Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος The King, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Θέλησα να ανοίξω αυτό το νήμα γιατί έχω προβληματιστεί από τον τρόπο που πολλοί βλέπουν το BDSM και τις σχέσεις αυτού του τύπου, που αναπτύσσονται διαδικτυακά. Θα ήθελα τα δικά σας σχόλια, από Κ αλλά και υ, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά.

    Παρατηρώ πολλές υ (αναφέρομαι πάντα σε υ γυναίκες γιατί αυτό είναι το προσωπικό μου "target group" και όχι για οποιοδήποτε άλλο λόγο), ιδίως αυτές που δεν έχουν εμπειρίες, να αναλώνονται σε διαδικτυακές σχέσεις, υφιστάμενες "εκπαίδευση" μέσω εντολών και πρόκλησης φαντασιώσεων. Αυτό μπορώ κάλλιστα να το καταλάβω. Η διαδικτυακή BDSMική σχέση εξασφαλίζει την ασφάλεια, την ανωνυμία, και το αντιστρεπτό της επιλογής, στοιχεία απαραίτητα, ιδίως για κάποιο νεοεισερχόμενο άτομο, σε ένα ιδιαίτερο, μη ευρέως κοινοποιήσιμο χώρο. Επίσης, έχοντας και τη σχετική εμπειρία(πάντα από την πλευρά του Κ), μπορώ να καταλάβω το πως μπορεί κανείς να καυλώσει από κάποιο άτομο που δεν είναι κοντά του, είτε το βλέπει στην κάμερα είτε όχι. Αφήνει τη φαντασία ελεύθερη να πλάσει οτιδήποτε, να δημιουργήσει την ιδανική εικόνα του ζητούμενου και να κατασκευάσει πρότυπα. Όλα καλά ως εδώ.

    Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι οι Κ, που αρέσκονται να παίζουν αυτό το παιχνίδι Κ/υ επί μακρόν, χωρίς να υπάρχει η προοπτική ουσιαστικής real life εμπειρίας (είτε πρόκειται για session είτε για BDSM σχέση). Αναρωτιέμαι, γιατί μπορεί κάποιος Κ να επιθυμεί μια επί μακρόν συνομιλία (μέρες - μήνες - ακόμα και χρόνια) με κάποια υ, όταν δεν υπάρχει η προοπτική ή ακόμη ακόμη, η διάθεση για r/l συνεύρεση. Ή εάν οι r/l συνευρέσεις είναι σπανιότατες? Πρόκειται για κάλυψη αδυναμιών, για μια Κ περσόνα που αποτελεί ένα alter ego ενός διαφορετικού ανθρώπου? Ή προσφέρει κάποιας μορφής απόλαυση αυτός ο απομακρυσμένος έλεγχος (αν μπορεί να θεωρηθεί έλεγχος - ουσιαστικά, ο έλεγχος ασκείται από την ίδια την υ στον εαυτό της)? Προσωπικά, δε μπορώ να κατανοήσω την ικανοποίηση που θα αντλούσα αν κάποια άγνωστη ερχόταν σε οργασμό αυνανιζόμενη στο πάτωμα, με τη σκέψη του τεράστιου οργάνου μου ή των άριστων επιδόσεών μου σε κάποιες πρακτικές, όταν δεν τις διαθέτω πραγματικά (γιατί αν τις διέθετα - κατ' εμέ πάντα - θα ήθελα να τις ασκήσω!). Επίσης, αυτή η πρακτική δε νομίζω ότι συνάδει με δύο βασικότατα συστατικά του καλού Κ: Τη συνέπεια και τη σοβαρότητα. Δεν καταλαβαίνουν οι Κ ότι καταστρέφουν τις υ? Ότι τις κάνουν εξαρτημένες, "ναρκομανείς" του διαδικτυακού BDSM?

    Εάν κάποιος θέλει να κάνει μια BDSM σχέση, πρέπει να μπει στο διαδίκτυο. Δεδομένο. Η κοινότητα (ή η μη κοινότητα   - ανάλογα με την οπτική του καθενός -αγαπητή devine sub :xyxwave:και άλλοι-) είναι μικρή και είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσει κανείς συνειδητοποιημένους BDSMers εκτός διαδικτύου. Θεωρώ όμως απαραίτητο για να δοθεί νόημα στη διαδικτυακή αναζήτηση να υπάρχει ως απώτερο ζητούμενο η πραγματική εμπειρία εκ του σύνεγγυς. Δηλώνω ότι αν δεν είχα ως σκοπό τις r/l εμπειρίες και σχέσεις, δε θα ασχολούμουν με το φόρουμ ούτε για ένα λεπτό, εκτός ίσως από την περίπτωση που θα χρειαζόμουν κάποιες ιδέες ή λύσεις για κάποιο πραγματικό μου θέμα (έτσι μπήκα στο φόρουμ εξάλλου).

