Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 16 Νοεμβρίου 2005.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    ΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ.....

    Αγαπητή Μίρκα,
    Το αγόρι μου σκέφτεται ακόμα τις πρώην του. Φοβάμαι ότι δε θα μου είναι πιστός.

    [align=right]Ανήσυχη Ντάλια

    Αγαπητή Ανήσυχη Ντάλια,
    Η ικανότητα ενός άνδρα για αγάπη είναι απεριόριστη. Έχει δε αποδειχθεί ότι αυξάνεται με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων. Επομένως, με το να έχει κι άλλες γυναίκες ο σύντροφός σου ουσιαστικά αυξάνει την αγάπη του για σένα. Πρόσφερέ του ένα ρομαντικό δείπνο και κάνε τα στραβά μάτια στα ασήμαντα μικρά του ολισθήματα.


    Αγαπητή Μίρκα,
    Ο αρραβωνιαστικός μου περνάει πολλά βράδια με " τα παιδιά" όπως αποκαλεί τους φίλους του.

    [align=right]Μοναχική τουλίπα

    Αγαπητή Μοναχική τουλίπα,
    Πρόκειται για απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να την ενθαρρύνεις. Ο άντρας είναι από τη φύση του κυνηγός και χρειάζεται να επιβεβαιώνεται κάνοντας συντροφιά με άλλους αρσενικούς. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι η παρέα με τους φίλους του είναι μεν ευχάριστη αλλά και του προκαλεί στρες οπότε το να γυρίζει κοντά σου είναι μια ανακούφιση. Δεν έχεις παρατηρήσει πόσο πιο τρυφερός είναι όταν γυρίζει σε σένα; Ένα ρομαντικό δείπνο και απόλυτη ελευθερία είναι ό,τι καλύτερο.


    Αγαπητή Μίρκα,
    Ο άντρας μου πρόσφατα μου εξέφρασε την επιθυμία να κάνουμε ερωτικό τρίο με την αδελφή μου. Μου φαίνεται λάθος. Τι να κάνω;;;

    [align=right]Μονογαμική Ανεμώνα

    Αγαπητή Μονογαμική Ανεμώνα,
    Είναι φανερό ότι ο άντρας σου, σου είναι πλήρως αφοσιωμένος. Δε σε χορταίνει! Γι' αυτό αναζητά το επόμενο καλύτερο δυνατό: την αδελφή σου. Σκέψου το ως ευκαιρία να συσφίξετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Θα πρότεινα να συμπεριλάβετε και μερικά ξαδέλφια.

    Πάντως αν διστάζεις ακόμα, άφησέ τον να πραγματοποιήσει το όνειρό του με τους θηλυκούς συγγενείς σου, κάνε του ένα ακριβό δώρο και φυσικά μαγείρεψέ του ένα καλό δείπνο.


    Αγαπητή Μίρκα,
    Το αγόρι μου ζητά διαρκώς να κάνουμε στοματικό έρωτα. Από τη μαμά μου ξέρω ότι αυτή η πράξη δεν είναι για κορίτσια καλών οικογενειών.

    [align=right]Ντροπαλό Γιασεμί

    Αγαπητό Ντροπαλό Γιασεμί,
    ΚΑΝΤΟ! Το σπέρμα έχει όχι μόνο καλή γεύση αλλά και ελάχιστες θερμίδες! Είναι θρεπτικό, σε βοηθά να κρατηθείς σε φόρμα, αυξάνει το μέγεθος του στήθους σου και δίνει λάμψη στο θαμπό δέρμα. Οι άνδρες το ξέρουν αυτό από ένστικτο, γι' αυτό και το προτείνουν. Η προσφορά του φίλου σου δείχνει πόσο σε αγαπά διότι πρέπει να ξέρεις ότι το στοματικό σεξ για τον άνδρα είναι επίπονο.

    Παρατήρησε την έκφραση του προσώπου του όταν θα το κάνεις.Σου συνιστώ να τον ευχαριστήσεις (έμπρακτα) και να του προσφέρεις ένα καλό δείπνο.


