Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση πληροφοριών από Αφέντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 12 Νοεμβρίου 2014.

  1. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Αγαπητές αφέντρες
    Όποια έχει τη διάθεση και το χρόνο θα ήθελα να μου καταθέσει την άποψη της μπας και κατανοήσω τη συμπεριφορά της αφέντρας.
    Κατά την άποψη μου κάθε γυναίκα, υποτακτική, σκλάβα αλλά και αφέντρα μεταξύ άλλων θέλει διακαώς να γ@μηθεί.
    Η πράξη αυτή απο μόνη της, βάζει κάθε γυναίκα σε κατάσταση υποταγής, αφού έχει μόνο όργανα υποδοχής και κανένα διείσδυσης .
    Οι περισσότερες αφέντρες, αν όχι όλες αισθάνεστε (όπως γράφετε) μία απέχθεια, έναντι των υποτακτικών αντρών στους οποίους κυριαρχείτε (ή νομίζετε ότι κυριαρχείτε) μαζί με συναισθήματα περιφρόνησης (π.χ. σκουλίκι).
    Ποιά χαρά και ηδονή μπορεί να βιώσει μία αφέντρα? (κατά τη γνώμη μου χαρά μπορεί να βιώσει μόνο η υποτακτική)
    Τελικά υπάρχει ικανοποίηση?
    Μήπως η αφέντρα φοβάται την απόρριψη από τους άντρες και τους εκδικείται με αυτόν τον τρόπο
    Ποιά πραγματικά είναι η ψυχολογία της αφέντρας?
    ManMasterFirst
     
  2. undertraining

    undertraining Regular Member

    Αν και το μυνημά σου απευθύνεται σε αφέντρες τις οποίες σε καμία περίπτωση και δε θα ήθελα να εκπροσωπήσω - ειδικά στο θέμα της ψυχολογίας - θα ήθελα να σημειώσω το εξής μιας και έπεσε το μάτι μου πάνω στο thread σου:
    1. Η επιθυμία του οργασμού (παραπέμπει στο "διακαώς να γαμηθεί") είναι μία αδιαμφιβήτη ανθρώπινη τάση που δεν είναι κριτήριο υποτακτικότητας ή μη. Αν αυτό ίσχυε τότε όλες οι γυναίκες θα ήταν υποτακτικές εξ ορισμού και εκ φυσιολογίας (από γεννησημιου τους δηλαδή λόγω της φυσιολογίας των γεννητικών τους οργάνων). Θεωρείς αυτό το συμπερασμα σωστό?
    2. Αν δεν συμφωνείς με το παραπάνω συμπέρασμα και ακολουθώντας τη δική σου λογική πάντα, το επόμενο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι αυτός που διεκδικεί τη σεξουαλική απόλαυση είναι ταυτόχρονα και υποτακτικός (αιχμάλωτος της σεξουαλικότητάς του). Αρα και ό άνδρας που επιθυμει διακαώς να εισχωρήσει για να ικανοποιήσει τα γενετήσια ένστικτά στου είναι υποτακτικός. Ναι υποτακτικός και ¨σκλάβος" της ερωτικής του επιθυμίας! Ο μόνος αληθινός Κυρίαρχος είναι αυτός που καταφέρνει να επιβληθεί στις γεννετήσιες ορμές του και να τις εξαφανίσει! Αξιος θαυμασμού ο οποιοσδήποτε το καταφέρνει αλλά οι μόνοι που εγώ γνωρίζω πιθανά να το έχουν πετύχει είναι οι άγιοι πατέρες και οι ..... ευνούχοι!
    3. Το να περιορίζεις την σεξουαλική απόλαυση κάποιου και να δίνεις προτεραιότητα στην δική σου σεξουαλική απόλαυση είναι μία πράξη που προσιδιάζει με στοιχεία Κυριαρχίας (δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι ότι αυτό είναι μοναδικό ή τεκμηριωμένο κριτήριο κυριαρχίας). Το να δίνει λοιπόν η γυναίκα προτεραιότητα και να διεκδικεί το δικό της οργασμό της είναι μία πράξη υποτακτική?
    4. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αίσθημα απέχθειας από πλευράς Κυριαρχικών Γυναικών προς τους υποτακτικούς άνδρες (δεν πέρνω και όρκο βέβαια!) Το συμπερασμα βασίζεται στην απλή λογική ότι εάν απεχθάνεσαι κάτι δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί του. Εσύ αισθάνεσαι απέχθεια για το άτομο στο οποίο κυριαρχείς? Αν ναι τότε γιατί ασχολείσαι μαζί του και πως μπορείς να αντλείς ικανοποίηση γενική ή ειδική από κάτι που απεχθάνεσαι?
    5. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι οι αφέντρες είναι πολλές φορές μπερδεμένες ψυχολογικά ειδικά στα πρώτα τους βήματα όπου πρέπει να έρθουν και σε μία σύγκρουση πολύ μεγαλύτερη από τους άνδρες, με κοινωνικά πρότυπα που δεν συνάδουν με αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς. Απλά η επιχειρηματολογική σου βάση θεωρώ ότι είναι λανθασμένη.
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    Μια διευκρίνηση, παρακαλώ :

