Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Αν εμφιλοχωρεί Έρως....." πού παει το M/s-D/s?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. PeterKa

    PeterKa New Member

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον DarkSide , οι Κυρίαρχοι ερωτεύονται και αγαπάνε όπως όλοι, όπως και με την άποψη της lara[E-p] , ‘’ οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να δείξει οποιοδήποτε συναίσθημα, θεωρώντας το αδυναμία. Δεν είναι όμως αυτό πρόβλημα κυρίαρχων αλλά πρόβλημα ατομικό του κάθε ανθρώπου. ‘’
    Θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας , φόβων η μη είναι όλα και για όλους τους ανθρώπους η αυτοί είναι Κυρίαρχοι η υποτακτικοί η βανιλα .
     
  2. sub

    sub Regular Member

    RE:

    ακριβώς! Όλα είναι για όλους!!

    Κανείς Κυρίαρχος κατα την άποψή μου δεν θα ξεκινήσει μια D/s ή μια Μ/s σχέση απο έρωτα. Άλλα είναι τα ζητούμενα και οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει μια τέτοια σχέση.
    Αν τώρα στην πορεία Του προκύψει ΕΡΩΣ!!!????
    Αναλόγως του χαρακτήρα Του , θα λειτουργήσει. Το πιό σύνηθες είναι ότι οι κυριαρχικοί χαρακτήρες δεν εκδηλώνονται και προσπαθούν να μην αφήσουν ευκολα τα συναισθήματά Τους να τους Κυριεύσουν.

    Ομως επειδή ακριβώς είναι και αυτοί Ανθρωποι (πονάνε, γελάνε, λυπόνται χαίρονται κλπ κλπ) ίσως κάποιες (ελάχιστες) φορές παρασύρονται απο το ακραίο αυτό συναίσθημα, το οποίο επειδή ακριβώς όταν συμβεί ειναι έντονο και ακραίο, "καταλύει" εστω και προσωρινά το κυριαρχικό μέρος του χαρακτήρα Τους. Δεν το ακυρώνει , δεν το αλλάζει αλλα προς στιγμή το κανει να φαίνεται πιο ήπιο πιο δευτερογενές. Διοτιι πως να το κάνουμε? έτσι είναι ο ορισμός του έρωτα. Σε βγάζει απο τα συνηθισμένα , σε κάνει να αντιδράς και να λειτουργείς διαφορετικά από οτι θα λειτουργουσες νηφάλιος!!!

    Όπως και να 'ναι ο Ερωτας είναι θείο δώρο και ανεξάρτητα με το "κόστος" του , αξίζει όλοι να το ζήσουν , να το νιώσουν ακόμα και να παρασυρθούν ή να αφεθουν σ'αυτό!!
     
  3. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    «Έρως ανίκατε μάχαν, και ποιεί τον άνδρα χάχαν»

    Επιγραφή του 3ου π.Χ. αιώνα, βρέθηκε στις ανασκαφές του όρους της Αφροδίτης και είχε την αφιέρωση ‘τω μελλοντικώ oscarwil’

    Ερως – άλλη μια λέξη που ο καθένας μας χρησιμοποιεί όπως θέλει και παριστάνουμε ότι συμφωνούμε στο νόημά της.

    Μπορώ να πω πολύ λίγα επ΄αυτού, και ειδικότερα για την σχέση άνδρα Κυριαρχικού – γυναίκας υποτακτικής. Τα περισσότερα δεν θα ισχύουν μάλλον για άλλους συνδυασμούς.

    Μια BDSM σχέση, είναι μια ερωτική σχέση (ή θα ΄πρεπε!). Σε αυτό λοιπόν δεν διαφέρει από τις άλλες, στο ότι για να δημιουργηθεί προϋποτίθεται ερωτική έλξη. Αυτή η έλξη είναι άλλοτε γήινη (συνήθως για τους άντρες) και άλλοτε ολίγον «άυλη» (συνήθως για τις γυναίκες). Ως εδω, «Κλασσικά Εικονογραφημένα» (στερεότυπα). Η ανατροφή μας, δεν είναι μούσι να το ξουρίσεις.

