Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανωτερότητα των Dom/me

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 19 Ιουλίου 2005.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    295]
    Λαμβάνοντας το θάρρος από την ευγενική ανοχή Σ/σας και την ενθουσιώδη συμμετοχή Σ/σας θα θέσω μια ερώτηση προς Τους Dom/me και όχι προς τους submissive.

    Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε που και πως προσδιορίζεται η ανωτερότητα των Dom/me έναντι των submissive?

    ευχαριστώ  
     
  2. k-nos

    k-nos Regular Member

    carissa[L_T] αφου τοποθετηθουν οι D θα ηταν ενδιαφέρον να μας πεις και το δικό σου σκεπτικό/απαντηση στην ερωτηση.
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Θα το κάνω k-nos  
     
  4. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Αν βγάλω τον θρόνο θα είναι πιο εύκολο να έχω μια απάντηση?
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    rolfo προτεινω να περιμενεις τις απαντησεις αυτων που την καταλαβαν και θα δεις....  
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Ανωτερότητα των Dom/me

    rolfo, όταν υπακούς και επιλέγεις να υπηρετείς Κάποια, αυτό δεν σημαίνει πως αναγνωρίζεις πάνω της κάποια στοιχεία που θεωρείς αντάξια να υποκλιθείς μπροστά τους?
    συνήθως δεν υποκλινόμαστε μπροστά από κάτι ίσο προς εμάς-αν και μπορεί να συμβεί κι αυτό- αλλά σε κάτι που φαντάζει σε μας ανώτερο, έτσι δεν είναι?
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Για να είμαι ειλικρινής rolfo, όταν έκανα την ερώτηση εννοούσα σε τι "νιώθεις" να είναι ανώτερος ο/h Dom/me στον/ην οποίο/α επιλέγει κάποιος sub να υποτακτεί και όχι προς όλους που είτε δηλώνουν είτε είναι Κυρίαρχοι.
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Μάλλον το θέμα του thread είναι προβληματικό. Τόσοι Κυρίαρχοι είναι μέλη του φόρουμ αλλά απάντηση δεν πήρα.
    Για αυτό, προσκαλώ και τους υποτακτικούς να γράψουν τις απόψεις τους μήπως και σπάσει ο πάγος.  
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Το ένστικτό μου μου λέει ότι έτσι και αλλιώς πολύ πενιχρές απαντήσεις θα πάρεις από Κυρίαρχους carissa[L_T] , όσο και να "σπάσει ο πάγος"  

    Στο θέμα μας τώρα:

    Εξαρτάται πώς το εννοείς.

    Στα μάτια του θεού όλοι οι θνητοί είμαστε ίσοι.

    Ενώπιον της (ανθρώπινης) δικαιοσύνης το Κυρίαρχο στοιχείο ενδεχομένως να είναι λίγο λιγότερο ίσο από το υποτακτικό, αν έχει "εκτεθεί" αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες από αυτές του υποτακτικού.

    Στην BDSM κοινότητα οι Κυρίαρχοι, κατά τη γνώμη μου, είναι κατά τι ανώτεροι από τους υποτακτικούς. Οι λόγοι γι αυτό είναι ότι τα Κυρίαρχα στοιχεία α) είναι αριθμητικά λιγότερα άρα και πιό ζητούμενα β) έχουν σαφώς λιγότερες δυνατότητες να "αφήνονται" στα πάθη τους κατά τη διάρκεια σκηνών γιατί πάντα πρέπει να έχουν συναίσθηση του πώς πάει ο υποτακτικός και γ) ο ρόλος τους απαιτεί εκπαίδευση και υπευθυνότητα.
    Όχι ότι οι υποτακτικοί είναι ανεύθυνοι, ανεκπαίδευτοι και ένα με το πάτωμα. Θέμα απόχρωσης είναι μόνο.

    Σε σχέση με την υποτακτική του σε μία μόνιμη σχέση, ο Κυρίαρχος, αν είναι τυχερός, είναι ίσος, αλλά η υποτακτική του τον αισθάνεται ανώτερο, ως και θεό σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές  Σε τόσο στενές προσωπικές σχέσεις, το ιδεώδες είναι να αλληλοσυμπληρώνονται οι μετέχοντες. Για το δεύτερο μέρος της πρότασης, δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα να υποτάσσεται σε άντρα τον οποίο η ίδια δε θεωρεί ανώτερό της. Αυτό μου λέει και η πείρα μου.
     
