Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασύμμετρες D/s vs ασύμμετρες M/s σχέσεις.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Stilvi, στις 20 Ιουνίου 2018.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Όχι, διγιότι τα προκαταρκτικά έχουν γούστο...
    Με το που χύνεις, όσο νάναι, ενα pause χρειάζεται...
    Ενώ, άμα δεν..., υπάρχει μπλέξιμο και ανακάτεμα και απ' όλα..!
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.



    αααχ κι εγωω, οταν κουναει τ αεροπλανο, ανακατευομαι....

    ομορφο ηλιοβασιλεμα και δροσερο ξημερωμα να χουμε.
     
  3. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    μαι του σεντς αγαπητη μου.
    ξαφνιαστηκα δυσαρεστα που πλεον ο ορισμος της ασσυμετριας εχει παρει τοσο ελλατωματικη μορφη. αραγε τα ασυμμετρα ρουχα ειναι το ιδιο? ενα ελαττωμα? μια χαζομαρα? η απλα ενας τροπος επιδειξης της μιας πλευρας με την αλλη.
    ασυμμετρο ντι ες. ασυμμετρο εμ ες. οπως εγω το εμαθα το ενιωσα στο πετσι μου για οσο κρατησε ηταν ετη φωτος διαφορετικα. απο τα πιο μικρα εως τα πιο μεγαλα. το εμ ες ηταν ειναι και θα ειναι για τα δικα μου ματια τουλαχιστον απολυτο. απολυτο σε ολα. απολυτο για οσο αντεχει κανεις. θελει κοπο? πιο μεγαλο απο τον ιδιο μας τον εαυτο. και αυτο το θεωρω εγω δεδομενο και για τις δυο πλευρες. το ντι ες ειναι διαλλακτικο? για τα δικα μου ματια θα πω ναι. και διαλλακτικο και διπλωματικο και ευπλαστο. ρευστο. θελει κοπο? οσο κοπο ειναι προθυμοι και οι δυο να βαλουν. οι λεξεις ειναι οροι αλλα οταν παιρνουν σαρκα και οστα και χαρακτηρα και υπαρξεις παυουν να ειναι απλα λεξεις. ειναι ανθρωποι.
     
  4. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Δηλαδή ακόμα και από ένα υποτακτικό μπορεί να κυριαρχήσει η γνώμη του, όταν εκείνο το υποτακτικό έχει αναλάβει από το κυρίαρχό του να διαχειρίζεται ότι έχουν συμφωνήσει. Thus η ασυμμετρία μεταξύ ατόμων αφορά επιδόσεις και αποδόσεις, παρά ιδιότητες.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    το βέβαιο είναι οτι οι διαφοροποιήσεις των ασύμμετρων σχέσεων, η ταξινόμηση στα υποσύνολά τους και τις διαβαθμίσεις τους, όπως για παράδειγμα η ταξινόμηση μιας ασύμμετρης σχέσης σαν εντός ή εκτός του d/s πρωτοκόλλου του bdsm, ή μιας d/s συσχέτισης στα υποσύνολα t/b ή m/s όταν χρειάζεται, δεν γίνεται για να καλλιεργούνται συγχύσεις, αλλά αντίθετα για να αίρονται. δεν είναι με άλλα λόγια πρόφαση οι διαφοροποιήσεις για να βαφτίζουμε τους όρους όρια. η ασυμμετρία, εντός και εκτός πρωτοκόλλου bdsm, προκύπτει από την κατίσχυση. για την εξυπηρέτηση των πολιτικών αντιλήψεων του 20ου αιώνα το bdsm ονόμασε την κοινή διαπίστωση και αποδοχή της κατίσχυσης συναίνεση, παλιότερες αριστοκρατικές αντιλήψεις την ονόμαζαν ανωτερότητα για να την εκλογικεύσουν στα αντίστοιχα αξιακά συστήματα. η διαπίστωση της έκτασης και της έντασης της κατίσχυσης μπορεί να ταξινομεί και στις υποκατηγορίες.
    έννοια νομικής διευθέτησης, δικαιώματος, δεν προκύπτει. ιδεαλιστική αριστεία και ανωτερότητα δεν προκύπτει, επίσης. η συζήτηση γίνεται για την κατίσχυση.

    όταν τίθενται όροι, που δεν γίνεται δυνατό να ανατραπούν, μοιάζει να μιλάμε για t/b, παρά για κυριαρχία (στο bdsm πρωτόκολο). τα όρια της ικανότητας κατίσχυσης διαπιστώνονται. δεν προκύπτουν, κατά κανόνα, από «συμφωνία».

