Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένας Κ πολλές υ. Μια υ πολλούς Κ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος A-C, στις 23 Οκτωβρίου 2017.

  1. A-C

    A-C Regular Member

    Αρχικά να ζητήσω μια συγγνώμη για την απουσία μου για κάποιο διάστημα από το νήμα. Υποχρεώσεις...
    Μιας και ζητήθηκαν κάποιες εξηγήσεις σχετικά με το νήμα, θα τοποθετηθούν και θα απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ.

    Αν και το θέμα είναι αρκετά ανοικτό προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το μεγαλύτερο βάρος από την δική μου οπτική πέφτει στις δύο ασύμμετρες σχέσεις, χωρίς συνεννόηση, με γνώση όμως της ύπαρξης των δύο Κ.

    Από την αρχή το νήμα είχε την λογική της ελεύθερης συζήτησης και συλλογής απόψεων από και προς οποιαδήποτε οπτική ή κατεύθυνση, σχετική πάντα με το θέμα. Όλες οι απόψεις, ακόμα και αν διαφοροποιούνται με τα δεδομένα του καθενός μας, σίγουρα κάτι έχουν να δώσουν. Αν λοιπόν σε βοηθάει το να δώσω τα δικά μου δεδομένα, πολύ ευχαρίστως. Σχέση της υ με το ένα Κ. Session με το άλλο Κ, αλλά με επιθυμία της υ για σχέση. Το Κ που είναι στην session γνωρίζει τα πάντα για τον Κ στην σχέση. Ο Κ στην σχέση δεν τα γνωρίζει όλα.

    Αρχικά να τέθηκε συγκεκριμένα για άνδρα Και και γυναίκα υ. Σε μια ελεύθερη συζήτηση ή οποιαδήποτε γνώμη και εμπειρία είναι σεβαστή. Οι παράμετροι που τίθενται τόσοι πολλοί που κατά την δική μου γνώμη πάντα, μπορούν απαντήσουν ερωτήματα σε απορίες-σκεψεις-προβληματισμους, είτε προέρχονται από περιπτώσεις Α-Κ Γ-υ, είτε από οποιοδήποτε άλλο σχήμα.

    Στην έως τώρα πορεία του νήματος και με όλες τις απαντήσεις που έχουν παρατεθεί, είτε συμφωνώ είτε όχι, μπορώ να πω πως έχω προβληματιστεί αρκετά σε θέματα που θεωρούσα δεδομένα και πράγματα που προβλημάτιζαν πριν, πλέον είναι πιο ξεκάθαρα. Δεν παύω να εκπλησομαι με κάθε νέα ανάρτηση που βλέπω. Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις.
    Keep up!!!
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ξεκαθάρισε το τοπίο.

    Χωρίς; Α, καλά.

    Ο Κ δε τα γνωρίζει όλα, αστεία θα λες.  
     
  3. A-C

    A-C Regular Member

    Τα δεδομένα τα έδωσα χάριν ευκολίας στα ερωτήματα που τέθηκαν. Περαιτέρω ανάλυση στα δεδομένα αυτά δεν νομίζω πως έχει κάποιο νόημα. Και θεωρώ πως όντως θα ξεφύγει από τα όρια του νήματος. Δεν δημιουργήθηκε το νήμα για να γίνει η οποία ψυχολογική ανάλυση της κάθε εμπλεκομενης πλευράς.
    Όσο για την έλλειψη συνεννόησης είμαι μαζί σου στο 100%.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ευτυχώς.
     
  5. iolanda

    iolanda Contributor

    Μου τράβηξε την περιέργεια ο τίτλος.
    Στην αρχή σκέφτηκα "μα..γίνεται; "
    Τελικά μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται και αυτό υπό αμφισβήτηση.
    Αυτό μου αρέσει σε αυτό το φόρουμ, η ποικιλία απόψεων, από την μια άκρη έως την άλλη και με όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις (όχι του γκρι).
    Έμαθα πια να μην λέω "ποτέ".

    Διάβασα σε κάποια σχόλια για τα συναισθήματα (όλη τη γκάμα), σαν πιθανή δυσκολία.
    Παλαιότερα θα έλεγα πως και εμένα θα μου φαινόταν από δύσκολο έως αδύνατο.
    Τώρα θα πω απλά, πως τα συναισθήματα δεν είναι μονοδιάστατα, ανάλογα την σχεσιακή κατάσταση που βρίσκεται κάποιος, αναπτύσσονται και τα κατάλληλα συναισθήματα.
    Είμαστε περισσότερο προσαρμοστικοί απ' ότι νομίζουμε, ειδικά τα υ.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να δουλέψει μία κολεκτίβα από m Κ και n υ όπου στην πραγματικότητα κάθε υ έχει ένα Κ και ταυτόχρονα ανήκει στην κοινότητα.

