Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα τρίο σε τρία μέρη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Scythe, στις 10 Ιανουαρίου 2010.

  1. Μέρος πρώτο: Το Πάλκο

    Πρατήριο της Shell..

    ΚΡΖ-7162...

    Διπλή διαχωριστική λωρίδα...

    Δέντρο...

    Καθρέφτης...

    Φώτα...

    πράγματα απλά, απτά, εικόνες χωρίς κανένα ιδιαίτερο νόημα απλά γεμίζουν τη σκέψη σου όταν στην πραγματικότητα το μόνο που θες να κάνεις είναι την αδειάσεις. Δεν πειράζει όμως, αυτά δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ο δρόμος είναι σχεδόν άδειος, αλλά αρνούμαι να τρέξω, δεν ξέρω γιατί. Ίσως θα έπρεπε να τρέμω από προσμονή, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχα παγώσει. Εκείνη, αμίλητη συνοδηγός, παζλ 2 κομματιών με τον αμίλητο οδηγό και το γνώριμο τσαντάκι στα πόδια της. Είχε περάσει ήδη μισή ώρα από την ώρα που ανταλλάξαμε τις τελευταίες (και μοναδικές) 7 λέξεις του ταξιδιού μας.

    - Αν την γαμήσεις θα σε γαμήσω, ψέλλισε χωρίς καν να με κοιτάζει

    - Σύμφωνοι, απάντησα 3 λεπτά αργότερα χωρίς καν να την κοιτάξω

    Δεν ξέρω γιατί το θέλησε έτσι. Τιμωρία; Σαδισμός; Κτητικότητα; Ανασφάλεια;.. στο κάτω κάτω εκείνη το πρότεινε το τρίο.. γιατί να νιώθω εγώ τύψεις; fuck it.. όπως βγει..

    Φωτεινός σηματοδότης...

    Μπλε Peugeot...

    Καθρέφτης...

    Σκοτάδι...

    Κενό...

    Το ξύπνημα έρχεται με το χαμόγελο της Άννας να μας καλωσορίζει, αν και ακόμα βρίσκομαι σε άρνηση, νομίζω ότι τα βλέπω όλα από τρίτο πρόσωπο. Η Άννα είναι όμορφη, άγρια και με έχει κόψει ήδη από πάνω μέχρι κάτω πριν περάσω το κατώφλι, το ίδιο και την Τζούλια. Είχαν παρελθόν οι δυό τους.. και το αναπώλησαν.. και εγώ μάλλον βρίσκομαι εδώ για να το "κάνω να είναι εντάξει"; Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να έχω ήδη καβλώσει και μόνο με την ιδέα. Στις τσόντες φαίνεται πάντα τόσο εύκολο, αλλά φαντάζομαι ότι ο Salieri και να είχε το budget δεν θα ζήταγε σύμβουλο ψυχολόγο για το σενάριο...

    Καθίσαμε στο σαλόνι. Εμείς στον καναπέ, και η Άννα στην καρέκλα. Για μία στιγμή ένιωσα σαν να είμαι σε couples counselling session και αρχίζω να απορώ με τον εαυτό μου σχετικά με το πόσα άσχετα πράγματα μπορώ να φέρω στο μυαλό μου την ώρα που έπεται να πραγματοποιήσω μία φαντασίωση εκατομμύρια ανδρών. Το πιο αστείο όμως είναι ότι και οι τρεις βρισκόμαστε εκεί για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Και οι 3 το ξέρουμε. Και οι 3 προσποιούμαστε ότι δεν τρέχει τίποτα. Πίνουμε κρασί, μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, έχει πλάκα, αλλά νιώθω άβολα.

    Πως σκατά ξεκινάει αυτό το πράγμα; Να αρχίσω να χαϊδεύω τη Τζούλια και να μπούμε σιγά σιγά στο νόημα; Δεν ξέρω.. μου φαίνεται λίγο "αγενές" προς την Άννα. Την λύση όμως την δίνει η Τζούλια.

    - Ααα έχω φέρει μαζί να σου δείξω τα τελευταία ψώνια που έκανα

    - Ααα, γαμώ.. θα σου δείξω και εγώ τι πήρα, απαντάει σχεδόν χωρίς να το σκεφτεί η Άννα

    - Λοιπόν μωρό μου, πάω να τα φορέσω και θα έρθω να σας κάνω επίδειξη εντάξει;

    Δεν απάντησα.. αλλά δεν χρειαζόταν. Μείναμε μόνοι με την Άννα να κοιταζόμαστε για λίγες στιγμές στην απόλυτη σιωπή της αμηχανίας.

    - Θέλεις άλλο κρασί, με ρωτάει προσπαθόντας να σπάσει λίγο τη βουβαμάρα

    - Όχι είμαι οκ. Έχω πιει αρκετό και οδηγώ.

    - Μη σκας για αυτό, αν δεις ότι δεν το έχεις μπορείτε να μείνετε εδώ απόψε.

    Χαμογελάω.. ανασηκώνω τους ώμους μου.. και προτείνω το ποτήρι μου. Λίγη χαλαρότητα ακόμα δεν θα έβλαπτε. Μου γεμίζει το ποτήρι.

    - Πάω να δω τι κάνει η άλλη μέσα και να φέρω και τα δικά μου ψώνια.

    Άρχισα να πλάθω σενάρια στο μυαλό μου. ".. φωνές και βογγητά ακούγονται από το δωμάτιο μέσα. Πάω να δω τι συμβαίνει και τις βλέπω καβάλα τη μία στην άλλη να την βρίσκουν. Κοντοστέκομαι στην πόρτα, τον βγάζω έξω και αρχίζω να τον παίζω με το θέαμα και μόλις με παρατηρούν με καλούν στο παιχνίδι τους και αρχίζει ο τζερτζελές..." μμμ ναι.. καλτσόνε με 4 κλισέ.. Δεν θυμάμαι πιο ήταν το δεύτερο σενάριο, αλλά με διέκοψε η Άννα που γύρισε με μία σακούλα με πράγματα.

    - Τώρα έρχεται και η Τζούλια, μου λέει και αρχίζει να χαχανίζει σαν σχολιαρόπαιδο.

    Ακούω έναν ξερό χτύπο τακουνιών στο μάρμαρο από το διάδρομο καθώς έμπαινε η Τζούλια. Όση περιέργεια δεν είχα για τα τελευταία της ψώνια, την απέκτησα μέσα σε αυτά τα 8-10 βήματα. Έμεινα για λίγο άφωνος όταν εμφανίστηκε στο σαλόνι. Μαύρες δερμάτινες μπότες λίγο πάνω από το γόνατο με πλατφόρμα, διχτυωτές trashy κάλτσες, μαύρο κορσέ σφιχτό δερμάτινο που κατέληγε σε ζαρτιέρες, στο λαιμό ένα χοντρό choker και αντί για κυλωτάκι φόραγε ένα μαύρο γενναίο strap-on ενώ στο χέρι κράταγε το γνώριμο τσαντάκι.