    Εσύ @ManMasterFirst είσαι Master, όπως δηλώνεις, επειδή "διεισδύεις";

    Ενημερωτικά, η γυναίκα διαθέτει μόνον γεννητικά όργανα και κανένα όργανο "υποδοχής".
    Μην την μπερδεύεις με την πρίζα  
     
  4. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    Εγώ πάντως προμηθεύτηκα δυο κιλά κρόκερ, έβαλα μία εξάδα Mary Rose και ένα Mass στην κατάψυξη και περιμένω!
     
    Last edited: 12 Νοεμβρίου 2014
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  6. lexy

    lexy .ti.va.

    Εντάξει, ζηλεύετε επειδή "χαρά μπορεί να βιώσει μόνο η υποτακτική".

    Και μας διαφημίζετε τις λιχουδιές σας!
     
  7. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    δεν συμφωνω με αυτο που λες. Τα γεννητικα οργανα της γυναικας δεν ειναι εμφανη, ειναι εσωτερικα, ειναι κατασκευασμενα να δεχονται, μεταφορικα μπορουμε να πουμε "υποδοχης" και δεν εχουν την ιδια δυναμικη με αυτα του αντρα,που ειναι εξωτερικα, και εκτεθειμενα στα βλεματα και στην κριτική. Οι ψυχολογοι μιλουν για τα προβληματα που προκαλουν οι ανασφαλειες σχετικα με την ικονοτητα διεισδυσης του ανδρα.. εχεις δει αντιστοιχη της γυναικας ? Αν μια γυναικα δεν μπορει πχ να εχει οργασμο, στην χειροτερη περιπτωση τον προσποιειται.. Σε ρωτω, ενας ανδρας που δεν εχει διεγερση, στηση, μπορει να την .. προσποιηθει ?

    Για να μην παιζουμε με τις λεξεις και να μην διυλιζουμε τον κονωπα, ναι, ανδρες και γυναικες εχουν ισα δικαιωματα (!) αλλα παντελως διαφορετικες υποχρεωσεις. Αποψη μου.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μην αντιμιλάς εσύ και κάτσε να ενημερωθείς απ'τον αλλαξοφωτιστή https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Καλησπέρα.43218/
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    @Δημήτρης Άλφα

    Κάτι λίγα περί γυνακείας ανατομίας έχουν πέσει στην αντίληψή μου (υποθέτω πως μου επιτρέπεις να έχω τέτοια, ε; αντίληψη, εννοώ   ).

    Θα ήθελα διευκρινήσεις περί δυναμικής των γεννητικών οργάνων. Τι εννοείς;

    Ενημερωτικά, τα γυναικεία γεννητικά όργανα είναι έσω και έξω. Τα εξωτερικά είναι εμφανέστατα.

    Περί δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των ανθρώπων, επίσης κάτι γνωρίζω. Στον δικό μου τον πλανήτη δεν αξιολογούνται με κριτήριο το φύλο, όμως.

    @dark explorer , μάλιστα!   Πηγαίνω για μελέτη!
     