    Αλλά, ας μου επιτραπεί να βγάλω λίγο το σίδερο από τη φωτιά, πύρρωσε αρκετά για τον καυτηριασμό.

    99 στις 100 φορές, ο έρωτας μια υποτακτικής γυναίκας προς τον Κύριό της είναι μεταβίβαση. Μεταβίβαση απεγνωσμένων ερώτων προς τον Δάσκαλο, τον Πατέρα, τον ψυχαναλυτή κλπ. ή και όλους αυτούς μαζί. Πολύ σπάνιο να είναι ένας γήινος έρωτας που αφορά τον ίδιο τον Κυρίαρχο (ως σώμα, όχι ως ‘πρόσωπο’). Ας κρατούν λοιπόν μια θέση με το μήνα στο πάρκινγκ Καλάμου οι Κυρίαρχοι - συνήθως οι υποτακτικές τους δεν είναι ερωτευμένες ακριβώς μαζί τους, αλλά με κάποια πραγματάκια που αυτοί συμβολίζουν στα μάτια τους.

    Αυτό το παραπάνω εξηγεί (μαζί βέβαια με την γενικότερη κοινωνική απαλλαγή που έχουν οι γυναίκες από την αναζήτηση ‘εύμορφου’ άντρα) το γιατί συνήθως οι (γνήσιες) υποτακτικές δεν ενδιαφέρονται για το look του Κυρίαρχου. Εχουνε κάτι μαγικές φρασούλες – πασπαρτού αντί γι αυτό (αν τους κάνει ‘κλικ’ κλπ.). Μεταξύ μας, εννοούν αν μπορεί να ενσαρκώσει την μεταβίβαση που έλεγα παραπάνω. Τόση λατρεία, και συχνά-πυκνά ούτε καν τους βλέπουν όταν τους κοιτάνε!

    Η κλειστότητα του BDSM κόσμου, που τις απαλλάσσει από την επιλογή, τις εξυπηρετεί θαυμάσια. Για το πόσο καλό είναι το ονλάιν, νομίζω είναι αυταπόδεικτο.

    99 στις 100 φορές, ο έρωτας του Κυρίαρχου, όταν υπάρχει, για την υποτακτική του, είναι ναρκισσιστικός. Του τύπου ‘τη δε ημέρα τη εβδόμη’ άραξε και θαύμαζε το δημιούργημά του.

    Εγραψα “όταν υπάρχει” γιατί απλούστατα δεν υπάρχει πάντα. Υπάρχει σίγουρα μια ερωτική έλξη (ακόμη κι όταν “εκπαιδεύεις” επί συμφωνία) αλλά η πλήρης εξιδανίκευση που απαιτεί ο έρωτας (όπως παραπάνω, για τις υποτακτικές) δεν υπάρχει πάντα.

    Από τη μεριά του Κυρίαρχου, ο εξιδανικευτικός αυτός έρως είναι πολύ επικίνδυνος – και για τους δύο. Οπως, γλαφυρότατα, κατέδειξε ο oscarwil άνωθεν, είναι απώλεια (αυτο)κυριαρχίας.

    Για το γιατί είναι επικίνδυνος, θα χρησιμοποιήσω μια παλαιότερη παρατήρηση της tender_lilly. Φανταστείτε τον Κυρίαρχο ως χειρούργο: έχετε αναρωτηθεί γιατί οι χειρούργοι αρνούνται να χειρουργήσουν δικό τους άνθρωπο και δη αγαπημένο πρόσωπο; Γιατί απλούστατα, ξέρουν ότι θα τρέμει το χέρι τους.

    Τη στιγμή που ο έρωτας φτάσει να θολώνει την κρίση σου, Κύριε, εφ΄ όσον η σχέση δεν βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο, είναι η στιγμή που πρέπει να ανάψει το λαμπάκι που λέει release.

