Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ότι αρχίζει ωραία......

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος gs, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

  1. gs

    gs New Member

    Προχθές μια συνάδελφος στο γραφείο διάβαζε ένα περιοδικό. Σε κάποια στιγμή την βλέπω να δείχνει προς τους υπόλοιπους κάτι και να λέει : κορίτσια για σπίτι. Κοιτάζοντας σε αυτό που έδειχνε βλέπω μια φωτογραφία από κορίτσια του T.G και από κάτω κείμενο του τύπου party στην Αθήνα κ.λ.π Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση αλλά το party του T.G έχει τύχει μεγάλης προβολής: Έχω διαβάσει γι' αυτό σε εφημερίδες (π.χ. LIFO) ,σε περιοδικά ,έχω δει ακόμα και αφίσες. Δεν ξέρω αν οι διοργανωτές γνωρίζουν τι είναι ακριβώς το T.G αλλά έχω την βάσιμη υπόνοια ότι το φαντάζονται σαν παράσταση στο Δελφινάριο (με τον Στάθη Ψάλτη και την Βάσια Τριφύλη).Έτσι το μόνο που μας λείπει είναι να δούμε καμιά μέρα διαφημίσεις τύπου : αύριο με το Βήμα της Κυριακής κουπόνια δωρεάν εισόδου για το T.G . Ρε άνθρωποι εκδηλώσεις τέτοιου είδους είναι κανόνας ότι μένουν σε ένα κλειστό κύκλο μυημένων και δεν γίνονται βούκινο στα media.Κανένα απολύτως BDSM στην Ευρώπη δεν διαφημίζει εκδηλώσεις αυτού του είδους με δελτία τύπου σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχω την εντύπωση ότι στο τέλος την επόμενη μέρα θα δούμε και ρεπορτάζ της Τατιάνας τύπου : μεγάλη επιτυχία γνώρισε το party που διεξήχθη σε γνωστό club. Μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μιχάλης Ασλάνης , η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Κώστας Σόμμερ.
    Συμπέρασμα : μακριά και αγαπημένοι.
     
  2. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Κατ'αρχήν, φοβερό γέλιο με το post σου, και σ'ευχαριστώ.

    Νωρίτερα σήμερα το βράδι μια φίλη μου μου διάβαζε μια παρόμοια ανακοίνωση και γέλαγε, δεν ξέρω από ποιο περιοδικό ή εφημερίδα που διανέμεται δωρεάν στους σταθμούς του μετρό.

    Προφανώς και οι διοργανωτές δεν έχουν ιδέα για περι τίνος πρόκειται, έτσι, όπως λες κι εσύ, ας κρατήσουμε την απόσταση που μας υπαγορεύει το ένστικτό μας.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αχ, σίγουρα δεν έχουν τα παιδιά ιδέα για το τι εστί T.G. καθώς το club πρέπει να είναι gothic και όχι fetish, από κει και πέρα, το όλο θέμα το βλέπω την Κυριακή σε έκτακτα δελτία κουτσουμπολίστικων περιοδικών.
     
  4. kaan

    kaan New Member

    Βασικα, τι ειναι T.G. ?
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    oscarwil, το αγαπητό μας T.G. είναι σίγουρα Fetish, για το Underworld μιλούσα οτι πρέπει να είναι gothic, και αυτό χωρίς να είμαι 1000% σίγουρος, καθώς δεν έχω πάει ποτέ στο club αυτό, γιατί ζω σε άλλη πόλη (Θεσ/νίκη) και όχι στην Αθήνα.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Το Time Out Λονδίνου, στο προχριστουγεννιάτικο τεύχος του, έχει εδώ και χρόνια αφιέρωμα σε όλα τα κλαμπ και τις ανοιχτές σκηνές BDSM του Λονδίνου.

    "Γιατί να μην περάσετε ρεβεγιόν με CBT, πηγαίνετε εκεί, αν προτιμάτε θέαμα παρακεί" και ούτω καθ εξής.
     
  7. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Ακριβώς όπως λέει η tender_lilly σε πολλές χώρες του εξωτερικού αυτά τα "ειδικά" πάρτυ προμοτάρονται ανοιχτά και ακριβώς όπως λέει ο oscarwil αυτό συμβαίνει επειδή πρόκειται για "εμπορικά δρώμενα".

    Σε κάποιες χώρες υπάρχει εβδομαδιαία ειδική τοπική έκδοση ενημερωτικού περιοδικού ανά πόλη! Με δεδομένο ότι το [γνωστό_περιοδικό_οδηγός_πόλης] βάζει/βγάζει τα ΧΧΧ hotels στις σελίδες του, δεν θα αργήσει και η ώρα να έχει και τέτοιου τύπου καταχωρίσεις.

    Φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι στο φόρουμ θα έχουν την απορία πώς είναι ένα τέτοιο "πάρτι" και αν την έχουν, δεν έχουν παρά να πάνε για να δούνε. Με λίγο μαζεμένες προσδοκίες βέβαια, μην περιμένουν ότι θα τους έρθει ... η ηδονή σφοντύλι! It's just a party!

    Τα "άλλα" πάρτι που κυκλοφορούν από στόμα σε αυτί, συμβαίνουν επίσης παντού, μάλλον και στην Αθήνα. Εχω κανά δυό χρόνια να ακούσω κάτι συγκεκριμένο για την Αθήνα, αλλά δεν πιστεύω να κόπηκαν. Η αίσθηση που είχα αποκομίσει με κάποια περάσματα, χωρίς να είμαι μέσα στο scene, ήταν ότι κι αυτά δεν ήταν και τόσο αυθόρμητα. Πάντως, όποιος ψάχνει, βρίσκει.
     
  8. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Δεν βρισκω κατι προβληματικο στο να γινονται ευρεως γνωστα τετοια events, το αντιθετο μαλιστα.
    Οπως στο Λονδινο, ετσι και στην ΝΥ, τετοια παρτυ (με εξαιρεση τα ιδιωτικα) δημοσιευονται σε ευρειας κυκλοφοριας εντυπα (Village Voice, Time Out NY, The Onion κλπ.)
     
  9. Photographer

    Photographer Regular Member

    Για την Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι σχετικά καινούργιο, οπότε υπάρχουν και οι σχετικές ανάγκες ανάλυσης πωλήσεων σε μια σχετικά παρθένα αγορά.

    Έτσι λοιπόν πιθανά κρίθηκε αναγκαίο να γίνει πιο μαζική ανακοίνωση έτσι ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχει η τάση/ανάγκη για κάτι τέτοιο στο γενικό πλυθυσμό, να μελετηθούν τυχόν κοινωνικές αντιδράσεις, αλλά και να εκπαιδευτεί το κοινό στην ανοχή τέτοιων θεαμάτων.

    Μιλώντας για κοινωνικές αντιδράσεις θυμάστε την δημοσιογραφική υστερία που είχε ξεσπάσει αρκετά χρόνια πριν με το sex club στον Πειραιά;
    Εκεί οι δημοσιογράφισκοι ενοχλήθηκαν με το σαδό/μαζό ντεκόρ του μαγαζιού και τις κούκλες/καναπέδες ντυμένες ανάλογα, ενώ το πραγματικό πρόβλημα που έκλεισε τελικά το μαγαζί ήταν η διακίνηση ουσιών!!!

    Ελπίζω να πάει καλά το πάρτυ και όσοι βρεθείτε εκεί πείτε μας τις εντυπώσεις σας εδώ.