Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυμμετρία - αιτήματα και αξιώσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 17 Ιουνίου 2017.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @tithon
    Θα βρεις απάντηση σε όλα στο τελευταίο post που είχα γράψει εδώ.
    Δε θα ήθελα να δωθεί παραπάνω βάση στα προηγούμενα post μου γιατί δεν είχαν βάση.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    εμπεριέχει μια δαιμονοποίηση, περίπλοκη σε σχέση με τι;

    στην διατύπωσή σας περιγράψατε την υποτακτική που επιδιώκει να χειραγωγεί για να εξασφαλίσει κολακεία, κι αντίστοιχα τον κυριαρχικό που κολακεύει προκειμένου να του αναγνωριστεί ο ρόλος. σε αυτό αναφέρθηκα.

    αναμφίβολα ο καθενας βρισκει τον τρόπο του. εξέφρασα μια επιφύλαξη για τον ίδιον τον στόχο, κι αν σ' αυτόν εμπεριέχεται η διασαφήνιση των ρόλων ή αρκεί ο χειρισμός.

    μιά χαρά. αν δεν είναι χόμπυ δεν κατευθύνεται απ' τα όρια της υποτακτικής, αλλά για να μεταθέσει εκείνα τα οποία αφορούν με κάποιον τρόπο τον κυριαρχικό

    αυτό αφορά στη στόχευση, στόχευση είναι η διευρυνση της απόλαυσης της υποτακτικής γενικά και αόριστα, ή η απόλαυση που αντλεί απ την απόλαυση του κυριαρχικού;

    επέστρεψα, προσωρινά όμως, θα ξαναφύγω.  
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @tithon

    Χαλκέντερος...
    Φτου να μη σε ματιάσω..!
     
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Σε σχέση με αυτή του αρένα κυριαρχικού, κυριαρχικού σύμφωνα με την δική μου αντίληψη.

    Να διευκρινίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα κάτι τέτοιο, προφανώς δεν ήμουν αρκούντως αναλυτικός.

    Είμαι υπέρ της μίξης των δύο. Σαφήνεια και σταθερότητα με σκοπό την επίτευξη κάποιων στόχων, χειρισμός προς την επίτευξη κάποιων άλλων. Τον χειρισμό ειδικά όταν έχει σκοπό την κυριαρχία δεν τον θεωρώ ουδόλως αθέμιτο ή κακό ως πράξη. Σε ένα παιχνίδι σκάκι δεν είναι αθέμιτο το να ταίζεις πιόνια στον αντίπαλο κάνοντας τον να πιστεύει ότι κυριαρχεί στην παρτίδα προκείμενου να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον βασιλιά του κάποια στιγμή. Αρκεί βέβαια σκοπός να είναι η παρτίδα και όχι η νίκη και να είναι αμφότερα ευχάριστη. Κακό βρίσκω μία σχέση ασυμμετρίας να βασίζεται κατα αποκλειστικότητα ή σε μεγάλο βαθμό στον χειρισμό.

    Αυτό ακριβώς.

    Για το συγκεκριμένο παράδειγμα, που αφορούσε την αντίδραση της βυσσινάδας στην διεύρυνση των ορίων μιας υποτακτικής, στόχευση είναι η διεύρυνση των πηγών απόαυσης της υποτακτικής.

    Εύχομαι ότι τουλάχιστον θα μείνεις μέχρι να ξαναφύγεις  
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Εδώ το χόρεψε κοτζάμ Ζορμπάς να το καταλάβει ο άλλος...
    Να μη το κάνω εγώ χορευτικό φραγκοδίφραγκο εικονογραφημένο, μπας και..?

    Στο μέσον το ηγούμενο μέλος (you name it) μιας "ασύμμετρης" aka τεταγμένου προασανατολισμού σχέσης ...
    Δεξιά και αριστερά το ακόλουθον μέλος (you name it, too).
    Mην μπερδεύεστε που είναι δυο διαφορετικά άτομα...

     
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απευθύνομαι στην ομάδα που καταναλώνει το χάπι της επόμενης μέρας το χάπι δηλαδή αποφυγής μιας πιθανής αλλά ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Τα μέλη της ομάδας αυτής πιθανολογώ πως δεν προέρχονται αποκλειστικά και μόνο απο τους βανίλλες ,κάποιοι ,σε ποσοστό που δεν μπορώ να εικάσω ούτε να μετρήσω, πιθανολογώ , ξαναλέω , πως προέρχονται απο τους βδσμιστές, και το πιθανολογώ αυτό διότι η περίπτωση των καταναλωτών με 100% προέλευση απο το σύνολο των βανίλλα στατιστικά είναι ακραία, ακρότατη.