    τέλος, εντός (αλλά και εκτός) bdsm πρωτοκόλου, δεν υπάρχει αναγκαιότητα safeword στην κυριαρχία και στις διαβαθμίσεις της. safeword υπάρχει, και είναι απαραίτητο ή χρήσιμο, στις s/m συσχετίσεις ή στις s/m εκδηλώσεις μιας κυριαρχικής (ή ευρύτερα ασύμμετρης) ή μη κυριαρχικής συσχέτισης.
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Αουφφφ

    μπορω να δεχτω οτι υπαρχει και "ασυμμετρια" και ανισοτητα σε μια M/s σχεση

    δεν μπορω ομως να δεχτω M/s σχεση χωρις ανισοτητα να δλδ υπαρχει ΜΟΝΟ "ασυμμετρια" δεν ειναι M/s για Εμενα ειναι D/s αυτο
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θα ηθελες να αναπτυξεις λιγο για να καταλαβω;

    Γενικά, έχω μπερδευτεί λίγο με τις έννοιες. Πάω ν ανοίξω λεξικά.
     
    Last edited: 24 Ιουνίου 2018
  8. espimain

    espimain Contributor

    Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

    Απλοποιημένη Έκδοση
    Αυτή η απλοποιημένη έκδοση των 30 άρθρων της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους νέους.

    1. Είµαστε Όλοι Γεννηµένοι Ελεύθεροι και Ίσοι. Είµαστε όλοι γεννηµένοι ελεύθεροι. Όλοι έχουµε τις δικές µας σκέψεις και ιδέες. Θα πρέπει όλοι να μας αντιμετωπίζουν µε τον ίδιο τρόπο.

    2. Μην Κάνεις Διακρίσεις. Αυτά τα δικαιώματα ανήκουν σε όλους, ανεξάρτητα από τις διαφορές µας.

    3. Το ∆ικαίωμα στη Ζωή. Όλοι έχουµε δικαίωμα στη ζωή, και να ζήσουμε με ελευθερία και ασφάλεια.

    4. Όχι Σκλαβιά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να µας κάνει σκλάβους. ∆εν µπορούµε εμείς να σκλαβώσουμε κανέναν.

    5. Όχι Βασανιστήρια. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να µας πληγώσει ή να µας βασανίσει.

    6. Έχεις Δικαιώµατα Όπου κι αν Πηγαίνεις. Είµαι ένας άνθρωπος όπως κι εσύ!

    7. Είµαστε Όλοι Ίσοι Ενώπιον του Νόµου. Ο νόµος είναι ίδιος για όλους. Πρέπει να φέρεται σε όλους μας δίκαια.

    8. Τα Ανθρώπινα Δικαιώµατά σου Προστατεύονται από το Νόμο. Μπορούμε όλοι να ζητήσουμε τη βοήθεια του νόμου όταν αντιμετωπίζουμε άδικη μεταχείριση.

    ……………………………………………………………………….

    Πηγή: http://gr.youthforhumanrights.org/w...eclaration-of-human-rights/articles-1-15.html



    Επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι συγκεκριμένα και προστατεύονται από τους νόμους διεθνώς, στην BDSMική επικοινωνία υιοθετήθηκε ο όρος ασσυμετρία για τις σχέσεις κυριαρχίας υποταγής.
    Μπορεί μια υποτακτική να θέλει να νοιώθει ότι δεν είναι ίση με τον Κύριο της ή το αντίθετο, αλλά πάντα θα είναι ίση σαν ανθρώπινο όν.
     
    Last edited: 24 Ιουνίου 2018
  9. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Καλημερα Φορουμ

     
     
  10. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μια ερώτηση, έτσι όπως το καταλαβαινει το απλό μυαλό μου,

    Όλα τα παραπανω που αναφέρονται ως τα δικαιώματα που μας κάνουν ίσα οντα, μολις μπεις σε Μ/σ δεν ισχυουν. Γιατι λοιπον, το σ "νομιζει" και " θέλει να " λέει για ανισοτητα; Αφού την ζει. Τι νομίζει;

    Αν λεει δηλαδή ασυμμετρία, τι διαφορετικό γίνεται; Σταματά να ζει την μη ισότητα; Η είναι πιο ασφαλης επειδή δεν την ονομάζει ανισότητα;

    Δεν έχω καταλαβει.
     
  11. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    οχι Λαρα μου και να με συγχωρεσεις δεν εχω την ψυχικη δυναμη για να το αναπτυξω ελπιζω να το καταλαβαινεις την Καλημερα μου
     
  12. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    @vussinada γραφεις για υ απο οτι διαβασα εμενα η ενσταση μου ειναι οτι υπαρχει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μεγαλη αποσταση για να μην πω το χαος αναμεσα σε δυο στατους ας πουμε submisive / slave ...

    τωρα αν εγω, εσυ ο καθενα μας θελουμε να τα βαλουμε στο ιδιο καλαθι αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο