Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατμοσφαιρικη μουσικη για τα SM sessions

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 13 Ιουνίου 2005.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Προτεινω ανεπιφυλακτα το αλμπουμ Pleasure of Sin (1996) απο την μπαντα Athamay.
    Ατμοσφαιρικο electro goth υποτονικο με θεματολογια SM στους στιχους και με γυναικεια φωνητικα απο μια κοπελα που ειναι στον χώρο.
    Θα ειναι ενα τελειο companion για τα sessions με ηχους οι οποιοι θα complement τελεια τους φυσικους ηχους απο το δέρμα που χτυπα δερμα με ολους τους δυνατους τροπους  
    Αν εχετε υποψη σας καποια αλλη μουσικη που πιστευετε θα ταιριαζε με μια SM session καντε ενα post.
     
  2. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Ίσως όχι με S/M αλλά γενικότερα με το BDSM το album των Depeche Mode: Master and Servant (λίγο παλιό και δύσκολο να βρεθεί από τους νεώτερους όμως). Το προτιμώ κυρίως λόγω του ομώνυμου τραγουδιού που κάνει λόγο για το BDSM καθώς και για τον τίτλο του...
     
  3. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Τσεκάρετε οτι βρείτε στον δρόμο σας απο ERA, Enya, Enigma, Sacred Spirit, Kitaro. Ειναι ιδιόμορφα, καποιοι τα απεχθάνονται και κάποιοι τρελάινονται. Είναι αισθησιακά και "περίεργα". Σε όσους αρέσουν θα τα προτιμήσετε στα session σας, σχεδόν σίγουρα. Προτείνεται η οργάνωσή τους σε ενα μεγάλο playlist, με τυχαια σειρά για να έχει και ποικιλία, αλλα και να μην χρειάζεται να αλλάζετε μουσική όλη την ώρα. Προσέξτε μόνο μια διασκευή των Enya: το Silent night, ειναι η δική μας Άγια Νύχτα, να θυμαστε να το βγάζετε απο το playlist σας!!!!! Μια φορά έτυχε να το ξεχάσω, και μας πιάσαν κατι νευρικα γέλια οπότε αναγκαστικά κόψαμε το session στην μέση!! 
    Επίσης όσοι έχετε την δυνατότητα, δοκιμάστε sessions με την μουσική πολυ δυνατά. Είναι μια ξεχωριστή εμπείρία ειδικά με ατμοσφαιρική μουσική. Λόγω έντασης μουσικής είναι ανώφελη οποιαδήποτε κουβέντα εκείνη την ώρα, όμως οι παλμοί της μουσικής στο σώμα ειναι μοναδικοί.(σε συνδιασμό με μαστίγωμα πχ...  ) Προϋποθέσεις: 1, ένα πολύ καλο ηχοσύστημα (αλλιώς πιστέψτε με η εμπειρία δεν θα έιναι και τοσο ενδιαφέρουσα με τον ήχο να είναι βρώμικος και τα γουφεράκια να ειναι έτοιμα να καούν....  ), και 2, ανυπαρξία γείτόνων ή/και πολύ καλή ηχομόνωση!!! 
     
  4. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Ουαου γουσταρωωω
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Καλά πάνω σ' αυτό το θέμα υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές απόψεις για τον λόγο ότι υπάρχουν ποικίλα γούστα. Άλλος μπορεί να την βρίσκει με Mozart και άλλος με Metallica  
     
  6. island

    island Guest

    Ψηφιζω Enigma και με τα 2 χερια!!!
     
  7. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    Αλλά και η ανωμαλία έχει κι αυτή την ομαλή κι ανώμαλη πλευρά της.
    Φαντάσου ένα παιχνίδι με μαστίγωμα με μουσική ΄΄ιτιά ιτιά λουλουδιασμένη΄΄ ή το ΄΄σήκω Διαμάντω να πας στ’ αμπέλι΄΄ μπρρρρρ.... φρίκη
     
  8. fox

    fox Guest

    Προτεινω ενα παλιο αλλα καλο: το "΅Welcome to the Pleasure Dome" (Dome = θόλος) των Frankie Goes to Hollywood. Εχει μεσα και το τραγουδι "Relax, don't do it" από την ταινια θριλερ "Body Double" του Brian DePalma, με τη Melanie Griffith.
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Αυτό ομολογουμένως δεν το έχω φανταστεί... το μοναδικό πράμα που μπορώ να κάνω όταν πάω να το σκεφτώ είναι να ξεραθώ στα γέλια... Πέρα απ'την πλάκα, οτιδήποτε έχει σχέση με industrial/electronic/trance/techno ίσως να είναι καλό για τα sessions μια που δε θα ακούγονται και πολύ οι κραυγές με το ρυθμό, ή μπορεί το μαστίγιο να χτυπά πάνω στο κορμί του σκλάβου με το ρυθμό... (και όλοι ξέρετε πόσο γρήγορα πάει ο ρυθμός σε ορισμένα τραγουδάκια που είναι remixes όπως το σιρτάκι)
     
  10. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    klassikh italikh mousikh me tenoro....
     
  11. proudslave

    proudslave Guest

    Υπάρχει ένα πολύ ωραίο cd, το soundtrack της ταινίας Heart of Midnight, μουσική Yianni που κάνει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μάλιστα είναι σχετικό με το θέμα μας, αφού η ταινία έχει μεγάλη σχέση με τα δικά μας....Βρείτε το και απολαύστε την αισθησιακή και μυστυριώδη μουσική, το πιάνο και το σαξόφωνο. Θα βρείτε κομμάτια όπως το ''S&M room'', ''The rape'', ''downstairs in the club'' και άλλα. Σε κάποιο σημείο μάλιστα ακούγεται ένα υπέροχο σαρκαστικό γυναικείο γέλιο.
     
  12. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Yianni ακούω και αρχίζουν τα αυτιά μου να χαίρονται... αγαπητέ proudslave έχω να πω οτι γνωρίζετε από καλή και ποιοτική μουσικούλα για τα διάφορα sessions. Ίσως σε λίγο πιο χαλαρά sessions να ήταν καλό και το The Original Four Seasons and The Devils Sonata της Vanessa Mae. Είναι αρκετά καλό και ατμοσφαιρικό και σίγουρα θα μπορούσε να είναι σε ένα υπερβολικά απαλό session.