Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αιμορροΐδες και Πρωκτικό Σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος Marlen Daudaux, στις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Γνωρίζει κανείς; Παίζει ρόλο εάν οι αιμορροΐδες του/της παθόντος/ουσας βρίσκονται σε έξαρση; Επηρεάζει γενικά αυτή η "πάθηση" το πρωκτικό σεξ;
     
  2. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Φαντάζομαι ότι θα περιμένει κάποιος να ζήσει την σκηνή από το Last tango in Paris και θα ζει τον Εφιάλτη στον δρόμο με τις λεύκες, εκεί που ο Freddy αρχίζει την κοπτοραπτική και κοκκινίζει η οθόνη.
     
  3. Jerry4

    Jerry4 Dream on your Dreams

    εαν ειναι σε εξαρση μαλλον ειναι απαγορευτικο..εκτος εαν γουσταρεις ποταμι αιμα και τρελο πονο
     
  4. Κατά την έξαρση των αιμορροιδικών κιρσών είναι καλό να αποφεύγεται η πρωκτική διείσδυση.Είναι αλήθεια ότι η εφαρμογή μιας σφήνας ικανού σχήματος είναι θεραπευτικής αξίας για τις αιμορροΐδες.Αυτό συμβαίνει διότι το αιμορροιδικο πλεγμα από την πίεση ΄που προκαλεί η σφήνα παροχετεύει με μεγαλύτερη ευκολία το αίμα στο εν τω βάθει δίκτυο και απο εκει στις εσωτερικές λαγόνιες και την κάτω κοίλη φλέβα.Τι κάνουμε?αν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη για σέξ αυτό θα πρέπει να γίνει με την πολύ καλή εφαρμογή λιπαντικού ,αργές κινήσεις και πιθανά κάποια κρέμα με βάση κάποιου τόπικού αναισθητικου με σύσταση τύπου λιδο η ξυλοκαίνης.Καλό είναι να γίνεται για κάποια λ΄πτά μια μικρή εφαρμογή ευμεγέθους σφήνας ώστε να μειωθεί η ποσότητα αίματος που ΄λιμνάζει μέσα στους αιμορροιδικούς κιρσούς.Στην παραμικρή υπονοια αιμορραγίας σταματάει αυτομάτως η διεισδυση και ξεπλένουμε με νερό χλιαρό,Κανένα αντισηπτικό και καμία χημική εφαρμογή στην περιοχή και ας υπάρχει η τάση να απολυμάνουμε περιοχικά.όχι ο οργανισμός μόνος του θα επουλώσει άριστα τις ...γρατσουνισμένες αιμορροιδικές φλέβες.Σε αιμορραγία που επιμένει πάνω απο δεκαπέντε λεπτά πρέπει να πάμε στο πλησιοέστερο ιατρικό κέντρο.(γι αυτό φυλαμε τα ρούχα μας για να χουμε τ αμισά...Επίσης αφόδευση απαγορευτικά όχι πάνω από πέντε λεπτά στην τουαλέτα.Παιδιά (μεταξύ μας και μένα μου αρέσει να διαβάζω το αγαπημένο μου περιοδικό η να χρησιμοποιώ το τάμπλετ μου την ώρα της τουαλέτας αλλα είναι ότι χειρότερο για την αύξηση της πίεσης και τη διόγκωση των αιμορροΐδων.
     
  5. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    @fallenangelus Κατατοπιστικότατα τα όσα έγραψες και σε ευχαριστούμε πολύ!
     
  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Φοβερή απορία.... Φαντάζομαι τη Κ μου να της λέω έχω αιμορροΐδες πεθαίνω από το πόνο και να μου αποκρίνεται "ώρα για strap on"

    Λοιπόν τώρα στα σοβαρά, αν θα έπρεπε να κάνω πρωκτικό σεξ μάλλον θα πέρναγα μια βόλτα από καμιά 20ρια φαρμακεία (αποκλείεται να την έχουν όλα ένα στα 20 και αν.... ) και θα ζητούσα ένα κουτί emla. Kαι πάλι όμως δεν νομίζω να έμπαινα στο κόπο να δοκιμάσω το πρωκτικό σεξ με αιμορροΐδες σε έξαρση...Όπως και το ότι η emla δεν αποτελεί τη λύση του προβλήματος. Η emla αντιμετωπίζει τα συμπτώματα (πόνος) και όχι την αιτία (διατροφή, καθημερινή ζωή κτλ κτλ κτλ)
     
  7. Marlen Daudaux

    Marlen Daudaux circle.breath.line

    Δεν είπε κανείς ότι είναι καταναγκαστικό έργο. Αλλά, στην περίπτωση που γουστάρουν αμφότεροι να γίνει κάτι και το πρόβλημα δεν τους εμποδίζει πολύ, γιατί να μη δοκιμαστεί; Γι' αυτό και έγινε η ερώτηση.. Για να αναφερθούν οι κίνδυνοι, οι προλήψεις και ίσως κάποιες κρέμες ή κάποιο άλλο φαρμακευτικό σκεύασμα, ώστε να το απολαύσουν και οι δύο..

    Του κολλητού μου η αιμορροΐδα έσπασε την ώρα που ήταν στο μηχανάκι και λιποθύμησε εν κινήσει, όσο το παντελόνι του είχε γεμίσει με αίμα. Προφανώς και δε θα σκεφτόταν το πρωκτικό μετά από αυτό...
     
  8. Αιμορροϊδα, αγάπη μου.
    Μάτωσε και άνοιξε στα δυό
    Λούσε με στο πρώιο φως.
    πνίξε με πορφύρας καταρράκτη...
     
  9. MALISTA

    MALISTA Regular Member

    AN ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.... ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΗΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ...!!!!
     
  10. anima0

    anima0 Regular Member

    Γιατρέ μου! Δεν περίμενα τέτοια πρακτική αντιμετώπιση. Και χρήσιμα τιπς!
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Oκ μια και αναφέρεσαι σε κινδύνους και έχουμε να κάνουμε με αίμα, το δέρμα αν και αποτελεί αμυντικός μηχανισμός βακτηρίων και παθογόνων μικροοργανισμών στην περίπτωση που έχει μια μικρή αμυχή η οποία είναι δυσδιάκριτη με γυμνό μάτι, είναι αρκετή για να καταρρεύσει ο αμυντικός μηχανισμός. Αν τυχόν σπάσει όπως λες ο κιρσός και τρέξει αίμα πάνω στην αμυχή έληξε το παραμύθι και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στην λοίμωξη του HIV αλλά γενικώς σε κάποια σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα που ίσως και να μην έχει προσβληθεί ο παθών ή η παθούσα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση όμως και χωρίς να είμαι χειρούργος, θεωρώ πως ο ερεθισμός που θα προκληθεί από τη πράξη θα επιφέρει διαξιφιστικούς πόνους στην καλύτερη περίπτωση ή και επείγουσα μεταφορά σε νοσοκομείο αν προέλθει ακατάσχετη αιμορραγία. Θεωρώ πιθανό ένας χειρούργος σε περίπτωση που του τεθεί ο συγκεκριμένος προβληματισμός να προσπαθήσει να αποτρέψει τον/την ασθενή του από την πρωκτική σεξουαλική δραστηριότητα και να μην μπει καν στο κόπο να προτείνει λύσεις που δεν αποτρέπουν τους όποιους κινδύνους ελλοχεύουν.
     
  12. Παιδιά για να επανέλθω λίγο,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η καλύτερη πρόληψη για τις αιμορροΐδες είναι η αποφυγή του πρωκτικού σέξ.ΕΝΝοειται.Από εκεί και πέρα υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν σχεδόν 8 μήνες το χρόνο από διογκωμένους αιμορροιδικούς κιρσούς και είναι λάτρεις του πρωκτικού.Δλδ εκεί τι θα κάνουμε???Θα του πείς του ασθενή σου μεγάλε θα απολαμβάνεις το σέξ άπο πίσω τρείς μήνες το χρόνο???Ας ηρεμήσουμε...Λοιπόν τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ απλά.Η πρόληψη των αιμορροιδιών όπως και η αιτιοπαθογένεση τους είναι πολυπαραγοντική.όχι καυτερά φαγητά και γενικά τροφές που αυξάνουν την αγγειοδιαστολή(πικάντικα ,αλμυρά και σία),όχι κακή υγειινή της περιοχής(πλένουμε την περιοχή μια φόρα την ημέρα με χλιαρό νερό ιδιαίτερα μετα την αφόδευση.Σε πολύ διογκωμένες δίκην καρυδιού αιμορροΐδες καλά είναι και τα επιθέματα με χαμομήλι(βράζουμε χαμομήλι και το αφήνουμε να κρυώσει παίρνουμε ένα παλίό αλλα καθαρό επίθεμα γάζας ή πετσέτας ή και σερβιέτας ακόμα και το ακουμπάμε στην περιοχή γι αλίγα λεπτά.Απαγορεύεται η αφόδευση πάνω από 5 λεπτά(εξαιρούνται οι δυσκοίλιοι αλλα πραγματικά αποφεύγουμε να καθόμαστε αν έχουμ επραγματικά τελειώσει).Απαγορεύονται τα απολυμαντικά και τα ισχυρά αντισητπικά΄,πιστέψτε με από τους παραπ΄΄ανω παράγοντες είναι ο χειρότερος αιτοπαθογενετικός.Έχω δει κοπέλα ασθενή με καρύδια για αιμορροΐδες η οποία μου ανέφερε ότι καθάριζε την περιοχή με betadine ΕΛΕΟΣΣΣΣ!πλήρη ασηψία ανοίγει το δρόμο στους παθογόνους οργανισμούς της περιοχής.υπάρχουν και άλλοι πολύ συημαντικοί παραγοντες όπως το αλ΄κοολ και τροφές που επιβαρύνουν το συκώτι και την ηπατική κυκλοφορία η οποία αντανακλά στο αιμορροοδικό πλέγμα.Ένας ο οποίος το τσούζει είναι κταδικασμένος σε αιμορροΐδες και αλλα πολλα
    όσο για το δέρμα που ανοίγει και έχει χάσει την άμυνα του εννοείται ότι είναι πύλη εισόδου αλλα μη τρομοκρατούμαστε παιδιά καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες μικροαμυχές και ιδιαίτερα σε τέτοια σημεία.Πιστέψτε με ο οργανισμός έχει πολλούς μηχανισμούς άμυνας.όταν μίλησ απιο πάνω για διείσδυση πάντα αναφέρομαι σε χ΄ρηση με προφυλακτικό η οποία είναι εκ των ουκ ανευ από πισω είτε προκειται για αγνώστους είτε για παντρεμένο ζευγάρι χρόνια.Και αυτό γιατί η πισω οδός έχει πάρα πολλά παθογόνα μικρόβια από την χλωρίδα του εντέρου...Always we play safe!
     
    Last edited: 24 Σεπτεμβρίου 2014