  10. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Ευχαριστώ για την απάντηση tender lilly.  

    Προσπάθησαν να εξηγήσω την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίστηκε το ερώτημα μου. Άντε και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει, άντε και δεν είχε κανείς διάθεση να απαντήσει, άντε και ήταν ανόητη η ερώτηση που έκανα και κανείς δεν καταδέχτηκε να απαντήσει.
    Αλλά είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ πως αυτό το thread είναι το μόνο που έλαχε της ίδια αντιμετώπισης, χωρίς διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, λογομαχίες, προσβολές και καυγάδες από Τους 10αδες Κυρίαρχους μέλη του site.
    Μα να συμφωνούν Όλοι πως δεν αξίζει απάντηση στο ερώτημα μου? Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα.  

    Πρέπει να σημειώσω πως επειδή γνωρίζω πολύ καλά την άποψη δύο Κυρίαρχων μελών του site, Τους παρακάλεσα να μην γράψουν, θέλωντας να μάθω τις άποψεις των περισσοτέρων.
     
  11. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Προσωπικά δεν απαξίωσα την ερώτησή σου carissa και το υπονοούμενο που αφήνεις στο σχόλιό σου για τις/τους Dom οτι δεν μπορούν η δεν ξέρουν τι να απαντήσουν στο γιατί είναι ανώτεροι, ήταν αν μη τι άλλο άτοπο.Άκου λοιπόν τη δική μου άποψη αν και λίγο καθυστερημένη,αλλά μην ξεχνάς οτι μερικά μέλη του forum συμπεριλαμβανομένης και εμού,γράφουμε από τη δουλειά μας όποια στιγμή μπορούμε.
    Εκτός από τη δική μου πεποίθηση,μεταφράζω και τις πεποιθήσεις της Elise Sutton(ο inlx την ξέρει).
    Οι γυναίκες οι οποίες έχουν μεγαλώσει και δεχτεί πως ο άνδρας είναι αυτός που πρέπει να είναι ο «επικεφαλής» της σχέσης και , οι άνδρες οι οποίοι έχουν ανατραφεί με σκοπό της ζωής τους να είναι η «κολώνα» και το «αφεντικό» του σπιτιού,προφανώς αντιδράσουν πιστεύοντας πως αυτά που διαβάζουν είναι απόψεις κάποιας φεμινίστριας ,κάτι που δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!
    Διαφωνώ με τις φεμινίστριες και πιστεύω πως το αποτέλεσμα του κινήματος αυτού,ήταν μεν η αρχή της ανεξαρτητοποίησης των γυναικών από την ανδροκρατούμενη κοινωνία αλλά, που δημιούργησε πολύ περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες από αυτές που κάθε γυναίκα πρέπει και αξίζει να έχει στην πραγματικότητα.
    Και το κυριότερο :
    Οι γυναίκες σαφώς και δεν είναι ίσες αλλά ανώτερες από τους άνδρες σε όλους τους τομείς : εγκεφαλικά , πνευματικά, οργανικά.