    "Τσούλια".. ψέλισσα. Καμιά φορά χρησιμοποιούσα αυτό το όνομα για να την πειράξω όταν μου έκανε ζουζουνιές, αλλά αυτή τη φορά βγήκε αυθόρμητα.

    - Αυτό.. θα το πληρώσεις, μου είπε με βλοσσυρό ύφος, αλλά όχι ακόμα. Πετάει το τσαντάκι μπροστά μου και κάνει μία στροφή για να την δούμε καλύτερα.

    Η Άννα χειροκροτάει και αρχίζει να σφυρίζει επιδοκιμαστικά βάζοντας δύο δάχτυλα στο στόμα. Ανάθεμα και πως το κάνει αυτό.. 4 χρόνια προσπαθώ να σφυρίξω με δάχτυλα αλλά μόνο σάλια φτύνω.

    - Κάτσε να σου δείξω και εγώ τι πήρα, λέει η Άννα, και βγάζει έναν πράσινο δονητή "ζηλευτών" διαστάσεων. Από εδώ ο Ανδρέας, μας λέει βάζοντας τα γέλια.

    Έκανα μεγάλη προσπάθεια να τεντώσω τα χείλια μου σε μία απέλπιδα απόπειρα χαμόγελου πάνω στο συγκεκριμένο σχόλιο.

    - Θα στον χώνω στη μουνάρα σου όσο θα σε τρώω, συνέχισε η Άννα καθώς πλησίαζε την Τζούλια.

    Οοοοκέεειι.. αν το όλο παρουσιαστικό της Τζούλιας δεν μου είχε δώσει το hint ότι το παιχνίδι είχε ξεκινήσει, το "έξω καρδιά" σχόλιο της Άννας το ξεκαθάρισε. Εκείνη τη στιγμή η κάμερα του μυαλού μου γύρισε από τρίτο σε πρώτο πρόσωπο. Δεν γίνεται πιο πραγματικό από αυτό. Οι άσχετες σκέψεις εξαφανίστηκαν. Το καβλί μου ήταν ήδη πέτρα.

    - Έλα εδώ εσύ, είπε η Τζούλια τεντόντωντας το δάχτυλό της προς τα εμένα...
     
  2. Horche

    Horche New Member

    Απάντηση: Ένα τρίο σε τρία μέρη

    Η ιστορία φίλε μου έχει ξεκινήσει δυνατά! Πολλά υποσχόμενη! Αναμένω, αναμένουμε οι περισσότεροι πιστεύω, τα άλλα δύο μέρη!!
     
  3. Μέρος Δεύτερο: Κίνητρο

    "Αν τη γαμήσεις, θα σε γαμήσω..."

    Πάγωσα.. δεν πίστευω στα αυτιά μου! Κατάφερα και το άρθρωσα.. έτσι απλά.. κλείνοντας τα μάτια και σφίγγοντας τα δόντια παρ'ότι τη σχεδίαζα τη φράση από εχθές το βράδυ. Δεν τολμώ να τον κοιτάξω, δεν θέλω καν να δω τις εκφράσεις του προσώπου του, αλλά γιατί δεν απαντάει;

    Ωχ.. τον κόμπλαρα.. τον έχω ικανό να το ακυρώνει και να γυρίζει πίσω. Τι να περνάει τώρα από το μυαλό του; Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά έπρεπε κάπως να το κάνω. Έχω πάθει τρελλή πλάκα μαζί του. Αν έχω μαυρίσει πλάτες και κώλους στις βουρδουλιές, αλλά αυτόν δεν μπορώ να τον αγγίξω. Το θέλω αλλά δεν μπορώ.. δεν μου βγαίνει, και εκείνος δεν μου φέρνει αντίρρηση.. αλλά δεν ξέρω.. κάτι με κρατάει πίσω.. δεν μου πάει η καρδιά να τον πονέσω. Σ'αγαπάω ρε καριόλη.. αλλά γιατί δεν απαντάς; Πες μου κάτι, δώσε μου ένα άλλοθι να σε πονέσω.. το ξέρω ότι το θέλεις.

    - Σύμφωνοι...

    Μην κουνηθείς.. μη χαμογελάσεις.. κρατήσου.. κοίτα μπροστά... σ'αγαπάω ρε καριόλη... θα σε γαμήσω..!

    [...]

    Μμμμμ.. είμαι έτοιμη για στριπτιτζάδικο.. δείχνω αρκετά σκύλα.. αρκετά tramp.. τέλεια, μονολόγούσα καθώς έδενα πιο σφιχτά τα λουριά του strap-on για να μην κουνιέται μπροστά στον τεράστιο καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα της Άννας. Τους έχω αφήσει μέσα αρκετή ώρα μόνους, και ξέρω την Άννα καλά τι τσουλί είναι. Θα τον έχει περιλάβει ήδη.. να μη σου πω ότι θα γαμιούνται ήδη με το που θα πάω μέσα. Μακάρι να γαμιούνται, σιγοψιθύρισα πιάνοντας το "λαστιχένιο" μου καβλί και κουνόντας το μπροστά στον καθρέφτη.

    - Είσαι σκέτη καύλα μωρό μου, άκουσα πίσω μου τη φωνή της. Πως μπήκε μέσα στο δωμάτιο έτσι.. δεν το κατάλαβα σκέφτηκα γυρίζοντας απότομα προς το μέρος της, ενώ εκείνη με είχε ήδη φτάσει δίπλα μου.

    - Τι κάνει μέσα ο..
    - Πίνει κρασί, με διέκοψε απότομα και σφήνωσε το strap-on μου ανάμεσα στα μπούτια της αγκαλιάζοντάς με και πήγε κατευθείαν να με φιλήσει.
    - Όχι μόνοι μας, τη σταμάτησα, θέλω να βλέπει. Και εσύ τι κάνεις εδώ; Θα περίμενα τόση ώρα να τον έχεις φάει ήδη.. και όχι μόνο με τα μάτια
    - Ρε μαλάκα τον έχεις δει πως σε κοιτάει; Και μόνο να τον πιπώσω θα τον πεθάνω στην ενοχή. Εξάλλου εγώ εσένα πεθύμησα.
    - Καλά μην παίρνεις και όρκο, της λέω και έβγαλα το strap-on από τα μπούτια της, θα δούμε στο τέλος ποιος θα έχει ενοχές... πήγαινε μέσα και έρχομαι.

    Ρίχνω μία τελευταία ματιά στον καθρέφτη.. ξεκινάμε.. αρχίζω να βαδίζω αργά προς το σαλόνι, φροντίζοντας να ακουστούν καθαρά τα βήματά μου στο μάρμαρο. Μπαίνω μέσα στο σαλόνι και με μιας τον κοιτάζω στα μάτια.

