Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ήμουν ή έγινα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος MASTER--YODA, στις 22 Απριλίου 2016.

  1. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    Βλέποντας με τον καιρό τα ερωτικά μου ερεθίσματα και ότι με ενδιαφέρει στο ερωτικό - καθημερινό μου τομέα προσπαθώ να καταλάβω αν τα στοιχεία να ασχοληθώ με το BDSM LIFESTYLE υπήρχαν μέσα μου και απλα μια μέρα ξεπήδησαν και με έπνιξαν ή αν τελικά ασχολήθηκα και σιγα σιγα έχτισα τα θέλω μου και μετα , τις εμπειρίες μου στον χώρο . τελικά η απάντηση στο ερώτημα μου ήρθε όταν θυμήθηκα οτι ερεθιζόμουν (χωρις να το ξέρω βέβαια ) όταν παίζαμε κηνυγητό και έπιανα τα άλλα παιδάκια και τα έβαζα τα χέρια πίσω απο την πλάτη για να τα πάω στην υποτιθέμενη φυλακή !! σιγα σιγα ξεδιπλώθηκαν και άλλες σκέψης και γεγονότα που καταδείκνυαν οτι το παιχνίδι εξουσίας -υποταγής ήταν απο τα αγαπημένα μου .
    Η ερώτηση είναι η εξής λοιπόν . Εσείς πιάσατε ποτέ τον εαυτο σας στο παρελθόν να εκστασιάζεται με αυτα τα παιχνίδια και κατα συνέπεια να το αναζητήσετε στο μέλλον και στην πιο προσωπική σας στιγμή ? ή τα θέλω σας να ανακαλύψετε τον χώρο και κάτι παραπάνω προήλθε μεσα απο τις σχέσεις που δημιουργήσατε και σιγα σιγα ανακαλύψατε πράγματα που σας εκφάζουν και βάση αυτου κινηθήκατε ?
     
  2. Soraya

    Soraya Guest

    όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν απο μικρή θυμάμαι να έχω τασεις-σκέψεις και επιθυμίες που αργότερα τις απέδωσα στο BDSM. Ειναι όμως πραγματικά έτσι; Φταίει το ότι είμαστε όντωςBDSMερς; Η απλά όλα αυτά ειναι δικαιολογίες για να κρύψουμε κάποιες βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας που απλά δεν έχουμε εξερευνήσει;
     
  3. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    ασυναίσθητα πολλές μας πτυχές μας κρούουν τον κώδωνα της παρουσίας μας στην καθημερινότητα μας !! σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις σκέψεις σου
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Ωραίο το νήμα. Κι εγώ έχω τέτοιες αναμνήσεις.

    Η ασαφής παιδική σεξουαλικότητα είναι αναμενόμενο να εκφράζεται έμμεσα, μέσα από τα σχήματα εξουσίας που ανακαλύπτουν τα παιδιά γύρω τους, είναι δε τόσο ευαίσθητοι δέκτες σε αυτό το θέμα αλλά και - άκριτοι - πομποί, και μετά τα μετουσιώνουν σε παιχνίδι, από αυτά που διάβασαν, είδαν, άκουσαν και άγγιξαν μια χορδή μέσα τους. Με λίγα λόγια, όλα τα παιδιά έχουν ερεθιστεί πάνω στο παιχνίδι και το παιχνίδι πάντα μεταφέρει εξουσιαστικές δομές. Κλέφτες και αστυνόμοι, πριγκίπισσα και τέρας, Ρομπέν των Δασών, Ταρζάν, κυνηγητό και κρυφτό, πάλη, και λοιπά.

    Το θέμα είναι, γιατί από τα εκατό παιδιά που έπαιξαν έτσι και ευχαριστήθηκαν, τα πέντε περίπου γίνονται σαδομαζοχιστές;
     
  5. Soraya

    Soraya Guest

    τα υπόλοιπα 95 πήγαν στο ψυχολόγο.... Χιχοχιχιχι τρολαρισμα :ρ σορρυ αλλα έχω κέφια.
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Oσο καλό και εύστοχο είναι το ερώτημα, άλλο τόσο δύσκολο να απαντηθεί, ακόμα και απο τους διάφορους ψυ .
    Η σεξουαλικότητά μας διαμορφώνεται με βάση τις εμπειρίες και τα βιώματά μας αλλά και με τον τρόπο που τα εσωτερικεύουμε και τα επεξεργαζόμαστε σε συνάρτηση με τα "πρέπει" και τα "μη" με τα οποία βομβαρδιζόμαστε από την ώρα που θα γεννηθούμε.
    Μπορεί οι 5/100 να εκδηλώνουν τη σαδομαζοχιστική τους τάση, αν αυτή η αναλογία ισχύει, -δεν ξέρω - αλλά φαντάζομαι πως και σε αρκετούς άλλους ακόμα υπάρχει θαμμένη ,χωρίς ίσως να έχει βιωθεί ένα κατάλληλο ερέθισμα που θα την έφερνε στην επιφάνεια.
    Αβυσσος...
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2016
  7. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    @gaby ειναι κακίστρο η @Soraya !!!! σε ευχαριστω για την απάντηση  
     
  8. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    πολύ σωστή σκέψη !! σε ευχαριστω  
     
  9. Soraya

    Soraya Guest

    απλώς χιουμορίζω... και η @gaby το ξερει.... εσυ @Dom M δεν θελεις να το δεις και με κατηγορείς ασύστολα!!!! Γιαυτό κι εγω θα παω στο νέο μοντέλο τον NewDomM!!!!!!
     
  10. MASTER--YODA

    MASTER--YODA Vincit qui se vincit

    ντροπή σου κακίστρο !!!!!!! να πας λοιπόν !!!!!!!!! εγω πάντα θα σε αγαπώ ...  
     
  11. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

    Μια φορά εγώ χτύπησα, χτύπησα πολύ τα γόνατα μου γιατί ήμουν φρέσκια ακόμη ποδηλατού. Και μετά που γύρισα σπίτι, νόμιζα πως θα είναι μόνο η μανουλίτσα αλλά όχι, ήταν εκεί και ο παππούς και τον παππού τον "φοβόμουν"-τον σεβόμουν ουσιαστικά γιατί ήθελα να είμαι η αγαπημένη του, όπως άλλωστε είχα πετύχει. Και ο παππούς παιδιά, όχι μόνο με είπε ΑΝΩΡΙΜΗ, αλλά μου είπε πως ΠΡΈΠΕΙ να κυκλοφορω μόνο με σορτσακια για να βλέπουν όλοι ότι χτύπησα...
    And then I did the maths...
     
  12. Soraya

    Soraya Guest