    Dream

    ΥΓ. Για τις βαθιές αγάπες δεν μιλώ, στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω.
     
  4. εξαιρετική η προσέγγιση του DreamMaster!!!
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    RE:

    Ερωτάς είναι :

    Έρωτας είναι εσύ να βλέπεις την άλλη αγνό άγγελο ενώ εγώ και οι φίλοι μου την έχουμε πάρει νουμεράδα στις βρώμικες τουαλέτες του μπαρ.

    Ο έρωτας είναι τυφλός. Ο έρωτας κάνει το φρόκαλο, την μπαχατέλα, την μπουρούχα όμορφη σαν θεά .

    Ο ερωτευμένος δεν τολμάει ούτε ν' αγγίξει την εύθραυστο νεράιδα του ενώ τα κολλητάρια του την έχουν πάρει παρά φύσιν και κατ' επανάληψιν βεβηλώσει .

    Μα μέσα στο D/s θα ξαναγίνει πάλι αμόλυντη, ένας γλυκός άγγελος όπως τότε....( 
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE:

    μόνο ένα μεγάάλο χαμόγελο για τον Κύριο Dream Master !!!
    και μαζί μια θλίψη γιατί έχει τόσο δίκιο!!!!
     
  7. echo

    echo ***

    RE: RE:

    Ειναι καπως θολα διακριτη μια κοινη μυστικη συμφωνια στο οτι ερως εισερχομενος εις το D/s αποτελει σοβαρη αιτια ανατροπης και υποδαυλισης των ρολων ακομα και για release!,γινονται ολοι ισα και ομοια 

    Ομως

    Ορθον !

    μηπως ομως θα ηταν ορθοτερη η ερωτηση αν ειχε τεθει like this:

    "Αν το D/s εμφιλοχωρει στον ερωτα?"

    Τρανο παραδειγμα της διαβρωσης που προκαλει ο ερωτας.Χτυπαει με η??και κανεις να μην επεμβαινει??ειδικα σε μια τοσο σημαντικη λεξη για το D/s 

    Θανατος στους ερωτευμενους,το μοναδικο διασωσμενο κειμενο"ορθογραφια και σαδομαζοχισμος" κινδυνευει να καταληξει στα ταρταρα.

    Απαιτειται η ληψη εκτακτων μετρων !

     
     
  8. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Αγαπητέ moondance,

    ας είμεθα ακριβείς: αδυνατείς να διακρίνεις ίσως, πως η εκλεκτή llazouli αναφέρεται εις τινά άρρεν που την "χτυπάη" στην καθαρεύουσα!

    Dream

    ΥΓ. "κ' η πλάση ας γίνη αγάπη κι ας χτυπάη σα λύρα!" (Κ. Παλαμάς - Η Φοινικιά)
     
  9. echo

    echo ***

    RE:

    Φιλτατε Dream,

    Ομολογω οτι δεν αντεληφθην την συγκεκριμενη προθεση γραφης εις την συγκεκριμενη λεξη,διαβολικα καμουφλαρισμενη. 

    Αν ειναι να χτυπα(η) σαν λυρα τοσο το καλυτερο,δεν μπορω να απαρνηθω τις ριζες μου -)
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE:

    Συμφωνώ, σίγουρα ο έρωτας δεν είναι προϋπόθεση για να δημιουργηθεί Ds σχέση.
    Αλλά όταν ένας κυρίαρχος συναντήσει στο δρόμο του μια υποτακτική, με τον ίδιο τρόπο που ένας άντρας συναντά μια γυναίκα, γιατί ΔΕΝ μπορεί να ερωτευτεί πριν καν αρχίσει η σχέση? Από πού γεννήθηκε ο κανόνας που λέει πως ο έρωτας είναι ασύμβατος με το Ds?

