Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Αν εμφιλοχωρεί Έρως....." πού παει το M/s-D/s?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. anasia

    anasia Contributor

    Η ... σούμα !

    Ο Κυρίαρχος αν ερωτευθεί λέτε πως υποτάσσεται ουσιαστικά στον έρωτα του ,
    στον έρωτα για την υποτακτική του ,
    γι αυτό και δεν μπορεί να ερωτευτεί, δεν πρέπει ,είναι παράλογο ,
    και αν το κάνει , αν του συμβεί τελικά είναι μείον για την Κυριαρχία του
    και γι αυτό πρέπει να κάνει release και να αποχωρήσει από την σχέση
    γιατί αν μείνει θα κάνει κακό στην υποτακτική του ο έρωτας του αυτός , Eκείνος ,
    ( δεν καταλαβαίνω Κύριε Dream πραγματικά τι θέλετε να πείτε με αυτό και που
    αλλά και πως , με ποιο τρόπο μπορεί να της κάνει κακό ένα τέτοιο υπέροχο συναίσθημα που εισπράττει , που Εκείνος στην τελική την τιμά με αυτό ) ,
    γιατί ο ίδιος θα έχει μπερδέψει θα έχει συγχύσει θα έχει παρανοήσει , παραλογιστει κλπ κλπ κλπ.

    Καλώς !

    Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον Κύριο DarkSide τον Κύριο Striker και την lara[E-p]
    στα περισσότερα που έγραψαν και όσους πάνω κάτω συμφωνούν ,
    και δεν μπορώ να δω τον έρωτα σαν αρρώστια, σαν λάθος ,
    σαν κακό σπυρί στο κώλο του Κυρίαρχου
    ( του Κυρίαρχου επαναλαμβάνω και τονίζω ) ,
    συγνώμη !

    Για μένα ο έρωτας του Κυρίαρχου όταν υφίσταται ,
    σημαίνει, είναι ,
    η δημιουργία του η δύναμη του ,
    και η αγάπη του, είναι η σταθερότητα του και η σοφία του .

    Το ‘’ πακέτο ‘’ , η διαχείριση του ,
    είναι αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι ότι κάνει έναν Κυρίαρχο
    να ξεχωρίζει
    από έναν βανιλλα άντρα .

    Είτε λοιπόν εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείτε όταν λέτε ,
    ‘’ έρωτας –ερωτεύομαι ‘’ , είτε εγώ επίσης έχω άλλη αντίληψη για τον έρωτα !

    Δεν είναι κακό πάντως ! είναι μια λογική , μια άποψη ,
    και εγώ συνεχίζω να ....... μαθαίνω !
     
  2. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Τόσο απλά... αυτό το ποιήμα τα λέει όλα κατά την άποψή μου σχετικά με το αν ένας κυρίαρχος μπορεί να ερωτευτεί... Άποψή μου είναι οτι μπορεί πολύ άνετα να ερωτευτεί και να αγαπήσει κιόλας χωρίς να χαθούν τα στοιχεία του M/s ή D/s καθόλου και να συνεχίσει να είναι το ίδιο σκληρός ή ήπιος.
     
  3. sub

    sub Regular Member

    RE:

    Νομίζω ότι κανείς δεν είπε , πως ο Κυρίαρχος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ερωτευτεί.
    Βέβαια και μπορεί και σιγουρα ειναι ονειρεμένο όταν συμβεί .

    Όλοι Μ/μας κάνουμε πάντα τις κρίσεις Μ/μας , βαση των προσωπικών μας βιωμάτων και αυτο συχνά πυκνά (νομίζω έχει ξανδιατυπωθει σαν αποψη) μας οδηγεί σε "κανόνες" που δεν ανταποκρίνονται στο γενικό ή εν παση περιπτώσει σ'αυτό που συμβαίνει πολύ ή λιγότερο.

    Τι θέλω να πω : Αν για παραδειγμα στη ζωή μου είχα δυο σχέσεις D/s ή μια και έτυχε ο συγκεκριμμένος Dom να είναι απόλυτα πειθαρχημένος και να μην παρεκλύουν οι συμπεριφορές Του ποσώς, να ελέγχεται πλήρως και να μην εξωτερικεύει ιδιαίτερα συναισθήματα , τότε εύκολα θα μπορούσα να οδηγηθώ στο συμπέρασμα ότι ένας Dom φέρεται έτσι και επειδή έτυχε συνάμα εγώ να τον ερωτευτώ...είναι τέλειος και thats it!!!

