Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντρες Κυριαρχικοί, άντρες υποτακτικοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 24 Ιανουαρίου 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Επειδή πάει να γίνει θεολογική η συζήτηση θα πρότεινα όποιος ενδιαφέρεται να την επεκτείνει κ άλλο να ανοίξει νεο thread και επιτέλους να γυρίσουμε στο θέμα των ανδρών που για κάποιο παράξενο λόγο μοιάζει να το αποφεύγουμε συνειδητά ή υποσυνείδητα. λολ

    Άνδρες Κυριαρχικοί και άνδρες υποτακτικοί λοιπόν....
     
  2. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    rolfo,

    βρίσκεται στο off topic γιατί έτσι διάλεξε αυτός που το έβαλε  , αλλά νομίζω δικαίως βρίσκεται εδώ γιατί πιάνει το θέμα από την πλευρά της βιολογίας και άρα, (αφού την ερμηνεύουμε τη βιολογία και δεν γράφουμε σε βιολογικό περιοδικό) αναγκαστικά από κοινωνιολογική και φιλοσοφική πλευρά. Συνεπώς, θα πρέπει να μπορεί κανείς να ξεφύγει από τις άμεσες εφαρμογές στο BDSM. Ας μην κουράζουμε όσους δεν ενδιαφέρονται γι αυτές τις όψεις (και καλά κάνουν!).

    Εγώ που ενδιαφέρομαι, θα επανέλθω.

    Dream
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    όχι ρόλφο δεν μπορώ να σου απαντήσω και αρχίζω να πιστεύω πως δεν μπορούμε γενικά να απαντήσουμε σύσωμος ο πληθυσμός του φόρουμ σε όλες αυτές τις ερωτήσεις που κάνεις γιατί δεν σε προλαβαίνουμε, αλλά ακόμα και να μπορούσαμε είναι απορίας άξιο αν πορλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος να αφομιώσεις τίποτα απ'ολα όσα σου απαντώνται.
     
  4. potty65

    potty65 Regular Member

    Επί του θέματος λοιπόν.. Ολοι εμείς οι άντρες κουβαλάμε ένα μεγάλο φορτίο, είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι: Κουβαλάμε τον μύθο του δυνατού αρσενικού, αυτού που καθαρίζει, που δεν λυγίζει πουθενά, που στηρίζει και προστατεύει, που σηκώνει βάρη, χωρίς να κλατάρει. Ο άντρας που δεν έχει ψεγάδια, ούτε αδυναμίες, ο άντρας θεός.

    Κι εγώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου,υπηρέτησα το μύθο αυτό με μεγάλη συνέπεια. Δεν μου επέτρεπα ποτέ να εκδηλώνω τις αδυναμίες μου, να παρακαλάω, να κλαίω, να δείχνω ότι είμαι πλαδαρός. Ακόμα και στην μπάλα που παίζω, κάποτε άκουσα κάποιον να λέει "καλά ο .....(εγώ) θα πρέπει να γαμάει σαν ταύρος". Και βεβαίως καμαρώνω σαν παγόνι όταν ακούω τέτοια σχόλια, όμως βαθιά μέσα μου ξέρω ότι υπάρχει ένας αδύναμος εαυτός που μένει στην αφάνεια.

    Πιστεύω ότι όλοι άντρες έχουμε δυναμικά και "παθητικά" στοιχεία, αν και ο καθένας τα διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο. Βεβαίως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κάποιο στοιχείο "δεσπόζει" και επικρατεί του άλλου τελικά, πάντως τα βιώματα και οι αντιλήψεις, ή ακόμα και οι ιδεοληψίες παίζουν καταλυτικό ρόλο πολλές φορές.
     
Thread Status:
Not open for further replies.