Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασύμμετρες D/s vs ασύμμετρες M/s σχέσεις.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Stilvi, στις 20 Ιουνίου 2018.

  1. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Δεν έχει υποπεσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο αλλά και πάλι προσωπική γνώμη προσφέρω. Νομίζω ότι το T/b είναι η περίοδος προσαρμογής.

    Ένα άπειρο υ μπορεί να θέτει όρια διότι λόγω απειριας μπορεί να μην ξέρει εάν μπορεί να ανταπεξελθει στις επιθυμίες του Κ μέλους διότι δεν έχει κανένα σημείο αναφοράς. Δεν είναι πάντα κακό, κι εγώ το ίδιο έκανα στην αρχή διότι δεν ήθελα να πουλάω φύκια για μεταξωτες κορδέλες. Ήθελα να δω καταρχήν εγώ, τι μπορώ και μέχρι που μπορώ.

    Διαφωνώ εδώ και πάλι λόγω προσωπικής εμπειρίας. Στην αρχή της σχεσης μου με τον Κ μου ήθελα να δοκιμάσω μαζί του όσα ήθελε να δοκιμάσει μαζί μου. Ήταν κομβικο σημείο για την σχέση οπότε δεν μπορώ να το βγάλω από την εξίσωση. Ήταν ένα σημαντικό και χρήσιμο στάδιο της σχεσης μας.
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Είναι εντυπωσιακό πάντως το πώς σε τόσα πολλά νήματα πρέπει να δικαιολογουμε ξανά μανα ότι το υ δεν είναι κατώτερο σε νοημοσύνη.

    Μου θυμίζει τους τύπους που λένε συνέχεια "δεν ειμαι ρατσιστής". Όταν δεν είσαι ρατσιστής το ξέρεις, δεν χρειάζεται να επιβεβαιωνεις στον εαυτό σου και στους άλλους ότι δεν είσαι κάθε τρεις και λίγο.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.


    ΑΝ θελουμε να ειμαστε ακριβολογοι και οχι να λεμε λογια του καφενειου, T/b ειναι μια "¨σχεση" εκεινης της στιγμης, χαρακτηριστικο παραδειγμα οσοι/ες δενουν/δενονται με σχοινια, λουρια, χειροπεδες και συναφη παιχνιδακια.
    D/s ειναι μια σχεση Κυριαρχιας ναι μεν διαρκειας, απλα οχι και τοσο δεσμευτικης οσο η Μ/s. Ουτε "προσαρμογης" ουτε "μετεκεπαιδευσης" ουτε "διακτορικο" ουτε "lower".

    Θελω να δεσω την π.χ. Μαρια ? Μαρακι, ελα να κανουμε ενα T/b SESSION. Τ/b αν θελει το Μαρακι να δοκιμασει το νεο μου magic wand ή το νεο μου φλογγερ ή τις χειροπεδες που εφτιαξα.
    Topping. φοραει ενα κολαρο και κανουμε παιχνιδι. Ενα οποιοδηποτε κολαρο, που μπορει να το εχει φερει και απο το σπιτι της.

    Θελει το Μαρακαι να ειναι υποτακτικη, τοτε επιλεγε -λεμε τωρα- Εμενα ως Κυριο. Παιρνει το κολαρο της σαν ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ και ειναι το ΣΥΜΒΟΛΟ της υποταγης της. Αλλο πραγμα και καμια σχεση με τα sessions απο δω κι απο κει.


