Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Αν εμφιλοχωρεί Έρως....." πού παει το M/s-D/s?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    @spartacus τοτε τι ειναι το bdsm; Μονο καυλα και βια;

    Ακριβώς!... : )))
     
  2. Ακριβώς!... : )))[/QUOTE]
    Ναι ε...; Μαλιστα...Για καποιους ενδεχομενως ειναι μονο αυτο. Για καποιους αλλους ειναι αυτο ποτισμενο με συναισθημα. Τι ειναι καλυτερο; Ας το κρινει ο καθενας.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Μερικά από τα βασικά, κυριαρχία και υποταγή, αποδοχή και υπακοή, ενσυναίσθηση στην ανταλλαγή ελέγχου, φροντίδα, ευθύνη, αγάπη σε αυτό που γίνεται.
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Εγω τον ερωτα και την " πλανη" του δεν την φοβαμαι, δεν την απαξιωνω, και δεν την θεωρω κατι κατωτερο.

    Ειναι κατι μαγικο, το απολαμβανω και με παρακινει να κανω, να ανακαλυπτω και να ζω απιστευτα πραγματα.

    Την ωμοτητα και το after του ερωτα, επισης δεν το φοβαμαι! Δεν το ταυτιζω με τη ρουτινα και την συνηθεια ουτε ομως και με ολη την ουσια της σχεσης.

    Ειναι κατι που καποια στιγμη ερχεται να ακολουθησει τον ερωτα και τον ενθουσιασμο! Μπορει να ειναι εξισου μαγικη περιοδος μπορει και οχι. Αλλα η ουσια της σχεσης ειναι το συνολο της, και το πριν και το "επι ερωτα "και το μετα...ακομα και το τελος της!

    Η περιοδος της ρεαλιστικης και απολυτα ξεκαθαρης οπτικη της σχεσης και του συντροφου - καθ'οσο αυτο ειναι εφικτο οταν μιλαμε για εναν αλλον ανθρωπο -
    Εξαρταται απο τα

    Α.Τι δημιουργησε αυτος ο ερωτας και ο ενθουσιασμος, δημιουργησε πλανες? Η μια πολυ θετικη και ευχαριστη βαση?

    Β. Απο το χρονο. Ηταν ερωτας και ενθουσιασμος του ενος μηνα? Η μπορει η κατασταση αυτη του ερωτα να κρατησε μηνες η και χρονια? Στη δευτερη περιπτωση θελοντας και μη ο ιδιος ο χρονος και οι καταστασεις εχουν προσφερει απλοχερα ευκαιριες, ρεαλιστικες στιγμες, ωμοτατες καταστασεις...θελοντας και μη ο ερωτευμενος, που δεν χρησιμοποιει ως δικαιολογια τον ερωτα του,...μια χαρα βλεπει-καταλαβαινει τον συντροφο του και τη σχεση του οπως πραγματικα ειναι.
    Ειναι και η μεταβατικη περιοδος, ισως αν ολοι εχουν τα ματια τους ανοιχτα, δεν παραμυθιαζονται απο μονοι τους και εχουν το θαρρος να αντιμετωπισουν αυτα που αντι
    λαμβανονται μια χαρα δειγματα εχουν για τη συνεχεια.

    Γ. Τα ιδια τα ατομα. Ο τροπος που εκφραζονται ο τροπος που επιλεγουν να δουν τα πραγματα. Καποιοι παντα θα ψαχνουν κατι παραπανω, παντα θα περιμενουν καποια αλλη " φαση " να αρχισει για να νιωσουν καλα, για να νιωσουν αληθινη τη σχεση.Προσωπικα οταν ερωτευομαι αληθινοτατο το θεωρω, γιατι το αποδεικνυω δεν μενω στα λογια, και οταν ζω καταστασεις μια χαρα βλεπω και αντιλαμβανομαι την πραγματικοτητα, απλα επιλεγω να τις χειριζομαι με ενθουσιασμο και ορεξη.

    Αν παυση του ερωτα σημαινει να δουμε τα ελλατωματα του αλλου μπαμ στη μουρη, αν σημαινει οτι εχεις αρχισει και δενεσαι σε βαθυτερα επιπεδα και αν σημαινει οτι δεν λιωνεις κυριολεκτικα καθε φορα που τον βλεπεις ακομα και να χασμουριεται!Οκ! Λογικο ! αλλα παλι θα ειχα την ορεξη και τον ενθουσιασμο μου απλα ισως για αλλους λογους απο οτι στην αρχη.

