Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Αν εμφιλοχωρεί Έρως....." πού παει το M/s-D/s?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Καλέ μου Οscar , θα μου επιτρέψεις (πάντα προστατεύοντας τα πνευματικά σου δικαιώματα    ) , θεωρόντας εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την παράμετρο που έθεσες και που πολύ εύστοχα ξεχώρισε η αγαπητή sub στο νήμα male vs female https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=1882
    να τη θέσω προς συζήτηση στο φόρουμ.

    Η άποψή μου είναι ιδιαιτέρως σύμφωνη με αυτή που εκφράζεις. Αφορά ιδίως τους/τις Κυριάρχους, διοτι μια sub ή μια slave δεν διαφοροποιείται πολύ εντονα στην περίπτωση που ερωτευτεί τον Μαστερ. Το αντίστροφο όμως επιφέρει σημαντικές αλλαγές!!!
    Η συμπεριφορά του Κυρίαρχου σαφώς αλλάζει , επαναπροσδιορίζεται (???). Ο κυρίαρχος χαρακτήρας δεν αλλάζει μεν, αλλα η συπεριφορές διαφοροποιούνται σαφώς. Ο/η Κυρίαρχος γινεται λιγότερο αυστηρός? "αποδυναμόνεται" κατα κάποιο τρόπο απο τα βέλη του έρωτος?? γίνεται πιο ήπιος?? πιο "ευάλωτος"??
    Η Μ/s - D/s σχεση επαναπροσδιορίζεται άτυπα? περιορίζεται στο κρεβάτι? Είμαι σίγουρη ότι μια τέτοια προοπτική σίγουρα προκαλει δέος σε όσους ειναι σε μια αυστηρά προκαθορισμένη D/s ή M/s σχέση (ανεξάρτητα του status ) , γιατί σαφώς προκαλεί ανατροπές και αλλαγές απο αυτό που θεωρείτω κανών μέχρι της εμφανίσεως του φτερωτού διαβολάκου .
     
  2. echo

    echo ***

    RE:

    Ωραιο θεμα MPslave  

    Κατ'αρχιν εκλαμβανω την σχετικα σπανια εισχωρηση του φτερωτου διαβολακου,σαν την ωραιοτερα εκ των διαστροφων.Και αναφερομαι στην μορφη του διαβολακου που ερχεται, ανατρεπει καταστασεις και δεδομενα,επανατοποθετει ηδονες σε νεα βαση,δημιουργει καινουριες και αναιρει καθε εννοια δεδομενου η μη.

    Τα αλγολαγνικα ηδονοθηρικα παιγνια οταν αφομοιονωνται στην ορμη του διαβολακου αποκτουν μεγαλυτερη διασταση η οποια μπορει να εκφραστει με την πληρη η μερικη μειωση τους η και με την πληρη αναβαθμιση τους.Το αν αποτελουν Kinky στοιχειο η απολυτου δογματισμου επαφειεται εις το τι αναζητουν οι εμπλεκομενοι,και ο διαβολακος στον οποιο αναφερομαι καθιστα δυνατη την ευχερια επιλογης απαλλαγμενης απο ενοχες και συγκεκριμενες λιμπιντικες εντολες με την μορφη του ψυχαναγκασμου.

    Στην μια μορφη αλλα και την πιο απροοπτη   ερχεται ο ερως αυτονομος και χωρις ερωτησεις περι status,στην αντιθετη περιπτωση ξεκινα με λαγνουργικη μορφη χωρις ομως να αποκλειεται η μετενσαρκωση του στην πορεια,αλλαζοντας παραμετρους και βασεις.Παλι εξακολουθει να ειναι σαγηνευτικος με την δυνατοτητα που φερει να ανατρεπει εις μονιμην βασην.

    Φυσικα η αναζητηση του διαβολακου δια μεσου των λιμπιντικων αλγολαγνειων εγκυμονει κινδυνους ως προς την αυθεντικοτητα η παρερμηνεια του,αλλα επειδη ο 1ος κανονας ειναι οτι δεν υπαρχουν κανονες και λαμβανομενου παντα υποψιν οτι το ακραιο ειναι ο μοναδικος τροπος κατανοησης του κανονικου,αλλα σε καποιες περιπτωσεις και το αντιστροφο stay tuned !
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Το μίσος έδωσε υπεράνθρωπη δύναμη στα χέρια του. Χτυπούσε, χτυπούσε, χτυπούσε. Τα χτυπήματα ηχούσαν υπόκωφα, μουγγά στο ηχείο του κορμιού της. Τα δεχόταν δίχως μια φωνή. Χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Είχε κλείσει τα μάτια, είχε μισανοίξει τα χείλη. Στη μορφή της είχε χυθεί η ύπουλη εκείνη έκφραση, που κυμαίνεται ανάμεσα οδύνη κι ηδονή. Ένα πιο δυνατό χτύπημα στο μηλίγγι τη ζάλισε. Λύγισαν τα πόδια της, έπεσε γονατιστή...
    Σταμάτησε να τη χτυπάη, την κοίταζε κι ανάσαινε βαριά. Τότε εκείνη, καθώς ήταν γονατιστή, του αγκάλιασε σφιχτά τα γόνατα, ακούμπησε το κεφάλι της στα μεριά του και χαϊδεύτηκε σα γάτα.
    - Τώρα ξέρω πως μ' αγαπάς, μουρμούρισε.

