Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναζήτηση στο bdsm με ¨¨ασπίδες προστασίας¨¨

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 21 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα ειδικά υποτακτικής ψυχολογίας τα οποία μπαίνοντας στον χώρο του BDSM για να βρούνε απαντήσεις και να μάθουν για αυτά που νιώθουν
    και θέλοντας να ζήσουν διψασμένα κάποια πράγματα μεσα σε αυτόν να έχουν κάνει τραγικά λάθει. Με αποτέλεσμα ή να τραυματιστούν ψυχικά ή σωματικά ή να διαμορφώσουν λανθασμένη εντύπωση για τον χώρο και να παραιτηθούν από μια βαθύτερη αναζήτηση.
    Όντως πιστεύω επιρρεπείς τα υποτακτικά άτομα και καμία φορά έρμαια των αναγκών τους για έκφραση να πέφτουν σε λάθος επιλογές .
    Ποιες πιστεύετε Ε/εσείς πρέπει να είναι οι άμυνες και οι ασπίδες που πρέπει να βάλουν τα νέα άτομα ,πια φίλτρα και ποιοι τρόποι συμβουλεύετε οι παλιότεροι και πιο έμπειροι του χώρου να χρησιμοποιήσουν για να καταλάβουν με απλά πράγματα τον κίνδυνο να πέσουν σε χέρια άσχετων και επικίνδυνων;
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Ίσως ακουστώ λίγο σκληρός, αλλά ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω πριν γνωρίσω κάποιον στο χώρο, είναι να πάρω πληροφορίες γι`αυτόν, μέσω άλλων κοινών γνωστών.
    Πώς γίνεται αυτό...
    Αν είναι από τα chats όλο και κάποιος θα γνωρίζει για το πρόσωπο αυτό και θα έχει σχηματιστεί μια εικόνα. Αν είναι νέος εκεί, θα θέλει μεγάλη προσοχή. Σε περίπτωση που ίσως είναι από το forum όλο και κάποια δείγματα θα έχει δώσει μέσω της γραφής του κι επίσης κάποιοι θα τον γνωρίζουν (ίσως έχει παρευρεθεί σε meetings κλπ). Προσωπικά λόγω της «περίπτωσης» του χώρου δεν το βλέπω ιδιαίτερα κακό, ούτε φακέλωμα, να παίρνει κάποιος πληροφορίες για κάποιον άνθρωπο που πρόκειται να συναντήσει. Αντίθετα μάλλον προστατεύει τους περισσότερους από δυσάρεστες εκπλήξεις και καταστάσεις.
    Επίσης, ακούω από «παλαιότερους» πως είναι καλό στις πρώτες συναντήσεις, να γνωρίζει κάποιος δικός μας που βρισκόμαστε και πότε.
    Για παράδειγμα όλοι όσοι μου έχουν δώσει κάποιες συμβουλές τώρα στην αρχή, είναι του στυλ "Μάθε ποιος είναι αυτός με τον οποίο θα συναντηθείς και οπωσδήποτε ενημέρωσε κάποιον που θα γνωρίζει που και πότε θα είσαι μαζί του".
    Τέλος να πω, πως ας γνωρίσουμε πρώτα τον άνθρωπο καλά που έχουμε απέναντί μας και μετά ας προκύψει ό,τι........  
    Δε χρειάζονται βιασύνες ούτε παρορμητισμοί ιδίως από τα νέα στο χώρο άτομα.
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Γνώση, επαλήθευση, κρίση. Οι τρείς "ασπίδες". Εξηγώ:

    1) Γνώση: γνωρίζω τον "χώρο", γνωρίζω έναν άνθρωπο και κυρίως γνωρίζω τον εαυτό μου. Όλα αυτά ψύχραιμα και χωρίς πίεση, με διάθεση αναζήτησης και όχι διάθεση συμβατότητας και κυρίως με γνώμονα την ειλικρίνεια.

    2) Επαλήθευση: η διεργασία που θα αποδείξει την αλήθεια όσων έχουν παρουσιαστεί από την Γνώση. Καλό είναι σε αυτή την περίοδο να είστε αποστασιοποιημένοι από "κέντρα επιρροής".

    3) Κρίση: Η λογική είναι το στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα ζώα. Ενήλικες είμαστε, οφείλουμε να γνωρίζουμε να την αξιοποιούμε. Το αποτέλεσμα της Κρίσης είναι η απόφαση αν ουσιαστικά κάτι που μου παρουσιάζεται είναι συμβατό με τα θέλω μου και κατ' επέκταση με μένα.
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Αγαπητή μου soft crystal.
    Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι και όχι μόνο στον χώρο μας.
    Αυτό που κάνω εγώ δεν είναι να συλλέξω πληροφορίες, η δική μου γνώμη μετράει πάντα και δεν ακούω ποτέ και κανέναν.
    Πρέπει να μάθεις μόνη σου να ψυχολογείς τον εκάστοτε πριν προβείς σε οτιδήποτε.
    Εγώ τους καλώ για καφέ, αν κάτι δεν μου κάτσει καλά, δεν συνεχίζω.
    Λέω ευχαριστώ πολύ και χάρηκα.
    Από μία λέξη, από μία λάθος κίνηση, ένας καλός από εμπειρία ψυχολόγος, μπορεί να κρίνει τον οιονδήποτε έχει απέναντι του και σε πληροφορώ ελάχιστες φορές έχω πέσει έξω.
    Να μάθεις να ακούς την φωνή σου και αυτή να είσαι σίγουρη δεν θα σε προδώσει καλό μου  
    Τώρα όσον αφορά τα chat rooms.......
    μείνε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται.
    Μπαίνω επιλεκτικά και μιλώ μόνο σε άτομα που γνωρίζω γιατί εκεί και εάν γίνεται η χάβρα των Ιουδαίων.
    Ο κάθε αγάμητος, ο κάθε κομπλεξικός που δεν μπορεί να βγάλει αλλιώς τα κόμπλεξ του προς τα έξω, πίσω από μία οθόνη γίνεται όσα δεν μπορείς να φανταστείς.
    Προσοχή μεγάλη λοιπόν  
     
