Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από την καρδιά μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος proudslave, στις 12 Ιουλίου 2005.

  1. proudslave

    proudslave Guest

    Θέλω να διαβάσετε αυτό το post. Είναι από την καρδιά μου. Σας στέλνω ό,τι έχω στο μυαλό και στην ψυχή μου χωρίς ίχνος υποκρισίας.

    Λυπάμαι αφάνταστα που στεναχώρησα και έκανα κάποια μέλη να θυμώσουν με τα δημοσιεύματά μου 2 μέρες. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό, δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν μια ένταση. Είμαι άνθρωπος της ειρήνης, της υποταγής και της αγάπης, δεν μου αρέσει ο πόλεμος. 'Ηθελα μόνο να γράψω κάτι που πίστευα, ίσως κακώς το διατύπωσα με αυτό τον τρόπο. Πιστέψτε με, τις λέξεις ''ψυχική ανισορροπία'' και ''κτηνωδία'' δεν τις χρησιμοποιώ ποτέ, δεν ξέρω τι με έσπρωξε να γραψω έτσι. 'Ισως γιατί όταν έγραφα ότι έγραφα, στο μυαλό μου εκείνη την ώρα είχα σκηνές από την ταινία Salo και έκανα περίεργους συνειρμούς. Γεννήθηκα σε μια μικροαστική οικογένεια όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι, και εως τώρα έζησα την απόρριψη από τους ανθρώπους που είναι έξω από τον ''κόσμο'' μας. Με τσάκισε όταν διάβασα τις αντιδράσεις σας για ένα θέμα που το χειρίστηκα έτσι, γιατί όλοι σας είστε όπως κι εγώ ''διαφορετικοί'' άνθρωποι, με έναν τρόπο ζωής πολύ διαφορετικό από αυτόν της λεγόμενης ''καθώς πρέπει'' κοινωνίας. Σας διαβεβαιώνω ότι ποτέ μου δεν ήμουν προκατηλλειμένος με τους ''διαφορετικούς'', γιατί κι εγω είμαι ''διαφορετικός'' και μάλιστα όσο δεν φαντάζεστε πληγωμένος από τους λεγόμενους ''normal''.
    Υπερασπίστηκα με θράσος ανοιχτά πολλές φορές την διαφορετικότητα. Υπερασπίστηκα τους ομοφυλόφιλους, τους bisexual, τους φετιχιστές, τους ανθρώπους από άλλη φυλή, τους διανοητικά καθυστερημένους, τους εκκεντρικούς, όλους αυτούς που η κοινωνία απομονώνει, γιατί με πόναγε που ήμουν κι εγω διαφορετικός από μικρός και τους ένοιωθα. Τσακωνόμουν για τους ηθικολόγους και όσους μου έλεγαν ''αυτό δεν είναι σωστό'', το ''αλλο είναι''. Είμαι ένας τελείως σουρεάλ τύπος ώρες ώρες, κι έτσι έχω ανοιχτό το μυαλό μου να σας ακούσω. Απλά αυτό το θέμα της ουρολαγνείας δεν το είχα δει ως τωρα με τα δικά σας μάτια. 'Ετυχε να μην το έχω δει. Και έτυχε να περνάω πολύ δύσκολες μέρες κι ακόμα περνάω για δικά μου θέματα.

    Αλλά ένας σκλάβος πρέπει να είναι και θαραλέος, γι'αυτό ζητώ συγνώμη από αυτούς που πλήγωσα. 'Ο,τι κι αν νοιώθω ή πιστεύω εγώ ίσως να μην έχει σημασία πια. Δεν ένοιωσα κι ούτε νοιώθω ποτέ στην ζωή μου ''κριτής'' κανενός. Θέλω να σας πω ότι δεν ζητάω συγνώμη από φόβο για μοναξιά ή από αδυναμία, αλλά επειδή για μια στιγμή ήρθα στην θέση σας. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι υπεράνθρωπος, κάνω λάθη κι εγώ όπως όλοι. Να ξέρετε ότι προβληματίστηκα πολύ αυτές τις μέρες και είπα ''δεν αξίζει τον κόπο η ένταση'', ειδικά μέσα από ένα pc, με ανθρώπους που δεν γνωρίζω από κοντά.

