Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχει δικαίωμα μια/ένας υποτακτικός να διεκδικήσει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 28 Αυγούστου 2006.

  1. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Ας πούμε ότι η υποταγή είναι μια αίσθηση, ανάγκη που πηγάζει
    μέσα από την ψυχή μας και είναι ένα Δώρο που χαρίζετε από καρδιάς.
    Πως πιστεύετε ότι πρέπει να ενεργήσει μια υποτακτική, ένας υποτακτικός
    όταν έχει χαρίσει την υποταγή σε Κάποιον / Κάποια που πλέον δεν την θέλει.

    -παύει να υφίσταται η υποταγή γιατί δεν έχει αποδέκτη;

    -να παλέψει για αυτό που νιώθει και με πιο τρόπο;

     
  2. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    welcome back soft_crystal  
     
  3. Ολα τα πραγματα στη ζωη εχουν αρχη μεση και τελος,οταν κατι τελιωνει καλο ειναι να προχωραμε μπροστα και να μην το ριχνουμε σε επικλισεις πνευματων.
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    το δεύετερο μου θυμίζει αυτούς που αγαπάνε αλλά δεν αγαπιούντε...
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Η άρνηση ενός Κυρίαρχου / Κυρίαρχης της υποταγής μίας / ενός υποτακτικής / υποτακτικού, φαντάζει όπως περίπου η άρνηση («χυλόπιτα» ίσως;;; ) ενός ατόμου της αγάπης σε vanilla καταστάσεις. Σε εκείνες τις περιπτώσεις τί γινόταν;
    Όσο περισσότερο πάθος και θέληση υπήρχε να «κατακτήσεις» τον άλλο / άλλη, τόσο περισσότερη υπομονή και επιμονή έδειχνες στο σκοπό σου. Αν είναι κάτι παρορμητικό σε λίγο χρονικό διάστημα θα χαθεί η διάθεση, αν όχι το καταλαβαίνεις και συνεχίζεις την προσπάθεια. Σημαντικό είναι, η προσπάθεια να γίνεται με σεβασμό προς τον άλλο, αλλά κυρίως και προς την προσωπικότητα τη δική μας, ανεξαρτήτως status.
    Ίσως βέβαια να μην αξίζει η συνεχής προσπάθεια της υποταγής σε κάποιον όταν οι ενδείξεις δείχνουν πως δε θα τη δεχτεί ποτέ για τους δικούς του λόγους. Ας σεβόμαστε τα θέλω του άλλου, αλλά και τον εαυτό μας και την αξιοπρέπειά μας.
    Το πάθος βέβαια είναι αστάθμητος παράγοντας.  
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2006
  6. Ntyrse

    Ntyrse Regular Member

    Η υποταγη ειναι εσωτερικη παρορμιση δεν χρειαζετε αποδεκτη για να υφισταται. Παραμενεις με τα χαρακτηριστικα σου,τη φαντασια σου,τα θελω σου,και προετοιμαζεσαι για μια επομενη συναρπαστικη σχεση.
     
  7. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Έχει δικαίωμα μια/ένας υποτακτικός να διεκδικήσει;

    Η τοποθέτησή μου θα γίνει με μία πολύ απλή ερώτηση...

    --> Μια σκλάβα μπορεί να μιλήσει στον ενικό στον πρώην Αφέντη της? (το "μπορεί" και βουλητικό και δυνητικό)

    Αναλόγως την πρώτη και αυθόρμητη απάντηση που θα Σ/σας έρθει στο μυαλό, θα έχετε και την απάντηση στο θέμα που έθιξε η soft_crystal. Ας μην αναλύουμε τόσο τα πράγματα... το ένστικτο είναι ο μεγάλος μας οδηγός  

    (ΥΓ. αρκεί να ξέρουμε να το "διαβάζουμε")
     
  8. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Καλη μου soft_crystal πιστευω πως σε τετοια θεματα καλο ειναι να ακολουθούμε το ενστικτο μας..που σημαινει οτι απο τη στιγμη που καποιος/καποια submissive, ασθανεται υποταγμενοσ/η στον Κυριαρχο τοτε αξιζει να προσπαθησει να κερδισει την ευνοια του. Αυτο ομως ως ενα σημειο...για να πει κανεις οτι"ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ" !! απο κει και περα αυτο το δωρο-υποταγη που λες αν το εχει κανεις μεσα του και ειναι αληθινο τοτε σιγουρα θα μπορεσει να το αξιοποιησει προχωρωντας μπροστα 
     
  9. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αυτό δεν θέλει πολύ σκέψη κρυσταλλένια μας.

    Αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει.............αν γυρίσει πίσω είναι δικό σου, αν όχι ποτέ δεν ήταν.

    Ποτέ δεν κάνουμε πισωγυρίσματα αγάπη μου κοιτάμε μπροστά πάντα  
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Ως προς την ουσία του ερωτήματος πρώτα.