    - Τσούλια

    ..έτσι αγόρι μου.. βίδωσέ με ..

    - Αυτό.. θα το πληρώσεις αλλά όχι ακόμα...

    [..]

    Έχουν έρθει και οι δύο μπροστά μου. Η Άννα με κοιτάει όλο νάζι, μου κλείνει το μάτι, τσιμπουκώνει τον δονητή της και τον κρατάει εκεί. Αμέσως μετά του ορμάει με λύσσα και αρχίζει να του βγάζει τα ρούχα. Το πουκάμισο, το μπλουζάκι, τη ζώνη το παντελόνι, τα παπούτσια, το μποξεράκι τα πάντα.. δεν ξέρω πως το κατάφερε αυτό τόσο γρήγορα, αλλά αν κρίνω από την έκφρασή του, δεν απορώ μόνο εγώ. Μμμ έχει καυλώσει ήδη.

    Το βλέμμα μου τραβάνε οι απότομες κινήσεις της Άννας που με μιας ξεφορτώθηκε το γαλάζιο φορεματάκι της και.. α το τσουλί! Δεν φοράει τίποτα από μέσα! Τα μικρά της στητά στήθη αναπήδησαν λίγο καθώς γλύστραγε το φόρεμα πάνω τους και τον είδα να τα μετράει με το μάτι. Εκείνη βγάζει το δονητή από το στόμα της και γυρνόντας τη βάση του ο χώρος γέμισε με ένα τσιριχτό μουγκρητό ανακατεμένο με Depcehe Mode από τα ηχεία. Του σηκώνει το κεφάλι βάζοντας την άκρη του δοντή κάτω από το σαγόνι του, τραβόντας το βλέμμα του στα μάτια της. Με το άλλο χέρι του πιάνει σφιχτά το καβλί.

    - Σου αρέσουν τα βυζάκια μου;
    - Πολύ, απάντησε χωρίς να το σκεφτεί.

    Την είχε έτοιμη στο στόμα την απάντηση.. και χάρηκα πολύ που ο κορσές μου ανασήκωνε τόσο πολύ τα μεγάλα μου και βαρυά στήθη, και τα έκανε να δείχνουν πως θα εκραγούν. Ξέρω πολύ καλά ποια "βυζάκια" σου αρέσουν καριόλη... χαμογέλασα

    - Μη ντρέπεσαι.. πιάστα

    Δειλά δειλά σήκωσε τα χέρια του και τα χούφτωσε.

    - Μμμμ θες να μου φας τις ρώγες;
    - Θέλω..
    - Πρώτα όμως θα καυλώσεις την πουτάνα σου, του λέει με νόημα και τον τραβάει από τον πούτσο προς τα κάτω για να γονατίσει μπροστά στα πόδια μου.

    Η Άννα πιάνει το strap-on μου και το γυρνάει προς το στόμα του.

    - Φάτης το καβλί της, του λέει σφίγκοντας τα χείλια της και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση της, παίρνει το strap-on μου στο στόμα του και αρχίζει να το γλύφει. Αχ καύλα είσαι, συνέχισε έτσι, του ξαναλέει και σηκώνεται πάνω και αρχίζει να με φιλάει και να μου χουφτώνει τα στήθη μου.

    Έχω κομπλάρει. Εκεί που βγήκα αποφασισμένη, τώρα κάθομαι παγωμένη μπροστά σε αυτό που γίνεται... Όχι.. δεν πρέπει να γίνει έτσι. Την πιάνω από το μαλλί και την τραβάω πίσω.

    - Γονάτισε... της λέω αυστηρά.

    Γελάει..

    - Γονάτισε.. της λέω πιο δυνατα και την τραβάω προς τα κάτω από το μαλλί. Εκείνη γονατίζει και αρχίζει να τον παρατηρεί καθώς προσπαθούσε να χώσει όσο μπορούσε το strap-on στο στόμα του.

    - Αγοράκι δεν την έχεις την πίπα, του λέει περιπαικτικά και του τραβάει το strap-on από το στόμα. Να σου δείξω πως τσιμπουκώνουν, λέει και αρχίζει να μου ρουφάει το ψεύτικο καβλί με μανία.

    Της πιάνω το κεφάλι με τα δύο χέρια και αρχίζω να της το πιέζω πάνω στο strap-on. Ανοίγω λίγο τα πόδια μου για να κατέβω στο ύψος του στόματός της και αρχίζω να την τραβάω πιο βίαια προς το μέρος μου. Εκείνος ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα μου. Αγάπη μου.. θα με κάνεις να χύσω καλά καλά δεν αρχίσαμε.. δεν πρέπει να σε αφήσω... όχι.. συνέχισε..

    Η Άννα με κοίταγε στα μάτια καθώς μου τσιμπούκωνε το strap-on. Ένα τόσο δα πλασματάκι, και το είχε εξαφανίσει όλο μέσα στο στόμα του χωρίς να κωλώσει. Άρχισα να της γαμάω το στόμα με λύσσα, ενώ εκείνος πάσχιζε να ακολουθήσει το κωλαράκι μου με τη γλώσσα του. Τρεις.. τέσσερις.. πέντε.. την έσπρωξα πίσω και έκανα στην άκρη.

    - Έτσι ακριβώς θέλω να τον τσιμπουκώσεις, λέω στην Άννα. Ξάπλωσε κάτω, του λέω και εκείνος ξαπλώνει χωρίς να πει κουβέντα.

    Με αργές προκλητικές κινήσεις σκύβει πάνω στο καβλί του και το παίρνει όλο με λύσσα στο στόμα της. Έχει τουρλώσει τον κώλο της και τον κουνάει πέρα δώθε προκλητικά, ενώ έχει ήδη χώσει δύο δάχτυλα μέσα της. Ξέρω τι θέλει.. αλλά δεν θα το πάρει. Παίρνω τον Ανδρέα από το τραπεζάκι που τον είχε αφήσει ακόμα να πάλλεται ανοιχτό.. χα.. Ανδρέα.. αυθυποβολές. Πάω πίσω της και της τον βάζω μέχρι τη μέση στο μουνί της. Το τσουλί είναι μούσκεμα ήδη! Εκείνη πιάνει το δονητή με το χέρι της και τον σπρώχνει όλο μέσα της.

    Ωραία, σκέφτομαι, ώρα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πάω και κάθομαι πάνω στο πρόσωπό του κοιτάζοντας την Άννα που είχε εξαφανίσει το καβλί του στο λαιμό της. Παραμερίζω τις λωρίδες του strap-on και χωρίς να πω κουβέντα αισθάνομαι τη γλώσσα του να εισβάλλει μέσα μου και να αρχίζει να με εξερευνεί.. για πολλοστή φορά.