    Και θέλω να προσθέσω κάτι άσχετο με το θέμα ουρολαγνεία : μια ζωή προσπάθησα να βάλω σε όλες τις προτιμήσεις, βίτσια μου, κλπ, δύο πράγματα : το ένα είναι η αισθητική και το άλλο, το πολύ δύσκολο λέγεται αγάπη. 'Εχω μια αντίληψη ότι χωρίς αγάπη και αισθητική τίποτε από αυτά τα lifestyles δεν μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Δεν το παίζω ''δάσκαλος'' κανενός, είμαι μαθητής πάντα. Αλλά παράκληση : προσπαθήστε να κάνετε αυτόν τον τρόπο ζωής πιο ''ζεστό'' και ανθρώπινο. Και ακόμα και όταν μίλησα για ''θρησκεία και bdsm'' ποτέ δεν ενοούσα ότι θέλω να δω το bdsm ως θρησκεία. Απλά μιλάω συμβολικά μερικές φορές όπως ένας ποιητής : Θέλω να δω να εμπνέονται οι άνθρωποι, να εκστασιάζονται, να μην κάνουν όλα αυτά μηχανικά, γιατί η μεγαλύτερη δύναμη που με έκανε στην μια και μοναδική εμπειρία της ζωής μου παλιά να αφοσοιωθώ ήταν η αγάπη και η έμπνευση κι όχι η σεξουαλική πρόσκαιρη ικανοποίηση. Και κανείς δεν χάνει από αυτό.

    Συνεχίστε την καλή προσπάθεια - πρώτη φορά στην Ελλάδα νομίζω ότι υπάρχει ένα τέτοιο site - και προσπαθήστε να με δείτε με περισσότερη συμπάθεια. Το ξέρω ότι ο δρόμος σας είναι δύσκολος όπως και ο δικός μου, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να είμαστε σε αρμονία μεταξύ μας.

    Καλή τύχη στις αναζητήσεις σας.
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Επειδή έιχες μια διαφωνία δεν χρειάζετε να το βλέπεις τόσο μελοδραματικό, Ε και τι έγινε ? είπες την άποψη σου και κάποιοι ήτανε αντίθετοι. Συνηθισμένο φαινόμενο, και δεν ήσουνα ο μόνος με αυτήν την άποψη. Πιστεύω πως αντιδράς υπερβολικά.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    proudslave: Η αντιπαράθεση απόψεων, όταν γίνεται με σεβασμό από όλες τις πλευρές, μπορεί μόνον να συνεισφέρει στην διερέυνηση ενός θέματος. Αν υπήρξε πόλεμος, που δεν υπήρξε, ήταν μόνον για την "νομιμότητα" ή όχι των "όπλων", που χρησιμοποιήθηκαν.

    Όμολογώ πως διαβάζοντας το post σου η πρώτη σκέψη ήταν "he needs a Mistress, badly"   και δεν υπάρχει ίχνος ειρωνίας στην σκέψη αυτή.

    Η στάση σου στο θέμα της σχέσης του BDSM με την θρησκεία, ή το spirituality in BDSM, όπως το έθεσε η lara, επιβεβαιώνει την προσέγγιση που περιγράφεις σε αυτό το post.

    Συμφωνώ ως προς το θέμα της αισθητικής (και της αγάπης αλλά είναι άσχετα μετάξύ τους), τι όμως ονομάζουμε αισθητική ή καλύτερα αισθητικά αποδεκτο; Πως θα φάνταζε σε κάποιον vanilla η εικόνα ενός γυμνού μαστιγωμένου κορμιού δεμένου σ' ένα σταυρό του Αγ. Ανδρέα; Ξέρω πολύ καλά πως φαντάζει στα δικά μου και τι συναισθήματα μου δημιουργεί, όπως και η εικόνα της σκλάβας μου γυμνής και γονατιστής μπροστά μου να μου γλύφει τα πόδια (για να μην αναφέρω άλλες πιο "extrem" για πολλούς ακόμη και εδώ σκηνές).

