Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχει φύλο η Κυριαρχία ή μήπως υποταγή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 12 Οκτωβρίου 2005.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τότε δεν θα ήταν σκλάβα μου.
     
  2. potty65

    potty65 Regular Member

    Πολύ εγωιστικό αυτό. Δηλαδή την σκάβα σου δεν θέλεις να την βλέπεις ευτυχισμένη και ικανοποιημένη? Δεν θες να προβλέπεις τις ανάγκες της και να τις χαρίζει δώρα άγνωστα σ' αυτήν που δεν τα περιμένει?
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καθόλου εγωιστικό . Απλά την σκλάβα μου θα την επέλεγα έτσι . Κάποιες βασικές αρχές και κριτίρια στην επιλογή μου ως άτομο που θα ήθελα να υποτάξω θα έπρεπε να ικανοποιεί πριν την επιλέξω . Αν είναι εγωιστικό αυτό να τότε είμαι εγωιστής  
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Aχ ονειροπολε slave-shadow....
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Για μένα δεν έχει φύλο. Ένας σκλάβος πρέπει, κατά την άποψή μου. να υπακούει σε ότι του λέει ο Αφέντης/ντρα του. Εγώ δεν είμαι ομοφυλόφιλος, όμως αν η Αφέντρα με διάταζε να πήγαινα με έναν άλλο Αφένη ή σκλάβο θα το έκανα χωρίς δεύτερη κουβέντα, όχι επειδή θα φοβόμουν την τιμωρία, αλλά επειδή Εκείνη ή Εκείνος το θέλουν. Δεν έχω κάνει ακόμα έρωτα με άντρα απλά επειδή η Αφέντρα μου δεν με διέταξε. Τώρα μέχρι που θα έφτανα: Μέχρι να ευχαριστηθεί η Αφέντρα μου και να με διατάξει να σταματήσω. Για μένα ο σκλάβος/βα θα πρέπει να υπακούει τυφλά, αυτή είναι η υπέρτατη ηδονή.
     
  6. Lady Etterna

    Lady Etterna New Member

    Βρήκες ποτέ Αφέντρα/Αφέντη ή σκλάβα/σκλάβο που να σε ικανοποιεί απόλυτα slave-shadow?Όπως ίσως σε απογοήτευσαν δεν απογοήτευσες?Όταν βλέπεις την αμφιβολία στα μάτια τους ή εκείνοι στα δικά σου τί γίνεται?Το παιχνίδι τελειώνει?Δεν είναι εγωισμός να θέτεις τα κριτήριά σου αλλά το να περιμένεις να ικανοποιηθούν πλήρως μάλλον αυτό είναι "κυνήγι ανεμόμυλων"-για να αναφερθώ και σε ένα άλλο thread.Στο κάτω κάτω είναι φορές που ακόμα και η αηδία στο βλέμμα μιας σκλάβας ή ενός σκλάβου που ανέφερε ο potty65 μπορεί να είναι τρομερά ερεθιστική.....
     
  7. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Νομίζω πως εξαρτάται καθαρά από την προσωπικότητα της/του Dom.Προσωπικά,θέλω να μου υποτάσσονται τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ανεξάρτητα από το αν η σχέση είναι ερωτική η φιλική.Δεν έχω σεξουαλική εμπειρία με γυναίκες αλλά,η τάση μου είναι να με υπακούν είτε είναι φίλες είτε συνάδελφοι. Όσο για το sub, εννοείται πως θα υπακούσει και θα κάνει ότι του ζητήσω.Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει απαραίτητα με σεξ.Μπορεί να του ζητήσω να καθαρίσει το σπίτι της φίλης μου ή να της καθαρίσει τα παπούτσια με τη γλώσσα του ή να του ζητήσω να πλύνει το αυτοκίνητο του φίλου του.Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια άρνησης από την πλευρά του.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Προφανώς Lady Etterna δεν βρίσκουμαι κάποιον και περιμένουμε να ικανοποιηθούν ολοκληρωτικά τα πρότυπα μας . Εκείνη την στιγμή μιλούσα για κάποια στάνταρ κριτίρια . Και εμένα θα με ερέθιζε η απέχθεια στα μάτια κάποιου , ιδίως όταν μετά τον διέταζα να το κάνει . Στα δικά μου μάτια ως σκλάβου δεν έχει εκδηλωθεί η απέχθεια όταν με έχουν διατάξει να κάνω κάτι , γιατί λατρεύω αυτόν που κερδίζει την υποταγή μου . Προφανώς έχω απογοητεύσει και το αντίστορφο . Αλλά σε αυτό οφείλεται και η μαγεία του αέναου κυνηγιού .
    Συμφωνώ με την άποψη σας GreekMistress , εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα προσωπικότητας και όχι φύλου.
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Στο αρχικό σου ερώτημα, οφείλω να είμαι ειλικρινής και θα απαντήσω πως από μόνη μου, δηλαδή όχι μετά από διαταγή Του Κυρίου μου, δεν θα υποτασσομουν σε γυναίκα, όπως και δεν θα υποτασσόμουν στους περισσότερους άντρες, για πολλούς λόγους.