    Το θέμα του διαδικτυακού versus πραγματικού/ζωντανού BDSM μπορεί βέβαια να έχει και πολλές προεκτάσεις. Π.χ. Υπάρχουν πραγματικές σχέσεις M/s (δεν εννοώ το 1/1000 από αυτές που αναφέρονται ως M/s, που πράγματι υπάρχουν, σε ανθρώπους που έχουν την πρακτική δυνατότητα να το κάνουν)ή όταν μπαίνουν σε δεδομένα πραγματικής ζωής αποδεικνύονται vanilla D/s, ή αλλιώς, σαν τη σχέση εξάρτησης που είχε ο παππούς με τη γιαγιά που εκλάπη από τη βρύση του χωριού? Προσφέρεται ουσιαστική απόλαυση (και η ισορροπία που πηγάζει από αυτή) από μια πραγματική σχέση που έχει αδυναμίες, αρρώστιες, οικονομικά προβλήματα κ.λπ. κ.λπ. ή μόνο το μυαλό μας μπορεί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο (όπως γίνεται σε μια διαδικτυακή σχέση, όπου απουσιάζουν τα πιο ουσιαστικά δεδομένα)? Τι είδους εμπιστοσύνη μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ Κ και υ, όταν με την αλλαγή ενός nick μπορούν να σβηστούν τα πάντα?

    Ένα τελευταίο θέμα πριν αφήσω το νήμα προς κατάθεση απόψεων, είναι η παθογένεια των επί μακρόν διαδικτυακών σχέσεων. Οι υ (κυρίως αυτοί) πρέπει να καταλάβουν ότι ομελέτα αν δε σπάσεις αβγά δε γίνεται. Και θα πρέπει, ως άνθρωποι που δηλώνουν στάτους υ, να σέβονται και αυτοί τα θέλω τους (άσχετα αν δεν τα γνωρίζουν καλά) και να απαιτούν από τον Κ που επιλέγουν (γιατί φυσικά και επιλέγουν - δεν υποτάσσεται κανείς σε όποιον να 'ναι), να καλύψει αυτό που δηλώνει αυτός. Αλλιώς, να ευχαριστήσουν και να προχωρήσουν παρακάτω. Καλό το διαδίκτυο, αλλά ως ένα σημείο. Όταν αυτό ξεπεραστεί, η νοσηρότητα της σχέσης πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Και μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση από την πραγματική ζωή σε βαθμό που να μη μπορεί πλέον να ικανοποιηθεί το ζητούμενο μέσα σε αυτή. Κάτι σαν τον εθισμό των παιδιών στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ή τις συνομιλίες που κάνουν πλέον πολλά νέα άτομα με sms, ακόμη και αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο...

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    O tempora, o mores!

    ---------- Post added at 02:45 ---------- Previous post was at 02:29 ----------

    Σε μια αυτιστική, νεόπλουτη, μικροαστική κοινωνία τι άλλο να περιμένει κανείς???
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Όμορφο νήμα και με μεγάλες αλήθειες.
    Ποτέ δεν κατακρίνω ξένες γιά μένα συμπεριφορές αλλά και ούτε τις επικροτώ.
    Πως άλλωστε να δεχθώ μιά άρρωστη γιά μένα "επαφή" μεταξύ δύο οθονών αφού δεν μπορώ να την κατανοήσω?
    Όντας υπέρμαχος της ανθρώπινης επαφής δεν έχω ποτέ δοκιμάσει κάτι τέτοιο.
    Πήρα μια μικρή γεύση από κάτι τέτοιο την δεύτερη μέρα της επίσκεψής μου στο φόρουμ από έναν K, σπεσιαλίστα όπως έμαθα αργότερα σε αυτού του είδους την....προσέγγιση,εκπαίδευση.
    Επειδή όμως μου φάνηκε αστείο,ανώριμο και ανεπαρκές τελείωσε άδοξα και με καθόλου κομψές εκφράσεις από μέρους μου.
    Νομίζω ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές βολεύουν και εξυπηρετούν ανθρώπους ανεπαρκείς συναισθηματικα και νοητικά.
    Αυτούς που ίσως δεν αισθάνονται την αυτοπεποίθηση,την σταθερότητα του χαρακτήρα τους,στερούνται εμπιστοσύνης στην κυριαρχία τους και φοβούνται ότι δεν είναι ικανοί να τα "καταφέρουν" να σταθούν σε μια τόσο ιδιαίτερη σχέση bdsm.
    Και δυστυχώς προσεγγίζουν νέες στο χώρο Υ που για διάφορους λόγους που δεν θα αναλύσω,"τσιμπάνε" και μετά .....πονάνε.
    Για μενα τίποτα πιό απολαυστικό από το βλέμμα του πάνω μου όταν είμαι απέναντί του.Από την ικανοποίση στα μάτια του μετά την εκπλήρωση της επιθυμίας του.Την μυρωδιά του,τον ιδρώτα του,την αφή στα σημάδια μου,το άγγιγμά του....
    Πως είναι δυνατόν να αποποιηθούμε όλα αυτά και να ικανοποιηθούμε με τον αυνανισμό,τα μαύρα γράμματα στην οθόνη και ενtολές από κάποιον που δεν έχουμε "μυρισει" ποτέ?
     
