Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 14 Ιουλίου 2008.

  1. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    μια ψωλη με δυο παλαμες δεν λεει ... θα αρχισουν οι ζηλιες και αντε να βγαλεις ακρη!!
     
  2. anatoni543

    anatoni543 Regular Member

    «αυνανισμός ειναι σεξ με το πιο αγαπήμενο μου προσωπό ,εμένα »τάδε έφη Γουντυ Αλλεν
     
  3. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Θαρρώ πως μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας και τα δυο του χέρια, εναλλάξ..μίιιια το δεξί..μιιιια το αριστερό..έτσι τα γυμνάζει και τα δυο εξίσου..  
     
  4. imagine

    imagine Regular Member

    Παν μετρον αριστον! Τα παντα χρειαζονται, εχω γνωρισει ομως και τυπους που προτιμουσαν τον αυνανισμο απο την πραξη. Αυτο μου φαινετε υπερβολικο..
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Γιατί να μην μας καταλάβει?
    Ακριβώς επειδή συμφωνώ πως είναι απαραίτητο να παρακολουθήσω ένα άντρα την ώρα της αυτοικανοποίησης του για να τον μάθω καλύτερα, το έκανα σχεδόν με κάθε άντρα στη ζωή μου που ήταν σ αυτή πέραν της μιας βδομάδας. Αλλά εις γνώση τους πάντα. Το να παρακολουθώ ένα άντρα να αυτοικανοποιείται είναι πέρα από διαφωτιστικό και απίστευτα διεγερτικό.

    Θα συμφωνήσω δε, με τα 2 πιο κάτω ποστ:


    Λατρεύω τον αυνανισμό. Οι τρόποι με τους οποίους έρχομαι σε οργασμό με τον αυνανισμό, είναι πολύ διαφορετικός από τους οργασμούς που προέρχονται από άλλες πράξεις.
    Δεν θα συγκρίνω, δεν θα πω αν είναι καλύτερος ή χειρότερος γιατί είναι απλά διαφορετικός, δεν μπορεί να συγκριθεί. Όπως επίσης δεν μπορώ να πω πως είναι ο σίγουρος τρόπος να έρθω σε οργασμό, μια και είναι μερικές μέρες που όσο και να προσπαθώ, όσες φαντασιώσεις και να πραγματευτεί το μυαλό μου είναι σχεδόν αδύνατο να το επιτύχω- συνήθως είναι οι μέρες λίγο μετά το μέσο του εμμηνου μου κύκλου, έτσι υποθέτω είναι ορμονικό- και να τα καταφέρω μετά από μαραθώνιους αγώνες δεν είναι ιδιαίτερα καλός.

    Αυνανίζομαι απ΄ τα 8 μου, αλλά κατόρθωσα να έρθω σε οργασμό περίπου την ίδια περίοδο που άρχισα να έχω οργασμούς συνειδητούς - έντονες μυικές συσπάσεις- και με σύντροφο, κάπου γύρω στα 21.

    Δεν τον θεωρώ υποκατάστατο, αν και έχω προτιμήσει τον αυνανισμό από αχρείαστες πιθανές ερωτικές συνευρέσεις. Είναι γρηγορότερος και πιο σίγουρος τρόπος να ευχαριστηθώ από το να κάνω σεξ για χάρη του σεξ με κάποιο άσχετο. Και σχεδόν πάντα είμαι σε θέση πριν πάω στο κρεββάτι -καρέκλα, πάτωμα, τραπέζι κ.ο.κ.- με κάποιο να υπολογίσω πόσο καλός πιθανόν να είναι σ' αυτό. Γιατί διεγείρομαι εγκεφαλικά. Αν δεν έχει κάποιος κατορθώσει να με διεγείρει έντονα εγκεφαλικά τότε μου είναι άχρηστος για οτιδήποτε άλλο.

    Σπάνια δε χρησιμοποιώ οτιδήποτε πέρα των δακτύλων μου, δεν έχω την ανάγκη δυείσδησης, πέρα από σπάνιες περιπτώσεις και ούτε ιδιαίτερα ανάγκη πόνου εκτός κι αν δυσκολεύομαι να έρθω σε οργασμό.

    Επίσης είναι ο μοναδικός τρόπος εκτόνωσης πολλών μου φαντασιώσεων που δεν επιθυμώ να τις πράξω ποτέ ή έστω δεν είμαι βέβαιη αν το επιθυμώ.

    Ντρέπομαι να αυνανίζομαι όταν με παρακολουθούν, ίσως γι αυτό με την εντολή Του, μετά την αρχική μου δυσκολία το απολαμβάνω απίστευτα, άσχετα με το πόσοι παρακολουθούν ή σχολιάζουν. Ίσως επειδή εμπεριέχει πέρα από το στοιχείο επίδειξης το στοιχείο του humiliation που τόσο αγαπώ και τη δυνατότητα να διεγείρω με αυτό τον τρόπο άλλους.

    Με λίγα λόγια, μια ζωή χωρίς αυνανισμό για μένα θα ήταν μια κατά πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα και εμ..ικανοποιητική ζωή  
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2008
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Γιατί πιθανόν να λειτουργήσει διαφορετικά αν έχει θεατές ψυχή μου.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    χεχε

    Μου βάζεις ιδέες τώρα!!
     
  8. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Ετεροχρονισμένα καταθέτω την άποψή μου (ωστόσο πάνω σε ένα διαχρονικό θέμα!) με ένα τέλειο mambo από τον εξαιρετικό Almond:



    (οι θήλεις μπορούν να το προσαρμόσουν ως "Father Finger")
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Prince

    Prince Purple Haze..

    Απάντηση: Αυνανισμός, κοινώς, μαλακία -- κακό, τζιζ;;;

    Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να χει το γαμήσι.
     
  10. Kostas.V.

    Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

    Η μαλακια ειναι υγεια..........
     
  11. SAP

    SAP Premium Member Contributor

    νομίζω ο αυνανισμός είναι μια εξαιρετική ατομική κι όχι μόνο πράξη η οπόια όπως κάθε άλλη πράξη δεν εμπεριέχει τίποτα το κακό αυτή καθ' αυτή.
     
  12. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    η μαλακία είναι υγειά και πολιτισμός σου κάνει μπρατσά , ωραία φάτσα, και ? και δεν χρειάζεσαι μουνιιιιιι στον αντίποδα , καλή και η μαλακία αλά με το γαμ κάνεις δημόσιες σχέσεις...