    Μιχάλης Καραγάτσης: ''Η μεγάλη χίμαιρα'', εκδ: Εστία

    Μ' άλλα λόγια, αν εμφιλοχωρεί έρως, σημεία και τέρατα μπορεί να συμβούν, τραγωδίες που εξελίσσονται σε κωμωδίες, με φόντο από ηλιόλουστο ουρανό βανιλοέκστασης έως τα μαύρα φεγγάρια του M/s.

    Το βέβαιο είναι πως σε οποιαδήποτε κατάσταση, όπως λέει ο Πασκάλ Μπρυκνέρ, όποιος δεν έχει φάει την αγαπημένη του και δεν έχει υποτάξει το κορμί του στις πιο ανομολόγητες τρέλες, αυτός ποτέ δεν έχει ερωτευτεί πραγματικά.
     
  4. sub

    sub Regular Member

    RE:

    Οι υποτακτικοί/ές ερωτεύονται , δίνονται , αφοσιώνονται και υπάρχουν για τους Αφέντες τους. Το ίδιο νομίζω και οι slaves παρά την διαφορετικότητά τους απο τους sub. Oi Kυρίαρχοι τώρα, μάλλον δεν ερωτεύονται. Αγαπούν, ίσως όταν πια σιγουρευτούν και νιώσουν την απολυτη εξουσία τους πάνω στον/στην υποτακτικό, νοιάζονται, σέβονται μα συνήθως δεν ερωτεύονται.

    Συνήθως! Και οι λόγοι είναι προφανής . Ο έρως όπως πάνω-κάτω ειπώθηκε είναι συναίσθημα που προϋποθέτει να αφεθεί κανείς, να παρασυρθεί, να χάσει τον Έλεγχο , να ξεφύγει! Αυτό ένας Κυρίαρχος συχνά το αποτρέπει (ή αποφεύγει) . Πάντα βέβαια υπάρχει η μια φορά .. πάντα υπάρχει η εξαίρεση! Πάντα ακόμη και ο πιο κυριαρχικός των Κυριάρχων μπορεί να χτυπηθεί απο τα βέλη του φτερωτού θεού και τότε σίγουρα οι κανόνες του Μ/s ή του D/s χαλαρώνουν ή και καταλύονται προσωρινά ή πιο μόνιμα και προτοφανή πράγματα μπορούν να συμβούν.
    Οι λεγόμενες΄ολέθριες σχέσεις κάπως έτσι ξεκινούν και συνήθως δεν αφορούν sub ή slaves
    'Ερως >> Ένταση >> πάθος >> μίσος ....ακόμα και το πιό ΑΚΡΑΙΟ..μια και οταν εμπλέκονται δυνατές (σε χαρακτήρα φιγούρες) και πάντα έχει ενδιαφέρον το..."ματς"!!!!

    Ομως ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ Κυρίαρχο να ερωτεύεται -εντω μέσω μιας M/s ή D/s σχέσης τωρα που το σκέφτομαι. Να αγαπα ναι αλλα να ερωτεύεται??????? χλωμό!

    Θα το σκεφτώ λιγακι και θα επανέλθω μάλλον!
     
  5. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    sub

    Ο Κυρίαρχος ερωτεύεται και μετά αγαπάει όπως όλοι οι ανθρώποι , η διαφορά του , μια από αυτές , από τους vanilla άντρες είναι να μπορεί να διαχειριστεί και να κρατήσει σε ισορροπία όλα αυτά που αισθάνεται έτσι ώστε να μην χαλαρώσει όπως λες και εσύ κανένας από τους ‘’ κανόνες ’’ στο Μ/ς . Όπως και μια σκλάβα κάνει τον αγώνα της έτσι και ένας Κυρίαρχος κάνει τον δικό του , πρωτίστως απέναντι στον εαυτό του .
    Ολέθριες σχέσεις μέσα στο Μ/ς δεν νομίζω πως μπορούν να υπάρξουν , για τον λόγο που έγραψα πιο πάνω .
     
  6. Astarty

    Astarty Contributor

    Σίγουρα ο Έρως είναι ο Κυρίαρχος του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κρατά τα σκήπτρα για πολύ. Επέρχονται ξανά ισορροπίες. Οι ρόλοι γίνονται ξανά διακριτοί.
    Νιώθω πως το διάστημα που επικρατεί ο έρωτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλεονεκτικά και για τα δύο μέλη. Οι κεραίες είναι πιο ευαίσθητες και τα μηνύματα γίνονται άμεσα αντιληπτά. Νιώθει ο ένας τον άλλον καλύτερα. Ανοιγόμαστε.

    Αστάρτη
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    O έρωτας σε μια Μ/s σχέση εκφράζεται με τον τρόπο αυτο: Μ/s..προς τι η ερώτηση?
     
  8. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE:

    Κύριε Μaley... 

    απλά λατρεύω - χαίρομαι να ακούω Κυριάρχους ερωτευμένους!!

    είναι τόσο ρόζ μες το μαύρο kinky που με τρελλαίνει ο συνιδασμός!!

    αδίκως????

    Άνοιξη!! βλέπετε !!! πάντα μου κανει τέτοιες παρενέργειες!!! lol
    Eλπίζω να δείξετε κατανόηση....ειμαι μια αλλοπαρμένη !!!
    υποσχομαι οτι θα επανέλθω συντόμως! 
     
  9. gaby

    gaby Guest

    RE:

    Αν και όποτε εμφιλοχωρεί έρωτας μιά χαρά κρατούν το D/s ή το M/s σε μία σχέση, νομίζω. Υποθέτω το ίδιο και το SM.

    Ο έρωτας, όπως γράφει και η MP slave παραπάνω, είναι φαινόμενο της άνοιξης, ή του φθινοπώρου, ή του χειμώνα, ή του καλοκαιριού, ή των διακοπών των Χριστουγέννων, ή της χρονιάς της φοιτητικής υποτροφίας, ή της Τετάρτης απόγευμα 4 Απριλίου ώρα 5 - 8, ή μίας διαδρομής με τραίνο, ή της εποχής του πένθους ή οποιασδήποτε στιγμής / διανύσματος στιγμών. Δηλαδή, δεν είναι στατικός, δεν είναι στάσιμος, δεν είναι πάντα συνειδητοποιημένος και δεδηλωμένος, δεν έχει πάντα το ίδιο αντικείμενο.

    Από την άλλη πλευρά, σε μία σχέση D/s ή M/s, η Κυριαρχία και η υποταγή υπάρχουν μόνιμα και σταθερά και εκφράζονται με πολλούς τρόπους και όχι μόνο ερωτικούς.

    Γιατί υπάρχουν μόνιμα και σταθερά; Επειδή έτσι το θέλησαν, ο Ένας και η άλλη. Επειδή έτσι το έφτιαξαν να λειτουργεί. Επειδή δεν επιθυμούν να το ακυρώσουν. Επειδή η σχέση τους είναι αυτό που και οι ιδιοι είναι. D/s.

    Για ποιό λόγο λοιπόν να είναι ανατρεπτικό δίλημμα γι αυτούς ο έρωτας και η έξαψη που φέρνει;

    Για ποιόν λόγο να μη χαίρονται τον έρωτα όποτε τους θυμάται, όποτε τους επισκέπτεται, όποτε τους βαράει με τα βέλη του, τον οποιονδήποτε από τους δύο;

    ΥΓ 1. "Μη μιλάς άλλο γι αγάπη, η αγάπη είναι παντού, στην καρδιά μας, στη ματιά μας, τρώει τα χείλη, τρώει το νου. Κι όταν θαχουμε υποφέρει, καλημέρα θα μας πει, θα μας φύγει, θα ξανάρθει και όλα πάλι απ την αρχή". Εξαιρεί κανέναν το τραγούδι;

    ΥΓ 2. Να υπολογίζετε σε τρεις πλέον τους δεδηλωμένους λάτρεις του Καραγάτση σε αυτό το φόρουμ. Μαζί με llazouli και Oscarwil σημειώστε κι εμένα παρακαλώ πολύ.

    ΥΓ 3. Μου φαίνεται σχετικά απλό ότι πνοές έρωτα θα διαπερνούν μία D/s - M/s σχέση από καιρό σε καιρό. Δεν είμαι βέβαιη αν είναι το ίδιο απλό για δύο ερωτευμένους να πάνε από τον έρωτα στο D/s - M/s. Νομίζω ότι δε θα είναι. Αλλά αυτό είναι θέμα για ένα άλλο νήμα.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE:

    Έρως...στο D/s - M/s?
    Tίποτε άλλο από μια άσβεστη δίψα για απόλαυση,
    του αχόραταγα επιθυμητού αντικειμένου.
    Είναι ένα ισχυρό φάρμακο του μυαλού.
    Ενα χάπι που αφήνει άρρωστη την καρδιά,
    και αναστατώνει τη θέληση.

