Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατμοσφαιρικη μουσικη για τα SM sessions

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 13 Ιουνίου 2005.

  1. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Theater of Tragedy, Dimmu Borgir, Therion, Burzum, Candlemass, DeadCanDance, The Sins of thy Beloved, Elusive klp

    Αν και εγω προσωπικα θα γουσταρα πολυ s/m session με μουσικη υποκρουση από Cinderella.
     
  2. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Χμμ βλεπω οτι ακουγονται διαφορες μουσικες αποψεις για το θεμα.
    Εριξα πολυ γέλιο με το post για το silent night της Enya εν μεσω session. χαχαχαχα αν μιλαμε για ξενερωμα οπως και το να ακουσεις το soundtrack απο τα στρουμφακια σε session.
    Προτεινω για ατμοσφαιρικες και ολιγον ψυχεδελικες καταστασεις με εμφαση στο ψυχολογικο και psycodrama τομεα
    1) Dead Can Dance (ethereal female vocals)
    2) Deep forest (ambient)
    3) Heilum volla(gothic medieval ethereal)
    3) Qntal (gothic medieveal ethereal)
    4) Sopor aeternus (Gothic )
    5) Die Form (electro goth αυτη η μπαντα ειναι η πρωτοπόρα που ενσωματωσε θεατρικα Ds στοιχεια στον στιχο και στα live τους.
    πολυ πριν τους athamay. Υπαρχουν απο το 1982 και ειναι ενας τυπος ο phillipe Fischott. Δειτε το site τους για πολυ ωραιο bdsm artwork μια και ο τυπος ειναι και φωτογραφος. Στην bdsm σκηνη της Ιαπωνιας και Γερμανιας η μουσκη των Die Form ειναι πλεον κλασσικη. )
    6) Athamay - Torture Tekk (Elecrto - goth)
    7) Enya (ethreal - new age female vocals αν και λιγο light κατα τη γνώμη μου μαλλον θα ταιριαζε σε mental Ds game )
    8) To soundtrack της Amelie
    Το Ds κατα τη γνωμη μου ειναι ενα πολυ θεατρικό ειδος ερωτισμού και συχνά ο Dom παιζει τον ρόλο σκηνοθετη. Ενα απο τα στοιχεία της σκηνοθεσίας αυτης ειναι και η επιλογή ατμοσφαιρικής μουσικης.
    Τωρα υπαρχουν και μουσικες για πιο δυναμικες καταστάσεις. Θα συμφωνησω με τον Konstantino οτι μπορεις να εχεις οτι μουσικη αγαπας. Προετεινω Marilyn Manson και Dimmu Borgir ειδικα τα πρωτα 2 album με νορβηγικο στίχο γιατι μπορεις να φαντάζεσαι οτι λενε οτι θελεις εσυ και παραληλα εχουν πολυ ατμοσφαιρικα σημεις με υποβλητικη μουσικη με βιολια πιανο κ.α .
     
  3. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    μμμμ... εγώ πάντως δεν έχω ιδέα απ όλους αυτούς τους τίτλους...
    ε... ας το κανονίσει αυτή που θα με μαστιγώσει...αλλά και να μην έχει μουσική, θα κάνει το μαστίγιο μια μουσική υπόκρουσηηη που θα ΄΄γλείφεις΄΄ τα μαστίγια σου!!!!!
     
