Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κ πολλές υ. Μια υ πολλούς Κ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος A-C, στις 23 Οκτωβρίου 2017.

  1. Janine

    Janine Regular Member

    "κατά πού αρέσει στον καθένα", ε; Σα δεν ντρέπονται, να μην ακολουθούν αυτόν τον λογικότατο(!) διαχωρισμό. Κοίτα να δεις, ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου.
    Ίσως είναι επειδή υπάρχουν κι άλλοι πέρα ανδρών Κ και γυναικών υ. Τι παράξενο. Εκπλήσσεστε; Δεν πειράζει, θα σας περάσει. Ή ίσως κι όχι. Δεν έχει σημασία.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Ανακαλώ ανακαλώ.
    Συγνώμη που υπονόησα ότι δεν γνωρίζετε ανάγνωση.
    Συγνώμη και πάλι.
     
  3. Janine

    Janine Regular Member

    Στις poly σχέσεις πάντα υπάρχουν εμπλοκές αν δεν είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι όλοι. Από την άλλη πλευρά, και στη μονογαμία υπάρχουν εμπλοκές όταν δεν είναι και οι δύο συνειδητοποιημένοι.

    Ως προς το αν γίνεται ή είναι ή όχι D/s, έχετε δίκιο ότι δεν αναφερθήκατε εσείς, φοβάμαι ότι σας πήρε λίγο η μπάλα από κεκτημένη ταχύτητα.
    Κατά τα λοιπά, επιμένω σε ό,τι είπα, ιδίως σε σχέση με το καυτό θέμα των ημερών "άνδρες Κ-γυναίκες υ" κι ανεξάρτητα από το πώς τέθηκε το θέμα, που ήταν και η βασική μου ένσταση σε ό,τι είπατε.

    @Stilvi Δεν διαφωνούμε.
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Δεκτή η συγγνώμη σας.
     
  5. dreams

    dreams Regular Member

    Διαλεξα αυτο το σχημα γιατι ειναι απλως περισσοτερο προβληματικο
     
  6. Janine

    Janine Regular Member

    Γιατί θεωρείτε ότι αυτό θα ήταν περισσότερο προβληματικό;
     
  7. dreams

    dreams Regular Member

    Επειδη το εγωιστικο στοιχειο και η κτητικοτητα ειναι περισσοτερο εντονα σε ενα τετοιο σχημα.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μπα, ανασφάλειες.
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Γιατί είναι αυτό το σχήμα περισσότερο προβληματικό?
    Και περισσότερο προβληματικό από ποιο?
    Κ γυναίκα Κ γυναίκα υ άνδρας?
    Κ γυναίκα Κ άνδρας υ άνδρας?
    Κ άνδρας Κ άνδρας υ άνδρας?
    Κ γυναίκα Κ γυναίκα υ γυναίκα?
    Κ γυναίκα Κ άνδρας υ γυναίκα?
    Οέο? 
     
  10. Janine

    Janine Regular Member

    Δεν είμαι βέβαιη. Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από τον άνθρωπο.
     
  11. dreams

    dreams Regular Member

    Θεμα στερεοτυπων οπως λετε και σεις
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Εμένα ξέρετε τι μου φαίνεται κάπως να παραφωνεί στην συζήτηση για τον συνδυασμό Κ-Κ-υ ειδικά; Χωρίς να σημαίνει ότι έχω απαραίτητα δίκιο.

    Μια υφέρπουσα αντίληψη σε ορισμένα ποστ ότι με ένα Κ παραπάνω γίνεται πιο BDSM η κατάσταση και ότι αν όλοι τηρήσουν τα άχραντα μυστικά του BDSM, αυτά για τα οποία συνήθως σε κάθε άλλη συζήτηση ακούγονται τα μύρια όσα για να εξοβελιστούν μετά βδελυγμίας, όλα καλά θα πάνε. Και ότι αφού πληρούν κάποιες BDSM προδιαγραφές, είναι πχ προσυνεννοημένα και συνειδητά, έπεται ότι είναι BDSM. Θα έλεγα εδώ ότι αν το BDSM πολλών υποτακτικών ταυτίζεται με την βεβήλωση ορισμένων προτύπων ερωτικής σχέσης, δεν συμβαίνει το ίδιο με το BDSM των περισσότερων Κυρίαρχων οι οποίοι δεν ζουν για την βεβήλωση αλλά για την ελευθερία της ικανοποίησης της επιθυμίας τους, πράγμα που διαφέρει. Για τον λόγο αυτό δεν βλέπω πολλά Κ να επιλέγουν να ασχοληθούν με περιφερειακά θέματα BDSM όπως το προσυνεννοημένο και το συνειδητό και να αφήσουν κατά μέρος την ουσία της επικυριαρχίας και της εν όλω ικανοποίησης της επιθυμίας τους.

    Προσωπικά έχω τη γνώμη πως όλα για τους ανθρώπους είναι. Πως παντών χρημάτων μέτρον άνθρωπος εστί. Πως αν θέλουν οπωσδήποτε κάποιοι αυτό το σχήμα, θα στρίψουν, θα τεντώσουν, θα μαζέψουν τα καλούπια του BDSM και κάπως θα χωρέσουν σε αυτά, καμία αντίρρηση. Αυτό όμως δεν κάνει την όλη κατάσταση οπωσδήποτε καλό BDSM ή καλό D/s και δεν την κάνει απαραίτητα σχέση πολλώ δε σχέση στέρεη. Ακόμα έχω τη γνώμη ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό το σχήμα μπορεί να ερείδεται σε επιθυμίες των μερών που δεν έχουν εκφραστεί εντός του τριγώνου και ίσως δεν έχουν συνειδητοποιηθεί. Κάποιος φετιχισμός ηδονοβλεψιακού τύπου σε κάποια πλευρά, κάποιος ανεπίγνωστος ηθικός μαζοχισμός σε κάποια άλλη, διάφορα άλλα αλλά όχι εξάπαντος πάθος για σύνθετα σχήματα ανταλλαγής εξουσίας pour l' amore del arte - καθότι δεν πήρα επαρκείς εξηγήσεις στο ερώτημα γιατί Κ θα μπει σε τέτοια κατάσταση.

    Όσον αφορά το γιατί να βλέπουν κάποιοι εντάξει το Κ-υ-υ και να μην βλέπουν το ίδιο εντάξει το Κ-Κ-υ, ίσως να είναι και θέμα αισθητικής σε κάποιο βαθμό, ίσως να μην τρελαίνονται όλοι για ισοζυγιασμένες αναλογίες.

    Much ado about not too much.