    Αν παυση του ερωτα ομως σημαινει οτι δεν θα μπορω να ξετρελαθω, να ενθουσιαστω να εχω λογους να ειμαι οπως ειμαι *** οταν ειμαι χαρουμενη τοτε για μενα ειναι καιρος να ληξει και η σχεση.

    Δεν ειναι ο ερωτας που σε κανει χαρουμενο η να τα βλεπεις ολα θετικα, ειναι το μεσα σου να θελει να ειναι ετσι και η σχεση σου να κυλαει και να σε κανει να νιωθεις ομορφα. Τοσο απλα ειναι στο δικο μου μυαλο.

    Βασικα ολο το " προβλημα" ξεκινα με τις λεξεις. Ακουμε ερωτα και μπλοκαρουμε, "ααα θα δημιουργησει προβλημα στον Κ " , "ααα δημιουργει εικονικες καταστασεις"," αααα ερωτας ερχεται μαζι με ζηλειες και κτητικοτητες και..και..!"
    Οχι! Και μιλαω για εμενα, αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει εστω ενας και φανταζομαι και αλλοι -δεν με θεωρω τοσο μοναδικη- σιγουρα ο ερωτας δεν μπορει να ταυτιστει με καποια συγκεκριμενη συμπεριφορα.
    Γι αυτο και δεν χρησιμοποιω αυτη τη λεξη, νευριαζω με τις ιδιοτητες που τον εχουν ταυτισει. Ο δικος μου ερωτας απλα κινει τα πραγματα, τα εξελισει, δεν τα μποικοταρει. Ο δικος μου ο ερωτας δεν εχει προβληματα ουτε ταυτιζεται απαραιτητα με γλυκες..ισα ισα...οσο πιο...τοσο πιο ακραια πραγματα μου βγαινει να κανω, τοσο πιο καλη υ ειμαι κτλ
    Ειμαι υποτακτικη, οταν λοιπον ερωτευομαι παρακινουμαι να γινω καλυτερη υποτακτικη γιατι αυτο ειμαι και πριν ερωτευτω. Γιατι να ειναι αλλιως για τον Κ? Δηλαδη...ο Κ ειναι Κ γιατι θελει να παιζει τον Κ? Και μοοολις ερωτευτει χανει την ταση του για ελεγχο? Χανει την αυτοκυριαρχια του ? Και βγαινει ο βανιλα " πραγματικος" εαυτος του?
    Γιατι εγω πιστευω οτι ενας Κ που ειναι Κ γιατι ετσι ειναι..με τον ερωτα θα θελει να ειναι ακομη πιο controling? Θα θελει να εχει ακομη μεγαλυτερη κυριαρχια ? Γιατι ο ερωτας να μην τον εμπνευσει να ειναι ακομη παραπανω ο εαυτος του?

    Τελος να πω...και να ρωτησω μαλλον το εξης..θετωντας ενα παραδειγμα

    Ζεις 2 χρονια πραγματα με καποιον, και εισαι " ερωτευμενη" ή ερωτευμενη, κρατηστε οποιον ερωτα σας κανει απο τους δυο..(ειπαμε...εχω αρχισει να ξενερωνω με τη λεξη, θα φτιαξω δικη μου   )
    Και μετα ερχεται η " πραγματικοτητα" και διαλυεται το πραγμα στους 3 μηνες.
    Τι σημαινει αυτο? Οτι τα 2 χρονια σου ηταν πεταμενα? Ηταν ψεμματα? Εικονικα? Και δεν αξιζουν απο τη στιγμη που ηρθε ο μη ερωτας να τα διωξει?
    Εγω θα ημουν και πολυ πολυ ευγνωμον που καταφερα να ζησω 2 τελεια χρονια πχ γεματα καλη διαθεση και φαντασια και αδιαφορω για την ταμπελα τους. Πραγματικα η μη.
     
  5. ΦΩΤΕIΝΗ ΣΤIΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    Τov έρωτα άφησέ τov vα έρχεται και vα φεύγει
    χωρίς vα γαvτζώvεσαι πάvω τoυ,
    σαv σε σωσσίβιo,
    απ’ τηv απελπισία σoυ.
    ΄Αφησέ τov vα έρχεται και vα φεύγει,
    χωρίς vα τov φυλακίζεις
    για vα γεμίζεις τo κεvό σoυ.
    ΄Αφησέ τov vα γεvvιέται και vα πεθαίvει,
    χωρίς vα τov ταριχεύεις
    και vα καμώvεσαι μετά πως ζει.
    Ζήσε τov μόvoς σoυ, γι” αυτόv τov ίδιo,
    χωρίς vα εξαρτιέσαι
    από τηv αvταπόκριση τoυ άλλoυ σ” αυτόv.