    Βασική προυπόθεση για κάθε γυναίκα και άνδρα που αποφασίσει να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ζωής,είναι να αναγνωρίσει πως , η γυναίκα είναι το ανώτερο φύλο και πως ο άνδρας είναι φτιαγμένος από τη φύση του για να της υποταχθεί , να τη φροντίζει και να την υπηρετεί .
    Οι γυναίκες είμαστε όμορφες, έξυπνες και αισθησιακές.Οι άντρες είναι ήπιοι,ευγενικοί,τρυφεροί όμως , δυνατοί και επινοητικοί
    Στους άνδρες οι οποίοι αμφισβητήσουν αυτά που γράφω,θέλω να πω πως ,
    οι άνδρες ήταν αυτοί που επινόησαν τη φράση «Θηλυκή Κυριαρχία»,ώστε να ταξινομήσουν τις σεξουαλικές και κοινωνικές επιθυμίες ,του να υποταχθούν στο γυναικείο φύλο. Οι άνδρες θέλουν να λατρεύουν τη γυναίκα έχοντας την ευθύνη για τις σωματικές και σεξουαλικές της ανάγκες.Οι άνδρες θέλουν να γίνουν υπηρέτες στις γυναίκες τους.Αλλά το κοινό σε αυτές τις επιθυμίες είναι η λαχτάρα για αγάπη προς τη γυναικεία εξουσία.
    Η γνώση για τη φύση των γυναικών και των ανδρών καθώς και η γνώση για τη φυσική κυριαρχία και ανωτερότητα των γυναικών προς τους άνδρες,ήταν το κλειδί για να έρθουν στο φως και να γίνουν κατανοητές όλες οι επιθυμίες υποταγής που υπάρχουν μέσα στους άνδρες.Δεν έχει σημασία το πως αυτές οι επιθυμίες εκφράζονται μέσα από διαφορετικές φαντασιώσεις.Η ρίζα και ο πυρήνας είναι τα ίδια.
    Ειδικότερα,η επιθυμία του αρσενικού φύλου ειναι να κυριαρχηθεί από το θηλυκό.
    Μπορεί να ακούγονται περίεργα και αντιφατικά όλα αυτά μέσα σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία σαν την δική μας αλλά σίγουρα θα ξέρετε, πως σε άλλες χώρες του κόσμου , Αμερική , Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία ,αυτό το lifestyle ανάμεσα στα ζευγάρια είναι όχι απλά διαδεδομένο αλλά και αυτονόητο πλέον. Αναρωτηθείτε, γιατί sites όπως το Other World Kingdom είναι τόσο δημοφιλή στους άντρες; Ξέρετε πόσοι άνδρες – οι περισσότεροι κρυφά από τις συντρόφους τους – σερφάρουν σε όμοια sites; Τι λένε αυτές οι εικόνες για την υποτακτική φύση του αρσενικού ; Το σωστό σήμα που θα σταλεί στο αρσενικό μυαλό,θα εμφανίσει τον προγραμματισμό ο οποίος έχει τεθεί στο υποσυνείδητό του από τότε που ήταν παιδί.Οι άνδρες δημιουργούν εικόνες και αναπαραστάσεις της τέχνης της «αυταρχικής γυναίκας» για να εκφράσουν πόσο δυνατές είναι στα μάτια τους οι γυναίκες και πόσο αδύναμοι αισθάνονται μπροστά στη γυναικεία παρουσία.Αυτές οι εικόνες εκπροσωπούν το τι αισθάνονται οι άντρες μέσα τους. Η φύση έχει ορίσει πως το αρσενικό ,από τη στιγμή της ύπαρξής του εξαρτάται από τη γυναικεία παρουσία.

