Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίμα περιόδου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 2 Μαϊου 2007.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @Winter's Dew
    Πράγματι, υπάρχει ένα κοινωνικό ταμπού αναφορικά με την περίοδο.
    Ένας παράγοντας οφείλεται στο θρησκειοκεντρικό πλαίσιο αναφοράς όπου η γυναίκα τις ημέρες της περιόδου δεν επιτρέπεται να κοινωνεί καθότι θεωρείται ότι θα μιάνει τον τελετουργικό χώρο.
    Μία άλλη παράμετρος είναι ότι επιχειρείται να δοθεί μία υστερική απόδοση στην γυναικεία ψυχολογία με πρόσχημα την ορμονικό κύκλο. Κλασική ατάκα "Πάλι περίοδο έχεις;" σε μία προσπάθεια απαξίωσης της μαχητικότητάς της.

    Καθότι έρχομαι αρκετά συχνά σε επαφή με έφηβες, παρατηρώ μία συστολή στο να αναφέρουν ότι ξεκίνησε ο κύκλος της γονιμότητάς τους. Αρκετά συχνά πέφτει καζούρα και από τα αγόρια συνομηλίκους.

    Ωστόσο, με ατομική απενοχοποίηση κι εκλογίκευση καθώς και με ορθότερη ενημέρωση με επισκέψεις ειδικών επιστημόνων σε σχολεία αλλά και σε συνελεύσεις γονέων, φρονώ ότι ως ενήλικες δε θα κουβαλούν τέτοιου είδους φαιδρότητες.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το ξέρα ότι κάποια στιγμή, κάποιος το έργο μου εδώ μέσα θα το αναγνωρίσει.
    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλή μου πάχνη ...


    Πιστεύω ότι είναι θέμα αισθητικής μιας και η γυναικεία περίοδο αντικειμενικά δεν αναγνωρίζεται ως μία αισθητικά όμορφη ανθρώπινη διαδικασία.
    Όπως επίσης και σε καμία διαφήμιση για απαλό χαρτί υγείας πολυτελείας δεν αναφέρεται το πόσο όμορφα και άνετα θα νιώσει ο πρωκτός μας την ώρα που θα σκουπίζουε τα υπολείμματα των κοπράνων που έχουν μείνει κολλημένα σε αυτόν. Το χαρτί υγείας άλλωστε ενώ είναι χαρτί σκουπίσματος λέγεται χαρτί υγείας και πουθενά δεν αναφέρεται η κύρια του χρήση. Το ίδιο ισχύει και για τις πάνες που κρατούν 'στεγνά' τα μωρά.

    Είναι θέμα αντικειμενικής αισθητικής των φυσιολογικών λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος, και θα πρέπει να κατανοήσεις ότι επειδή ειδικά οι περισσότεροι άνδρες δε έχουν την τριβή που έχει κάθε γυναίκα με την συγκεκριμένη διαδικασία, το θέαμα του αίματος της περιόδου ή σκέψη ή εικόνα αυτής είναι το ίδιο ανθρώπινο να τους προκαλεί αηδία. Οπότε ναι, η πλάγια αναφορά στην περίοδο είναι θέμα ευγένειας κατα κύριο λόγο.

    Αν κατέβαινα Αθήνα κάποια στιγμή και αποδεχόσουν την αίτηση μου να γνωρίσω από κοντά την φράντζα σου κατα την διάρκεια κάποιου καφέ και κάποια στιγμή σου έλεγα "με συγχωρείς μία στιγμή, πάω τουαλέτα να σπρώξω μία αφράτη" πόσο ωραία εικόνα θα έπλαθα στο μυαλό σου ? και εσύ είσαι εξοικειωμένη με την συγκεκριμένη σωματική λειτουργία.


    Πόσο πιο άσχημα δηλαδή εισπράττεται από τους γνωστούς/κολλητούς σου ή τον γκόμενο σου το "πάω να αλλάξω σερβιέτα" σε σχέση με το πάω "πάω να φυσήξω τη μύτη μου" και γενικά γιατί πιστεύεις ότι θα πάρουν στραβά κάτι τέτοιο ?
    Σε κάποιο άγνωστο είμαι σίγουρος ότι θα απέφευγες να διευκρινίσεις το λόγο επισκέψεως σου στην τουαλέτα οποιοσδήποτε και να ήταν αυτός.