    Αγαπητή Μίρκα,
    Ο αρραβωνιαστικός μου πέφτει για ύπνο αμέσως μετά το σεξ και ποτέ δεν κουβεντιάζει μαζί μου! Τι να κάνω;;;;

    [align=right]Παραμελημένη Φρέζα

    Αγαπητή Παραμελημένη Φρέζα,
    Το σεξ είναι πολύ δύσκολο και επίπονο έργο για έναν άντρα. Εξυπακούεται ότι μετά χρειάζεται οπωσδήποτε ξεκούραση. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο σ' αγαπά, τόσο πιο κουραστικό το σεξ άρα τόσο πιο μεγάλη η ανάγκη του για ξεκούραση. Προς Θεού, μην τον πιέζεις! Αγόρασέ του ένα ακριβό ρολόι και μαγείρεψέ του ένα καλό δείπνο.



    Αγαπητή Μίρκα,
    Η διάρκεια του σεξ με τον άντρα μου είναι μόλις 60 δευτερόλεπτα.

    [align=right]Ανικανοποίητη Γαρδένια

    Αγαπητή Ανικανοποίητη Γαρδένια,
    Είμαι συγκλονισμένη! Ο σύζυγός σου σε λατρεύει. Τον ερεθίζεις τόσο πολύ που δε μπορεί να συγκρατηθεί. Όσο πιο γρήγορο τόσο πιο μεγάλη η αγάπη του άνδρα για τη σύντροφό του, πίστεψέ με. Αγόρασέ του ένα πλήρες σετ κατασκευής επίπλων και φυσικά μαγείρεψέ του ένα καλό δείπνο.


    Αγαπητή Μίρκα,
    Ο φίλος μου δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα προκαταρκτικά.

    [align=right]Αγχωμένη Ορχιδέα

    Αγαπητή Αγχωμένη Ορχιδέα,
    Τα προκαταρκτικά είναι επιζήμια για την υγεία ενός άνδρα. Και το να τα ζητάς υποδηλώνει ότι δεν τον αγαπάς αρκετά. Θα έπρεπε να είσαι πάντα έτοιμη για τη σεξουαλική πράξη. Εξάλλου, τι νόημα έχουν όλα αυτά; Αποζημίωσέ τον με μια συνδρομή στο Playboy και ένα ρομαντικό δείπνο.



    Αγαπητή Μίρκα,
    Δεν έχω νιώσει ποτέ οργασμό με τον καλό μου.

    [align=right]Απογοητευμένη Παπαρούνα

    Αγαπητή Απογοητευμένη Παπαρούνα ,
    Ο γυναικείος οργασμός είναι ένας μύθος, που συντηρούν αυτές οι επικίνδυνες φεμινίστριες που μισούν τους άνδρες. Αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την οικογενειακή σταθερότητα. Μην του το επισημάνεις ποτέ. Δείξε του όλη σου την αγάπη με ένα ακριβό δώρο και μην ξεχνάς ένα καλό ρομαντικό γεύμα πάντα βοηθά.
     
  2. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    αχαχαχαχαχαχαχαχ

    Πολύ καλό λάρα!
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Θα ήταν υπέροχα! Για μάς, γιατί θα διασκεδάζαμε απεριόριστα και θα μαθαίναμε ένα σωρό πράγματα! Αλλά δεν απαντάνε... λολ

    Όποια έχει κρυφακούσει στιχομυθίες αντρών για γυναίκες, δε νομίζω να τις ξέχασε ποτέ της! Η εναρκτήρια σκηνή του έργου Reservoir Dogs, ένα τίποτα μπροστά σ αυτά που έχω ακούσει με τα αυτιά μου και το απόλαυσα!