    Στην καθημερινή μου ζωή είμαι αυταρχική και επιβλητική, δεν ανεχομαι εντολές, διαταγές η προσπάθειες χειραγώγησης μου με οποιοδήποτε τρόπο από κανένα απολύτως.
    Πιστεύω στην εξ΄ορισμού αντρική Κυριαρχία, τα Άτομα τα οποία κατάφεραν να ξυπνήσουν μέσα μου υποταγή είναι Κάποιοι που νιώθω Ανώτερους μου εγκεφαλικά και νοητικά, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, σε ένα ή πολλά σημεία, ανάλογα με το Άτομο.
    Και τέτοια άτομα ,μέχρι τώρα,γνώρισα μονάδες και όλα είναι Αντρες.
    Ένας άλλος λόγος είναι πως οι λίγες σχέσεις που είχα μέχρι σήμερα με γυναίκες, ξυπνούσαν μέσα μου το κυριαρχικό, προστατευτικό κομμάτι μου.


    Όσον αφορά το 2ο ερώτημα σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρχικά για ποιό είδους σχέσης μιλάμε, γιατί αλλιώς θα απαντήσει κάποιος σκλάβος, αλλιώς κάποιος sub και πάλι ανάλογα με το είδος της Ds σχέσης στην οποία βρίσκεται.

    Ο σκλάβος δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί, οπότε ένα τέτοιο ερώτημα δεν μπορεί να τεθεί σε κάποιο σκλάβο με τον τρόπο που τέθηκε εδώ.

    Και επειδή έχω δει να εκφράζονται κάποιες απόψεις, σχετικά με σκλάβους-χαλάκια, λόγω αυτού, θα ήθελα να πω, πως ο σκλάβος έχει παραδώσει τα δικαιώματα του, επειδή αυτό θέλει ο ίδιος, και ανάμεσα σ΄άλλα επειδή αυτό τον εξιτάρει, τον διεγείρει και τον ολοκληρώνει και όχι επειδή είναι αδύναμος να πάρει αποφάσεις και να κάνει επιλογές. Απλά η επιλογή του είναι ακριβώς αυτή.
    Απολαμβάνει και εξιτάρεται από την ευχαρίστηση που είναι ικανός να προσφέρει Στον Αφέντη του.
    Έτσι την βρίσκει, για να γίνω πιο κατανοητή.  

    Σε μια σχέση Ds τώρα, όλα εξαρτιόνται από τον τύπο της συγκεκριμένης σχέσης, τις συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ του Dom και του sub.
    Αν έχουν συμφωνήσει πως έχει το δικαίωμα ο sub να αρνιέται να εκτελέσει μια διαταγή, τότε επαφίεται πια στην επιθυμία του και μόνο αν θα δώσει συνέναιση και κατά πόσο θα ήθελε κάτι τέτοιο να λάβει χώρο ή όχι.
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    Θα τον κοιταγα βαθεια στα ματια και με φωνη σταθερη θ απαντουσα : Οχι , αυτο ειναι περα απο τα ορια της zinnia , λυπαμαι που δεν μπορω ν ανταποκριθω στις επιθυμιες σας. 

    Τωρα τι θα συμβει μετα, νομιζω πως εκει μπαινει καθαρα η διαπροσωπικη σχεση και δεν πρεπει να γενικευεται..
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ευχαριστώ Lara[E-p] για την απάντηση σου   . Αν κατάλαβα καλά είπες ότι πιστεύεις εξ' ορισμού αντρική κυριαρχία . Δηλ μια γυναίκα δεν θα μπορούσε να είναι κυρίαρχος (εκτός αν εννοούσες δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει σε εσένα) , ή μήπως θα μπορούσε λόγω προσωπικότητας ; Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για αντρικά στοιχεία προσωπικότητας , κατά την γνώμη σου ;
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν zinnia σε είχε κυριολεκτικά κυριεύσει και σε διέταζε τότε; Και κάτι ακόμα αποκλείεις το ενδεχόμενο να γνώριζες μια Αφέντρα με κυρίρχη προσωπικότητα που θα είχε πιθανότητες να σε υποτάξει ;