    Αν και η εκκλησία έχει αναθεωρήσει κατα πολύ τα λεγόμενα μπας και προσηλυτίσει κανένα κάτω των εξήντα στο στράτευμα της, γιατί εξακολουθούμε να δίνουμε σημασία στο τι λέει η εκκλησία και η κάθε εκκλησία εν έτη 2017?
     
    Last edited: 7 Μαρτίου 2017
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Φόβος, άγνοια, προλήψεις, κρατούντα "γούστα", (μικρο)συμφέροντα, κόντρα "παλιού-νέου", είναι αυτά που αποκρυσταλλώνονται σε λέξεις/εκφράσεις τύπου "δύσκολες μέρες, αδιαθεσία, επάρατος νόσος, παλιαρρώστεια, ο οξαποδώς, ερίφιο, μαύρο πρόβατο, ακατονόμαστος" κλπ, βούτυρο στο ψωμί περισσότερο οργανωμένων ή "μορφωμένων" ομάδων για να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε πολιτική εξουσία, θρησκευτικός μηχανισμός ή εμπορικά συμφέροντα, που να μην τις έχουν χρησιμοποιήσει παρέα με εκατοντάδες άλλες.
    Στις μέρες μας η μετεξέλιξη της διαχείρισης αντιλήψεων σε μαζικό/διεθνές επίπεδο λέγεται "πολιτική ορθότητα", που ως πρακτική αφενός λειτουργεί κατευναστικά, αφετέρου εντοπίζεται ευκολότερα η πηγή του "θορύβου" για οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη καταστολή, όπου χρειάζεται.

    Αν δεν μπορείτε να ερωτεύεστε, τουλάχιστον καυλώνετε διαρκώς, κάνει καλό, δημιουργεί αντισώματα στους ιούς που προορίζονται για το νιονιό μας, απομονώνετε τους μαλακοφορείς τους.
    Αυτά τα ολίγα...
     
  4. ellianna

    ellianna Regular Member

    Πρόκειται για μια καθ'ολα φυσιολογική λειτουργία του γυναικείου σώματος και δεν θα πρεπε να δίδονται τέτοιες διαστάσεις σ αυτήν.
    Το πως το αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα,τι προϊόντα υγιεινής χρησιμοποιεί και πως αναφέρεται σε αυτήν,αποτελεί προσωπική επιλογή.
    Ναι,υπάρχει μια προκατάληψη σε ορισμένους κύκλους περί ονόματος και τα λοιπά αλλα στο χέρι της κάθε γυναίκας είναι να αναφέρεται σε αυτήν κατά πως επιθυμεί κ όχι να μην έχει το θάρρος της ελεύθερης έκφρασης (ακομα κ σε αυτό!) και μετά να παραπονιέται για την κακή κοινωνία και τα ταμπού της.
    Περίοδος?περίοδος.
    Δύσκολες μέρες?δύσκολες μέρες.
    Αδιαθετη?αδιαθετη.

    Όσο για το σεξ με περίοδο και τα οποια παιχνιδια με αυτό (το αιμα) κατά την διάρκεια της περιοδου,και αυτο προσωπικη επιλογη αποτελει.

    Εν κατακλείδι,ο καθένας ή η καθεμία στην προκειμένη περίπτωση θα το βαφτίσει όπως αυτή νιώθει άνετα να το κάνει,θα χρησιμοποιήσει όποια προιοντα την βοηθούν να το περνάει ανώδυνα και όμορφα κατά το δυνατον και οποιος εχει προβλημα με αυτό it's ok,don't give a damn!
     
  5. crmaria

    crmaria ..but darling you are a pretty wildflower!!

    Το παρακατω κειμενο θα μπορουσα καλλιστα να το τοποθετησω σε νημα που αφορα τη Γυναικεια Υπεροχή αλλα θα το καταθεσω εδω.


    Το αίμα της περιόδου θεωρούνταν η πιο ιερή ουσία στη Γη, και τώρα η επιστήμη ανακαλύπτει τις απίστευτες ικανότητες ίασης που διαθέτει.