    Το οτι το παιδί έγινε άνδρας δε σημαίνει πως τελείωσε και η εξάρτησή του από τη γυναίκα.Αντίθετα,τώρα η ανάγκη του είναι ακόμη μεγαλύτερη!
    Ειδικά αν πρόκειται για τη γυναίκα που αγαπά και τον αγαπάει.
    Αυτός είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία μιας τέτοιας σχέσης : Να είναι σχέση αμοιβαίας στοργής,αγάπης και εμπιστοσύνης.
    Οι άνδρες είναι δυνατότεροι μόνο μυικά. Οι άνδρες χρειάστηκαν 3.000 χρόνια , για να καταργήσουν τις μητριαρχικές κοινωνίες . Αυτό δεν είναι φυσικά κάτι που τους κολακεύει γιατί, το κατάφεραν με σωματική βία και εγκλήματα κατά των γυναικών.Οι γυναίκες μέχρι πριν 100 χρόνια δεν επιτρεπόταν ούτε να ψηφίζουν ούτε να δουλεύουν. Κατάφεραν όμως να ανατρέψουν την κατάσταση και , να που σήμερα η γυναικεία παρουσία σε όλους τους τομείς είναι δυναμική.Στις σπουδές , στον εργασιακό χώρο , στην πολιτική.Η στιγμή που οι γυναίκες θα κυριαρχήσουν τον κόσμο δε θα αργήσει.Βέβαια , ας μη γελιόμαστε.Οι γυναίκες ανέκαθεν είχαν το «πάνω χέρι» στην οικογένεια .Οι ίδιες , γαλουχημένες επί αιώνες πως είναι κατώτερο είδος από τον άνδρα , δεν μπορούσαν να διανοηθούν διαφορετική συμπεριφορά και να εκφράσουν το δυναμισμό τους. Το έκαναν μόνο μέσα στο σπίτι. Πάντα διαχειριζόντουσαν τα οικονομικά της οικογένειας και έπαιρναν τις αποφάσεις.Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση : «τον κάνει ό,τι θέλει αρκεί να κουνήσει το μικρό της δαχτυλάκι».Αυτό γιατί η γοητεία της γυναίκας είναι ακαταμάχητη και κανείς άνδρας δε μπορεί να της αντισταθεί .
    Αυτός είναι και ο λόγος που κοινωνία και θρησκεία προσπάθησαν να αφανίσουν τη γυναικεία υπόσταση.Πόσες χριστιανικές και μουσουλμανικές θρησκείες δεν επιβάλλουν στις γυναίκες να καλύπτουν το σώμα και το πρόσωπό τους ; Η θρησκεία φοβάται την σεξουαλικότητα των γυναικών και «καλύπτει» τις γυναίκες επειδή οι άνδρες δεν μπορούν να ελέγξουν τις σεξουαλικές τους σκέψεις και ορμές.Είναι αδύναμοι και ανίσχυροι μπροστά στη γυναίκα. Οι άνδρες επίσης φοβούνται τις γυναίκες πέρα από τον σεξουαλικό τομέα.Καταπίεσαν τις γυναίκες και θέσπισαν νόμους εναντίον τους ώστε να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας επί αιώνες.Αν οι γυνάκες ήταν όντως το αδύνατο φύλο , οι άνδρες δε θα χρειαζόταν να τα κάνουν όλα αυτά και να τους αρνούνται ίσα μ’αυτούς δικαιώματα όπως αυτό της ψήφου.Οι καταπιεστικοί νόμοι και τα έθιμα ώστε να βρεθούν οι γυναίκες σε υποτελή θέση δείχνουν πως δεν είναι φυσιολογικό για τη γυναίκα να είναι το αδύνατο φύλο.Από την άλλη μεριά , αν ήταν φυσιολογικό για τους άνδρες να είναι το κυρίαρχο φύλο , τότε δεν θα υπήρχε λόγος να θεσπίσουν νόμους και έθιμα που καθιστούσαν τις γυναίκες πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Παρ’όλα αυτά, βαθιά μέσα τους οι άνδρες εντυπωσιάζονται από τις γυναίκες, τις θαυμάζουν και επιθυμούν να τους υποταχθούν.Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι οτι , οι άνδρες μπορούν να γίνουν το «κυρίαρχο φύλο» μόνο περνώντας καταπιεστικούς νόμους και έθιμα κατά των γυναικών.Δεν είναι φυσιολογικό για τους άνδρες να είναι αυταρχικοί εφ’όσον για να το καταφέρουν αυτό χρειάζεται να καταβάλουν τέτοιου είδους προσπάθειες για να κρατήσουν τις γυναίκες υποτελείς.Καθώς αυτοί οι «τεχνιτοί νόμοι» και τα έθιμα απομακρύνονται από την κοινωνία ,οι γυναίκες φυσιολογικά θα κυριαρχήσουν.Οι άνδρες βαθιά μέσα τους το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό.
    Και μερικά στατιστικά στοιχεία για να δει η carissa πως τεκμηριώνεται κυριολεκτικά και επιστημονικά η γυναικεία ανωτερότητα:

