Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανακαλύπτοντας την Domme

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος GeoSW, στις 23 Αυγούστου 2015.

  1. GeoSW

    GeoSW New Member

    Καλημέρα!
    Παίρνοντας αφορμή από ένα προηγούμενο thread (πως καταλαβαίνεις μια sub) και κάνοντας μιά γρήγορη έρευνα σε threads του τελευταίου έτους μήπως υπάρχει παρόμοια ερώτηση,θέτω την απορία του νέου στην κοινότητα:

    Πώς θα βρώ μια Domme ;

    Και για να το θεσω πιό συγκεκριμέναμε υποερωτήματα:

    1. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναγνωρίσω μια ενεργή συνειδητοποιημένη Κ σε μία ουδέτερη κοινωνική εκδήλωση (κάποιος κώδικας επικοινωνίας πχ που είθισται να ακολουθούν οι D ; ) - ή αντίστοιχα κάποιος τρόπος να δηλώσω ότι είμαι s ;

    2. Ποιά θα ήταν η προσέγγιση σε μία κοπέλα με την οποία εχει αρχίσει ο s να έρχεται κοντά ερωτικά, αλλά σε vanilla πλαίσιο, για να δεί αν αυτή είναι D; δηλ. πώς να δω αν κρύβει μια D μέσα της και να της το βγάλω;

    Θέτω τα ερωτήματα με τόση αφέλεια και τόσο νουμπάδικα γιατί μου κάνει εντύπωση η αναντιστοιχία σε αριθμούς μεταξύ D γυναικών (σπάνιες και με το κυάλι) και s αντρών (πολλοί ή τυλάχιστον πολύ πιό εμφανείς σε communities / sites )

    Τα τελευταία τρία χρόνια που έχω αρχίσει να ανακαλύπτω την αγάπη μου για s - related παιχνίδι έχω βρεθεί με 8 - 9 κοπέλες ερωτικά. Αν και αρκετά γρήγορα προωθούσα το ζήτημα, οι λίγες που τελικά συμμετείχαν σε top ρόλο facesitting, cum ή anal - play φαίνονταν να το κάνουν αγκαρεία για να με ευχαριστήσουν.

    Υπάρχει τελικά κάτι που μπορώ να κάνω; κάνω κάτι λάθος ; ή απλά να περιμένω να μου τύχει μια D ;
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Καλημερα, περιμενε να σου τυχει....
     
  3. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    @GeoSW

    Καλησπέρα και καλώς όρισες.
    Θα μπορούσες να μου προσδιορίσεις πώς εννοείς τον όρο Domme και τι συνειρμούς σου γεννάει;
     
  4. GeoSW

    GeoSW New Member

    Καλησπέρα dark explorer! Έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ Domme είναι η γυναίκα που έχει κάποια αν όχι όλα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά :
    Α. Διάθεση και όρεξη να πάρει το ερωτικό παιχνίδι στα χέρια της με ενεργητικη πρωτοβουλία
    Β. Διάθεση και όρεξη να επιβάλει τους κανόνες της για το ερωτικό αυτό παιχνίδι με βάση το όραμα / φαντασία της
    Γ. Οι κανόνες αυτοί να έχουν διάθεση / τάση να καταστησουν τον σύντροφο της bottom σε διάφορα ερωτικά παιχνίδια

    Νομίζω αυτά είναι τα γενικά χαρακτηριστικά. Τώρα το αν επιβάλλει στο σύντροφο της ένα πρωτόκολλο ή όχι δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία προϋπόθεση για να τη χαρακτηρισω Domme...
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

    Μου γεννάται ακόμα μία απορία, αν μου επιτρέπεις... Βρίσκεις κάποια διαφορά αυτών που περιγράφεις με την Top; Ίσως να σου κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση αν το προσανατόλιζες προς τα εκεί όπως αντιλαμβάνομαι ότι επιθυμείς.
     
  6. GeoSW

    GeoSW New Member

    Είσαι απίστευτα οξυδερκής! Τα συγχαρητήριά μου....!     Κυριολεκτικά υποκλίνομαι, γιατί αυτό το ερώτημα (αν αναζητώ Domme. Top ή Sadist Mistress) με απασχόλησε και συνεχίζει να με απασχολεί πολύ.

    Συνοπτικά, οι δραστηριότητητες που είναι κεντρικά στις επιθυμίες μου είναι το παθητικό cuckolding με συμμετοχή μου ως υπηρέτης και των δύο, ή αντίστοιχα να είμαι bottom σε MF ζευγάρι , το rimming, τα watersports, το facesitting και το παθητικό Anal Play από sex toys εώς και fisting.

    Θεωρητικά ναι, θα μπορούσα να έχω μία σύντροφο Top ή switch. Όμως είναι δραστηριότητες που η εγκεφαλική διέγερση βρίσκεται (τουλάχιστον για εμένα) στην "επιβολή" τους και στην αντίστοιχη ευχαρίστηση της συντρόφου μου που μου τις επιβάλλει, ίσως μαζί με ένα dog collar ή επιβολή foot worshipping (που από μόνα τους δεν μου λένε κάτι)

    Αυτό νομίζω ότι ξεφεύγει από μία Top και εμπίπτει στον τροπο σκέψης μίας Domme. Κοινώς η Top είναι λίγο vanilla για αυτό που με ξετρελαίνει.
    Μπορεί βέβαια να αντιλαμβάνομαι και λάθος τη διαφορά, οπότε ελπίζω να με διορθώσετε. Αλλά είμαι βέβαιος ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια γυναίκα με γνήσια διάθεση/ καύλα για topping και μίας Domme είναι πάρα μα πάρα πολύ λεπτή....
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ναι... θεωρώ ότι αυτό που ψάχνεις δεν είναι μία Domme. Εκτιμώ πως θα βρεις σχετικά εύκολα αυτό που αναζητάς (βάσει των όσων περιγράφεις).
    Εύχομαι ηδονίζουσες πρακτικές λίαν συντόμως  
     
  8. GeoSW

    GeoSW New Member

    Σε ευχαριστώ πολύ ! Αλλά σαν Domme θα μπορούσες να μου εξηγήσεις το γιατί; (αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο φυσικά..)