  4. astarte_453

    astarte_453 New Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με την απο πάνω μου. Δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα.... 
     
  5. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    το cyberbdsm/sex γινεται με τον/thn sub gagged, τα χερια δεμενα πισω με χειροπέδες και online remote ελεγχο vibrating nippleclips και ενος buttplug με δόνηση! Ο/Η sub δε χρειαζεται να πληκτρολογουν... μονο να βογγάνε...
     
  6. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    συνήθως συμφωνείς με τον «απο πανω» σου, διαφορετικά πεφτει ξύλο....  
     
  7. astarte_453

    astarte_453 New Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

             Ναι νομίζω πως έχεις ένα point   Αλλά αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης θα έλεγα xD:lol: 
     
  8. Kamra

    Kamra Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Είτε διαδικτυακή είτε μη, μια BDSM σχέση απο την στιγμή που και οι δυο συμμετέχοντες σε αυτην την αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, ευθύνη και υπευθυνότητα έστω και αν οι real συνευρέσεις τους είναι σπάνιες δεν παύει να υφίσταται.
    Η απόσταση δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες ως προς την έκφραση των συναισθημάτων..την κάλυψη των σωματικών αναγκών...και γενικότερα όλων των αισθητήριων οργάνων...μην υποτιμάμε όμως το ψυχικό δέσιμο που αναπτύσετε απο αυτήν την επικοινωνία..το δόσιμο της υ μπορεί να είναι απόλυτο..θέλει να υποταχθεί στον συγκεκριμένο Master και το κάνει με την θελησή της δεν χρειάζετε να είναι παρών σωματικά για να εκτελεί τις εντολές Του ή να συμπεριφέρετε σύμφωνα με τα θέλω Του. Μπορεί δύο άνθρωποι να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο και η απόσταση που τους χωρίζει να είναι μεγαλύτερη.
    Η κυριαρχία για μένα ξεκινάει πρώτα απο το μυαλό...την ψυχή..και μετα επεκτείνετε στο κορμί.'Ετσι M/s σχέση μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας(με σπάνιες real συνευρέσεις ) είτε M/s σχέση με καθημερινή real επαφή είναι σχεδόν το ίδιο αρκεί να μην αντιμετωπίζετε ως ενα ακόμα game απλά για να περάσουμε το χρόνο μας μπροστά στο pc (που και αυτό πάλι εξαρτάται το πως ο καθένας απο τους εμπλεκόμενους βλέπει την υπάρχουσα κατάσταση)
    Το πόσο μπορεί να διαρκέσει μια τόσο ιδιαίτερη σχέση...?Είναι ακριβώς το ίδιο με μια οποιοδήποτε άλλη σχέση απλά οι λόγοι είναι διαφορετικοί..γιατί ερχόνται αντιμέτωποι με το πόσο μεγάλη είναι η αναγκή να θέλουν να λατρέψουν το Θεό τους και να μην μπορούν..να θέλουν ένα άμεσο άγγιγμα και να βρίσκουν την δύναμη να δεχόνται αντι αυτού ένα γλυκό λόγο..μέχρι να έρθει η στιγμή που θα γίνει η real συνεύρεση.Απλά αλλάζουν οι τρόποι επικοινωνίας και αναπτύσονται καινούργιοι με όσα μέσα διαθέτουν για να διατηρηθεί αυτή η επάφη.

    P.S. Αυτό που πραγματικά θεωρώ ότι μπορεί να καταστρέψει την ψυχολογία μιας υ ή να την κάνει να πονέσει είναι όταν αυτή βλέπει την BDSM σχέση της ώς μέρος της πραγματικότητας της και ο εκάστοτε Κυρίαρχος/Κυριαρχικός οχι. Η ακόμη όταν μια υ φαντάζεται ότι υπάρχει μια σχέση εκεί που δεν υπάρχει στην ουσία.Γι αυτό το ιδανικό είναι να ξεκαθαρίζονται τα θέλω των συμμετέχοντων απο την αρχή για να μην υπάρχουν προστιβές και παρεξηγήσεις.
     
    Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2010
  9. mona

    mona mea_maxima_culpa

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

     
     
  10. heeler

    heeler Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

         
     
  11. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Αυτή η ασφάλεια της απόστασης... 
     
  12. Απάντηση: Αυνανισμός με το αριστερό (και το δεξί στο πληκτρολόγιο)

    Το σχόλιό μου για τις σπάνιες συνευρέσεις ίσως δημιουργεί μια σύγχυση. Δεν εννοώ τις σχέσεις όπου υπάρχουν όλα τα συστατικά και απλά υφίσταται απόσταση, με αποτέλεσμα οι r/l συναντήσεις να είναι σπάνιες. Μιλώ για τις σχέσεις από τις οποίες λείπουν τα r/l στοιχεία που τις καθιστούν πραγματικές, η εκ του σύνεγγυς ουσιαστική γνωριμία.


    Φοβάμαι ότι αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις.