημαντικό . Δεν προχωράτε αν δεν ολοκληρωθεί ένα στάδιο . Όσο ο καιρός προχωράει και ο εκπαιδευόμενος ολοκληρώνει τους στόχους του , τόσο ανεβάζετε τον πήχη , πιέζοντάς τον σε πιο δύσκολα για αυτόν σημεία και σε όλο πιο απρόβλεπτες στιγμές .
    Προσέξτε το εξής σημείο . Οι άντρες σε σχέση με τις γυναίκες είναι κατά μέσο όρο πιο εξωστρεφείς στις αντιδράσεις του εγωισμού τους . Μην μείνετε εκεί , πρέπει ο εγωισμός αν υπάρχει πάντα να μπορείτε να τον αναγνωρίζετε ακόμα και αν δεν σας ενοχλεί , δεν θα επιτευχθεί αλλιώς ο ζητούμενος στόχος . Δεν έχει νόημα για έναν υποτακτικό η προσπάθεια να το κρύψει γιατί τότε είναι σαν να δείχνει ότι δεν θέλει να είναι υποτακτικός . Πρέπει να το κατανοήσει βαθιά αυτό . Δεν εκπαιδεύετε κάποιον στο να εξαλείψει τον εγωισμό , απλά στο να μάθει να τον τιθασεύει και σταδιακά να τον χρησιμοποιεί ως πειθαρχημένη έκφραση . Αυτός είναι ο στόχος του εκπαιδευτή και όχι το να μειώσει το μέγεθος στα επίπεδα που δεν θα ενοχλείται .
    (συνεχίζεται)
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αγαπητέ Ηλία

    Πιστεύω ότι είναι αρκετά δύσκολο να εκπαιδεύσεις έναν σκλάβο του ιδίου φύλου.
    Για μένα είναι αδιανόητο να αγγίξω γυναίκα, αν και μου έχει ζητηθεί. Ίσως ακούγεται χαζό απλά έτσι είμαι. Πιστεύω στην ανωτερότητά μας   Οι τεχνικές μου ποικίλουν από σκλάβο σε σκλάβο γιατί όπως ίσως έχεις διαπιστώσει και εσύ δεν είναι όλοι ότι δηλώνουν. Δοκιμάζω διάφορα.......1-2-3 αν δω ότι δεν κάνει, τον στέλνω   Ας βρεθεί άλλος να τον εκπαιδεύσει 
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τι εννοείς ;
     
  7. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Εννοώ Ηλία μου ότι μας θεωρώ ,τις γυναίκες, ανώτερα όντα κι έτσι δεν θέλω ποτέ να υποτάξω μία  
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γυναίκα με έφτιαξε θα ήταν αμαρτία να την ταυτίσω με τις υπόλοιπες από εσάς ...
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    διαφωνώ Κυρία Princess of Pain η υποτακτικότητα δεν χαρακτιρίζετε απο το φύλλο αλλά από το χαρακτήρα ..
    όσο αφορά για το πως Ένας Κυρίαρχος μπορεί να Επιβληθεί σε έναν σκλάβο ,πιστεύω το στοιχείο της σωματικής δύναμης πρέπει να είναι καθοριστικό...
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μα τότε θα μιλούσαμε για πάλη φίλε μου . Είναι καθαρά πνευματικό , το να οδηγήσεις έναν σκλάβο στα μονοπάτια που και ο ίδιος θέλει.
    Όμορφα να δοκιμάζεις...
     
  11. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αυτό δεν το κατάλαβα Ηλία. Συγχωρεσέ με αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εξήγησέ μου σε παρακαλώ.
     
  12. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Μάλλον κατάλαβες λάθος Χρήστο. Ποιός μιλάει για σωματική δύναμη? Εγώ δεν θέλω γυναίκα σκλάβα και εξήγησα τον λόγο. Φυσικά και κάποιος υποτακτικός ή Κυρίαρχος δεν κρίνεται απο το φύλο του. Λάθος κατάλαβες αυτά που είχα γράψει