    [...]

    Άρχισα να κυλάω τα νύχια μου πάνω στην κοιλιά του.. θέλω να τον γδάρω.. αλλά δεν μπορώ ακόμα. Αχ.. είσαι καλός καριόλη.. είσαι πολύ καλός αγάπη μου.. πιέζω με δύναμη τη λεκάνη μου προς τα κάτω και γεμίζω το στόμα του με το μουνί μου καθώς αρχίζω να τον χύνω στο πρόσωπο βίαια. Μετράω τους σπασμούς.. δεν ξέρω γιατί.. τι κάνω;..

    Σηκώνομαι απότομα. Το πρόσωπό του γυαλίζει στο λίγο φως που έχει φροντίσει η Άννα να αφήσει στο σαλόνι.

    - Σήκω, προστάζω γενικά. Η Άννα σταματάει την πίπα και με κοιτάνε και οι δύο στα μάτια. Σηκωθείτε.. και οι δυό σας.
    - Α να σου πω μαλάκα, λέει η Άννα, στον γαμιά σου κάνε ότι γουστάρεις αλλά εμένα δεν θα με κόβεις στο καλύτερο. Θέλω ΤΩΡΑ ένα καβλί μέσα μου. Δεν ξέρω ποιο.. το δικό σου.. το δικό του...
    - Έλεγα να σου φάει τη μουνάρα σου πρώτα νε δεις τι καλός που είναι.
    - Τι να μου κάνει η γλώσσα του, έλα και βάλτον μου τώρα πριν λιποθυμήσω από την καύλα.
    - Όχι ακόμα, της λέω και κάνω να γυρίσω προς το σάκο, όταν εκείνη σχεδόν χοροπηδάει πάνω του και ετοιμάζεται να κάτσει στο καβλί του. Εκείνος πετάγεται αγχωμένος προς τα πίσω. Τη σταματάω. Όχι έτσι, κάτσε ανάσκελα. Θα το πάρεις το καυλί του, αλλά θα το κάνουμε με τον τρόπο μου.

    Η Άννα ξεφυσάει αποδοκιμαστικά, αλλά σηκώνεται, πάει στον καναπέ και ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Εγώ σκύβω και παίρνω τον πούτσο του στο στόμα μου για λίγο. Τον αισθάνομαι να σκληραίνει πάλι και του φοράω προφυλακτικό.

    - Τι κάνεις; με ρωτάει απορρημένος
    - Δεν θα κάνεις ερωτήσεις, του απαντάω κοφτά. Τσούλια είπες ε;... οκ..

    Βγάζω από την τσάντα δύο κολάρα με D ring. Του φοράω το ένα, και περνόντας το δάχτυλό μου μέσα από το D-ring τον τραβάω από το λαιμό προς τον καναπέ. Φοράω ένα ολόιδιο στην Άννα. Λύνω μία από τις αλυσίδες που διακοσμούσαν τον κορσέ μου, και δένω τα δύο κολάρα μεταξύ τους με αυτή από τα D-ring τους. Η αλυσίδα αφήνει τα χείλια τους να απέχουν μερικά χιλιοστά μεταξύ τους. Η Άννα χαμογελάει. Εκείνος έχει παγώσει.

    - Φίλα την, του λέω, αλλά δεν κάνει καμία κίνηση. Φίλα την, του ξαναλέω με ήρεμο τόνο. Ξεροκαταπίνει, γλύφει τα χείλια του αλλά δεν κάνει καμία κίνηση. ΦΙΛΑ ΤΗΝ, ξαναλέω εκνευρισμένα. Της δίνει ένα πεταχτό φιλί στα χείλια. Εκείνη ανοίγει το στόμα της και προσπαθεί ανεπιτυχώς να ρουφήξει το φιλί. Τι μαλακίες είναι αυτές; σχεδόν ξεφωνίζω. ΕΙΠΑ ΦΙΛΑ ΤΗΝ, τονίζω φανερά εκνευρισμένη, ΦΙΛΑ ΤΗΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. Πάγωσε πάλι..

    Βγάζω από την τσάντα ένα μαστίγιο με 9 ουρές και το φέρνω μία βόλτα σκίζοντας τον αέρα για να ακουστεί.

    - Θα περιμένω πολύ ακόμα; ΦΙΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΗ.. ΦΙΛΑ ΤΗΝ. Εκείνος ξεροκαταπίνει ακόμα μία φορά αλλά δεν κινείται. Κατεβάζω με δύναμη το μαστίγιο πάνω του. Μισό στην πλάτη, μισό στον κώλο του. Εκείνος τεντώθηκε. Ανασήκωσε το κεφάλι τραβόντας από το λαιμό μαζί του την Άννα. ΦΙΛΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.

    - Μην είσαι μαλάκας, λέει η Άννα πιάνοντάς του το κεφάλι και αρχίζοντας να τον φιλάει παθιασμένα στο στόμα ενώ εκείνος είναι ακόμα κοκκαλωμένος.

    Θέε μου.. τον χτύπησα.. τον πόνεσα.. τι να αισθάνεται;.. τι να σκέφτεται.. ένα κύμα ενθουσιασμού με πλυμμήρησε. Η δεύτερη ήταν όλη στον κώλο του αλλά δυνατότερη από την πρώτη. Τεντώθηκε και πάλι. Ένιωσα τις κόρες των ματιών μου να διαστέλλονται.

    - ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ, του φωνάζω ρίχνοντάς του και μία τρίτη πάνω στην πλάτη και αυτός σαν από πείσμα αρχίζει να φιλάει την Άννα με ζωώδες πάθος. Σκύβω και τους κοιτάω από κοντά. Ζήλεψα... Σήμερα αγάπη μου επιτέλους θα σε σκίσω...

    - Το κοριτσάκι ψοφάει για το καβλί σου. Δεν μπορεί να σε περιμένει άλλο. Γάμα της τη μουνάρα, του λέω στο αυτί.

    Συνέχισαν να φιλιούνται αλλά δεν κάνανε καμία άλλη κίνηση. Σηκώνω το μαστίγιο και αρχίζω να το κατεβάζω πάνω του με μανία ανάμεσα από τις συλλαβές μου

    - ΓΑ-ΜΑ-ΤΗΣ-ΤΗ-ΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ-ΤΩ-ΡΑ!

    Εκείνος μούγκρισε σχεδόν σπαρακτικά μέσα στο στόμα της Άννας, ενώ εκείνη σήκωσε τα πόδια της και τα τύλιξε γύρω από την πλάτη του τραβώντας τον προς τα κάτω. Αυτός πιάνει το καβλί του, το κεντράρει και το βυθίζει μονομιάς μέσα της.