    Οι άνδρες, ξεκινάνε ως εξής: 115 αρσενικά έμβρυα συλλαμβάνονται έναντι 100 θηλυκών. Από κει και πέρα είναι κατήφορος.
    Το αρσενικό έμβρυο έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γεννηθεί νεκρό η να αποβληθεί από τη γυναικεία μήτρα.
    Γενικότερα, πεθαίνουν περισσότερα νεογέννητα αγόρια απ’ότι κορίτσια (5 προς 4) . Οι αιφνίδιοι βρεφικοί θάνατοι, είναι κατά μιάμισυ φορά περισσότεροι στα αγόρια απ’ότι στα κορίτσια.
    Τα αγόρια προσβάλλονται από διανοητική καθυστέρηση μιάμισυ φορά περισσότερη απ’ότι τα κορίτσια.
    Ο αριθμός θανάτων των εφήβων αγοριών είναι διπλάσιος από τον αριθμό των εφήβων κοριτσιών.
    Οι άνδρες έχουν 16 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να έχουν αχρωματοψία απ’ότι οι γυναίκες.
    Ο αριθμός των ανδρών που υποφέρουν από έλλειψη ακοής, είναι διπλάσιος από τον αριθμό των γυναικών.
    Οι άνδρες έχουν λιγότερα αντισώματα και πιο αδύναμους αμυντικούς μηχανισμούς απ’ότι οι γυναίκες.
    Οι άνδρες πεθαίνουν από πνευμονία και γρίππη με μεγαλύτερη συχνότητα απ’ότι οι γυναίκες.
    Στην ηλικία των 36 οι γυναίκες υπερτερούν αριθμητικά από τους άνδρες.
    Στις ηλικίες από 55 έως 74 ετών οι άνδρες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν από έμφραγμα απ’ότι οι γυναίκες.
    Εγκεφαλικά, καρκίνος, διαβήτης, προβλήματα καρδιάς – όλα κύριες αιτίες θανάτου- προσβάλλουν τους άνδρες σε υψηλότερο ποσοστό απ’ότι τις γυναίκες.
    Οι γυναίκες έχουν καλύτερες αισθήσεις ( οσμή, αφή, γεύση, και όραση ).
    Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον πόνο.Στην πραγματικότητα οι γυναίκες είναι πιο δυνατές από τους άνδρες έτσι, οι άνδρες είναι σωματικά δυνατότεροι μόνο λόγω του όγκου τους.
    Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα και αντοχή.
    Κατά κανόνα οι γυναίκες τρώνε πιο υγιεινά.
    Οι γυναίκες είναι βιολογικά ανώτερες και πολύπλοκες, λιγότερο επιρρεπείς σε ορισμένες ασθένειες και ζούνε περισσότερο.
    Όλα αυτά για το ...αδύνατο φύλο. Αλλά αυτά είναι βιολογικά.Ας δούμε και τα πνευματικά.Είναι οι γυναίκες εξυπνότερες;
    Μελέτες έδειξαν πως ο ανδρικός εγκέφαλος, είναι κατά μέσο όρο περίπου δέκα τοις εκατό μεγαλύτερος από τον γυναικείο εγκέφαλο. Παρ’όλα αυτά, ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου της γυναίκας περιέχουν περισσότερα νευρικά κύτταρα.
    Το μέρος του εγκεφάλου που μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε είναι γνωστό σαν «φαιά ουσία».Οι ερευνητές ήθελαν να ξέρουν εάν οι γυναίκες έχουν το ίδιο ποσοστό φαιάς ουσίας με τους άνδρες. Αποδείχτηκε πως οι γυναίκες έχουν ποσοστό 55,4 % σε σχέση με τους άνδρες που έχουν ποσοστό 50,8 %.
    Οι άνδρες ακούνε μόνο με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου τους ενώ οι γυναίκες χρησιμοποιούν και τα δύο μέρη, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν το Νοέμβριο του 2002 στο 86ο επιστημονικό συνέδριο της ακτινολογικής εταιρίας Βορείου Αμερικής (RSNA).
    Αυτά είναι ορισμένα δεδομένα για τη γυναικεία διάνοια:
    Μελέτες έδειξαν πως οι γυναίκες είναι καλύτερες στα τεστ μνήμης.
    Οι γυναίκες έχουν καλύτερες ικανότητες στη γλώσσα και την επικοινωνία.
    Οι γυναίκες χρησιμοποιούν περισσότερες περιοχές του εγκεφάλου τους.
    Τα κορίτσια ωριμάζουν γρηγορότερα από τους άνδρες.
    Το βιβλίο του Dr Ashley Montagu «The Natural Superiority Of Women» (η φυσική ανωτερότητα των γυναικών), είναι η πιο ισχυρή επιβεβαίωση για όλες αυτές τις πληροφορίες.
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Το thread αναφέρεται στην ανωτερότητα των Κυρίαρχων και όχι στην (αναπόδεικτη) ανωτερότητα του ενός φύλου επι του άλλου GreekMistress.

    Προτείνω να επικεντρωθούμε στο θέμα του thread και αν επιθυμείς συζήτηση σε όσα αναφέρεις, που προσωπικά βρίσκω άσχετα με το αντικείμενο του forum, το ποστ σου να μεταφερθεί σε άλλο thread.