    ♥ ...Υπέροχο παλιόπαιδο!
    Κόλαση η ψυχή μου!
     
  11. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Συνφωνώ κι εγώ με τη σειρά μου οτι οι Κυρίαρχοι δεν ερωτεύονται, τουλάχιστον όπως το εννοούν οι περισσότεροι. Σίγουρα όμως ενθουσιαζόμαστε, σαν τα παιδιά με το καινούριο τους παιχνίδι. Απλά υπάρχουν τα παιδιά που καταστρέφουν και βαριούνται μετα απο λίγο καιρό τα παιχνίδια τους, και άλλα που τα κρατούν σχεδόν ανέπαφα για να τα χαίρονται όσο δυνατό περισσότερο. Και έπειτα απο κάποιο καιρό δεν γίνεται με τίποτε να πάρεις τα συγκεκριμένα παιχνίδια απο αυτά τα παιδια. Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία παιδιών βάζω τους Κυρίαρχους. Ενθουσιάζονται, αγαπούν βαθιά, όμως συγκρατούν τα συναισθήματά τους.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πιστεύω πως οι κυρίαρχοι ερωτεύονται?
    Από προσωπική πείρα με Τον Κύριο μου, όπως και από φίλους Κυρίαρχους γνωρίζω πως ναι.
    Άλλο αν αυτό δεν είναι must για να ξεκινήσει μια Ds σχέση.

    Δημιουργεί κάποιες επιπρόσθετες δυσκολίες αυτό για τον ίδιο?
    Ίσως.
    Γιατί αν δεν έχει την εμπειρία και αυτοέλεγχο, μπορεί να δημιουργηθεί κάποια χαλαρότητα, σε περίπτωση δε αλληλεπίδρασης του με άπειρη και ανεκπαίδευτη υποτακτική, πιθανόν να εκληφθεί ο έρωτας του ως αδυναμία, μια και στο μυαλό της ακόμη υπάρχει και δεσπόζει το «ιδανικό είδωλο» που έχει φτιάξει μέσα στο μυαλό της και το οποίο πρόσεξα πως συνερίζονται και κάποιο Top, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να δείξει οποιοδήποτε συναίσθημα, θεωρώντας το αδυναμία. Δεν είναι όμως αυτό πρόβλημα κυρίαρχων αλλά πρόβλημα ατομικό του κάθε ανθρώπου.

    Ο έρωτας είναι μια διεργασία κατά την οποία ο άνθρωπος επιθυμεί να δείξει τον καλύτερο του εαυτό.
    Σημαίνει αυτό πως ο άνθρωπος με κυριαρχική ψυχοσύνθεση αλλάζει? Είναι δυνατό κάποιος που δεν ανέχεται να τον διοικούν να γίνει υποχείριο απ΄το ένα λεπτό στο άλλο επειδή ερωτεύτηκε? Ή είναι δυνατό αν είναι σαδιστής να πάψει να είναι και να απολαμβάνει να προσφέρει πόνο, επειδή ερωτεύτηκε?
    Είναι δυνατό να έχει τόση λίγη αυτογνωσία και τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που να προσπαθήσει να βγάλει κάτι άλλο απ΄ αυτό που είναι?

    Κυκλοφορούν πολλές κατά την άποψη μου λανθασμένες αντιλήψεις όσον αφορά τον έρωτα. Πολλοί τον φοβούνται τόσο πολύ, είτε γιατί είναι συναισθηματικά ανάπηροι, είτε γιατί «κάηκαν» και τον ξορκίζουν όπως μπορούν, αλλά αν κάποιοι απ΄ αυτούς έτυχε να είναι κυρίαρχοι, δεν νομίζω να δημιουργεί κανόνα για όλους τους κυρίαρχους.

    Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα ποστ, διαχωρίζω τον έρωτα από την αγάπη.
    Γιατί και έρωτας να μην συμβεί στην αρχή μιας σχέσης Ds, η αγάπη ως συνειδητή επέκταση των συνόρων του εγώ με τρόπο που να περικλείει το άλλο άτομο δεν μπορεί να μην συμβεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

    Όσο για τους Κυρίαρχους όπως τους αντιλαμβάνομαι και όπως τους έχω γνωρίσει εγώ τρώνε, πίνουν, κάποτε έχουν καλή διάθεση, κάποτε όχι, θυμώνουν, πονάνε, γελάνε, δακρύζουν, συμπονούν, χαίρονται, λυπούνται, μελαγχολούν, ενθουσιάζονται και γενικά είναι άνθρωποι…που ανάμεσα σ΄ άλλα... Ερωτεύονται.