  10. kathavra

    kathavra Sado M's pet

    @ManMasterFirst @Δημήτρης Άλφα μηπως ειναι κομματακι δυσκολο να βρειτε υ, ετσι οπως τις εξιδανικευετε εσεις στο μυαλο σας? θα σας παρουν αμπαριζα οι αφεντρες και θα το γυρισετε θελετε δεν θελετε...
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    συμφωνω με αυτο που λες, δεν θα αναφερθω στις γυναικες που ειναι απο καθολου εως πολυ υποτακτικες, θα περιοριστω μονο σε αυτες που ειναι απο μηδεν εως πολυ κυριαρχικες και, αποψη μου, αυτο συμβαινει και για βιολογικους και ψυχολογικους λογους.

    Αν και βρικω την τοποθετηση σου πολυ ενδιαφερουσα, εποειδη δεν συμφωνω σχεδον καθολου,αποψη μου, η περιγραφη "κυριαρχικος/η" απεναντι στο "υποτακτικος/η" εχει να κανει μονο με τη δυναμικη ποιος/α εχει "το πανω χερι" στον τροπο και στον ρυθμο που γινεται. Κατα βαθος, και οι δυο καθοριζουν τι και πως θα γινει.

    Οχι  

    Και τωρα μπηκαμε στα πραγματικα βαθια νερα. Δεν εχω βρεθει ποτε στη θεση να εχω μια δηλωμενη κυριαρχικη γυναικα απο πανω μου, εχω βρεθει ομως σε θεση να σκεφτομαι, αν μου αρεσει και το θελω να μου επιβαλλεται μια γυναικα, και ειδικα στον ερωτικο/σεξουαλικο τομεα. Εικαζω λοιπον,οτι μια δεδηλωμενη κυριαρχικη γυναικα, ας πουμε "αφεντρα" δεν νομιζω οτι απεχθανεται τον υποτακτικο αντρα, καθε αλλο, απο αυτον αντλει την "δυναμη" της. Η "δυναμη" της ειναι να επιβληθει και να αντιστρεψει αυτο που κατα συνθηκη θεωρουμε "φυσιολογικο" ή "συνηθη" ρολο αντρων και γυναικων.

    [/QUOTE][/QUOTE]

    Ειναι αυτο που ειπα πιο πανω. Αν ειναι μπερδεμενες ψυχολογικα δεν μπορω να το κρινω εγω μετα βεβαιοτητας. Πιθανον να ζουν ενα διπορτο, απο τη μια να ασκουν την δυναμη τους σε πολλους υποτακτικους αντρες, με τους οποιους παιζουν ενα παιχνιδι επιβολης "ευνουχισμου", ενω την καθεαυτο σεξουαλικη πραξη να την αναξητουν σε εναν ανδρα ή και γυναικα, με πολυ μεγαλυτερη κυριαρχικη "δυναμη" απο τις ιδιες. Και παλι, κυριαρχικη γυναικα εχει εντελως διαφορετικο τροπο συμπεριφορας απο εναν κυριαρχικο ανδρα, που το αντικειμενο της ηδονης τους ειναι σε καθε περιπτωση γυναικα (εστω και αντρας) αλλα που κανει ακριβως το ενα και το αυτο, διεισδυει σε αυτή (ή αυτον). Η κυριαρχικη γυναικα διεισδυει στον/ην υποτακτικο/η της, αλλα δεχεται απο καποιον/α περισσοτερο κυριαρχικο/η. Απο "μαθηματικης" αποψης, η "αφεντρα" ειναι μια υποτακτικη γυναικα, που εχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ την ιδιοτητα, κατω απο συνθηκες να ασκει κυριαρχικη συμπεριφορα, την οποια σιγουρα ασκει σε πολυ μεγαλυτερη συχνοτητα απο την αλλην.

    Το αντιστροφο θα ηταν, ενας κυριαρχικος αντρας που γινεται υποτακτικος και δεχεται απο αλλον αντρα ή γυναικα, αν και δεν ειναι ακριβως ετσι, γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι κανει κυριαρχικα πραξη αλλα δεν κανει σεξουαλικη διεισδηση, αλλα δεχεται σεξουαλικη διεισδηση σαν υποτακτικός...

    Κλεινοντας, δεν νομιζω οτι η επιχειρηματολογικη βαση του φιλου πιο πανω ειναι λαθος. Θα με ενδιεφερε πολυ πως θα εξελιχτει αυτη η συζητηση.
     
  12. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Ζήτησα την άποψη ΜΟΝΟ απο αφέντρες. Έγινα κατανοητός?