    Oμως δεν είναι έτσι! Ξανα είπα σε αλλο ποστ μου. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός , αντέχει , ορίζει , διαχειρίζεται, εκφράζεται και αντιδρά διαφορετικά σε ανάλογες συνθήκες. Η μοναδικότητα του καθενός Μ/μας δεν είναι απαραίτητα και η τελειότητα. Είναι απλως διαφορετικότητα!

    Ελπίζω να γίνομαι κατανοητή. Αυτό που έχω να πω κυρίως για τους sub αλλα και για τους Κυριαρχους είναι ότι Ε/εμεις που ανήκουμε στο χωρο αυτό πολύ περισσότερο απο καθε άλλο , θα πρέπει να είμαστε περισσότερο διορατικοί και το φόκους μας να ειναι ιδιαιτέρως ευρύ!

    Η διαφορετικότητα ειναι χαρακτηριστικό του bdsm , πόσο μάλλον η εννοιά της στην προσωπική και νοητική αναζήτηση του καθενός!!! Σεβαστή η οποια τέτοια αναζήτηση , αλλα δεν ειναι κανόνας...δεν ειναι όλοι το ιδιο! Και μπορεί πραγματικά να εκπλαγούμε πολύ (θετικά ή αρνητικά) οταν βγούμε απο μια συγκεκριμένη/δεδομένη κατάσταση και βρεθούμε σε μια καινούρια!!!
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Finally, τόσο απλά!...
     
  5. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ditto
     
  6. aethereal

    aethereal Guest

    θυμαμαι την απαντηση ενος μαστερ στο ερωτημα μου σχετικα με την αγαπη και τον ερωτα σε βδσμ σχεσεις
    "η υποτακτικη ειναι το πολυτιμοτερο αποκτημα του κυριαρχου"
    παντα με ιντριγκαριζε η "ερευνα" των ιδιαιτερων ανθρωπων,τους εβρισκα παντα πιο ενδιαφεροντες απο τους "νορμαλ"
    διεπιστωσα λοιπον,πως μολονοτι αυτες οι σχεσεις ειναι ανισες,εμπεριεχουν μια ενδιαφερουσα ισορροπια συναισθηματων καθως ταλαντευονται αναμεσα σε "σκοτεινα" μονοπατια ψυχοσεξουαλικης διεγερσης,στερεοτυπικους ρολους,πρωτοκολλα,υπερβασεις και θελω
    θα ηταν αδικο να ταυτισουμε την επιθυμια ενος ανθρωπου για κυριαρχικη σεξουαλικη συμπεριφορα με την αδυναμια συναισθηματων.
    ακομη,θα ηταν αφελες να ταυτισουμε την εννοια των συναισθηματων με γλυκαναλατα κλισε κοριτσιστικων περιοδικων
    ο ερωτας ειναι απο τα πιο δυνατα συναισθηματα,και αυτο το βρισκω πολυ ταιριαστο με τη δυναμικη ενος κυριαρχικου χαρακτηρα

    οσον αφορα τη λατρεια της τυπου θαυμαστριας υποτακτικης που ενδεχομενως θρεφει το εγω του κυριαρχου,στα πλαισια μιας σχεσης αμφιδρομης κι οχι των αφιερωσεων τυπου "ρομπερτ παττινσον,σ αγαπω"
    λειτουργει εξισορροπητικα και για τις διαφορετικες αναγκες των δυο
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Ο Νάρκισσος αντιδρά: "Πάρε τα χέρια σου από πάνω μου" λέει "καλύτερα να πεθάνω παρά να ικανοποιηθείς μαζί μου" .

    p.s ..Πολιορκείστε συχνά από θαυμάστριες;
     
  8. aethereal

    aethereal Guest

    θεωρω το κοσμοπολιταν το λιγοτερο γελοιο
    θυμαμαι περισυ το διαβασα σπιτι μιας φιλης και γελασα καθως οντας πρωτοετης κι εκεινη,κι ενω βρισκομασταν σε περιοδο εξεταστικης (οπως τωρα πχ) ειχε τονισει με φωσφορουχο καποια σεξουαλικα τιπς
    θυμαμαι το ενα ελεγε συγκεκριμενα πως ο εραστης μπορει να κανει περιστροφικες κινησεις με το πεος του κατα τη διαρκεια του σεξ,τυπου ελικοπτερο φανταστηκα...(!!!?)
    επισης,ενας αλλος φιλος καθως μια μερα σατιριζαμε το εν λογω περιοδικο μου ειπε πως πρωην του,ειχε μιλησει για την τεχνικη της περισφυξης του πεους του με ζελατινα (τροφιμων υπεθεσα) επειδη ετσι του ειπε θα αυξανονταν η διεγερση με την υπεραιμια....
    σε αυτη την περιπτωση δε γελασα τοσο οσο αναρωτηθηκα αν οντως εχει γραφει κατι τοσο "αμφιλεγομενο" στο κοσμοπολιταν
    προσωπικα με ενοχλει το αμερικανιζοειδες τυπου σεξ εντ δε σιτυ στυλ μιας επιθετικης γυναικειας σεξουαλικοτητας που προβαλει το περιοδικο,και τη θετει ως προτυπο σε νεαρες κοπελες ιδιως ηλικιας 20+ (στην οποια και ανηκω)

