Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από που έρχονται τα φετίχ σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elena_gr, στις 27 Δεκεμβρίου 2016.

  1. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Εγώ σ'ευχαριστώ για τις πάντα εστιασμένες τοποθετήσεις σου ευγενική μικρή μου.
     
  2. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Λοιπόν..μεγάλωσα σε μια γειτονιά που τα περισσότερα παιδιά ήταν αρκετά μεγαλύτερα μου και τα περισσότερα αγόρια. Πάντα τα πήγαινα καλά μαζί τους. Μου άρεσε που με πρόσεχαν αν και κάποιες φορές δεν με έπαιζαν γιατί μπορεί να χρειαζόμουν περισσότερο την προσοχή τους. Σιγά σιγά μεγάλωνα και ήμουν ερωτευμένη με τον φίλο του ξαδέρφου μου τον Γιώργο. 10 χρονών εγώ 26 ο Γιώργος. Τον έβλεπα και κοκκίνιζα. Ντρεπόμουν πολύ αλλά με αναστάτωνε. Ο έρωτας αυτός σύντομα έσβησε καθώς ο Γιώργος παντρεύτηκε και εγώ σαν Κυρία που ήμουν συνέχισα την ζωή μου.   Μετά ακολούθησαν και άλλοι έρωτες τόσο εφικτοί αλλά όπως καταλαβαίνετε είχαμε πρόβλημα επικοινωνίας καθώς όταν αυτοί ήθελαν ποτάκια εμένα η μάνα μου μου έβαζε φορμάκια, γάλα, δοντάκια και ύπνο.
    Μεγάλωσα που λέτε και συνέχισα να κάνω παρέα με αγόρια από την ηλικία μου και να μου αρέσουν τα μεγαλύτερα. Για κάποιο λόγο δεν άρεσα και πολύ στα αγόρια. Βασικά το πρόβλημα μου είναι ήταν ότι δεν ντυνόμουν και ιδιαίτερα χαριτωμένα..είχα και μια αφάνα για μαλλί που δεν ήξερα που να την βάλω ασε..
    Από την άλλη πλευρά αφού μεγάλωσα κάπως αρκετά (με χαριτωμένο ντύσιμο αυτή την φορά και δάμαζοντας την αφάνα), είχα μια απερίγραπτη συμπάθεια στις Κυρίες που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα και ειδικά στα call girls. Μην με ρωτήσετε γιατί. Δεν είχαμε καμία τέτοια στο σόι μου. Μου άρεσε το στύλ τους, μου άρεσε που τις ποθούσαν οι άντρες και μου άρεσε κατά κάποιον τρόπο η ''αλληλεπίδραση'' που είχαν με τους άντρες. Αυτές πρόσφεραν υπηρεσίες και ο άντρας πληρώνει για να του τις παρέχουν.
    Ντάξει είναι λίγο κάπως μπερδεμένα γραμμένο όλο αυτό αλλά όποιος δεν καταλάβει μπορώ να κάνω τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Μεγάλωσα λοιπόν και μαζί μου μεγάλωσε η επιθυμία μου για πολύ μεγαλύτερους άντρες (που φορούν κουστούμια όπως είπαμε παραπάνω). Μεγάλωσε επίσης και το ''φετίχ'' της slutty συμπεριφοράς.
    Αυτά 
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    απο χαμηλά
     
  4. ... από τον Αρκτικό κύκλο :/
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Νομίζω ήμουν πολύ "ανώμαλο" κοριτσάκι όταν ήμουν στο δημοτικό  . Μετά, στο γυμνάσιο, αρχή εφηβείας, τα έχασα τόσο πολύ που τα χαντάκωσα όλα. Στη πορεία μου ξαναβγήκαν στην επιφάνεια.

    Στο δημοτικό λοιπόν. Η αρχή του "κακού":
    1) Κάρφωσα κατά λάθος στην παλάμη μου τον διαβήτη. Ήταν τόσο υπέροχα ζωντανό το θέαμα. Έβλεπα το αίμα να τρέχει ασταμάτητα και δεν το χόρταινα. Πρώτο φετίχ.
    2) Είχα πάει στο μπάνιο και κατούρησα στο εσώρουχο μου έτσι από περιέργεια και μου φάνηκε ένα πολύ ωραίο "κακό" μυστικό. Δεύτερο φετίχ.
    3) Έκλαιγα και ήθελα να σταματήσω οπωσδήποτε, δεν θυμάμαι τον λόγο αλλά άρχισα να μπήγω τα νύχια μου στο χέρι μου. Ο πόνος με ανακούφιζε. Με έκανε να εστιάσω σε αυτόν. Τρίτο φετίχ.
    4) Είχα φορέσει τα ρούχα της μαμάς μου τα οποία ήταν αρκετά συντηρητικά και απο μέσα δεν φορούσα εσώρουχο. Αυτή η αντίθεση με ερέθισε. Τέταρτο φετίχ.

    Δεν ξέρω ποιές διεργασίες προηγήθηκαν για να είναι δυνατές αυτές οι εμπειρίες στο μυαλό μου αλλά άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους.
     
  6. switch_man

    switch_man Guest

    μόνο αυτά που έχουν επίκεντρο και θεματολογία τον Άι-Βασίλη. Τα υπόλοιπα όχι από εκεί
    χαχα
     
  7. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    εάν το ψάξω (το από που, το γιατί, το πως, το πότε) υπάρχει κίνδυνος να τα ξεθυμάνω .....
     
  8. Δεν καταλαβαίνουν πως χωρίς αυτή την αυταπάτη δεν υπάρχει για μας ούτε ευτυχία, ούτε δυστυχία - δεν υπάρχει Άη-Βασίλης [χρυσέ μου]

    Άννα ΜελομαΚαρένινα
     
  9. BBW_Admier

    BBW_Admier Thick Girls Rock The World

    τα φετιχ ερχονται απο τα προβληματα που ειχε καπιος στην πεδικη του ηλικια και τωρα ο τροπος για να τα αντιμετωπισει ειναι να τα βιωνει μεσω μιας "ασπιδας" που το εχει ονομασει "φετιχ" διαβασε καπια ψυχολογικα αθρα και θα μαθεις πιο πολλα για αφτο που λεω!!

    Ενα ωρεο που ειχε πει ενας γιατρος ειταν

    Αν μια μανα θεωρει τον γιο της ανικανο και αχρηστο και ο γιος της το καταλαβει αφτο απο πολλη μικρη ηλικεια τοτε αφτο το πεδι θα μεγαλωσει και θα πληρωνει γυναικες να τον βαρανε και να τον μαστηγωνουν...

    Το ιδιο συμβενει και με τις γυναικες....."(daddy issues)"
     
  10. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Έτσι.

    Άλλος για Χίο τράβηξε κ άλλος για Μυτιλήνη.
     
  11. BBW_Admier

    BBW_Admier Thick Girls Rock The World

    εχω αδικο? αμα ναι εξηγισου...
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Οχι μαναρι μου κάνε δουλειά σου.

    Αγάπη μόνο.