    "Έτσι μπράβο αγάπη μου.. δώσε μου το άλλοθι που έψαχνα" σκέφτηκα πηγαίνοντας προς την τσάντα...
     
  4. Uranoos

    Uranoos Regular Member

  5. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    μπραβο μπραβο  :clap:αλλα κατι μας χρωστας ακόμα. παρατα τη δουλεια και τα menage a trois και πέσε με τα μουτρα στο γράψιμο .  
     
  6. Ε να μην έχει λίγο cliffhanger?   Λίγο υπομονή και θα έρθει και το τρίτο μέρος.
     
  7. lacryma

    lacryma Regular Member

    Απάντηση: Ένα τρίο σε τρία μέρη

    Εξαιρετική διήγηση... Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!


     
     
  8. Μέρος Τρίτο: Πλεόνασμα

    - Θα έπρεπε να ντρέπεσαι μωρή!!
    - Ορίστε; ακούστηκε μισοκοιμισμένη - μισοέκπληκτη η φωνή της Τζούλιας στο ακουστικό
    - Έχεις καλοβολευτεί εκεί με το μαλάκα σου και έχεις βρει αρχίδια για να μας γράφεις ε;
    - Ποιος είναι;
    - Όταν σου έτρωγα τη μουνάρα σου μια χαρά θυμόσουν ποια είμαι..
    - Άννα..;
    - Τι ρωτάς; Πηδούσες κι'άλλη;
    - Sorry μωρέ.. κοιμόμουν.. τι ώρα είναι αυτή που παίρνεις;
    - Ώρα που ο κόσμος πάει στη δουλειά του. Όχι σαν και σένα που κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι
    - Να σου πω; Με πήρες για να μου τα χώσεις πρωινιάτικα;
    - Όχι, αν και δεν σε χάλασε.. Έχω να σε δω μήνες και πήρα μπας και θες να έρθεις μόλις ανοίξει το μάτι σου από το σπίτι μου για ... καφεδάκι
    - Τα ξέρω αυτά τα καφεδάκια... την τελευταία φορά πρόλαβα δεν πρόλαβα 3 γουλιές
    - Και τι.. ντρέπεσαι;
    - Όχι.. αλλά δεν είμαι πια μόνη μου.
    - Ε πρώτη φορά θα είναι;
    - Άκουσέ με Άννα.. είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα αυτή τη φορά. Δεν περνάω απλά το χρόνο μου...
    - Άχου το.. κοίτα το.. αγαπάει...
    - Έλα σταμάτα...
    - Οκ τότε.. δεν παίζει πρόβλημα.. φέρτον και αυτόν μαζι!
    - Μμμμ.. δεν ξέρω... πρέπει να το συζητήσουμε πρώτα
    - Καλά, συζητήστε τα, πείτε τα και σας περιμένω το Σάββατο σπίτι μου.
    - Περίμενε δεν...
    *ΚΛΙΚ*

    [...]

    Όταν άνοιξα την πόρτα και την είδα φτιαγμένη στην τρίχα να μου λέει "καλησπέρα μωρό μου" με εκείνο το πονηρό της βλέμμα, ήθελα να της ορμήσω εκείνη τη στιγμή, αλλά αρκέστηκα σε ένα χαμόγελο. Έριξα και μία ματιά σε εκείνον, από κάτω μέχρι πάνω. Ωραίο παλικάρι... έχει κάτι.. δεν ξέρω τι.. αλλά δεν μου γλυτώνει ούτε αυτός ούτε αυτή απόψε.

    - Καλώς τους.. περάστε, είπα καθώς η Τζούλια με είχε ήδη αγκαλιάσει και με φιλούσε σταυρωτά. Καλό το καυλάκι σου, της ψυθίρισα στο αυτί, το έχεις σπάσει;
    - Όχι.. δεν μπορώ ακόμα, μου είπε και μπήκε στο σπίτι.

    Γύρισα και την κοίταξα καθώς έμπαινε με αέρα. Στο χέρι της κράταγε εκείνο το σακίδιο που επέμενε να αποκαλεί "τσαντάκι". Ποιος ξέρει τι παλαβό έχει κουβαλήσει πάλι μαζί της...

    [..]

    - ΓΑ-ΜΑ-ΤΗΣ-ΤΗ-ΜΟΥ-ΝΑ-ΡΑ-ΤΩ-ΡΑ!

    Άκουγα το μαστίγιο της Τζούλιας να σκίζει τον αέρα και τον θόρυβο από τις ουρές πάνω στο δέρμα του. Δεν ξεκόλλησε τα χείλια του από τα δικά μου, αλλά οι κραυγές που έβγαλε μέσα στο λαιμό μου, με τράνταξαν. Έχει πολύ μπάσα φωνή. Και μόνο βρωμόλογα στο τηλέφωνο να μου έλεγε θα με είχε κάνει να χύσω επιτόπου. Αλλά τώρα τον είχα από πάνω μου, τα υγρά μου είχαν ήδη κατέβει μέχρι τον καναπέ, και η Τζούλια τον πίεζε. Δώστο μου αγόρι μου.. τι περιμένεις να σε σπάσει στο ξύλο;

    Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από την πλάτη του και τον τράβηξα προς τα κάτω. Εκείνος ξεφύσηξε μέσα στο στόμα μου, έπιασε το καβλί του και με κάρφωσε στο μαξιλάρι. Δεν την έχει ιδιαίτερα μεγάλη.. αλλά έχει διάμετρο.. και την αισθάνομαι να με τσιτώνει.

    Η Τζούλια πήγε πίσω στο τραπεζάκι και ψαχουλεύει το "τσαντάκι" της. Η ήχοι του ψαχουλέματος είναι πλαστικοί.. μεταλικοί.. υφασμάτινοι.. δερμάτινοι.. γνώριμοι και άγνωστοι. Τι έχει φέρει το κορίτσι πάλι μαζί του; Με τα χέρια μου τον σπρώχνω μακρυά.. με τα πόδια μου τον τραβάω πίσω.. του δίνω ρυθμό και αυτός ακολουθεί. Αφήνω να βγουν τα πρώτα μου βογγητά.

    - Έτσι καύλα μου, γάμα με, είπα κοιτώντας τον στα μάτια αλλά ταυτόχρονα φωνάζοντας για να ακούσει η Τζούλια πόσο το απολαμβάνω.

    Βογκάω και αναστενάζω δυνατά και τον βλέπω ότι αρχίζει να νιώθει άβολα. Η Τζούλια χαμογελάει και κατευθύνεται προς το CD player και κόβει τους Depeche. Βάζει ένα άλλο CD, πατάει το play και δυναμώνει την ένταση.

