Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από που έρχονται τα φετίχ σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 27 Δεκεμβρίου 2016.

  1. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Ααααα...κάτι θυμήθηκα...

    Ένα πρωί χτύπησα το δακτυλάκι του ποδιού στην άκρη του κομοδίνου... τα υπόλοιπα είναι ιστορία... 
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μπορεί...
    Αλλά θέλει πολλά πολλά λόγια να πεις για τον τρόπο που κρατάει μια γυναίκα το τσιγάρο, τον τρόπο που πάλλεται το κάτω χείλος, που σταυρώνει τα πόδια της, που επιλέγει να βάλει ένα μπιχλιμπιδάκι ή μισή κοσμηματοθήκη και να ενσωματώνονται πάνω της ή πώς κρύβει ή αναδείχνει μια "ατέλεια" από το να πείς π.χ πως σού αρέσει να γράφει με πένα ή να ξέρει να φοράει γόβες ή απλά να πείς "θυμάμαι μια φίλη της μάνας μου, που σε σπάνιες περιπτώσεις είχα δει τις ζαρτιέρες της"...
     
  3. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Χχμμ...Καλα ρε παιδιά αυτο θελει πολλές συνεδρίες για να απαντηθεί σωστά ! 
     
  4. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Παρατηρώντας την παρουσία σου στο φόρουμ έχω να πώ ότι δεν φαίνεσαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια. Ωστόσο είτε δεν θέλεις είτε δεν έχεις όρεξη να μοιραστείς κάτι μαζί μας. Δεκτόν!!
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Άτιμο παιδί εσύ..! Παμπόνηρο πλάσμα..!
    Κι άλλο..? Φτάνει αυτό..!
     
  6. vautrin

    vautrin Contributor

    Από την τέχνη. Διαβάσματα, ακούσματα, ταινίες.
     
  7. switch_man

    switch_man Guest

    Ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να εντοπιστεί η γενεσιουργός αιτία ενός φετίχ που έχει κάποιος. Αν και θα μπορούσαμε να το αποδώσουμε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό το γεγονός είναι η αιτία και όχι απλά η αφορμή για να "εκδηλωθεί" το φετίχ?
     
  8. Winter's Dew

    Winter's Dew Regular Member

    ...οι περισσότεροι κάνουμε παρελθοντικές αναγωγές και το πώς τελικώς κατανοούμε οτι τις εισπράξαμε και τη σύνδεση που βλέπουμε με μεταγενέστερες συμπεριφορές.
    Σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε, ειναι απλά σκέψεις.
    Η αφορμή για να εκδηλωθεί κάτι μπορεί να είναι ένα άτομο, περίσταση, ψυχολογική διάθεση κλπ. Αλλά για να εκδηλωθεί κάτι, προϋπάρχει, σωστά;  
     
  9. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Παράγωγα γενικότερων γνωρισμάτων... δεν είχα ξαναγράψει σχετικά; Δεν θυμάμαι.

    Η απόλυτη διέγερση είναι η επιβολή της υπακοής. Όλα τα άλλα, για μένα, είναι δευτερεύοντα. Ο σαδισμός; Υπέροχος. Η έκθεση; Πάντα ενδιαφέρουσα. Όμως η επιβολή, το να φέρνεις το άλλο πρόσωπο σε μια θέση όπου θέλει απλά να γνέφει καταφατικά είναι η απόλυτη επιτυχία. Όσο ισχυρότερος ο χαρακτήρα, όσο πιο καλλιεργημένο το άλλο πρόσωπο, τόσο το καλύτερο. Σαφώς, οι απελπισμένοι και τα μικρόβια στο οικοσύστημα της αυτοεκτίμησης δεν έχουν μεγάλη αξία. Ελπίζω να γίνεται κατανοητός ο συμβολισμός.

    Το ζήτημα γεννήθηκε μαζί με εμένα νομίζω, προήλθε από το ίδιο "αυγό"... από πολύ μικρός έπρεπε να έχω το πάνω χέρι στα πράγματα, να χειραγωγώ τι καταστάσεις. Ήμουν καλός σε αυτό και οι άνθρωποι με εμπιστευόντουσαν. Στην συνειδητοποίηση αυτού χάραξα και την γενικότερη πορεία μου. Στα ερωτικά σαφώς δημιούργησε παχουλές τριβές, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες. Κάποια στιγμή το καταλαβαίνεις σαφώς, δεν κάνεις για το "συμβατικό" της ισομετρίας και παίρνεις τις αποφάσεις σου.

    Τα ηγετικά traits είναι λοιπόν ο πυρήνας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η όποια αποτυχία, η όποια αδυναμία διαχείρισης είναι ευθύνη του "πανωχερά" κι όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό καλό θα είναι να αφήσει τα "Dom" και τις φανφάρες και να διαβάσει λίγη ψυχολογία. Όμως για όσο το κάνω σωστά, περιμένω περισσότερο να δουλεύουν τα αυτιά και λιγότερο τα χείλη (εκτός συγκεκριμένων ενεργειών, if you know what I mean).

    That's that kiddos. Ελπίζω να περνάτε όμορφα, να μην πάρουμε από 10 κιλά στις γιορτές και να δούμε και κανένα νέο πρόσωπο να επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη.

    Τα σέβη μου.
     
  10. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Δηλαδή λες ότι απο μικρός είχες Κ τάσεις και μέσα από εκεί γεννήθηκαν και τα φετίχ σου;
    Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό. Όπου Κ δεν σημαίνει σαδισμός ή όπου Υ μαζοχισμός για παράδειγμα.
     
  11. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Συμβαίνει ενδεχομένως αυτός να ήταν ο πυρήνας. Σε αυτό εστιάζει το γραπτό. Είναι εγκεφαλικές συνδέσεις, όλες αυτές. Αθέατες οι προεκτάσεις τους πολλές φορές, ασυνείδητες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;
     
  12. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Μεγάλωσα σε μια γειτονιά όπου τα περισσότερα παιδι
    Φυσικά! Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου!!