Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όλα ξεκίνησαν έτσι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Christos_89, στις 19 Μαρτίου 2018.

  1. Christos_89

    Christos_89 New Member

    Θα μοιραστώ μαζί σας την πρώτη φορά που είχα επαφή με το bdsm. Οφείλω να πω πως από μικρότερο με εξίταραν φάσεις domination, όχι απαραίτητα σεξουαλικού περιεχομένου, χωρίς να ξέρω που οφείλεται και φυσικά χωρίς καν να ξέρω τον όρο bdsm ή οποιαδήποτε από τις αρχές του.

    Ήμουν στα 19 φοιτητής τότε και τα είχα με μια κοπέλα, 4 χρόνια μεγαλύτερη μου φοιτήτρια και αυτή και πολύ έμπειρη με τα όλα της. Η ας την πούμε Ειρήνη γούσταρε διάφορα κόλπα, ήθελε να την χαστουκιζω, να την φτύνω, την έδενα με χειροπέδες κτλ αλλά ποτέ δεν είχαμε πάει σε κάτι παραπάνω από εκεί. Η σχέση μας ήταν αρκετά βανίλα με αρκετό πιπέρι θα έλεγα. Το σπίτι που έμενα ως φοιτητής μου το παραχωρούσε μια θεία μου και ήταν αρκετά μεγάλο, γενικά ήταν το κέντρο της παρέας, και η Ειρήνη συνήθιζε να κοιμάται σε εμένα και γενικά να αραζει σπίτι μου.

    Μια μέρα γυρνάω από την σχολή μπαίνω σπίτι και την βλέπω γυμνή και γονατιστή στο σαλόνι να με περιμένει. Της λέω "Τι φάση?", μου κάνει "Έλα και θα σου εξηγήσω", κάθησα και μιλήσαμε για πολύ ώρα. Το ζουμί της κουβέντας ήταν πως η Ειρήνη ήταν υποτακτικής φύσεως και πριν από εμένα ήταν σε σχέση D/s και αυτό που ουσιαστικά την είχε τραβήξει πάνω μου ήταν η ηγετική μου φύση. Το bdsm από μόνο του στην Ελλάδα αποτελεί ταμπού, πόσο μάλλον 10 χρόνια πίσω ακόμα ποιό μεσαίωνας, και δίσταζε να μου το πει ποιό νωρίς. Ήθελε να δοκιμάσουμε παρέα κάτι παραπάνω και ουσιαστικά με την στάση που έλαβε για να με υποδεχτεί ήθελε να με σοκάρει και να με ιντριγκάρει.

    Τότε ήταν που ξεκινήσαμε μια ποιό ιδιαίτερη σχέση που κράτησε για κάποια χρόνια και εκείνη τη μέρα ήταν που έκανα το πρώτο μου session. Λεπτομέριες για το πώς πήγε το πρώτο μου session καθώς είναι ιδιαίτερο την επόμενη φορά που θα αποφασίσω να μοιραστώ μια προσωπική μου εμπειρία μαζί σας.
     
  2. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος



     
  3. Christos_89

    Christos_89 New Member

    Δεν την είχα δει ποτέ πάλι σε κάτι ανάλογο. Είχαμε κάνει διάφορα ποιο πριν αλλά με έπιασε εξ απροόπτου  
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Καθίκι  
     
  5. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    ;
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κάτι λάθος κάνω, εμένα κάθε φορά μου βγαίνει η ψυχή...
     
  7. Christos_89

    Christos_89 New Member

    Ισχύει ότι ήμουν πολύ τυχερός. Η ζωή μου όλη θα ήταν διαφορετική αν δεν είχα γνωρίσει την κοπέλα αυτή.
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Μόνο τυχερος;