    Ωχ.. το ξέρω αυτό το CD. Ξεκίνησε με Rammstein... Mein Herz Brent. Ξέρω πολύ καλά τι έχει μετά... αγρίεψαν τα πράγματα. Πάει και στέκεται πίσω του. Αυτός δεν βλέπει αλλά εγώ μπορώ να την διακρίνω να απλώνει στο strap-on της γενναίες ποσότητες Bioglide. Αρχίζω να ενθουσιάζομαι. Θα με πάρουν ταυτόχρονα μπρος και πίσω. Και πάνω που πήγα να εκφράσω λεκτικά τον ενθουσιασμό μου με φίλησε πάλι. Αυτή η αλυσίδα που μας κρατάει σε απόσταση αναπνοής δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.

    Βλέπω την τζούλια να στήνεται.. ανασηκώνω τη λεκάνη μου όσο πιο πολύ μπορώ για να τη διευκολύνω. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρει σε αυτή τη στάση, αλλά σίγουρα θα βρει τον τρόπο. Πάντα τον βρίσκει τον τρόπο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν μπει το ρεφραίν του κομματιού εκείνος κόβει απότομα το φιλί, πετάγεται πίσω και τα μάτια του γουρλώνουν. Τον κοιτάω απορημένη. Και την στιγμή που μπαίνει η βαρυά κιθάρα στο Brent, κλείνει τα μάτια του.. δαγκώνει τα χείλια του και χώνει όλο του το καβλί μέσα μου και μένει εκεί. Τρία δευτερόλεπτα αργότερα βγάζει μία δυνατή κραυγή πάνω στα χείλια μου ενώ νιώθω τα χέρια της Τζούλιας να γραπώνουν τις γάμπες μου πίσω από την πλάτη του.

    "Ωχ".. σκέφτομαι.. "εκείνον γαμάει!!". Για μερικές στιγμές με έπνιξε η απογοήτευση. Για μένα έπρεπε να ήταν αυτό το καυλί!! Μετά όμως συνειδητοποίησα τι συνέβαινε ακριβώς πάνω από το μουνάκι μου. Η φίλη μου είχε χώσει το πλαστικό της καυλί στον κώλο του γαμιά μου. Όχι.. δεν πρέπει να χύσω τώρα... όχι τώρα.. περίμενε Άννα γαμώτο περίμενε!

    Αυτός κάνει μία κίνηση με τα χέρια του για να ξεφύγει, αλλά ενστικτωδώς του τα πιάνω και του τα βάζω πίσω από την πλάτη. Αμέσως η Τζούλια του περνάει ένα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες στους καρπούς του. και τις κλειδώνει μεταξύ τους. Αισθάνθηκα το καυλί του να σκληραίνει περισσότερο μέσα μου. Σκύβει πάνω στην πλάτη του και του λέει κοντά στο αυτί του.

    - Γιατί σταμάτησες; Πριν προλάβει να απαντήσει συνεχίζει... που νομίζεις ότι μπορείς να πας... μόνο πάνω... και κάτω. Κουνήσου!

    Αν μπορούσα να είχα ένα καθρέφτη μπροστά μου εκείνη την ώρα θα πρέπει η φάτσα μου να ήταν σαν μικρό παιδί μπροστά από βιτρίνα ζαχαροπλαστείου από τον ενθουσιασμό και την προσμονή. Αρχίζω να κουνάω τη λεκάνη μου και να προσπαθώ να του δώσω ρυθμό. Εκείνος δαγκώνει τα χείλια του και αρχίζει σιγά σιγά να κουνιέται πάνω κάτω. Η Τζούλια ήταν καρφωμένη πάνω μου και δεν κουνιόταν. Για να με γαμήσει θα έπρεπε να γαμηθεί. Τρέλα! Mindfuck...

    - Έλα αγόρι μου, μη με τυρανάς έτσι.. σκίσε με επιτέλους.

    Τον ακούω να βογκάει καθώς προσπαθεί να αυξήσει το ρυθμό. Του πιάνω το κεφάλι και κολάω τα χείλια του στα δικά μου καθώς νιώθω το βάρος του κορμού του πάνω στα βυζάκια μου. Τον κοιτάω στα μάτια...

    - Σε πονάει;
    - .. με σκίζει..
    - έτσι καριόλη.. να δεις πως είναι να σου γαμάνε το κωλαράκι σου.. σ'αρέσει τώρα; ε; σ'αρέσει;

    Η απάντησή του με έστειλε...

    - Πολύ.. πάρα πολύ.. και άρχισε να με γαμάει μανιασμένα.

    Δεν χρειάστηκε πολύ. Σε δευτερόλεπτα ένιωσα τους σπασμούς να ξεκινάνε βαθυά μέσα μου και να ξεχειλίζουν πάνω στο καυλί του ενώ άρχισα σχεδόν να ουρλιάζω τον οργασμό μου μές στα μούτρα του.

    Εκείνος συνέχισε ακάθεκτος, αφήνοντας βογκητά κάθε φορά που έβγαινε από μέσα μου. Θα μπορούσε να με τελειώσει ξανά στο καπάκι. Αλλά είχα κάτι άλλο στο νου μου. Έλυσα την αλυσίδα από το λαιμό μου, ξετύλιξα τα πόδια μου από την πλάτη του και όσο πιο ήρεμα μπορούσα ξεγλύστρισα από κάτω του. Εκείνος έπεσε μπρούμητα στον καναπέ ενώ η Τζούλια πήρε καλύτερη στάση πάνω του. Σηκώθηκα όρθια και έκανα ένα βήμα πίσω για να το δω αυτό.

    είχε βυθίσει το τεράστιο εκείνο strap-on ολόκληρο μέσα του, τον είχε γραπώσει από τη μέση και τον γάμαγε πάνω στις βαρυές κιθάρες των Rammstein. Καύλα...

    Πήγα στο τσαντάκι της Τζούλιας να δω τι άλλα παιχνίδια έχει φέρει μαζί της. Ωωωω... πουτάνα... είσαι πολύ μεγάλη πουτάνα... σιγοψυθίρισα βγάζοντας από μέσα από το τσαντάκι ένα ολόιδιο strap-on.. αλλά σε κόκκινο χρώμα. Όση ώρα το φορούσα, ψιλοάτσαλα στη βιασύνη μου, το CD πήγε στο επόμενο κομμάτι. Ναι.. ήταν το γνωστό εκείνο CD λοιπόν. Razed in black... Oh my Goth.

    Πήγα και κάθισα μπροστά από το πρόσωπό του κουνώντας το καυλί μου μπροστά από το πρόσωπό του, χτυπώντας τον στα μάγουλα και στα χείλια με αυτό.

    - Στην Τζούλια πήρες πίπα, του είπα γελώντας, εμένα θα με αφήσεις παραπονεμένη;

    Σήκωσε το κεφάλι του και χώθηκα από κάτω, κρατώντας το καυλί μου όρθιο ακριβώς κάτω από τα χείλια του. Η Τζούλια κοντοστάθηκε λίγο και κοίταξε στο πλάι να δει τι γίνεται.

