Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος sklavin, στις 28 Οκτωβρίου 2005.

  1. sklavin

    sklavin Guest

    Τελικά η υποταγή έχει να κάνει με την εσωτερική ψυχολογία του ανθρώπου
    ή με τον Ένα , Εκείνον που θα καταφέρει να σου κατακτήσει το μυαλό και να σου ρίξει για πάντα '' το τοίχος '' ?

    Είναι καθαρά θέμα του Ανθρώπου που σε υποτάσσει και της οντότητας του
    ή είναι απλά μια κατάσταση που εκ γενετής υπάρχει και απλά Εκείνος , ο Ένας την επιτυγχάνει ?
     
  2. a939m

    a939m New Member

    Το αν εισαι σλαωε η μαστερ εξαρταται από όλο το κοινωνικο οικονομικο υπόβαθρο κάποιου. και φυσικά και από την εξωτερική εμφάνιση και συμπεριφορά. Η απόλυτη υποταγή είναι εφφικτή.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Εξαρτάται πρωτίστως από άλλους παράγοντες όπως η φυσική προδιάθεση, η αφύπνιση, η εκπαίδευση και η αυτοεκπαίδευση και οι εμπειρίες / βιώματα.

    Για την απόλυτη υποταγή, είναι μακρύς ο δρόμος πιστεύω! Και χρειάζεται τις κατάλληλες συνθήκες για να καλλιεργηθεί. Γνώση, εκπαίδευση, ασφάλεια, αγάπη, πίστη και την κατάλληλη υποδομή στην ψυχή Του Κυρίαρχου και της υποτακτικής.

    Ένα από τα εμπόδια στην απόλυτη υποταγή είναι ο εγωϊσμός της κυριαρχούμενης. Άλλο μπορεί να είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης - στο βαθμό που απαιτείται για την απόλυτη υποταγή.
     
  4. wildslave

    wildslave Regular Member

    Η απόλυτη υποταγη εξαρταται απο την προσωπικότητα Του/Της Master/Mistress. Αν αυτος δεν ξερει να υποταξει τον σκλάβο/α, ο/η τελευταιος θα τρεχει σαν τα άλογα στον κάμπο εδω και εκει. Πρέπει να ειναι πολυ τυχερος/η αυτος που θα βρει Τον/Την Κύριο/ α που του αναλογει..
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Πως εννοείτε την απόλυτη υποταγή;
    Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι ορίζετε με αυτόν τον όρο.
    Πως εμφανίζεται η απόλυτη υποταγή, τι μορφή έχει;

    Αστάρτη
     
  6. Olympos

    Olympos Regular Member

    RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    Το αν εισαι σλαωε η μαστερ εξαρταται από όλο το κοινωνικο οικονομικο υπόβαθρο κάποιου. και φυσικά και από την εξωτερική εμφάνιση και συμπεριφορά. Η απόλυτη υποταγή είναι εφφικτή.

    Απο την φραση αυτη βρηκα την αφορμη να θεσω ενα ερωτημα. Δεν ξερω, ισως θα πρεπει να γινει καινουργιο thread, αλλα δεν ξερω πως να το ξεκινησω  
    Γνωριζει κανεις/μια αν υπαρχει καποια στατιστικη η κατι παρόμοιο που να γινεται καποια καταταξη Masters/Doms/subs/slaves αναλογα με κοινωνικο-οικονομικο-μορφωτικο-επαγγελματικο status ;
    Σκεφτομαι οτι θα ηταν ενδιαφερον....
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    Η υποταγή πηγάζει από την ψυχοσύνθεση, καλλιεργείται από πολλά (πολιτισμικά, κοινωνικά, ατομική πορεία αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού μας) και απελευθερώνεται από τον Ένα , Εκείνον που θα καταφέρει να σου κατακτήσει το μυαλό και να σου ρίξει για πάντα '' το τείχος ''.

    Δεν ξέρω κατά πόσο είναι "εκ' γεννετής" αλλά σίγουρα οι πρώτοι μήνες ή χρόνια της ζωής είναι καθοριστικοί, όπως λέει η ψυχολογία.