    Διαφωνώ ως προς το ποσοστό. Πολύ θα μ΄ άρεσε να θεωρώ πως ανήκω στη μειονότητα του 1%, αλλά πιστεύω πως το ποσοστό είναι μεγαλύτερο.
    Δεν μου φαίνεται λογικό, μια γυναίκα που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι, έχει μια βασική αυτογνωσία και μέτρια ευφυΐα, θα πέσει στην παγίδα έρωτα-μεταβίβασης.
    Ερωτεύτηκα Τον Κύριο μου, γιατί Είχε εκείνα τα στοιχεία που έψαχνα και εκτιμούσα σ΄ ένα άντρα και υπήρχε μεταξύ μας η σωστή «χημεία». Ούτε Τον είδα σαν τον Τέλειο άνθρωπο, έβλεπα και τα προτερήματα, αλλά και τα ελαττώματα, οπότε αυτό που ερωτεύτηκα και στη συνέχεια αγάπησα, ήταν τον άνθρωπο, τον άντρα, τον αφέντη.
    Πως μπορεί να είναι ναρκισσιστικός ο έρωτας, όταν συμβαίνει στην αρχή? Δεν πρόλαβε ακόμη να δημιουργήσει τίποτα.
    Ή αποκλείεται μια υποτακτική να συγκεντρώνει εκείνα τα χαρακτηριστικά που να σταθούν ικανά να κάνουν κάποιο να την ερωτευτεί?

    Τι σημαίνει πλήρης εξιδανίκευση? Αν βλέπεις τον άλλο γι΄ αυτό που είναι, με τα θετικά και τ΄ αρνητικά του, που αλήθεια βρίσκετε η εξιδανίκευση?

    Και πραγματικά αναρωτιέμαι αν είμαι η μόνη που τον έχω βιώσει και αντιλαμβάνομαι αλλιώτικα, αν η σχέση μας με Τον Κύριο μου είναι τόσο πια εκτός πραγματικότητας και πως όσοι ερωτεύονται πρέπει να αποφεύγουν να δημιουργούν Ds σχέση.

    Πόσο τελικά τρομαχτικός είναι αυτός ο έρωτας, που «παρασέρνει», που είναι επικίνδυνος, που καταστρέφει.. κ.ο.κ.
    Ειλικρινά αναρωτιέμαι…

    Μήπως τελικά θα έπρεπε να ορίσουμε τι ονομάζουμε έρωτα και πως τον ερμηνεύουμε?
    Γιατί τίποτα μα τίποτα στα πιο πάνω, δεν πλησιάζει καν στον έρωτα όπως τον ερμηνεύω εγώ.
    ___________________________________________________________________________

    Γροικήσατε του Ερωτα θαμάσματα τα κάνει,
    κι εισέ θανάτους εκατό, οσ’ αγαπούν, τσι βάνει
    πληθαίνειν τως την όρεξη, και δύναμη τως δίδει,
    μαθαίνει τσι να πολεμού τη νύχτα στο σκοτάδι,
    κάνει τον ακριβό φτηνό, τον άσκημο ερωτάρη,
    κάνει και τον ανήμπορο άντρα και παλληκάρι,
    τον φοβιτσάρην άφοβο, πρόθυμο τον οκνιάρη,
    κάνει και τον ακάτεχο να ξέρει πάσα χάρη.
    Η αγάπη το Ρωτόκριτο κάνει να πολεμήσει
    με δέκα, κι' εις τον Ερωτα ολπίζει να νικήσει.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE:

    Απόσπασμα από τον Ερωτόκριτο του Βιντσέτσου Κορνάρου.
     
  12. hypnosis

    hypnosis New Member

    RE:

    Θα συμφωνησω με την lara[E-p] ,
    αναρωτιεμαι αν μιλατε για ερωτα η για καυλα, αναρωτιεμαι αν μιλατε για ερωτα η για παρανοια ?
    δεν ξερω..απλα αναρωτιεμαι...και εγω.