    - Μη σταματάς αγάπη μου, γάμα με, τον ακούω να λέει, και παίρνει το καυλί μου σχεδόν μέχρι τη μέση στο στόμα του.
    - Θες να σε γαμήσω καριόλη; Πάρτα ρε.. έτσι όπως γάμησες το τσουλί μπροστά στα μάτια μου.. έτσι θα σε γαμήσω.. σε σκίζω καριόλη.. είσαι δικός μου τώρα. Άκουσα τη Τζούλια να λέει σχεδόν έξαλλη.

    Πίεσα το κεφάλι του προς τα κάτω πάνω στο strap-on μου και τον άκουσα να αγκομαχάει.

    - Έλα τώρα, του είπα.. Ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις. Εγώ πήρα όλο σου τον πούτσο στο στόμα μου. Μου το χρωστάς.

    Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι σχεδόν να πνιγεί. Η Τζούλια είχε σχεδόν αφρίσει και κατέβαζε το χέρι της πάνω στα κωλομάγουλά του με μίσος όσο τον γάμαγε. Και συνέχισε έτσι, εκείνη να του κάνει το κωλαράκι του κατακκόκινο και μαζί να τον γαμάμε ταυτόχρονα όση ώρα έπαιζε το κομμάτι. Λίγο πριν τελειώσει το κομμάτι είπα στην Τζούλια...

    - Θέλω και εγώ να του πάρω το κωλαράκι.

    Η Τζούλια κοντοστάθηκε.. με κοίταξε.. τον κοίταξε.. με ξανακοίταξε και τελικά μου λέει απλά... "Έλα.." Βγήκε από μέσα του και εγώ σηκώθηκα. Αυτός πετάχτηκε όρθιος και γύρισε προς την Τζούλια...

    - Δεν είχαμε πει κάτι τέτοιο... της είπε πανικόβλητος. Πριν προλάβει κλείσει το στόμα του, του έβαλε μία μεγάλη λαστιχένια μπάλα φίμωτρο στο στόμα και την έδεσε πίσω από το κεφάλι του. Τον έπιασε από το πηγούνι και του μίλησε ήρεμα μέσα στο πρόσωπο.
    - Σου πρότεινα κάτι.. και εσύ συμφώνησες. Αν θες όμως να αθετήσεις τη συμφωνία μας.. σταματάμε εδώ.. λοιπόν;

    Εκείνος κατέβασε το κεφάλι, και γονάτισε στο πάτωμα. Η τζούλια πήγε στο τσαντάκι της και έφερε 3 μεταλικές μπάρες και ένα ακόμα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες. Αυτές όμως ήταν αρκετά πιο παχιές και μεγάλες από αυτές που φόραγε ήδη στα χέρια του. Του έλυσε τα χέρια και του ζήτησε να στηθεί στα τέσσερα. Εκείνος υπάκουσε. Μετά του πέρασε το άλλο ζευγάρι στους αστραγάλους, ενώ βίδωσε τις μπάρες τη μία μέσα στην άλλη.
    κάθε μπάρα είχε και ένα κρίκο. Η μεσαία στη μέση, οι ακριανές στην άκρη.

    - Άνοιξε τα πόδια σου, του είπε. Εκείνος άνοιξε λίγο τα πόδια του. Όχι έτσι.. άνοιξέ τα σαν νυμφομανές πουτανάκι, και του άστραψε μία με το μαστίγιο στα μπούτια του. Εκείνος υπάκουσε και τα άνοιξε όσο μπορούσε.

    Αμέσως η Τζούλια πήρε τη μπάρα, και του κλείδωσε τους αστραγάλους στις άκρες.

    - Τώρα σκύψε μπροστά και βάλε τα χέρια σου ανάμεσα από τα πόδια σου. Αυτός το έκανε, και με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε με τους καρπούς του κλειδωμένους πάνω στη μέση της μπάρας, τα πόδια του ορθάνοιχτα και τον κώλο του ευάλωτο στον αέρα.

    Του βγάζει το προφυλακτικό από το καυλί του που ήταν ακόμα σκληρό.

    - Δεν πρόκειται να πάει πουθενά τώρα. Ούτε να κλείσει τα πόδια του.. ούτε να σε αποφύγει.. και το κωλαράκι του είναι στο σωστό ύψος... όλος δικός σου.

    Αστράψανε τα μάτια μου εκείνη την ώρα που δεν πήρα χαμπάρι ότι είχε αλλάξει το κομμάτι. KMFDM.. Hau Ruck.. εδώ είμαστε. Η κωλότρυπά του ήταν ανοιχτή ήδη από το καυλί της Τζούλιας. Θα μπορούσα να μπω μέσα του όπως είμαι, αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω. Πασάλειψα τον ψεύτικο πούτσο μου με Bioglide.. και ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη μου... Τώρα και να θες, δεν με κρατάς έξω.

    Γονάτισα πίσω του, και βύθισα το strap-on μου με μία κίνηση στο κωλαράκι του. Τον άκουσα να βογκάει δυνατά. Βάζω τα χέρια μου πάνω στα κωλομέρια του και χωρίς να το πολυσκεφτώ αρχίζω να τον γαμάω, πάνω στο ρυθμό του κομματιού. Σε κάθε beat έμπαινα απότομα μέσα του και βγαίνοντας κρατιόμουν μέσα του μόνο από το κεφάλι του strap-on μου περιμένοντας το επόμενο beat για να το ξανακάνω.

    Η Τζούλια πήγε μπροστά του και έβαλε τη μπότα της κάτω από το μάγουλό του. Είχαν αρχίσει να τρέχουν σάλια από το στόμα του και κυλάγανε πάνω στην μπότα. Για ακόμα μία φορά σήκωσε το μαστίγιο της και άρχισε να το κατεβάζει ρυθμικά πάνω στην πλάτη του. Κάθε 3.. ή 4 beats.. δεν ξέρω.. με μπέρδευε στο δικό μου "μέτρημα".

    Ασυναίσθητα άρχισα να βογκάω.. να μουγκρίζω.. κάθε φορά που έμπαινα μέσα του με δύναμη. Έβλεπα το πρόσωπό του να κοντράρει στην μπότα της. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό στη ζωή μου.. δεν το έίχα καν σκεφτεί. Και αν κάποιος μου το έλεγε σαν ιδέα το πιθανότερο είναι να τον είχα αποπάρει.. τι μαλακίες λες; Να όμως που το κάνω. Και έχω τρελαθεί. Του γαμάω το κωλαράκι του. Τον έχω στα 4.. την τσούλα μου.. την πουτάνα μου.. και ότι το γουστάρει τόσο πολύ με τρελαίνει! Βογκάω λες και είναι αληθινό το καυλί μου και κοντεύω να χύσω πάλι! Και πέφτω σε παραλλήρημα.. του γδέρνω την πλάτη με τα νύχια μου ενώ το μαστίγιο της πέφτει πάνω στα χέρια μου και του φωνάζω..