    Ο έρωτας είvαι ζωή και θάvατoς,
    μια μέρα πoυ έρχεται και φεύγει
    και τίπoτα δεv μπoρεί vα τηv κρατήσει·
    τίπoτα δεv μπoρεί vα τηv φέρει πίσω.
    ….
    Ο ΄Ερωτας πεθαίvει πάvτα· η Αγάπη πoτέ.
     
  6. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Μέχρι τώρα, αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι όσο πιο πολύ δένομαι συναισθηματικά σε ερωτικό πλαίσιο με κάποιο άτομο, τόσο μεγαλύτερη και η επιθυμία μου για επέκταση του ελέγχου μου στην καθημερινότητά του.
    Ειδάλλως, μ'ενδιαφέρει να εκτονώσω τον ερωτικό σαδισμό μου αποφεύγοντας την επαφή με πιο βαθιά συναισθήματα συντροφικότητας.
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2015
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    γαιτι πιθανοτατα το ζουν μονο μεσα στο μυαλο τους...

    οπως το κλασσικο :
    το βιβλιο ήταν πολυ καλυτερο απ την ταινια.
    Μα ναι ! Γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα !
    τις δικες σου εικονες με αυτες του σκηνοθετη.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Ναι για κάποιους από εμάς είναι ιερός χώρος  
    Να μιλήσω για τον εαυτό μου, εγώ προσωπικά και έχω ερωτευτεί μέσα σε αυτό το χώρο και έχω ζήσει πράγματα σημαντικά και ωραία χωρίς έρωτα (την καύλα μου δεν την υποτιμώ καθόλου μα καθόλου   απλά την έχω στην ιεραρχία μου στη θέση που της αρμόζει κατά τη δική μου άποψη).

    Καταλαβαίνω τα ερωτήματα σας αγαπητέ @spartacus αλλά νομίζω έχει να κάνει με τη μερίδα εκείνη του κόσμου που εξασκεί το bdsm μόνον και μόνον γιατί λόγω των στρεβλώσεων και των προβλημάτων που έχει νιώθει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Και αυτό καθιστά και το bdsm τους προβληματικό.

    Δυστυχώς επίσης, αυτοί οι παραπάνω σου αποκαλούν τον έρωτα χρυσόσκονη. Δεν είναι όμως!
    Ο Έρωτας θέλει και πολύ σκληρά πράγματα: δεν είναι εύκολο να δένεσαι με τον άλλο ακριβώς λόγω των διαφορών που έχει με σένα. Είναι πάρα μα πάρα πολύ ζόρικη δουλειά. Ο πραγματικός όμως Έρωτας μόνον προς τις διαφορές του άλλου μπορεί να γεννηθεί.  

    Προσωπικά θεωρώ ότι ο Έρωτας προς την υποτακτική είναι αυτό που κάνει τον Κυρίαρχο να την πλάσει, να ασχοληθεί μαζί της, να την κάνει ποίημα Του (κυριολεκτικά) και δεν είναι καθόλου αντίθετος προς το bdsm.

    Αλλά ταυτίζομαι προς την πραγματικά εξαιρετική απάντηση της @golden slave και νομίζω ότι πρώτα πρέπει να βρούμε έναν "εννοιολογικό ορισμό" για τον έρωτα γιατί καθείς εννοεί κάτι διαφορετικό.  
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @margarita_nikolayevna Ελααα μην μου χαλασετε και την λεξη "χρυσοσκονη"   ως κατι αρνητικο. Θα νευριασω!  
    Ξερεις τι κανει εμενα η "χρυσοσκονη" μου; τα παντα!
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Δεν θα χάλαγα ποτέ μα ποτέ τη χρυσόσκονη   Ειδικά τη δική σας που τα γράφετε τόσο ωραία   Εξάλλου εγώ όχι απλά χρυσόσκονη, ζαχαρόσκονη σπέρνω παντού, ρωτήστε όσους με ξέρουν, θα το επιβεβαιώσουν   Είναι η κινητήριος δύναμη μου! Το στοιχειώδες σωματίδιο της margarita  

    Αναφερόμουν σε αυτούς που στρεβλά (κατά τη γνώμη μου) θεωρούν τον έρωτα χρυσόσκονη. Για μένα αυτή η χρυσόσκονη (στα καθ' υμάς), ζαχαρόσκονη (στα καθ' ημάς) είναι το παν, what makes my world go round  
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όχι απαραίτητα. Αρκεί πρωτίστως να έχει την πλήρη επίγνωση πρώτα της υποταγής και τα υπόλοιπα ακολουθούν/κουμπώνουν.