Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απο βανιλλα σε υποτακτικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Μαύρη Ντάλια, στις 3 Ιουνίου 2017.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Παρόλο που δεν είσαι κορίτσι, μια χαρά τα είπες....

    Αλλά είπαμε... τα κορίτσια να ακούμε.....
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       
     
  3. Μαύρη Ντάλια

    Μαύρη Ντάλια Η μόνη ανωμαλία είναι η ανικανότητα να ερωτευθείς.

    Λογικο να εχουν δημιουργηθει ερωτηματικά και εφοσον ζητησα τη γνωμη σας πανω σε αυτα που με προβληματιζουν θεωρω πως πρεπει με τη σειρα μου να δωσω καποιες διευκρινίσεις.
    Παντρευτηκα σε πολυ μικρη ηλικια δεν ειχα προλαβει καν να βιωσω προηγουμενη σχεση μεγαλωμενη σε μια οικογένεια που με ειχε προστατευμενη απο κινδυνους. Σα να ζουσα σε γυαλα.
    Απεκτησα παιδι αμεσως κ κατόπιν εργασια. Μετα ηρθε και δευτερο παιδι οποτε και η ζωη μου ηταν αναμεσα στη δουλεια κ το σπιτι λογω ευθυνων. Οτι ηξερα ερωτικα ηταν οσα εμαθα κ μου διδαξε ο συζυγος μου. Δεν ενιωθα αλλα ουτε και προλαβαινα να σκεφτω αν ειμαι η οχι ικανοποιημενη απο αυτο που ειχα ερωτικα. Πολλα χρονια αργοτερα μετα ηρθε στη ζωη μου ενας ανθρωπος ο οποιος μου εβγαλε την υποτακτικη μου πλευρα χωρις καν να ξερω η να πιστευω πως εγω θα μπορουσα να λειτουργησω ετσι... Σαφως και ο πολεμος μεσα μου καλα κρατα αλλα ειναι δυσκολο οπως τουλαχιστον ειπωθηκε απο ολους σχεδον να υπαρξει μια τετοια αλλαγη με ενα κλεισιμο του ματιου. Πισωγυρισματα υπηρξαν γιατι δεν υπηρχε η εμπιστοσυνη απο μερους μου στον ανθρωπο που θα με εκανε να προχωρησω παρα περα. Η υπομονη του μεγαλη και παντα κοντα μου ομως ωστε να καλύπτει καθε χασμα που εγω δημιουργουσα ειτε απο ανασφαλεια ειτε απο εγωισμο ειτε απο φοβο για αυτο το αγνωστο. Οφειλω να πω πως οσα και να ειπωθηκαν εδω μου εδειξαν ολα αυτα η καποια απο αυτα που φοβομουν η δεν ηθελα να παραδεχθω. Η πορεια της ζωης μου δεν ηταν ευκολη αλλα ποτε δε τα παρατησα. Αυτη τη φορα ειναι κατι εντελως διαφορετικο ειναι κατι που αφορα εμενα και ο πολεμος ειναι πολυ πιο δυσκολος.. Ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες σας η εστω τουλαχιστον προσπαθησα να σας δωσω μια εικονα απο οσα ερωτηματικά υπηρξαν
     
  4. billyboy

    billyboy Guest

    δεν σε φοβαμαι εσενα

    θα τα λυσεις ολα  
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Το πρώτο βήμα αν δεν το έχεις κάνει είναι να διαλύσεις τον γάμο σου.
    Είναι ότι πιο καταπιεστικό βιώνεις.

    Και μετά ελεύθερη προχωράς τη ζωή σου.

    Μην φοβάσαι αυτή την αλλαγή είναι απαραίτητη.