    - Σου σκίζω τη σούφρα καριόλη, σε γαμάω σα σκύλα.. έτσι.. πάρτο όλο το καυλί μου στην κωλάρα σου.. να δείς ποια είμαι.. η αφέντρα σου και εσύ η τσούλα μου.. η πουτάνα μου.

    Με το που άκουσε η Τζούλια αυτά τα λόγια, σταμάτησε το μαστίγωμα. Έρχεται μπροστά μου και στέκεται με ανοιχτά τα πόδια από πάνω του. Βγάζει το strap-on της και το πετάει στον καναπέ. Με βουτάει από το μαλλί άγρια και μου καρφώνει το στόμα μου πάνω στο μουνάκι της.

    - Πολύ μιλάς... δεν κάνει.. μου λέει με σοβαρό ύφος.

    Χώνω τη γλώσσα μου βαθυά μέσα της, μαζεύω τα υγρά της στο στόμα μου και πέφτω με τα μούτρα στην κλειτορίδα της. Μου πιάνει το κεφάλι και με τα δύο της χέρια και αρχίζει να με κουνάει πάνω της. Αχ μωρό μου.. πόσο μου έχει λείψη η μουνάρα σου... Χρειάστηκαν 30 δευτερόλεπτα μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι την ώρα που τρώω τη Τζούλια, γαμάω το αγόρι της... αλύπητα.

    Δεν ξέρω που είμαι.. ποια είμαι.. τι κάνω.. που πάω.. ξέρω μόνο ότι το κομμάτι τελειώνει και ότι εγώ χύνω βίαια.. και ουρλιάζω μέσα στη μουνάρα της Τζούλιας.. μέχρι που απλά σωριάζομαι και πέφτω πίσω στο πάτωμα εξουθενωμένη.

    Η Τζούλια αφήνει κάτω το μαστίγιο, σκύβει και τον λύνει και του ψυθιρίζει κάτι στο αυτί κάμποση ώρα. Εκείνος γυρίζει και κάθεται στο πάτωμα. Ουάου.. του ξεφτύλισα την κωλοτρυπίδα του.. αλλά το καβλί του δεν λέει να πέσει. Κάθεται επάνω του και μπαίνει μέσα της.. αγκαλιάζονται. Εκείνος ακουμπάει το κεφάλι του πάνω στο στήθος της. Αυτή του βγάζει τη μπάλα από το στόμα. Γυρίζει την κοιτάει στα μάτια.. έντονα..

    Το κομμάτι αλλάζει... παίζει τώρα Jose Nunez, Bilingual. Αρχίζουν να φιλιούνται.. να χαϊδεύονται.. να αγκαλιάζονται σφιχτά.. παθιασμένα. Αναστενάζουν. Η Τζούλια αρχίζει να κουνιέται πάνω στο καυλί του.. άρυθμα.. τυχαία.. ακανόνιστα. Βλέπω τα χέρια του να ταξιδεύουν αχόρταγα στην πλάτη της. Της γλύφει το λαιμό, της δαγκώνει το αυτί.. φυσάει μέσα του.. της ψυθιρίζει. Στα ηχεία η γκόμενα λέει πράγματα που κολάζουν και άγιο.. αλλά δεν φαίνεται να την ακούν. Δεν ακολουθούν καν το ρυθμό.. δεν είναι εδώ.. δεν είμαι ούτε εγώ καν εδώ.



    Δέντρο...

    Διπλή διαχωριστική λωρίδα...

    Πρατήριο της Shell..

    Γκρι SUV

    Καθρέφτης...

    Φώτα...

    πράγματα απλά, απτά, εικόνες χωρίς κανένα ιδιαίτερο νόημα απλά γεμίζουν τη σκέψη σου όταν στην πραγματικότητα το μόνο που θες να κάνεις είναι να την αδειάσεις. Δεν πειράζει όμως, αυτά δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ο δρόμος είναι σχεδόν άδειος, αλλά αρνούμαι να τρέξω, δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω γιατί καν έφυγα και τους άφησα σπίτι μου, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω αέρα.. να φύγω.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο, ούτε σαφώς θα είναι και η τελευταία. Είναι η πρώτη φορά όμως που με πείραξε. Βλέποντάς τους να κάνουν έρωτα, μετά από όλο αυτό δεν ξέρω τι ήταν αυτό που ένιωσα περισσότερο. Τους θαύμασα;... τους ζήλεψα;.. ένιωσα παρείσακτη;... Όπως φιλιόντουσαν ήθελα να σηκωθώ και να χώθώ όρθια ανάμεσα τους.. Να με γλύφουν και οι δύο. Αντί για αυτό όμως φόρεσα όπως όπως το φόρεμά μου, πήρα τα κλειδιά και απλά έφυγα. Δεν νομίζω ότι το πήραν και χαμπάρι κιόλας.

    Χτυπάει το κινητό.. Είναι η Τζούλια. Το κλείνω πριν απαντήσω και το πετάω στο κάθισμα του συνοδηγού. Χαμογελάω. Αύριο θα μου 'χει περάσει.

    Φωτεινός σηματοδότης...

    Μηχανάκι...

    Καθρέφτης...

    Ξημέρωμα...
     
  9. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Πανέμορφο  
     
  10. EysWideShut

    EysWideShut Regular Member

    Απάντηση: Ένα τρίο σε τρία μέρη

    απο τις καλυτερες εμπειριες αναγνωσης..
     
  11. samatak

    samatak New Member

    Απάντηση: Ένα τρίο σε τρία μέρη

    Μπραβο πραγματι ιδιοφυες να παραθεσεις την εμπειρια οπως τη βιωσε ο καθενας τους.Ευγε.
     
  12. Προσπάθησα να συνθέσω την οπτική γωνία του κάθε συμμετέχοντα από πράγματα που διέκρινα και από μικρά στοιχεία που συγκέντρωσα. Δεν ξέρω φυσικά κατά πόσο ο κάθε χαρακτήρας σκέφτεται με τον τρόπο που του προσπαπτω, και πιθανότατα να έχω πέσει αρκετά έξω.

    Για όποιον αναρωτιέται πάντως, η ιστορία είναι κατά το ήμισυ πραγματική. Κάποια από αυτά που περιγράφω όντως συνέβησαν, και κάποια ανήκουν στην σφαίρα του "what if...". Όποιος θέλει πάντως, έτσι σαν άσκηση, μπορεί να επιχειρήσει να μαντέψει τι είναι πραγματικό και τι όχι...

    Μόλις βρω τη διάθεση, θα γράψω την επόμενη =)