Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορίες περί δανεισμού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 11 Ιουνίου 2006.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Ο Αφέντης μου με δάνεισε (για τρείς ώρες, μια νύχτα, μια εβδομάδα, έναν μήνα κλπ) σε Έναν άλλο Κυρίαρχο για να Τον υπηρετήσω.
    Ο Αφέντης μου έχει συνεννοηθεί μαζί με Τον Κυρίαρχο ως προς την εκπαίδευση μου, το τι πρέπει να προσέχει σε σχέση με την υγεία μου, τις ιδιαίτερες κλίσεις μου και ικανότητες μου.
    Υποχρέωση μου είναι να Τον υπηρετήσω άψογα άσχετα αν μου αρέσει ή όχι για την ικανοποίηση πρώτον Του Αφέντη μου και δεύτερον Του Κυρίαρχου.
    Ο Κυρίαρχος που με έχει δανειστεί μου δίνει εντολή να κάνω κάτι που εκ παραδρομής δεν έχει αναφερθεί ως όριο Του Αφέντη μου από Τον ίδιο ή που δεν είμαι σίγουρη πως είναι μέσα στα όρια Του (Αφέντη μου).
    Πως πρέπει να αντιδράσω την δεδομένη στιγμή (εν απουσία Του Αφέντη μου)?

    Παρακαλώ για τις απόψεις Σ/σας και όχι την κριτική Σ/σας.
     
  2. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

    Βέβαια δεν μου πέφτει λόγος ως άσχετος που είμαι με το θέμα bd αλλά νομίζω ότι ο δανεισμός δεν παρέχει τα ίδια δικαιώματα με την κτήση.
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

      Νομίζω ότι είναι σαφές. Θα πρέπει να ζητήσεις απο τον Κυρίαρχο να παρει την αδεια του Αφέντη σου γι'αυτό. Και ο Αφέντης θα πρέπει να διαβεβαιώσει ότι εχει δώσει την άδειά Του.

    Υποτίθεται οτι ενας Αφέντης , ακόμη και όταν θελει να κάνει push τα όρια της σκλάβας Του, το κάνει με τρόπο και την προετοιμάζει, επομένως δεν νομίζω ότι θα δυσαρεστηθεί .

    Με λίγα λόγια θεωρώ ότι θα πρέπει να αρνηθείς ευγενικά αυτό που θεωρείς εκτός των ορίων σου ή αυτό που θεωρείς "υπερβατικό " απο τον Κυρίαρχο.

    Θα "προστατεύσεις" ετσι και τον Αφέντη σου και κυρίως τον εαυτό σου.


    [θεωρώ οτι η κριτική επι του δανεισμού έρχεται δεύτερη , επι του παρόντος και γι'αυτό δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο μια και διαισθάνομαι ότι η προτεραιότητα είναι αλλού   ]
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2006
  4. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

    Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.... ασε καλυτερα να σε οδηγησει το ενστικτο... σιγουρα θα ξερεις τα πραματα καλυτερα απο εμας, μιας και εμεις δεν εχουμε τα ιδια δεδομενα.
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Re: Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού


    Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα μπορεί να διαφέρουν. Παρ' όλα αυτά ζητώ μια γενικευμένη θέση από Τ/τον καθένα που θα απαντήσει.

    Ευχαριστώ  
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Απορίες περί δανεισμού

    δεν θα απαντησω διοτι οπως ειπα και πριν αυτο που θα θεωρησω εγω σωστο να ειναι τελειος λαθος...
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    Νομιζω πρεπει να υπακουσεις στον Κυριαρχο αντλωντας την ιδια ευχαριστηση που θα αντλουσες υπηρετωντας και υποφεροντας στα χερια του Αφεντη σου, φερνοντας εκ των υστερων (αν ποτε μαθευτει-που πιστευω δεν πρεπει να γινει με δικη σου πρωτοβουλια) τον Αφεντη σου αντιμετωπο με τις ευθυνες του οσον αφορα το αν και σε ποιον σε δανειζει.Το να εισαι σκλαβα σου αφαιρει το δικαιωμα επιλογης και αντιρρησης στις επιθυμιες του Κυριου σου, αλλα συγχρονως σε απαλλασσει απο την υποχρεωση να τις κρινεις. Βολικο αυτο carissa[L_T] δεν βρισκεις?  
     
  8. sonia

    sonia Guest

    Μην κάνεις κάτι για το οποίο θα μετανοιώσεις... so simple  
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Νομίζω ότι αν είσαι ψυχολογικά έτοιμη για δανεισμό θα μπορείς να μεταφέρεις την εμπιστοσύνη σου στον προσωρινό Ιδιοκτήτη σου και να αφεθείς στα χέρια Του, carissa[L_T].

    Αφήνεσαι, Του δείχνεις ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις άλλο, όπως και στον Κύριό σου και είναι θέμα δικό Τους να συνεννοηθούν.

