Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απουσιάζει ο Κυρίαρχος, τι γίνονται τα πρωτόκολλα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 17 Δεκεμβρίου 2005.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Απουσιάζει ο Κυρίαρχος, τι γίνονται τα πρωτόκολλα ?

    Καλή ιδέα νομίζω...μια και όπως βλέπω ο καθένας δίνει τη δική του ερμηνεία, όπως ήπιος χαρακτήρας εκ φύσεως χαμηλοί τόνοι κ.ο.κ. και άλλα που αν ισχύουν τότε εγώ δεν είμαι σκλάβα, δεν είμαι υποτακτική, και γενικά μάλλον κατά λάθος βρίσκομαι στο χώρο και όσοι με θεωρούν σκλάβα λανθάνονται, έτσι είναι μια καλή ευκαιρία να τους βγάλω κι αυτούς από την ψευδαίσθηση τους. 

    Πολύ καλή ιδέα πραγματικά! Που θα ήταν καλύτερα να συζητάγαμε το θέμα, αποφασίσε DarkSide και θα ακολουθήσουμε.  
     
  2. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    ‘’ η πιθανότητα να βιώνει τη σκλαβοσύνη της όπως την αντιλαμβάνεται η ίδια ‘’ ,

    Δεν νομίζω tender lilly !

    Όλα από κάπου ξεκίνησαν , τις βάσεις από κάπου τις πήρε ! δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ‘’ είμαι σκλάβος ’’ έτσι δεν είναι ? και μιλάμε για συνειδητοποιημένους σκλάβους πάντα και όχι απλά για υποτακτικούς . Η σκλαβοσυνη όπως την ονομάζεις είναι κάτι πολύ εσωτερικό ( οπως και η Κυριαρχια ) , που έχει επεξεργαστή και έχει καθαριστή απο τον εκαστοτε , οπότε και έχει και κατάληξη συνειδητή και δεν την αντιλαμβάνεται ένας σκλάβος με κάποιο τρόπο και ένας άλλος με κάποιον άλλο .

    ‘’ α) τον κίνδυνο της αυτονόμησης της σκλάβας, που θα κάνει αυτό που θεωρεί αυτή σωστό πιστεύοντας ότι πράττει σωστά αλλά και β) κάποια κοινωνικά προβλήματα. ‘’

    Αυτονόμηση ?

    Ούτε εδώ νομίζω tender lilly ότι ισχύει αυτό που λες και κανένας κίνδυνος τέτοιος δεν υπάρχει όταν ο σκλαβος/α ‘’ γνωρίζει από μόνος του/της την θέση του /ης και πράττει ανάλογα ‘’ , όσο για τα κοινωνικά προβλήματα που αναφέρεις που μπορεί να υπάρξουν ,εεε ! όχι ! κατατάσσεις τον/η σκλάβα στην κατηγορία των χαζών ? δεν είναι ικανοί να προστατεύσουν τον εαυτό τους πιστεύεις ?
     
  3. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    RE: RE: RE: Απουσιάζει ο Κυρίαρχος, τι γίνονται τα πρωτόκολλα ?


    lara[E-p]

    Μακάρι να είχα το χρόνο να ασχολιόμουν περισσότερο με το φόρουμ , όλοι Σας/ς έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά και οι αντιπαραθέσεις όταν υπάρχουν είναι καλές για μένα πάντα , γιατί μέσα από αυτές μαθαίνουμε κάτι παραπάνω Ολοι/οι .

    Είσαι ικανότατη και θα βρεις και το που αλλά και το πως θα βάλεις αυτό σαν θέμα προς συζήτηση .
     
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: RE: Απουσιάζει ο Κυρίαρχος, τι γίνονται τα πρωτόκολλα ?


    Κύριε DarkSide ,
    θα μπορούσατε ίσως να διευκρινήσετε. Ο σκλάβος ή ο υποτακτικός ή και ο Κυρίαρχος ειναι ατομα που απλά έχουν "εκπαιδευτεί " να φέρουν το status αυτό? Η απλά η εκπαίδευση (όποια εκπαιδευση ) το φέρνει στην επιφάνεια και το κάνει περισσότερο συνειδητό. Του δίνει δηλαδή σαρκα και οστά.
    Διοτι στην περιπτωση που δεχθουμε γενικότερα οτι ειναι ενα...κλικ στην ψυχή του καθενός και ότι υπάρχει εκεί και αναδυκνύεται μέσα απο την εκπαίδευση. Σαφώς υφίστανται χαρακτηριστικά συμπεριφορών που παραπεμπουν στο αν ειναι καποιος υποτακτικός ή Κυρίαρχος.
    Αν πάλι όχι : Τοτε θα πρεπει να δεχτουμε οτι οποιοσδήποτε αναλογα με το trainning Που θα λάβει θα μεταμορφωθει σε εναν καλό sub ή σε εναν υπέροχο slave ή ακομα και σε εναν αυστηρό Μaster. Ή ...υπάρχει και αλλη εκδοχή αλλα ας μην ανάψω κι αλλο τα αίματα!!


    Όσο για το τι είναι ο καθεις εξ' ημων , μόνο στην δική του πραγματικότητα μπορεί να είναι ορατό. Και το τι νομίζουν ή θεωρουν οι αλλοι - κατα την αποψή μου - δεν εχει καμμιά σημασία! Προσωπικά δεν με ενοχλει να με πουν slave , Mistress, perv ή ότι αλλο... ακομα και στη καθημερινότητα μου , απέχω απο το τι με θεωρούν. Εστιαζω στο τι ειμαι και τι μπορω να γινω για μένα και για Εκεινον!  
     
  5. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    MPslave

    ‘’ Ο σκλάβος και ο Κυρίαρχος είναι άτομα που απλά έχουν "εκπαιδευτεί " να φέρουν το status αυτό? ‘’

    Εσύ τι λες ? εγώ λέω πως όχι !

    ‘’ Η απλά η εκπαίδευση (όποια εκπαίδευση ) το φέρνει στην επιφάνεια και το κάνει περισσότερο συνειδητό. Του δίνει δηλαδή σαρκα και οστά ‘’

    Και ναι και όχι , ανάλογα τον άνθρωπο .

    Δώσε στο ‘’ κλικ ’’ σου την δική σου ‘’ εκκίνηση ‘’ και μετά δες ποια ήταν η συνέχεια σου και η πορεία σου και θα έχεις την απάντηση που ζητάς από μένα , που σαφώς και ξέρεις !
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: RE: Απουσιάζει ο Κυρίαρχος, τι γίνονται τα πρωτόκολλα ?


    Μάλιστα, θα το σκεφτώ και θα βρω το που και το πως. Τελικά εσείς Οι Κυρίαρχοι πάντοτε Βρίσκετε τον τρόπο να βάζετε τις σκλάβες να δουλεύουν.
    <γελάει με την καρδιά της> 
     
  7. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    ΤΑ ΠΡΟΤΩΚΟΛΛΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα παρακαλούσα να γράφεις με μικρά γράμματα. Ευχαριστώ.