Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανωτερότητα των Dom/me

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 19 Ιουλίου 2005.

  1. blindfold

    blindfold Contributor

    μήπως όμως αυτός ο ερωτισμός δώσει το απαραίτητο πάθος ;

    ένας παθιασμένος δολοφόνος απολαμβάνει πίο πολύ από έναν επαγγελματία εκτελεστή ...
    αν είναι να κάνουμε κάτι απλά για να το κάνουμε θα διαφωνήσω .

    θεωρώ πως το ερωτικό στοιχείο δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγωντα για αυτούς τους μικρούς σου "φόνους" αλλά αντίστροφα το ενδυναμώνει μέσω του πάθους

    εν τέλη εξαρτάτε τι αναζητάς ποιότητα στην εκτέλεση ή απόλαυση ;
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ας υποθέσουμε πως Ο Κυρίαρχος έχει ορίσει κάποιο στόχο για τη σκλάβα και επανειλημμένα η σκλάβα απέτυχε στην εκπλήρωση του, ότι χειρισμούς και να έκανε Ο Κυρίαρχος και άσχετα με το πόσο σοβαρά και η ίδια προσπάθησε. Για τον Κυρίαρχο αυτός ο στόχος είναι τόσο σημαντικός, χωρίς την επίτευξη του οποίου δεν επιθυμεί να κρατήσει τη σκλάβα.
    η σκλάβα δε, έχει δοκιμάσει να συζητήσει μαζί Του και να παρακαλέσει να της επιτρέψει να δοκιμάσει κάποιο άλλο τρόπο που θα την βοηθούσε στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, κάτι το οποίο ο Κυρίαρχος απορρίπτει λέγοντας ή με τους δικούς μου τρόπους ή καθόλου. Οι δικοί του όμως τρόποι μέχρι στιγμής δεν επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Οπότε εκείνο που βλέπω να μπορεί να κάνει η σκλάβα είναι είτε να υπακούσει και προσπαθήσει ξανά αλλά το παρελθόν απέδειξε πως οι συγκεκριμένες μεθόδοι μάλλον θα αποτύχουν, και θα την διώξει, είτε δεν υπακούει όπου άσχετο με το αν επιτευχθεί ο στόχος, θα έχει επιτευχθεί όχι με τους τρόπους που ο Κυρίαρχος απαιτούσε και με ανυπακοή..η οποία επίσης θα οδηγήσει σε release.
    Όπως λέμε μπρος γκρεμός και πίσω ρεμα.

     
    Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2008
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τι σχέση έχει ο ερωτισμός με τον έρωτα; Ή με το πάθος;

    Τι σχέση έχουν οι παθιασμένοι δολοφόνοι με έναν Κυρίαρχο που φροντίζει ώστε το "υ" να φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

    Φαντάζομαι μία Κ να προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα σε απλούς όρους κι εσύ να την κοιτάς με εκείνο το αιώνιο χαμόγελο που προσποιείται (; ) την μακάρια άγνοια του αμνού και η Κ να τραβάει τα μαλλιά της.

    Πού το πάθος τότε και πού ο ερωτισμός; Και ποιος είπε ότι το έργο ενός Κ είναι πάντα απολαυστικό;
     
  4. female

    female Contributor




    (Υπογραμμίσεις δικές μου)

    <κυλιέται κάτω από τα γέλια>

     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Έχεις κέφια σήμερα... 
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    lara[E-p] ευχαριστώ για το σύνδεσμο, και Ντι για τη διευκρίνιση. Συνηθίζω να λέω πως όταν ερωτεύομαι φουσκώνουν τα πνευμόνια μου, δεν λυγίζουν τα γόνατά μου. Αν συνέβαινε το δεύτερο θα συμφωνούσα με τους ζηλωτές της άποψης που αναφέρετε.

    lara[E-p] αν το κ έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη αναφορικά με το πώς θα επιτευχθεί ο στόχος, και επιβάλλει τις μεθόδους του, έχει και την πλήρη ευθύνη αναφορικά με το αποτέλεσμα. Συνεπώς δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο αν η τακτική του αποτύχει θα δώσει release.

    Αν όμως η τακτική του περιλαμβάνει και ενέργεις του υ, για τις οποίες όμως το υ δεν συνεργάζεται; Τότε θα δώσει release. Όχι έπειδή το πλάνο απέτυχε, αλλά επειδή το υ δεν συνεργάζεται για να επιτύχει το πλάνο. Αυτά από την πλεύρά του κ.

    Από την πλευρά του υ, αν αυτό αποφασίσει ότι θα πάρει τον έλεγχο στα χέρια του προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, τότε προφανώς ενστερνίζεται την αναγκαιότητα της επίτευξης του στόχου και τη θεωρεί σημαντικότερη της υπακοής του. Βγάζει το κ από το παιχνίδι.

    Ας πάμε στην πλευρά του κ ξανά. Ακόμη και αν δει ότι το υ πέτυχε το στόχο του, (θέτοντάς τον σε διαθεσιμότητα), πώς μπορεί να επιστρέψει στη σχέση; Αντιλαμβάνεται πως το υ δεν πέτυχε το στόχο του για να το ευχαριστήσει, αλλά γιατί στην πραγματικότητα αυτοστοχοθετήθηκε και τον ίδιο ως εμπόδιο στην πορεία προς το στόχο του τον απέπεμψε. Να δεχτεί να επιστρέψει σε μία Vanilla σύντροφο που όμως έχει τα γνωρίσματα που του αρέσουν εξ αρχής (η απόκτηση των οποίων τέθηκε ως στόχος), ή θα προτιμούσε μία σκλάβα, η οποία είναι απολύτως δική του, αλλά απέχει από τις προσδοκίες του;

    Πώς σου φαίνεται αυτό το σενάριο; Το "εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα" δεν φαίνεται να χαρακτηρίζει και το δίλημμα του κ αντίστοιχα; Συνυπολόγισε στην απάντησή σου πως η τάση μίας M/s σχέσης προς vanilla για το υ δεν είναι δυσκολότερη από όσο είναι για το κ.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σ΄ ευχαριστώ για το σενάριο.  
    εμπρος γκρεμος και πισω ρεμα και για τους δυο λοιπον.
    Με άλλα λόγια...Αδιεξοδο.