    Πολύ καλό lara[E-p] κι ας είναι γραμμένο από γυναίκα!
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Το είχα βρει παλιοτερα με λιγο καλυτερη μορφη, αλλά σήμερα όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα έτσι έβαλα αυτο.
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    ~γέλάει με τον ευατό της~

    παρά το τόπικ άργησα τραγικά να καταλάβω ποιός απαντάει.

    Βρές μπας και ξαναβρίσκω την αφέλεια μου ή μήπως πρέπει να κάνω διακοπές? αχαχαχαχα

    lara πολύ καλό  
     
  6. paroinia

    paroinia Regular Member

    ρε παιδιά, διάβαζα πριν λίγες μέρες κοσμοπόλιταν και το τι είδαν τα ματάκια μου είναι απίστευτο. δεν ξέρω αν τα έγραφαν μόνες τους και τα απαντούσαν μόνες τους, πάντως ήταν μια που έλεγε πως έχει 3 χρόνια να κάνει σεξ και ανησυχούσε λέει μήπως αποκαταστάθηκε ο υμένας της και είναι πάλι παρθένα! μια άλλη έλεγε πως αν κάνεις σεξ σε ηλικία κάτω των 15 δεν μπορείς στο μέλλον να κάνεις παιδιά! απίστευτες καταστάσεις....
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Τα της καθεμιάς και πώς σκέφτεται τί δεν τα ξέρει κανείς paroinia και όλα είναι θεμιτά για όλους... Ε/εμείς εδώ, ας μην κρίνουμε.

    Είχα κάποτε μία συμφοιτήτρια που για ένα διάστημα έτρωγε κάθε πρωί πέντε φρυγανιές με βούτυρο και μέλι για να αποκατασταθεί ο υμένας της. Και αν πάει κάτι στραβά στη 15χρονη και πάθει π.χ. καμμία βαριά σαλπιγγίτιδα επειδή δεν ήξερε να προσέξει κάποια πράγματα όταν έκανε έρωτα και το σώμα της δεν ήταν ορμονικά έτοιμο, μπορεί πράγματι να μη μπορέσει ή να δυσκολευτεί πολύ να κάνει παιδιά. Αν δεχόμαστε ότι μπορείς να απολαμβάνεις ηδονικά μία καλή nadu γιατί να μη δεχόμαστε και την οπτική των άλλων;

    Όχι ότι δεν έχω γελάσει με την ψυχή μου, πολλές φορές με διάφορα που έχω διαβάσει κατά καιρούς σε γυναικεία περιοδικά και όχι μόνο με τις "dear Abby" σελίδες.

    Πάντως μερικά τέτοια τύπου dear Abby... καθώς και κάτι "πραγματικές εμπειρίες βγαλμένες απ τη ζωή" πρέπει να τα γράφουν διάφορες ή διάφοροι με σκοπό να τα διαβάσουν τυπωμένα μετά και να διεγερθούν, ίσως μαζί με τον ερωτικό τους σύντροφο...
     
  8. paroinia

    paroinia Regular Member

    hahhahaha λες ε? απλά εγώ έρχομαι από μια γεννιά που έχει εκτεθεί αρκετά στο θέμα τόσο της αντισύλληψης, όσο και γενικά του σωστού σεξ. μέχρι και σεμινάρια στο σχολείο μας έκαναν και μου είναι κάπως δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει τόση άγνοια στον κόσμο γύρω μας
     
  9. gaby

    gaby Guest

    paroinia, στον κόσμο γύρω Μ/μας, ότι μπορούμε να φανταστούμε υπάρχει.

    Συγνώμη που τονίζω τόσο τη διαφορά ηλικίας μας, αλλά λίγο - λίγο θα το δεις κι εσύ.

     
     
  10. paroinia

    paroinia Regular Member

    ακριβώς γι αυτό το είπα. γιατί τα άτομα που έστελναν τέτοια γράμματα ήταν +5/-5 περίπου στην ηλικία μου. και διερωτούμαι πόσο κλειστά μάτια και αυτιά πρέπει να έχουν για να αγνοούν πράγματα χιλιοειπομένα.