    Η υποτακτική δεν παύει να είναι γυναίκα, κάθε άλλο μάλιστα και να διεκδικεί ότι διεκδικεί η κάθε γυναίκα.
    Ο τρόπος διαφέρει*.
    Και η υποτακτική διεκδικεί εφόσον το θέλει η ψυχή της, για όσο το θέλει η ψυχή της και με όποιον τρόπο την οδηγεί η υποτακτική ψυχή της.
    Αν έχει ανάγκη τον Κύριό της, αν Τον θέλει ακόμα, ασφαλώς και θα το παλέψει η υποτακτική, γιατί θα υπεκφύγει; για να μην πέσει το πρεστίζ της;
    Γιατί θα καθίσει μακριά και θα νιώθει να τρώγεται μην κάνοντας τίποτα για να τον κρατήσει ή να τον ξαναφέρει κοντά της; Από άμυνα; Από φόβο; Δεν ταιριάζουν αυτά στις υποτακτικές.
    Το να συμπιέζει κάποια στα μουγκά ερωτικές της ανάγκες ως προς συγκεκριμένο και υπαρκτό άντρα εμένα μου φαίνεται αμαρτωλό.
    Ζούμε μονάχα μία φορά, σε αντίθεση με τον τίτλο του γνωστού έργου, και δεν έχουμε χρόνο για να τον περνάμε κρυβόμενες πίσω από το δάχτυλό μας, ούτε κρυμένες σε ντουλάπες.

    Ως προς το "δογματικό" μέρος του ερωτήματος τώρα.

    Είναι πολύ συζητήσιμο το αν η υποταγή είναι "δώρο" που "χαρίζεται" από την υποτακτική στον Κυρίαρχο. Η υποταγή είναι πρωτίστως ανάγκη κατά πολλούς, όπως ανάγκη είναι και η Κυριαρχία. Σε μία ολοκληρωμένη D/s σχέση δηλαδή, μιλάμε για αλληλοκάλυψη αναγκών, δε μιλάμε για δωράκια που χαρίζονται. Εκτός και αν πούμε ότι δίνεις το δώρο της υποταγής και παίρνεις το δώρο της Κυριαρχίας. Αλλάζει το πράγμα εκεί.

    Είναι επίσης συζητήσιμο το αν η υποτακτική έχει δικαιώματα, πέρα από αυτά που της έχουν παραχωρηθεί από τον Κύριό της. Γι αυτό ακριβώς, δεν είναι τόσο απλό στο D/s το "δεν την θέλει". Τότε υπάρχει το release που γίνεται με τρόπο που να αφήσει την υποτακτική σε στέρεη συναισθηματική κατάσταση.

    Το αν παύει να υφίσταται η υποταγή, ως χαρακτηριστικό της femsub, όταν δεν έχει αποδέκτη, είναι και αυτό πολύ συζητήσιμο. Εξαρτάται από την κάθε μία και από το πόσο υποτακτική είναι. Άλλη είναι πάντα υποτακτική και έχει ανάγκη να το εκφράζει αυτό, άλλη είναι για όσο επιθυμεί η ίδια, άλλη είναι υποτακτική με όλους, άλλη είναι με ελάχιστους ή και μόνον ένα. Και όλοι οι συνδυασμοί και οι διαβαθμίσεις αυτών.

    * η υπόλοιπη ανάλυση σε αυτό το σημείο με πριβέ μόνο  
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Απλά για μενα τα πραγματα,, Αν δεν τη θελει (την υποταγη και κατ επεκταση τη σχεση), κανεις την καρδια σου πετρα και φευγεις..

    1ον Γιατι δεν γινεται αποδεκτη

    2ον Γιατι αυτη ειναι η επιθυμια του κι εσυ πρωτιστα υπακουεις στα δικα του θελω.

    ΥΓ. Πως να παλεψεις και γιατι, για κατι που δεν υφισταται?
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θα συμφωνήσω με τα πιο πάνω με μια διευκρίνηση.

    Οι τρόποι που "διεκδικεί" μια σκλάβα είναι σαφώς διαφορετικοί από τους τρόπους που διεκδικεί μια vanilla γυναίκα και
    Αν θα διεκδικήσει ή όχι εξαρτάται και από τη σχέση το είδος της αλλά και την διάρκεια της.

    Αν έχεις γνωρίσει κάποιο, μιλήσατε και παίξατε για μερικές βδομάδες και εκείνος βλέπει πως δεν πάει άλλο, για τους όποιους λόγους και σου πει τέρμα είναι διαφορετικό από το να είσαι σε μια Ms σχέση για μεγάλο διάστημα.

    Να διεκδικήσεις τι από την πρώτη περίπτωση? Να ταιριάξετε? Να σε δεχτεί ενώ δεν τον καλύπτεις ή δεν ταιριάζεις με αυτό που εκείνος θέλει?
    Και στη 2η περίπτωση, πως αλλιώς μπορείς να διεκδικήσεις πέραν του να ικετέψεις και να δείξεις πως έχεις συνειδητοποιήσει το λάθος σου και θα κάνεις τα πάντα να μην τον ξανααπογοητεύσεις?