    Δύσκολα θα στο πουν αυτό, καθότι βρίσκεσαι σε ένα ιδιαίτερα συντηρητικό και μικροαστικό περιβάλλον εδώ μέσα, αλλά γάμος και υποταγή είναι ασύμβατα πράγματα...
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2017
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Πάντως αγαπητή @Μαύρη Ντάλια με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση αναλαμβάνω να σου δώσω την απαραίτητη ώθηση και συμβολές σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα.         
    Ας σοβαρευτώ όμως.
    Το ότι το "ανακάλυψες",το έψαξες και προχωράς μέσα σε αυτή την νέα πορεία είναι καλό.Δεν υπάρχει λόγος να σε τρομάζει τίποτα και να μην αισθάνεσαι κάπως που δεν έγινε αυτό πιο νωρίς.
    Χαλάρωσε,ηρέμησε και απόλαυσε αυτό το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησες.
     
  7. poepoe1800

    poepoe1800 Regular Member

    !!!!!!!
     
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Η δική μου απάντηση είναι ότι δεν το διαχειρίζεσαι, το δίνεις σε κάποιον άλλο να το διαχειριστεί. Σε αυτόν που σου το έβγαλε όλο αυτό, σε αυτόν που εμπιστεύεσαι, που σε εμπνέει, που σε τραβάει, που σε ελκύει κλπ...  
    Αυτό δεν είναι κάτι παθητικό ή μια αποποίηση ευθυνών. Θέλει ναααααα κάτι κότσια και να φας σίδερο κι ατσάλι μια τέτοια επιλογή (Προσώπου). Από την άλλη είναι τόσο εύκολη, απλά ξέρεις Ποιος είναι αυτός ο άλλος  

    Δεν το παίζω έξυπνη, ούτε βρήκα την εύκολη λύση. Έχω φάει πάρα πολύ ζόρι για να φτάσω να πω και να κάνω αυτά, αλήθεια  
    Ένα σχήμα που με βοήθησε πολύ είναι το εξής: όλα τα στοιχεία που είναι στον πυρήνα μου, ακόμη και αν δεν τα ήξερα και δεν τα έβλεπα, και γύρναγα από την άλλη τα μάτια γιατί φοβόμουν ή... ή... είναι εγώ. ΕΓΩ είμαι αυτή, είμαι όλα αυτά. Και ήμουν πάντα. Επομένως δεν χρειάζονται συγκρούσεις εαυτού. Δεν χρειάζεται ο πανικός στο δωμάτιο με τους καθρέφτες του λούνα παρκ. Είμαστε όλα, είμαστε ένα και ό,τι είμαστε και αγαπούν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής μας (οι γονείς, οι σύντροφοι, οι φίλοι, τα παιδιά μας) προκύπτει από αυτά τα "πυρηνικά" μας στοιχεία, εγνωσμένα ή μη. Δεν χρειάζονται ενοχές για αυτά   Χρειάζεται ιεράρχηση, ένα μικρό κράτημα, μια περισυλλογή, να μην δινόμαστε σε αυτά, να μην μας άγουν και μας φέρουν, να ξέρουμε πως και γιατί τα θέλουμε, γιατί υπάρχουν σε εμάς, να τα ελέγχουμε και όχι να μας ελέγχουν  
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest


    Κάθε ερώτηση, γεννάει απαντήσεις και οι απαντήσεις, ερωτήσεις. Ρώτα τον Κ σου, είσαι η δική του υ και οι δικές του απαντήσεις είναι πιο σημαντικές για σένα, από τις δικές σου. Σε αυτό το δρόμο, καλό ταξίδι σου εύχομαι.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    @Μαύρη Ντάλια αυτό που λέει η @margarita_nikolayevna και ο @Ηλίας ...

    Αυτό που περνάς δεν χρειάζεται να το περάσεις μόνη σου. Τον Κυρίαρχο τι τον έχεις τότε, μόνο για το καυλάντισμα? Η καθοδήγηση δεν είναι μόνο στα session. Είναι όπου υπάρχει ανάγκη.

    Αν μοιραστείς αυτά όλα με τον Κ σου, με ειλικρίνεια και στην σωστή τους διάσταση, πολλά καλά θα συμβούν. Πρώτον, θα ξαλαφρώσεις τουλάχιστον σε ένα βαθμό και μόνο που θα τα πεις. Δεύτερον, είναι πολύ πιθανόν να πάρεις κάποια συμβουλή, καθοδήγηση, άλλη οπτική που θα σε βοηθήσει. Τρίτον, καλείς ουσιαστικά τον Κ να μπει στο κεφάλι σου και να διαχειριστεί κάποια πράγματα, άρα παραδίδεις έλεγχο. Τέταρτο, ο Κ είναι ενημερωμένος και προετοιμασμένος για πιθανές σπασμωδικές κινήσεις απ την πλευρά σου.
     
  11. Μαύρη Ντάλια

    Μαύρη Ντάλια Η μόνη ανωμαλία είναι η ανικανότητα να ερωτευθείς.

    Προς αποφυγή παρεξηγησεων ειπα οτι:
    "Πολλα χρονια αργοτερα μετα ηρθε στη ζωη μου ενας ανθρωπος ο οποιος μου εβγαλε την υποτακτικη μου πλευρα χωρις καν να ξερω η να πιστευω πως εγω θα μπορουσα να λειτουργησω ετσι... " Αυτο δε σημαινει πως υπαρχει τωρα στη ζωη μου Κ . Εκανα το βημα ωστε να βιωσω απο "μεσα" μια τετοια σχεση αλλα δεν προχωρησε . Οι λογοι λοιπον που με οδηγησαν για αυτο το νημα ηταν για να καταλαβω μεσα μου αλλα και να δω τα λαθη μου η αν οντως τελικα αυτα που νιωθω ειναι απο αδυναμια η απο συγχυση σε κατι αγνωστο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ανταλλαγη πληροφοριων και σκεψεων που μου δωσατε με εβαλαν σε σκεψεις για το αν βρισκόμουν στο σωστο κατ εμε μονοπατι. Ναι ειμαι υ. Δεν ειμαι υ για ολους η προς ολους. Σκοπός για μενα ειναι οπως ειπωθηκε παραπανω να μην βιωσω κατι απλα για το καυλαντισμα η την εμπειρια αλλα σαν τροπο ζωης πλεον αφου επελεξα να πραγματοοιησω αυτη την αλλαγη που γινεται μεσα μου με τον ανθρωπο που θα θελησει να ειναι διπλα μου και να με καθοδηγει να οδηγει τα βηματα και τις σκεψεις μου ωστε ολο αυτο να μη γινει κωμωδια η αποτυχια . Σας ευχαριστω για τις σκεψεις... τις συμβουλες και την υποστήριξη σας.
     
  12. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Εγω θελω να σταθω σε αυτο που ειπες στα " μεσα σου "
    Σίγουρα εισαι ενας ωριμος σκεπτομενος άνθρωπος !
    Θα ελεγα δωσε χρόνο στον εαυτό σου, δωσε προτεραιότητα σε σενα και στα πράγματα η στους ανθρώπους που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμενη!
    Συμφωνώ οτι δεν εισαι υ προς όλους γιαυτό και η επιλογή του Κ σου ειναι καθαρα δικη σου ευθύνη, ωστε να σου συμπεριφερθει οπως σου αρμοζει και σου αξιζει διαφορετικά το αποτέλεσμα θα ειναι ολεθριο !
    Θελω να πω πως πρέπει να βρεις την δύναμη να μαθεις να εισαι και μονη σου εαν χρειαστει για κάποιο διάστημα μεχρι να κατασταλαξεις ποιά "κατεφθηνση" θα πρέπει να παρεις ( μην σε φοβιζει αυτο οποίος ψάχνει βρίσκει ελεγε η γιαγιά μου) αρκεί αυτο που ψαχνουμε να μας φερνει ευτυχία και οχι το αντίθετο !!!
    Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα ποιό όμορφα ταξίδια !!
     
    Last edited: 6 Ιουνίου 2017