    παρολα αυτα,οπως ειπα και πιο πανω καθε επιλογη ειναι σημαντικο να λειτουργει εξισορροπητικα στις διαφορετικες ψυχοσεξουαλικες αναγκες του καθενος
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Πόσο ωραία θέματα ανακαλύπτω ψάχνοντας σιγά σιγά το φόρουμ.
    Ενδιαφέρον θα είχε ακόμη να δούμε αν περίπου μια 10ετία μετά, οι απόψεις είναι διαφορετικές!  
     
  10. sleeper

    sleeper ...urban dreaming... Contributor

    Προσωπικα πιστευω οτι οταν εισαι ερωτευμενος ακομα κ στο μπουντουμουσου ολα ειναι τελεια κ δεν υπαρχει χωρος για προβληματισμους. Ο ερωτας εχει ενα μαγικα ηλιθιο τροπο να σε κανει να φετιχοποιεις κ να ωραιοποιεις ακομα κ τις χειροτερες ποιοτητες του συντροφου σου. Τοτε ειναι που γουσταρεις τρελα να σαδιζεις ή να σαδιζεσαι αναλογως τη θεση που κατεχεις στη σχεση.

    Το τσαλεντζ κρυβεται οταν αυτος αποχωρησει κ βλεπεις τον αλλον γυμνο απο τα φτιασιδωματα/φιλτρα του ερωτα. Οταν ο ωμος ρεαλισμος ειναι απεναντι σου, τοτε μονο ξεκιναει το true bdsm story... Κ εκει βρισκεται το ζουμι σε ολες τις σχεσεις, βιδιεσεμικες ή μη...
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Δέκα χρόνια μετά, οι απόψεις μου είναι ελαφρά διαφορετικές. Ευτυχώς. Μεσολάβησαν δέκα χρόνων εμπειρίες, δέκα χρόνων απαντήσεις στα υπόρρητα ερωτήματα της εποχής εκείνης και αρκετό διάβασμα. Τις εμπειρίες που μαζεύονται, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, δεν μπορεί κανείς να περιμένει να τις επεξεργαστεί και να τις καταλάβει με τις ίδιες γνώσεις που είχε πριν δέκα, δεκαπέντε ή και είκοσι χρόνια. Χρειάζεται το διάβασμα και η αναθεώρηση των παλιότερα διαβασμένων, κάποιες φορές  

    Σήμερα, επουδενί δεν θα ισχυριζόμουν ότι γνωρίζω αυτά που τότε ήμουν βέβαιη πως γνώριζα. Από την άλλη πλευρά, σε πολλά έδωσε η ζωή τις απαντήσεις και ακόμα τις δίνει.

    Συνολικά όμως η ερώτηση του νήματος είναι αδύνατο να βγάλει κάποια κοινή συνισταμένη που να εδράζεται σε γνώση του αντικειμένου και κοινές αντιλήψεις των πραγμάτων όπου "πράγματα" είναι το "D/s M/s" και ο "έρως". Οι απαντήσεις είναι κατ' ανάγκη εξατομικευμένες. Ευκταία με βάση την εμπειρία αν και πως μπορεί να αποκλείσει κανείς εδώ μια καλή δόση βολονταρισμού προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση ή και τις δύο μαζί;
     
  12. Αναρωτιεμαι εαν κανεις δεν μπορει να ερωτευτει μεσα σ αυτον τον χωρο γιατι τοσος ΘΟΡΥΒΟΣ και ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ λες και ειναι ιερος χωρος για καποιους; Γιατι μερικοι εξιδανικευουν αυτην την ΄΄εκκλησια΄΄ του bdsm; Και περιτρανα διακυρησουν οτι υπαρχει η ΑΠΟΛΥΤΗ αφοσιωση και δεσιμο σε σχεση με τον αλλο χωρο; Εαν δεν υπαρχει ερωτας τοτε τι ειναι το bdsm; Μονο καυλα και βια; Ε τοτε ας παψουν να το πασπαλιζουν με χρυσοσκονη.