    Τα παιδγιά λοιπόν αυτά που τρέχουν μες τη νύχτα (συνήθως) για να πάρουν το χάπι και δεν αφήνουν τους φαρμακοποιούς στην ησυχία τους, κάτι έκαναν λάθος , είτε είναι βανίλλα είτε βδσμερς . Η gaby όσον αφορά τους δεύτερους είπε οτι είναι κατακάθια (οι πάνω) και γω σ αυτό απήντησα ε όχι και κατακάθια, επιπόλαιοι κι απρόσεκτοι είναι ,όσον αφορά την συγκεκριμένη συγκυρία βεβαίως.
    Τώρα , αν εσύ θεωρείς πως δεν υπάρχει κανένας κυριαρχικός παιδής που κάποια στιγμή στη ζωή του θα ενεργήσει επιπόλαια κι απρόσεκτα, πάσο.
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ρε σεις... μην αντιγράφετε τόσο τον cad... θα το πάρει πανω του και ποιος μας σώνει μετά...
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Στήν αρχή είπα αντι για παιδγιά να γράψω πουλάκια αλλά μετάνιωσα ,μη μου λένε μετά πως δεν υπολήπτομαι τους κ...
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    προσωπικά δεν πιθανολογώ τίποτε. δεν σχετίζεται στο ελάχιστο το ζήτημα που περιγράφετε με τα "αιτήματα και τις αξιώσεις" υ προς κ σε ασύμετρη σχέση. σε τίποτε όμως.
    θέλατε να απευθυνθείτε, για κάποιο λόγο, στην ομάδα που περιγράφετε (που καταναλώνει κλπ κλπ) και αντ' αυτής απευθυνθήκατε στην ομάδα των ασύμμετρων για να της πείτε να μην ασκεί ασυμμετρία γιατι μπορεί πιθανόν η υ να αποφύγει καλύτερα το χάπι της επόμενης μέρας!

    παραμένω στο «ντύνομαι και φεύγω» ή σωστότερα στο «άστοχα -και αστόχαστα- γδύθηκα». ή «γι άλλο λόγο γδύθηκα».

    δεν σχετίζεται με το θέμα, συζητάμε για ασυμμετρία. κατακάθια, επιπολαιότητες, μέτρα πρόληψης έχουν (ή μπορούν να έχουν) τα νήματά τους.
    φέρνετε, ξαναλέω, αυτό που περιγράφετε ως «κάτι 'κάναν λάθος», το βαφτίζετε κανόνα και προτείνετε ως θεραπεία την ανατροπή της ασυμμετρίας γιατί έτσι μπορεί να «θεραπευτεί» το «λάθος». όχι της ασυμμετρίας το «λάθος». ή είναι της ασυμμετρίας;

    δεν θεωρώ το παραμικρό. δεν βρίσκω συσχέτιση.
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν κάτι δεν το θέλεις στο παραμικρό, όσο και να προσπαθήσει το έτερο μέρος της εξίσωσης να στο περάσει δι' επιβολής, ή δεν θα το κάνεις ή θα το κάνεις "γιαλαντζί".
    Που είναι εξίσου άσκοπο με την πρώτη περίπτωση.

    Και για να παραφράσω κάποια ψυχή, που όχι πάρα πολύ καιρό πίσω είχε συνοψίσει το "μυστήριο" σε μια φράση:

    Αν ξεκαϋλώσει η υποταγή, η Κυριαρχία πάει για βρούβες.

    ( Πάνω κάτω εκείνη ήταν η φράση κι απίστευτο κι όμως αληθινό, μνημόνευσα τον Cornilio ).

    * Το ξεκαϋλώσει, εγώ τουλάχιστον δεν τ' αντιλαμβάνομαι με την στενά σεξουαλική του ουσία.
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Δεν είπα τέτοια πράματα εγώ .
    Εν πάσει περιπτώσει, δεν βλέπω να συννενοούμαστε γραπτώς, ίσως αν δοθεί καμιά ευκαιρία εκ του σύνεγγυς τα καταφέρουμε καλύτερα.
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Κατακάθια και άλλα διάφορα αποκάλεσα τους υποτιθέμενους BDSMer αυτούς που κάνουν διεισδυτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και συναίνεση, από άποψη. Γι αυτούς γινόταν η κουβέντα και υποστηριζόταν πως αν το υ δεν έχει θέσει τον σχετικό όρο τότε είναι εκτεθειμένο σε τέτοιου τύπου ορέξεις. Το SSC είχε, προσώρας, αφεθεί κατά μέρος από όσους υποστήριζαν αυτό τπ ενδεχόμενο. Και ας είναι κατάφορη παραβίαση του SSC μια τέτοια πρακτική.

    Το τυχαίο γεγονός του σπασίματος του προφυλακτικού δεν βλέπω γιατί ο BDSMer θα το χειριστεί διαφορετικά από τον vanilla. Η κοινή λογική είναι κοινή για όλους, δεν υπάρχει άλλη κοινή λογική για το BDSM και άλλη για βανίλλα. Οπότε υποστήριξα και υποστηρίζω ότι το τυχαίο είναι εκτός συζήτησης για όρια και αξιώσεις, εκ των πραγμάτων, που δεν είναι μόνον εκ των πραγμάτων και η στατιστική το ίδιο θα έλεγε.

    ΥΓ. Αλλά όλα αυτά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στο ερώτημα που δεν απαντήθηκε, προφανώς. Γιατί να πάει ο Ισίδωρος να ζητήσει να τον αναλάβει Κ καπνίστρια αφού αυτός τόσο πολύ δεν θέλει να είναι παθητικός καπνιστής;

    ΥΓ'. Κι εγώ βαριέμαι πάρα πολύ την κακοποιημένη τσιφορική διάλεκτο.