  6. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Αναζήτηση στο bdsm με ¨¨ασπίδες προστασίας¨¨

    Συμφωνώ με όσα γράφει η Princess και επιπλέον, θα ήθελα να προσθέσω το εξής:

    Ακόμα και όταν οι επιλογές Μ/μας, εκ του αποτελέσματος κριθούν "λάθος" δεν είμαι και τόσο σίγουρη κατά πόσο είναι λάθος. Γιατί πολύ απλά, θα Μ/μας έχουν κάνει πιο δυνατούς, θα Μ/μας έχουν ωριμάσει, θα Μ/μας έχουν πάει ένα σκαλί πιο πάνω. Εν ολίγοις θα Μ/μας έχουν δώσει ένα μάθημα ανεκτίμητο. Από κει και πέρα είναι στην κρίση Μ/μας πως θα αξιοποιήσουμε αυτό το μάθημα. Άνθρωπος που ξεχνάει είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ξαναζήσει τα ίδια, άνθρωπος που πορεύεται στη ζωή Τ/του παρέα με τα "μαθήματά" Τ/του θα κάνει πιο συνετές επιλογές (αυτό που είπε λίγο πιο πάνω η Princess περί "εσωτερικής φωνής").

    Και στην τελική τελική, Π/ποιός θέλει μια ζωή αποστειρωμένη; Μια ζωή που οι επιλογές μας θα είναι πάντα οι σωστές; Πόσο πιο δυνατοί θα γίνουμε τότε;

    Tip: Ας μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό Μ/μας με τα μειονεκτήματά του και τα λάθη του. Τα μειονεκτήματα μας δίνουν ερέθισμα να βελτιωθούμε, τα λάθη να γίνουμε πιο δυνατοί.
     
  7. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Κατα την προσωπικη μου αποψη και μεσα απο πραγματα που εχω δει, ειναι πολυ δυσκολο, ειδικα στην αρχη να εκτιμισεις σωστα καποιους ανθρωπους. Υπαρχει πολυς ενθουσιασμος και αυτο εχει ως συνεπεια να πεσει κανεις σε λαθη. Αναποφευκτα λοιπον μαθαινουμε απο αυτα και προχωραμε με μεγαλυτερη προσοχη και συνεση 
     
  8. amira

    amira Regular Member

    Οι ασπίδες προστασίας μπαίνουν γιατί κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να το παίζουν ειδίμωνες καταστρέφουν κάποιες ψυχές. Το θέμα όμως είναι πόσο δυνατός μπορείς να είσαι και να μην αφήσεις κάποιυς ανυσόροπυς να σε καταστρέψουν... Η πρωτες μου εμπιρίες σε αυτον τον χώρο, ήταν πολυ άσχημες αλλα επιλέγω να ειμαι εδώ και να εχς και τον Κυριο μου.. Γιατι υπάρχει μια ομορφία σε αυτον τον χώρο και κανείς δεν θα μου απαγορεψει να την δω...
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Αναζήτηση στο bdsm με ¨¨ασπίδες προστασίας¨¨

    Συνυπογράφω.
     
  10. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Αναζήτηση στο bdsm με ¨¨ασπίδες προστασίας¨¨

    Ωραία λοιπόν αυτά είπαν οι παλιότεροι του χώρου κάντε λάθος όπως λέει και το άσμα ¨¨άσε με να κάνω λάθος¨ ούτε ασπίδες ούτε τπτ .
    Μπείτε στον χώρο και θα βγείτε από αυτόν πιο δυνατοί από τα λάθη.
    Έστω και αν έχετε τραύματα ψυχικά και σωματικά.
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Αναζήτηση στο bdsm με ¨¨ασπίδες προστασίας¨¨

    Στο βάθος πόσου χρόνου , ορίζεις μία κίνηση του παρελθόντος τελικά ως λάθος , τρυφερή μου ;
     
  12. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζήτηση στο bdsm με ¨¨ασπίδες προστασίας¨¨

    Την στιγμή του πόνου καλέ μου Ηλία. Στο βάθος του χρόνου όλα μπορούμε να τα μεταφράσουμε όπως θέλουμε. Ποτέ όμως δεν θα μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν καλύτερα χωρίς αυτόν τον πόνο.