    SAFEWORD. Ειναι μιαλεξη, μια οποιαδηποτε λεξη, π.χ. ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ, που σημαινει ΣΤΟΠ. Το "οχι οχι μηηη δε θελω" ΔΕΝ ειναι SAFEWORD γιατι το ""οχι οχι μηηη δε θελω" μπορει ευκολα να αποτελει ΜΕΡΟΣ του παιχνιδιου (παιξτε το "κακος Λυκος-Κοκκινοσκουφιτσα" και θα με καταλαβετε) και συν οτι ειναι εντελως ΞΕΝΕΡΑ και οτι ειναι ΚΑΘΑΡΑ VANILLA το "οχι οχι μηηη δε θελω".
    Τι θα πει "προστατευει". Κολοκυθια με ριγανη. Ειναι το σημαιο που σταματα το πaιχνιδι. Ακομα και οι Κυριαρχικοι μπορουν να πουν safeword. Οποιαδηποτε στιγμη. Ειναι οπως στην καταδυση. Abort σημανει abort, χωρις μα και μου. Εξω. Εδω και τωρα. Μετα πλακωσε τον/την στις φαπες που στο χαλασε στο καλυτερο, αλλα εκεινη τη στιγμη σημανει ΣΤΟΠ εδω και τωρα.

    Υπαρχει και το SAFEWORD light, αυτο που δεν σταματα στοπ το παιχνιδι, απλα σημαινει "ασε με να παρω μια ανασα βρε γιαβρη μ". Ας πουμε λοιπον οτι RED = STOP και YELLOW = pause.

    Απλα πραγματα ειναι ρε γαμωτο, δεν ξερω γιατι γεμιζουμε σελιδες με τα ιδια και τα ιδια.
     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2018
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τυχαινει και σκλαβες να ειναι σε καλυτερη θεση στην Εταιρια. Να ειναι "πιο πανω".  
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Η περίοδος προσαρμογής είναι περίοδος εκπαίδευσης. Δεν μιλάμε για υ αλλά για εκπαιδευόμενο υ που τότε όντως μπορεί να πέσουν στο τραπέζι κάποιοι φραγμοί οι οποίοι αν δεν αρθούν κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης τότε ο καθένας παίρνει τον δρόμο του.
    Οι σχέσεις D/s ή M/s δεν είναι πειραματικές καταστάσεις.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    αντε ΜΙΑ φορα να σου βανω και λαϊκ.
     
  7. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Αφού δεν προστατεύει γιατί να την χρησιμοποιήσει είτε ο ένας είτε ο αλλος και να κοπεί το παιχνίδι "πάνω στο καλό"; Κάτι μου λέει ότι λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    οχι. Γιατι το SAFEWORD οπως και το abort στην καταδυση ειναι ΜΕΡΟΣ του παιχνιδιου, ειναι υπαρκτη δυναντοτητα, χωρις να ειναι απαραιτητο να τη χρησιμοποιησεις.
    Καλο ειναι να μην, αλλα αν χρειστει ειναι η σιγουρη διαδρομη για την εξοδο.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Τα μόνα μαθήματα που τα πήγαινα καλά στο σχολείο ήταν η βιολογία,τα λατινικά κι η γεωμετρία στα άλλα δεν έδινα καμία σημασία,απλώς τα έβαζα και τα έβγαζα απ' τη τσάντα.
    Στη γεωμετρία είχα γράψει 18 στο διαγώνισμα αλλά ο καθηγητής μου είχε βάλει στον έλεγχο 10 γιατί ποτέ δε σήκωνα το χέρι μου στο μάθημα και υπέθεσε ότι δε θα ήξερα τίποτα κι ότι απλώς θα αντέγραφα.Πέθανε ο καημένος,δε ζει τώρα.
    Παρασύρθηκα με δικά μου κι άσχετα του θέματος αλλά το θέμα πήγε σε εμένα οπότε απάντησα για εμένα.
    Όταν εντοπίσω κάποιο λάθος μου,πάντα λέω συγνώμη.Έχω πει και εδώ στο φόρουμ συγνώμη σε κάποιο νήμα,σε άλλο μέλος.
    Σόρρυ είναι έκφραση που λέω όταν πχ πέφτω πάνω σε κάποιον κατά λάθος,λέω "ουπς!σόρρυ!",αντανακλαστικό.Κάπως έτσι ήταν και τώρα.

