Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάγκη για υποταγή vs. ισχυρή προσωπικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 7 Νοεμβρίου 2005.

  1. Haris_D

    Haris_D New Member

    Απαντώντας στο εύστοχο ερώτημα της tender lilly θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:
    Είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιορίσει κανείς ενα σύνολο κανόνων που θα πρέπει να ακολουθούν "ανίκανα προς διαχείριση σύνθετων καταστάσεων άτομα" όπως πολύ σωστά τους χαρακτήρισες. Και αυτό, διότι ο κάθε ένας άνθρωπος, αποτελεί σύνολο άπειρων μεταβλητών που προσδιορίζουν τον μοναδικο χαρακτήρα του. Ετσι ειναι μαλλον ακατόρθωτο να δημιουργηθουν κανόνες για όλους. Ομως επειδή αυτό αποτελεί πρόβλημα για σένα (εξού κα η ερώτηση σου) έχω να σου πω πως το κλειδί στην όλη κατάσταση είναι 1) η Αυτογνωσία και 2) η Αξιολόγηση.
    Με την αυτογνωσία μαθαίνεις ποιος-α είσαι πραγματικά. Σου είναι γνωστά αυτά που έχεις και αυτά που σου λείπουν. Ξέρεις σε τι υπερτερείς και σε τι υστερείς. Με μια "εσωτερική αναζήτηση" ορίζεις τελικά αυτό που έχεις ανάγκη και το αναζητάς.
    Με την αξιολόγηση, ουσιαστικά μαθαίνεις σε τι βαθμό είσαι διαθετιμένος-η να εφαρμόσεις την αυτογνωσία. Είσαι τελικά έτοιμος-η να δεχτείς αυτά που σου λείπου? Να καλύψεις το κενό? Διότι αν δεν εισαι τα αποτελέσματα θα ήταν ίσως καταστροφικά για 'σένα.
    Όλα τα παραπάνω απαιτούν μια στοιχειώδη ωριμότητα (αλλά και μόρφωση) αν θέλεις, προκειμένου να έχουν νόημα και να είναι εφαρμόσιμα. Αν δεν ξέρεις πραγματικά (αν δεν συνειδητοποιείς δηλαδή) αυτό που ζητάς και αυτό που κάνεις, τότε χάνει την μαγεία του. Και μην ξεχνάς, πως τελικά όσο και αν αφήνεσαι στα "χέρια του άλλου" εξολοκήρου, το κάνεις κατα βάθος επειδή το θέλεις και όχι επειδή σου το επιβάλλει.... Και αυτό το ξέρει και ο "αλλος".... Μόνο έτσι αξίζει...
    Απορίες και ενστάσεις δεκτές.... (αφου πρώτα μελετήσετε το κείμενο).
     
  2. sslave

    sslave New Member

    Απάντηση: Ανάγκη για υποταγή vs. ισχυρή προσωπικότητα

    ....απλα ισοροπια. γιν και γιαν. οδηγει στη γαληνη...