  4. BDSM_lover

    BDSM_lover Regular Member

    Εγω τα πιο πολλα ασματα που αναφερθηκαν προηγουμενως τα γνωριζω καλα, μιας και ανηκουν στα ιδιαιτερως αγαπημενα μου ! Ως εκ τουτου, θα ηταν δυσκολο να τα εχω να τα ακουω μεσα σε ενα BDSM session με την λατρεμενη μου Αφεντρα, γιατι απλα με χαλαρωνει πολυ η μουσικη (αυτη που μου αρεσει εννοειται) και αρχιζω και δεν λειτουργω καλα σαν σκλαβος, χεχε. Με αλλα λογια λογω της χαλαρωσης που νιωθω, αρχιζω και δεν αντεχω πολυ το δεσιμο, το μαστιγωμα και γενικα τις τιμωριες απο την Αφεντρα μου! Οποτε προσωπικα προτιμω, το dungeon μου να ειναι βουβο και να ακουγονται μονο οι εκπληκτικοι ηχοι απο το μαστιγιο, οι κραυγες πονου του αλυσοδεμενου και φιμωμενου σκλαβου (εμου δηλαδη) και φυσικα οι προσταγες και εντολες της Αφεντρας μου  
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Μια που ακόμα ασχολούμαστε με το αγαπητό θέμα της ατμοσφαιρικής μουσικής, να προσθέσω τον φίλτατο Jean Michel Jarre καθώς όπως διαπίστωσα με τα ίδια μου τα αυτάκια πρόσφατα σε ένα φίλο διαθέτει φανταστική μουσική που μπορεί στην κυριολεξία να σε στείλει στο διάστημα με τη διεξιοτεχνία του! Φυσικά και είχα ακούσει παλιά μουσική του, αλλά δεν έτυχε να την ακούσω σε συνδιασμό με session... Είναι εκπληκτικός ο συνδιασμός της πνευματικής χαλάρωσης, καθώς κάνει το μυαλό να ξεφεύγει και να πηγαίνει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, με αποτέλεσμα το σώμα να αφήνει τον πόνο σε ένα άγνωστο περιβάλλον, και να πλημιρίζει ο κόσμος ο υπόλοιπος από τις αισθήσεις της μουσικής που δημιουργούν τα ηχεία. (Επίσης είναι και εξαιρετικό για να κοιμηθεί κάποιος  ) Βέβαια εδώ δε θα έπρεπε να ξεχάσουμε και τα soundtrack του Lord of The Rings καθώς και εκείνα περιέχουν εξαίσια κομμάτια που μπορούν να συμπληρώσουν ένα ατμοσφαιρικό session.
     
  6. BDSM_lover

    BDSM_lover Regular Member

    Τελικα με τοσο μουσικη που προτεινετε, προβλεπω τα sessions μας να μετονομαστουν σε Fame Story Sessions ή σε Big Idol Sessions (κατι σχετικο δηλαδη, σαν να λεμε μουσικα sessions), χαχαχα. Η μουσικη του JMJ (αρχικα του Jean Michel Jarre), αν τυχει και την ακουσω, απλα θα λυθω απο τις χειροπεδες μου, θα φορεσω τα ρουχαλακια μου και θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια για να απολαυσω με την ησυχια μου και σε ιδιαιτερο χωρο τον μαγο της Ambient μουσικης, που τυχαινει να ειμαι φανατικος θαυμαστης του και να εχω ολα του τα ασματα  
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Και ενδυματολογική επιμέλεια της Αφέντρας και του σκλάβου από τον Μάρκελλο. LOL
     
  8. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Πάντως όσες φορές το έχω σκεφτεί για παιχνίδι με μουσική, αισθάνομαι ότι δεν θα μου άρεσε πάντα με μουσική αλλά θα ήθελα και ησυχία. πολλές φορές θα μου άρεσε να είναι ησυχία για να ακούω τις κινήσεις της βασανίστριας μου γιατί θα με διέγειρε πολύ αυτό.
    με δυνατή ένταση δεν θα μου άρεσε καθόλου γιατί θα την ένιωθα απόμακρη, ενώ θέλω να νιώθω έντονα την παρουσία της, θέλω να τη νιώθω πολύ κοντά μου να αισθάνομαι ότι ακούει την ανάσα μου και να ακούω τη δική της.
     
  9. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

  10. vesla

    vesla New Member

    αν και θα φανει λιγο ακυρο εγω ηθελα κ κατι πιο χαωδες στυλ oxugene του jean michelle jarre
     
  11. vodkangel

    vodkangel Guest

    Συμφωνώ DeSade..Athamay-Eternal Torture..οι Depeche Mode δεν είναι κατάλληλοι..οι Sisters of Mercy επίσης δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    James αγαπημένε μου, περιμένω copy σε cd μια και με τα downloads έχω κόλλημα λολ.... φιλιά