    "3. Μπορεί να μην "θέλατε με τίποτα να θεωρηθεί ότι όταν γράψατε για ανισότητα εννοούσατε ότι ο ένας απ' τους δυο είναι χαζός" αλλά αυτό είπατε."
    Θα με διευκόλυνε να γράφατε σε ποιο σημείο ακριβώς ανέφερα κάτι τέτοιο καθώς έγραψα πολύ προσεχτικά το ποστ και το διάβασα αρκετά ώστε να είμαι σχεδόν σίγουρη ότι λέω αυτά που εννοώ και δεν υπάρχει χώρος παρερμηνείας,εκτός εάν επιμένετε στον δικό σας ορισμό περι ισότητας που αφορά το iq.

    "4. Ανισότητα μπορεί να υπάρχει σε οτιδήποτε είναι μετρήσιμο και συγκρίσιμο"
    Οπότε που προκύπτει η διαφορά iq;
    Μετράμε και συγκρίνουμε τα iq μας στις σχέσεις γενικώς; Μιλούσα για τις θέσεις της σχέσης κι όχι για τους ίδιους προσωπικά.Όσο έξυπνο και γαμάτο υποτακτικό να είναι δε παύει να μην είναι ίσο ως προς τη θέση που έχει διαλέξει το ίδιο να έχει στη σχέση εφόσον δεν έχει ίσα δικαιώματα με το κυριαρχικό άτομο.

    "5. Δικαιώματα που παραχωρούνται υπάρχουν και γι'αυτό μπορούν να παραχωρηθούν"
    Δε το αμφισβήτησα ποτέ αυτό.Δεν έγραψα ότι εξ' αρχής πρόκειται για άτομα με άνισα δικαιώματα γενικώς,έγραψα ότι ως προς τη σχέση δεν έχουν ίσα δικαιώματα για τον ίδιο λόγο που γράφετε,γιατί παραχωρήθηκαν σαφώς.

    "6. Με απογοητεύσατε και θλίβομαι γι’ αυτό"
    Την λέξη απογοήτευση τη βλέπω συχνά εδώ να κυκλοφορεί γενικώς...Με το παραμικρό που γίνεται,μπουμ! απογοήτευση.Είναι βαριά λέξη για εμένα τουλάχιστον,στα δικά μου αυτιά,δε ταιριάζει να τη λέμε μεταξύ τυριού κι αχλαδιού για θέματα τέτοια.Κι απ' όσο θυμάμαι απ' τη πρώτη στιγμή που είχα μπεί εδώ, με είχατε αποκαλέσει ανόητη σε κάποιο νήμα και δεν είχατε ανακαλέσει ποτέ ούτε και απολογηθεί.Για ποια απογοήτευση λοιπόν μιλάμε; για να υπάρξει απογοήτευση πρώτα πρέπει να έχει υπάρξει υπόληψη...
    Και εσείς δε με γνωρίζετε καν.

    "7. Παρακαλώ μην ασχολείστε άλλο μαζί μου, μου προκαλεί πλέον αποστροφή η περιοδική αλλαγή σας από το σοβαρό στο φαιδρό και δεν σας φταίω σε τίποτε"
    Όταν δε θέλουμε να ασχοληθεί ο άλλος μαζί μας,ανακοινώνουμε την απόφαση αυτή χωρίς να μπαίνουμε στο κόπο να απαντήσουμε αφού δε προσδοκούμε σε διάλογο.
     
    Last edited: 22 Ιουνίου 2018
  10. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ναι τότε όντως όχι.
     
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Συνέχεια στριφογυρναμε τις λεξεις ιδιος ισος ομοιος ανώτερος δυνατοτερος ασυμμετρος... Να πουμε οτι ο ενας οδηγεί κι ο αλλος ακολουθεί να τελειώνουμε?
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    θα σου ζητανε αδεια οδηγησεως, ευρωπαϊκη, και να δω τι θ απαντησεις αμα σου πουνε για νταλικα.