    Για παράδειγμα, αρκετές γυναίκες ερωτεύονται εναν αληθινό Κυρίαρχο. Μερικές τον ερωτευονται τρελά. Συνήθως είναι υποτακτικής ψυχολογίας. Οσο όμως κι αν βγάζουν μια μορφή υποταγής, μόνο οι σκλάβες (ή εν δυνάμει σκλάβες) μπορούν να κάνουν αυτή την υπερβαση, να αφήσουν το τείχος να σπάσει. Οι άλλες μπλοκάρουν, δεν προχωρούν, ακόμα κι αν Αυτός είναι γι αυτές "έρωτας ζωής".
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?

    θα ήθελες να μας επεξηγήσεις πως μπορεί να εξαρτιεται απο το κοινωνικο-οικονομικό υπόβαθρο ή την εξωτερική εμφάνιση το στατους?
     
  9. minDSgame

    minDSgame Guest

    Σιγουρα εχει να κανει με την εσωτερικη ψυχολογια του ανθρωπου,και πιστευω πως οσοι απο εμας ειχαν τετοια συναισθηματα απο πολυ μικρη ηλικια,τοσο πιο ευκολο ειναι να φτασουν στην απολυτη υποταγη,οποια και αν ειναι αυτη για τον καθενα μας.Θα συμφωνησω με την tender lilly σε αυτα που εχει πει,και να συμπληρωσω οτι σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να υπαρξει υποταγη και κυριαρχια διχως την καταλληλη χημεια απο τον Κυριαρχο/η και την υποτακτικη/ο,ποσο μαλλον στον απολυτο βαθμο.
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    προσωπικα εγω που δινομε και υποτασσομε Στην Κυρια μου σε σχεση με ολους τους αλλους ειμαι πολυ πιο απελευθερομενος, αυτα περι κοινωνικης 8εσης και εμφανισης ειναι πολυ πεζα και δεν κρυβουν ειλικρινη διαθεση υποταγης
     
  11. sklavin

    sklavin Guest

    RE: RE: Απόλυτη υποταγή , ναι ! αλλά από που προέρχεται ?


    θα ηθελες να μου πεις γιατι νομιζεις οτι μπορει να συμβαινει αυτό ?

    θεωρω πως ειναι ετσι μαλλον ,
    αλλά μηπως αυτο συμβαινει γιατι νομίζουν η θελουν να νομίζουν απλά οτι ειναι ''ερωτας ζωής '' , αλλά στην ουσια δεν ειναι ?

    αλλιώς γιατι να μπλοκαρουν ?

    ?
     
  12. Maley

    Maley Contributor

    Νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο KyriosG ειναι οτι οι περισσότερες γυναικες που ειναι υποτακτικής ψυχολογίας παραδίνονται στην καθημερινότητα-οπως και οι περισσότεροι- και σιγουρα δεν εχουν δίπλα εναν Master να τις καθοδηγήσει..απλα ενα ενα μεροκαματιαρη σύντροφο που νομιζαν στα 20-25 τους χρόνια που τον παντρευτηκαν ότι τον αγάπησαν κιόλας. Που καιρος για ψαξιμο αισθησεων και παραισθήσεων... Ετσι δεν ειναι οι περισσότερες σχεσεις σήμερα? γιατι νομιζετε οτι 1 στους 3 Έλληνες χωρίζει? για οικονομικούς λόγους? Θα σας πω τι έπαθα καποια χρονια πριν εγω: ημουνα αρραβωνιασμένος και στη σχεση μου σπάνια και παντα συγκεκαλυμενα εβγαζα τα "θέλω" μου. Οταν λοιπον την πεταξα εξω απο το σπίτι μια μερα με τις κλωτσιες τι νομίζετε οτι γύρισε και μου είπε: μα τοσο καιρο που έκανα διαφορες βλακειες (οι λογοι που χωρίσαμε) δεν μου έδινες και καμμια στον πισινο να με συγκρατησεις...Κάγκελο εγω