    Μία από τις πιο σημαντικές τελετές στην αρχαιότητα ήταν η προετοιμασία του «ελιξίριου της αθανασίας», που αποτελείται από αίμα περιόδου, το οποίο είναι γεμάτο από θεραπευτικά βλαστικά κύτταρα, τα οποία μπορούν πραγματικά να ενεργοποιήσουν την κυτταρική ικανότητα μας να αναγεννηθούμε και να μας μεταφέρουν σε ενδοκρινικές καταστάσεις έκστασης. Ή, πνευματικά μιλώντας, να μας δώσουν πρόσβαση στην συχνότητα της Αγάπης και της αιώνιας ζωής, μεταφέροντάς μας σε μια άλλη διάσταση – που ονομάζεται Ουρανός, Παράδεισος, Nirvana κ.α.

    Αυτή η «Γιορτή Αγάπης»- ένα βασικό μέρος των εμμηνορρυσιακών Μυστηρίων – ανακηρύχθηκε τελικά αιρετική και οι γυναίκες εκδιώχθηκαν από την συμμετοχή σε χριστιανικές τελετές.

    Ωστόσο, η «Δύναμη της Ανανέωσης, της Αναγέννησης και της Ανάστασης» που προηγουμένως συνδέονταν με την Άγια Μήτρα και το αίμα της περιόδου της Θεϊκής Μητέρας μεταφέρθηκε στην ιστορία του Ιησού και στο τελετουργικό των Ευχαριστιών- “hic est sanguis meus – για τούτο είναι το αίμα μου” – όπου προσκυνητές “έπιναν” το αίμα του για να αποκτήσουν τη δύναμη της Αναγέννησης μέσα από αυτόν.

    Στους περισσότερες αρχαίους μύθους και θρησκείες, σε όλο τον κόσμο που χρονολογείται από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, η δύναμη της αναγέννησης ήταν πάντα μια ευλογία της Θηλυκής Μήτρας – προσωποποιημένη από τις Ιέρειες της Ιερής Μήτρας, που βρίσκονταν σε πολλούς πολιτισμούς. Ποτέ η ευλογία της Αναγέννησης δεν δινόταν από άντρα. Αν και υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τις δυνάμεις της περιόδου και πως έχουν κλαπεί από άντρες “θεούς”.

    Το Άγιο Δισκοπότηρο, στην πραγματική αρχική ουσία του, είναι η Μήτρα.


    Οι γυναίκες που γεννήθηκαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, σε αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε «Αρχική Αθωότητα» – πριν χάσουμε πολλές από τις γενετικές μας δυνατότητες, κατείχαν αυτή την δύναμη φυσικά, ως αναφαίρετο δικαίωμα, προσφέροντάς την στις φυλές τους σε τελετές Αναγέννησης.

    Από εκείνα τα χρόνια, όταν το γενετήσιο δικαίωμα της γυναίκας χάθηκε, οι γυναίκες σε πολλές κοινωνίες και κουλτούρες – Ιέρειες της Ιερής Μήτρας – ασκούνται με πολλούς και ποικίλους τρόπους για να θεραπεύσουν, να καθαρίσουν και να ανοίξουν την Μήτρα, έτσι ώστε να μπορεί να ενσαρκώσει και πάλι την συχνότητα της Αγάπης, της Αρχικής Αθωότητας, η ενεργητική και η φυσική ικανότητα των βλαστικών κυττάρων να μπορεί να ενεργοποιήσει καθαρότερες καταστάσεις συνείδησης και απίστευτες αναγεννητικές ικανότητες. Αυτή η γνώση έχει σχεδόν χαθεί τα τελευταία χίλια χρόνια, καθώς έχει κατακερματιστεί και σκόπιμα καταστραφεί.