    Θα σταθώ μόνον σε ένα ακόμη σημείο στο post σου, ο σκλάβος δεν πρέπει να είναι μόνον θαραλέος, αλλά και υπερήφανος γι αυτό που είναι (όσο οξύμωρο και αν ακούγεται να είναι υπερήφανος κάποιος που αρέσκεται να τον/την ταπεινώνουν), δεν διάλεξες τυχαία το nick σου, σωστά; Τι δίνει λοιπόν σε έναν σκλάβο το αίσθημα της υπερηφάνειας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο; Τί βρίσκεται στον αντίποδα του και του δίνει την μέγιστη ταπείνωση;
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αγαπητέ proudslave θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο σε οτι αφορά την ανταλλαγή απόψεων σ'ένα forum όπως αυτό εδώ, καθώς και εγώ όπως και διάφοροι άλλοι έχουμε ανταλλάξει απόψεις και κρατήσαμε ένα στρατό από επιχειρήματα παρατεταγμένο στο πεδίο της μάχης. Μην χαλιέσαι και μην υπεραντιδράς έτσι, γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι και όλοι κάποτε θα χαλαστούμε από κάτι. Στην τελική, όλοι εδώ έχουμε πάνω/κάτω τα ίδια πράγματα στο μυαλό μας, οπότε don't worry  
     
  5. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Φίλτατε και συναγωνιστή   proudslave

    Ο λόγος που με έκανε να αντιδράσω στο ποστ σου ήταν η έκπληξη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησες. Αν τα είχε πει κάποιος άλλος ίσως να μην αντιδρούσα. Απλά δεν το περίμενα από σένα. Και πριν διαβάσω αυτό το thread σου είχα πάρει την απόφαση να μην ξαναβάλω thread που πιθανόν να δημιουργούσε ένταση στην κοινότητα μας. Είμαι και εγώ όπως και εσύ ηπίων τόνων. Οι διαμάχες σίγουρα κάνουν κακό και μας αποσυντονίζουν. Συν το ότι αποτρέπουν κάποια νέα μέλη από το να εκφράσουν την άποψη τους και τα ενδιαφέροντα τους φοβούμενα την ανάλογη κριτική και χαρακτηρισμούς τέτοιου είδους. Τώρα όμως μετά την κατάθεση ψυχής που έκανες, τέλος καλό όλα καλά και σε ευχαριστώ γι'αυτό.

    Το να διαφωνούμε με τις απόψεις των άλλων θεμελιώνοντας τις απόψεις μας με επιχειρήματα είναι θετικό και μπορεί να προστατέψει αυτούς που δεν γνωρίζουν. Το να δημιουργούνται διαμάχες όμως συνοδευμένες από απρεπείς χαρακτηρισμούς είναι αρνητικό για όλους μας. Ας είμαστε ενωμένοι λοιπόν για το καλό της κοινότητας που πραγματικά έλειπε από την Ελλάδα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την κρατήσουμε εκεί που της αξίζει ψηλά
     
  6. savra

    savra Guest

    Αν και καθυστερημένα...
    Σύντροφε και αταλάντευτε αγωνιστή, ο αγώνας δικαιώνεται. Σύντροφε, μην το βάζεις κάτω. Δείξε τώρα πως δεν θα αφήσουμε άλλο αυτές τις καταστάσεις να μας λυγίζουν...
    Σωστός ο proudslave!
     
  7. Αν υπαρχει ευγενεια τοτε μπορει να υπαρχει αντιλογος χωρις εντασεις και "πολεμο"