    Γλυκό που αναφέρεσαι στα όρια του Κυρίου σου ως προς εσένα και όχι στα όριά σου.
     
  10. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Έθεσα το ερώτημα σε πρώτο πρόσωπο για τραβήξω κάπως περισσότερο την προσοχή Σ/σας και να βγάλω πιο γνήσιες αντιδράσεις απ' ότι βγάζει συνήθως μια υποθετική κατάσταση. Συγχωρήστε με για το μικρό μου τρίκ  

    Η αλήθεια είναι πως την απάντηση στην απορία μου την έχω ήδη από Τον Κύριο μου η οποία συμπίπτει αρκετά με την άποψη της ΜΡslave και αρκετά με αυτή του hugger.

    Κατ’ αρχήν Ο Αφέντης έχει προετοιμάσει το έδαφος και έχει θέσει τα όρια δίνοντας σαφής οδηγίες.
    Στην περίπτωση που κάτι αντίθετο με τα προβλεπόμενα προκύπτει, η σκλάβα αν έχει την δυνατότητα το αναφέρει Στον Κυρίαρχο και αν έχει την δυνατότητα Στον Αφέντη. Αν δεν έχει τις δυνατότητες αυτές απλώς υπακούει και το αναφέρει αργότερα Στον Αφέντη.

    Όσο για την βολικότητα hugger θα συμφωνήσω. Δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνω πως το slavery για εκείνον που τον εκφράζει και τον ολοκληρώνει του δίνει επίσης και ελευθερία.  

    Νομίζω και πάλι πως ότι κάνει μια σκλάβα και πόσο καλά το κάνει έχει άμεση σχέση με την εκπαίδευση και τους λόγους που την βάζει Ο Αφέντης της να το κάνει.

    Η πρώτη φορά σε οτιδήποτε είναι πάντα η πιο δύσκολη, η επανάληψη και η εμπειρία κάνουν την διαφορά. Συνεπώς η ετοιμότητα είναι κάτι σχετικό όταν μια σκλάβα βρίσκεται σε άγνωστα νερά και αυτό το κάνει πιο τρομακτικό για την ίδια και πιο ερεθιστικό και για Τ/τους δύο, άντε και για Τ/τους τρείς μια και αναφέρομαι σε τρίτο πρόσωπο.

    lilly μου ίσως ακούγεται γλυκό αλλά προσωπικά το βρίσκω ρεαλιστικό και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και σκληρό αλλά θεωρώ τα όρια σαν όρια Του Αφέντη και όχι της σκλάβας γιατί αφού αναφέρομαι σε σκλάβες δεν θεωρώ πως έχουν την δυνατότητα, την ικανότητα ή την θέληση να οικιοποιούνται όρια. Ως ιδιοκτησίες τα όρια τίθονται από Τον ιδιοκτήτη που είναι και ο μόνος ικανός να κρίνει τις ικανότητες και ετοιμότητα της ιδιοκτησίας.

    Ευχαριστώ θερμά για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.  
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    μια και είναι έτσι γλυκειά carissa[L_T], να συνεχίσω αν μου επιτρέπεις το συνειρμό μου:

    Φανταστείτε λοιπόν ο Κυρίαρχος 'δανειολήπτης' να προχωρήσει σε "χρήση" της σκλάβας για την οποία δεν είναι προετοιμασμένη και (απο παραδρομή δεν εχει ενημερωθεί Εκείνος). Αυτο μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις .. και αναφέρομαι σε ψυχικές ή ακομα και σε σωματικές (αν προκειται για κάτι που είναι καινουριο για τη σκλάβα και extreem).
    Φαντάζομαι λοιπόν ότι η θέση του Αφέντη μετά θα είναι πολύ δυσκολη. Υποθέτω ότι θα στεναχωρηθεί και θα νιώσει ασχημα (γι'αυτο αλλωστε μίλησα για ταυτοχρονη προστασία Του και της ).

    Δεν ξέρω στ'αληθεια τι θα προτιμούσε ενας Μαστερ που θα προέβαινε σε δανεισμό της 'πολύτιμής Του' και θα αντιμετώπιζε αυτο το ενδεχόμενο κατόπιν εορτής. Θα είχε χάσει τον έλεγχο και αυτο... χμμ δεν ξερω ας μας πουν οι Μαστερς...
     
  12. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Mia διευκρίνιση:

    το τί και πως θα ήταν ο Μαστερ σε μια τέτοια περίπτωση δεν το εξετάζω κριτικά. Το εξετάζω, με τη διάσταση που η sub ή η σκλάβα νοιάζεται και ενδιαφέρεται πιο πολύ για τον Κύριό της απο ότι για τον ίδιο της τον εαυτό

    (στην περίπτωση που συνέβαινε σε μενα κάτι τέτοιο , αν δεν μπορούσα να το χειριστώ πρίν συμβει μετά μαλλον δεν θα το ανέφερα καν...!)