Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αστυνομία και "Χρυσά Αυγά"

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 22 Μαϊου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Αστυνομία και "Χρυσά Αυγά"

    Με αοριστίες και γενικότητες η κυβέρνηση αρνείται να δει ότι στην αστυνομία δρουν αντιδημοκρατικοί πυρήνες που συνεργάζονται με ακροδεξιές ομάδες και τη Χρυσή Αυγή. Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, κάλεσε κόμματα, πολίτες και φορείς να τεκμηριώσουν αυτά τα φαινόμενα, ενώ δήλωσε ότι "εκτός από τη Χρυσή Αυγή υπάρχουν και τα μαύρα μεσάνυχτα όσων νομίζουν ότι το κράτος είναι αδύναμο και μπορεί να ανεχτεί υποκαταστάσεις".

    Θ. Δρίτσας: Η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με ιδεολογικές προκαταλήψεις
    "Η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με ιδεολογικές, κοινωνικές, κομματικές ή πολιτικές προκαταλήψεις", τόνισε ο Θοδωρής Δρίτσας και του ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας "Εποχή" σύμφωνα με το οποίο δρούσαν συγκεντρωμένοι ακροδεξιοί, χρυσαυγίτες και αστυνομικοί σε αγαστή συνεννόηση, τους τραυματισμούς 60 μεταναστών και τα παλαιότερα γεγονότα στον Ν. Κόσμο. Όμως ο υφυπουργός επέμεινε ότι "αυτό δεν αποδεικνύει συνέργεια και άτυπη συνεργασία".

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η κυβέρνηση "να εγγυηθεί τη δημοκρατική συμπεριφορά της αστυνομίας για την προστασία ελευθεριών και δικαιωμάτων Ελλήνων και μεταναστών". Παράλληλα την κάλεσε να επανεξετάσει τους πολιτικούς και επιχειρησιακούς σχεδιασμούς αναφορικά με τις διαδηλώσεις, τη βία και την εγκληματικότητα, αλλά και τις συνθήκες εκμετάλλευσης και γκετοποίησης των μεταναστών ανά την Ελλάδα. Ρώτησε ακόμη πότε θα βρεθούν οι αστυνομικοί που χτύπησαν τον διαδηλωτή Γιάννη Καυκά, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τη στυγερή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

    Ο Μ. Όθωνας είπε ότι συστήθηκε το Ειδικό Γραφείο Αντιμετώπισης Αυθαιρεσιών Αστυνομικών Οργάνων, που αποτελεί μη αστυνομική αρχή και υπάγεται απευθείας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

    Πηγή εφημερίδα "Η ΑΥΓΗ"

    Η κυβέρνηση ψάχνει αποδείξεις για τη δράση ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσής Αυγής - Η Αυγή online
     
Thread Status:
Not open for further replies.