Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος slaveonios, στις 18 Μαρτίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. G_E

    G_E Contributor

    Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

    Εννοείς cash; ή σε ειδος;
     
  2. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ

    slavenionios,

    Πόρνες και πουτάνες υπάρχουν πολλές και τις αντιλαμβάνεσαι όχι από το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ… από τον τρόπο που σε κοιτάνε και τον σκοπό τους….

    Όλα είναι ρευστά φίλε μου…

    Δεν κάνει το επάγγελμα την πόρνη ή την πουτάνα…

    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ την κάνει στα μάτια ενός ατόμου…

    Με εκτίμηση

    hermis

    Υ.Γ. Οι πόρνες και οι πουτάνες όπως και οι πόρνοι και οι πούτανοι φαίνονται στις λεπτομέρειες … να το θυμάσαι
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Αγνοήστε τις πόρνες, τις πουτάνες, τις πουτανίτσες, τις τσουλίτσες, τα τσουλιά, τα πουτανοκόριτσα, τις γλυκομούνες, τις λάγνες, τις ψωλαντλούσες, τις καυλοπυρέσσουσες, τις ψωλέττες, τις ψωλογλειφίτσες....

    Θα ασχοληθούν άλλοι ...
     
  4. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    χεχεχεχε....σωστά 
     
  5. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    αλλωστε υπαρχει και το sub role play της πορνης για να μην ξεχνιομαστε... δηλαδη όταν εξωθείς στην πορνεία το εν λογω πουτανάκι (συγνωμη αλλα το θεωρω κομπλιμέντο).... βεβαια η αληθεια ειναι πως αργοτερα τιθονται μερικά ερωτήματα, αλλα όσο η εκπόρνευση γίνεται απο κάβλα...

    ΥΓ το πως ανταμοίβεται ο χ ή ο ψ για τις σεξουαλικές δραστηριότητες του/της είναι θέμα δικό του και του/των συντρόφων του.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Θεωρώ ότι το post μου είναι μία ικανοποιητική απάντηση και μάλιστα είχα τονίσει πως ό,τι έγραψα δεν είναι η προσωπική μου γνώμη, αλλά απορρέει από τις γνώσεις μου στον τομέα των εμπορολογιστικών.

    Πέρα από αυτό κρίνω ότι οι male sluts που αναφέρεις δεν αφορούν στην ερώτηση του slaveonios, ο οποίος αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε γυναίκες που κάνουν sessions έναντι χρημάτων. Το ίδιο πιστεύω και για το σχόλιο του isnogood, καθώς η πορνεία είναι ένα νόμιμο επάγγελμα και δεν ταυτίζεται με την οποιαδήποτε είδους οικονομική εκμετάλλευση ενός ερωτικού συντρόφου (παρότι μεταφορικά χρησιμοποιούμε σε τέτοιες περιπτώσεις τη λέξη πόρνη). Για ό,τι αφορά την ερώτηση του KyriosG, αν η πληρωμή δεν γίνεται με χρήματα, η γυναίκα δεν είναι πόρνη αλλά εκπίπτει στην κατηγορία γυναικών που περιέγραψε ο isnogood. Αν η πληρωμή γίνεται με χρήματα, μιλάμε για πορνεία, νόμιμη αν η πόρνη υφίσταται νομίκά (έστω ως φυσικό πρόσωπο) και τηρεί τις λογιστικές διαδικασίες και παράνομη αν εργάζεται λαθραία.

    Αν έχω αντιληφθεί την ερώτηση του slaveonios λανθασμένα ας με διορθώσει.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Γιατι καθε φορα πρεπει να εξηγω τα της πορνειας και τα της Επαγγελματικης Κυριαρχιας σε στενομυαλα ατομα.

    Το σιγουρο ειναι οτι για να ειναι νομιμη μια Επαγγελματιας Domme πρεπει να εχει εξασφαλισει αδεια απο το κρατος Ενα κρατος που δεν κατανοει τι σημαινει BDSM και οτι αυτο συνεπαγεται. Αρα και δικαιολογημενα δεν υπαρχει ειδικη κατηγορια ασκησης επαγγελματος για τις Pro Domme
    Η Επαγγελματικη Κυριαρχια ειναι κατι διαφορετικο απο την πορνεια και το εχω αναλυσει απειρες φορες.
    Ψαχτε να βρειτε τα οσα εχω γραψει γι αυτο το θεμα διοτι βαρεθηκα.

    Oσο με τα τιμολογια και τα λοιπα που αναφερεις μονο γελιο μου προκαλουν Κυρια (?) Dame
    Εχει παει αραγε κανενας από Σ/σας να πηδηξει η να κανει οτι αλλο σε οικο ανοχης και να του κοψουν αποδειξη εισπραξης? Μην τρελαθουμε τωρα.
    Ας ασχοληθει ο Αλογοσκουφης με τα οικονομικα των μπουρδελων και ιδιαιτερα των πολλων dungeon που υπαρχουν   αφου φτιαξει το νομοθετικο πλαισιο που τους αφορουν.
    Αλλωστε (θα θυμαστε) - προς τιμην του ο ανθρωπος -   οταν ρωτηθηκε που οφειλετε το δημοσιο ελλειμα της χωρς μας ειπε ειλικρινεστα οτι ευθυνετε η φοροδιαφυγη που γινετε απο τους οικους ανοχης.  

    Χοχοχοχο
           

    Δεν ειπε ομως οτι δεν υπαρχουν οικοι ανοχης με αδεια στην Αθηνα (παρα μονο ενα –δυο και αυτοι δεν ξερω με ποιους τροπους τις πηραν – ισως η μεγαλη γλωσσα). Επισης δεν ειπε οτι οι δηλωμενες κοπελες αν και με νομιμη αδεια εξασκησεως επαγελματος, διασυρονται στα δικατηρια καθε λιγο και λιγακι και πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους σε δικηγορους, σε ποινικες ρητρες, σε νομιμους νταβατζηδες κλπ, οποτε καυλωσουν οι ... στων Ηθων και κανουν σκουπα, επειδη το γ...κρατος δεν δινει αδειες εγκαταστασης χωρων, να γαμαει και να ξεχαρμανιαζει ανετα ο κοσμος.

    Αστε λοιπον τις θεωρητικουρες, διοτι ειλικρινα βαρεθηκα, οπως επισης μη με συγχυζετε, διοτι θα αναγκαστω να συνδικαλιστω και ουε και αλλοιμονο.

    Και κατι αλλο Π/πορνη ειναι οποια αισθανετε πορνη, ειτε τυπικα, ειτε ουσιαστικα.
    Χαιρετε.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητή SM_Art_Lady είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι προσεγγίζεις το θέμα ηθικολογικά και πολιτικά και με ιδιαίτερη ευαισθησία*. To αν θα έπρεπε να υπάρχει νομική μέριμνα για τις Pro-Dommes, ώστε να διαχωρίζονται από τις πόρνες κοινωνικά και εμπορολογιστικά, είναι πράγματι ένα θέμα, μέχρι όμως να επιλυθεί, δυστυχώς ισχύουν τα όσα έγραψα παραπάνω, για ό,τι αφορά στο εμπορολογιστικό κομμάτι, γιατί σχετικά με το ηθικοκοινωνικό της υπόθεσης δεν σκοπεύω να εκφράσω άποψη.

    Και για ό,τι αφορά στις λογιστικές διαδικασίες που ανέφερα (τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, σήμανση από φορολογικούς μηχανισμούς κ.α.) κακώς σου προκαλούν γέλιο, διότι είναι οι δέουσες. Το γεγονός ότι οι διαδικασίες αυτές κατά κανόνα δεν τηρούνται, δεν τις καθιστά λανθασμένες ούτε τυπολατρικές.

    Αντιθέτως πιστεύω πως αν η αγορά της πορνείας τύχαινε μεγαλύτερου σεβασμού και από τις πόρνες και τους εργοδότες τους αλλά και από το νομοθέτη, θα γνώριζε τεράστια ανάπτυξη και θα οφελούσε όλους, συναλλασσόμενους και μη. Όπως αναφέρεις υπάρχουν αρκετά προσκόμματα στην ίδρυση μίας εταιρίας με δραστηριότητα "Οίκος ανοχής" με αποτέλεσμα οι περισσότεροι οίκοι να λειτουργούν παράνομα. Κατά συνέπεια εξαιρούνται των αγορανομικών, φορολογικών και εργατικών ελέγχων με αποτέλεσμα το επάγγελμα της πόρνης να θεωρείται εν γένει παράτυπο, βρώμικο, υποτιμητικό και παρακμιακό.

    Θα περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σου, σχετικά με το πολιτικό κυρίως πλαίσιο, που έχω καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει αρκετά. Πως θα μπορούσαν να αναγνωριστούν οι Pro-Dommes από το Υπουργείο Εργασίας για παράδειγμα? Σίγουρα είναι ελεύθερες επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες. Αλλά τί είδους υπηρεσίες? Ερωτικές? Ψυχικές? Άλλου είδους?

    * Τα περί στενομυαλιάς καθώς και το ερωτηματικό μεταξύ Κυρία και Dame θεωρώ ότι γράφτηκαν εν βρασμώ στα πλαίσια της ευαισθησίας που δείχνεις σχετικά με το θέμα, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως έχεις τεράστια εκφραστική δεινότητα και δεν έχεις την ανάγκη παρόμοιων εκφράσεων όταν διαφωνείς.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    μια αλήθεια, που θέτει τα πράγματα στην πραγματική τους βάση αφαιρόντας τους το άλοθι της ωραιοποίησης είτε με αρνητικό είτε με θετικό πρόσιμο.

    Επικροτώ την άποψη Σας και Σας συγχαίρω για την συμπεριφορά Σας αγαπητή.

    (caps intentional)
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor



    Σας συγχαίρω και Γω με την σειρά Μου και τους δυο.
    Μόλις λύσατε το πρόβλημα.
     
    Last edited: 24 Μαρτίου 2007
  11. G_E

    G_E Contributor

    Τελικά η ψυχολόγος που πληρώνεται για να λύσει ερωτο-σεξουαλικά προβλήματα, είναι πόρνη η όχι? Ένα μοντέλο που προβάρει εσώρουχα, μια γλάστρα σε εκπομπή του Αντένα, (όλες πληρώνονται και διεγείρουν σεξουαλικά) είναι πόρνες ή όχι;

    Και σε τελευταία ανάλυση γιατί τέτοιος προβληματισμός περί πορνείας (ακόμα και στην πιο λαϊκή μορφή της) σε ένα bdsm φόρουμ; Μηπως γιατί το bdsm μιλάει περί αγνής αιώνιας αγάπης, δυαδικής αφορίωσης, σα δυο περιστεράκια που βρήκαν το ταιρί τους και το ένα τσιμπάει λίγο τη φτερούγα του άλλου; Και μη με αρχίσετε στα ρόζ συννεφάκια γιατί θα κανω quote τα post του Dolmance.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Αν κάποιος διεγείρεται σεξουαλικά από τις ψυχολόγους και τα μοντέλα εσωρούχων στα τηλεοπτικά κανάλια ίσως θα πρέπει να το συζητήσει στο thread "Όρια BDSM και ψυχικών διαταραχών" 
     
Thread Status:
Not open for further replies.