    Από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί ένα υ να έχει δύο ή περισσότερους Κ και φυσικά δεν αναφέρομαι στη χρήση, η χρήση ενός υ δεν κάνει Κ του αυτόν που το χρησιμοποιεί.

    Δεν υποστηρίζω ότι είναι κατηγορηματικά αδύνατο απλά εγώ δεν μπορώ να "δω" ούτε πώς μπορεί αυτό να στηθεί ούτε πως μπορεί να δουλέψει με σταθερότητα.
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    Νομίζω είχα διαβάσει εδώ παλιότερα , μια υ που ανήκε σε έναν Κ και μια Κ, χωρίς να είναι ζευγάρι οι Κ μεταξύ Τους.
     
  8. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Κυρίαρχος

    Κυρίαρχος Άνδρας - Το άτομο που παίρνει το ρόλο ισχύος ή εξουσίας στην σχέση ανταλλαγής δύναμης (TPE). Ο Κυρίαρχικός Άνδρας έχει τον ψυχολογικό έλεγχο ή ασκεί εξουσία πάνω σε ένα άλλο άτομο και μπορεί, για παράδειγμα, να δώσει διαταγές στο άτομο αυτό, οι οποίες διαταγές πρέπει να εκτελεστούν. Αντίθετο: Υποτακτικός

    Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να ασκηθεί εξουσία από παραπάνω από ένα άτομο, αν και με προβληματίζει ότι όλες οι μορφές εξουσίας που φέρνω αυτή την στιγμή στο μυαλό μου ασκούνται ιεραρχικά.

    Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θα μπορούσαν να έχουν τον ψυχολογικό έλεγχο ταυτόχρονα δύο Κ.
    Αν κάποιος με παραπέμψει στο διαζευτικό 'ή' του ορισμού που αντέγραψα θα πω ότι δεν μπορώ να αντιληφθώ D/s χωρίς, έστω μερικό, ψυχολογικό έλεγχο. Επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θα μπορούσε να είναι εφικτός πιθανός διαμοιρασμός του ψυχολογικού ελέγχου.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πήδος εκ περιτροπής και κατά διαθεσιμότητα εν γνώσει ή μη των εμπλεκομένων και με απ' όλα τα καλά σε πανωχεράδικο σκηνικό ορισμένου χρόνου μια χαρα τοπμποτομιά είναι, να περνάνε καλά τα παιδιά, αν έχει και χειροπέδες με γουνάκια, γαμάει, μέχρι να αρχίσουν οι κινκοτσιριμόνιες, που έχουν πολλή πλάκα γενικότερα, την οποία την απολαμβάνει καταναλωτικώς μιλώντας το υ -και όχι μόνον γι' αυτόν τον λόγο- που δεν είναι βέβαια και τόσο υ...
     
  10. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Κ-Κ-υ λογικα θα ειναι συγκυριοτητα εξ αδιαιρετου με τους σχετικους περιορισμους δικαιωμστων και υποχρεωσεων...
     
  11. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor


    Συγκυριότητα ή επικαρπία και ψιλή κυριότητα;  

    Με τα πολλά άτομα γενικά νομίζω ότι αρχίζουν και περιπλέκονται αρκετά τα μπούτια και τα πράγματα.

    Βέβαια αυτό το λέω γιατί δεν μου αρέσει να δανείζω τα πολύτιμα και αγαπημένα παιχνίδια μου. Τα θέλω για μένα και μόνο.

    Σε σχέσεις και συναντήσεις με 3 και πλέον άτομα απαιτείται εξαιρετική αυτογνωσία, να γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι τι προσδοκούν και τι όχι και μέχρι που είναι προαποφασισμένο να φτάσουν.

    Δεν θα πω ότι δεν με εξιτάρει η ιδέα μίας...μίνι αλλά καλής ομαδούλας αλλά σε καμία περίπτωση σε μόνιμη και σταθερή βάση.

    Ομοίως δεν θέλω να με δίνουν σε τρίτα άτομα...η αποκλειστικότητα προσωπικά με ηρεμεί αλλά και.με ξεσηκώνει και μου δίνει έναυσμα ικανό για να μοιραστώ κάποιες καταστάσεις και στιγμές με 1 άτομο και μόνο.

    Φυσικά δεν κατηγορώ όσες και όσους έχουν διαφορετική άποψη. Αν τους εκφράζει, πολύ καλά κάνουν. Από όποια σκοπιά και στάτους κι αν με δω, ψηφίζω one to one. Ατομικό...μονό που λέμε.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    η δυσκολία κατανόησης στο συνηθισμένο σχήμα των περισσότερων του ενός αφεντάδων προκύπτει απ την ιδέα της ομοιόμορφης χρήσης.
    το σχήμα συναντιέται συχνότατα με στεγανές μεταξύ τους περιοχές χρήσης.

    στην συνηθέστερη μορφή: αφέντης και μπαμπάς ή μαμά.