    Στις αρχές του έτους, ο οργανισμός Fountain of Life συναντήθηκε με έναν κορυφαίο επιστήμονα στον τομέα των βλαστοκυττάρων του αίματος της περιόδου. Η έρευνά του έδειξε ότι είχε την ικανότητα να κάνει «θαύματα». Περιέγραψε πώς την πρώτη φορά που χρησιμοποιείσαι βλαστοκύτταρα από αίμα περιόδου, ένιωθε σαν να είχε «αναγεννηθεί» – ένας αγύμναστος άνθρωπος, στα εξήντα του χρόνια, έπρεπε να τρέξει γύρω από το τετράγωνο, επειδή είχε τόσο πολύ ενέργεια.


    Ένας άλλος επιστήμονας ερευνητής, κι αυτός στα εξήντα του, παρατήρησε την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών του από γκρι σε μαύρο, μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Αυτά τα πειράματα συμβαίνουν σε όλον τον κόσμο, μυστικά.

    Ενώ οι γυναίκες παραδίνουν την δύναμή τους σε πατριαρχικές ιδεολογίες, παίρνουν φάρμακα για να σταματήσουν ή να στασιμοποιήσουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο τους, χρησιμοποιούν καρκινογόνα ταμπόν για να ανακόψουν τη ροή, βιώνουν την εμμηνόρροιά τους ως άβολη «κατάρα» και ντρέπονται γι΄αυτήν, οι άντρες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την δύναμη για να βιώσουν καταστάσεις φυσικής και πνευματικής Αναγέννησης.

    Δεν είναι καιρός να ανακτήσουν οι γυναίκες την Θηλυκή τους δύναμη; Τιμώντας τις ιερές αναγεννητικές ιδιότητες της «Άνθισης» της μήτρας τους.

    Αποδεικτικά στοιχεία για την Ιερότητα της έμμηνου ρύσεως σε όλες τις κουλτούρες πριν από την άνοδο της ανδροκρατούμενης πατριαρχίας είναι καλά τεκμηριωμένα ….


    Οι Μαορί αναφέρουν ρητά ότι οι ανθρώπινες ψυχές αποτελούνται από εμμηνορροϊκό αίμα, το οποίο, όταν διατηρείται στην μήτρα παίρνει ανθρώπινη μορφή και γίνεται άνθρωπος.

    Στον Ινδουισμό αναφέρεται ότι όταν η Μεγάλη Μητέρα δημιουργεί, οι ουσίες της γίνονται παχύρρευστες. Αυτός ήταν ο τρόπος που γέννησε το σύμπαν, και οι γυναίκες χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο σε μικρότερη κλίμακα.

    Ινδιάνοι της Νότιας Αμερικής πίστευαν ότι όλη η ανθρωπότητα έγινε από το «αίμα του φεγγαριού».

    Στην αρχαία Μεσοποταμία, πίστευαν ότι η Μεγάλη Θεά Ninhursag έφτιαξε την ανθρωπότητα από πηλό και την έγχυσε με το αίμα της.

    Η λέξη Adam, από το θηλυκό Adamah, σημαίνει “αιματηρός πηλός”. Η ιστορία της Βίβλου του Αδάμ αντιγράφηκε από έναν παλαιότερο μύθο που εξιστορεί τη δημιουργία του ανθρώπου από πηλό και αίμα περιόδου.

    Στην ιστορία της δημιουργίας που διαβάζουμε στο Κοράνι, λέει ότι ο Αλλάχ “έφτιαξε τον άνθρωπο από ρέον αίμα”. Αλλά στην προ-ισλαμική Αραβία, ο Αλλάχ ήταν η Θεά της δημιουργίας, Al-Lat.

    Η Μεγάλη Μητέρα εκδηλώνεται ως το πνεύμα της δημιουργίας (Kali-Maya). Εκείνη “κάλεσε τους θεούς να κάνουν μπάνιο με το αίμα της μήτρας της και να πιουν από αυτό. Και οι θεοί σε Θεία Κοινωνία, ήπιαν από το αίμα της και ανήλθαν στους ουρανούς.”

    Ο Νορβηγός θεός Thor έφτασε στην μαγική γη του διαφωτισμού και της αιώνιας ζωής κολυμπώντας σε ένα ποτάμι γεμάτο από το αίμα της περιόδου ενός θηλυκού γίγαντα – μία από τις Αρχέγονες Μητριάρχισσες, τις «Ισχυρές».

    Ο Odin απέκτησε υπεροχή, κλέβοντας και πίνοντας το «σοφό αίμα» από το τριπλό καζάνι στην μήτρα της Μητέρας-Γης, την ίδια Τριπλή Θεά γνωστή ως Kali-Μάγια στη νοτιοανατολική Ασία.

    Οι Αιγύπτιοι Φαραώ θεοποιούνταν ύστερα από την κατάποση “του αίματος της Ίσιδας”. Η ιερογλυφική απεικόνισή του ήταν το ίδιο με το σήμα του αιδοίου.

    Το ίδιο ελιξίριο της αθανασίας έλαβε το όνομα Amrita στην Περσία. Μερικές φορές το αποκαλούσαν το Γάλα της Μητέρας Θεάς ή Ιερό Αίμα. Πάντα σχετίζονταν με το φεγγάρι.

    Οι Κέλτοι βασιλιάδες γινόντουσαν θεοί πίνοντας το «κόκκινο υδρόμελι» που τους έδινε η Βασίλισσα των Νεράιδων. Το ονόμαζαν dergflaith, που σημαίνει είτε “κόκκινο υγρό” ή “κόκκινη κυριαρχία.”

    Στην ταντρική Ιεροτελεστία του Αριστερού Χεριού, η ιέρεια που μιμείται τη θεά πρέπει να είναι σε εμμηνόρροια, και μετά την επαφή μαζί της, ένας άντρας μπορεί να γίνει “ένας μεγάλος ποιητής, ή Άρχοντας του Κόσμου”.


    Οι Ταοϊστές πίστευαν ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει αθάνατος (ή τουλάχιστον να ζήσει πολλά χρόνια) απορροφώντας το αίμα της περιόδου, που ονομάζεται κόκκινος χυμός yin, από την Μυστηριώδης Πύλη της γυναίκας, σύμβολο της ζωής, δίνοντας θηλυκή ενέργεια. Κινέζοι σοφοί ονομάζουν αυτό το κόκκινο χυμό, “Ουσία της Μητέρας Γης”, η αρχή τουYin που δίνει ζωή σε όλα τα πράγματα. Λέγεται ότι ο Κίτρινος Αυτοκράτορας έγινε θεός απορροφώντας τον χυμό εκατόν δώδεκα γυναικών.

    Οι τελετές συχνά γίνονταν από ηλικιωμένες γυναίκες, λόγω της αρχαίας πεποίθησης ότι η μετα-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες ήταν οι σοφότεροι άνθρωποι, επειδή δεν χάνουν το “σοφό αίμα” τους.

    Η λίστα έχει προσαρμοστεί από το “Women’s Encyclopaedia of Myths and Secret” της Barbara Walker


    Πηγη:http://epistimitoupneumatos.com/2017/08/05/έµµηνος-ρύση-η-ιερή-δύναμη/

    Άλλο ενα κειμενο άξιο λογου ειναι σε τουτο το link : http://www.feminineboudoir.gr/periodou-egkomio/


      
     
  6. Wow! !! Ενδιαφέρων !!
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    επιστημονικά μιλώντας, εξαιρετικό προϊόν είναι και το γάλα.
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Σε σταθερές σχέσεις που έχω κάνει δε θυμάμαι κάθε φορά που έχω κάνει σεξ μαζί τους, αλλά μέσα στις ξεχωριστές περιλαμβάνονται κι εκείνες με περίοδο. Η αίσθηση πρώτα απ' όλα σα να κολυμπάς σε υμένα, η ευθύνη και η τρυφερότητα να μην την πονέσεις, η γλύκα που βγάζουν κάποιες ή η αγριάδα από κάποιες άλλες, ή το παράπονο σε συνδυασμό πάντα με τη θέληση. Είναι πάντα ξεχωριστές και ντυμένες με τρυφερότητα αυτές οι φορές.
     
  9. Αίμα περιόδου γιαμ γιαμ    
     
  10. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Βγάλτε ομως ένα πόρισμα παιδιά.
    Θα αδιαθετησω από μέρα σε μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω.
    Να βάλω σερβιετα ή να καλέσω κόσμο σ'ενα πάρτι αναζωογόνησης;
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor