Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Panacotta_of_Doom, στις 4 Νοεμβρίου 2006.

  1. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Κατόπιν προτροπής του Ηλία (και με αρκετή καθυστέρηση), αυτό είναι ένα thread για αυτοσχέδια παιχνίδια.

    Όλοι ξέρουμε ότι τα BDSM παιχνίδια είναι ακριβά, πολλές φορές χωρίς λόγο. Εδώ μπορείτε να γράψετε τις συνταγές και ιδέες σας για αυτοσχέδια εργαλεία, παιχνίδια και έπιπλα.

    Θα ξεκινήσω με τα canes, ένα πολύ εύκολο και φθηνό παιχνίδι να φτιάξει κανείς.

    Η πρώτη ύλη (rattan) μπορεί να βρεθεί σε μεγάλα μήκη. Δυστυχώς δεν ξέρω πού, μια και τη δική μου πρώτη ύλη μου την έδωσε μια καλή φίλη. Κατά τα λεγόμενά της ήταν πάμφθηνη (νομίζω σε ραβδιά των έξη μέτρων).

    Η πρώτη και βασικότερη απόφαση: το μήκος. Όσο πιο μακρύ το ραβδί τόσο πιο επώδυνο! Το δικό μου είναι κάπου 70-80 εκατοστά.

    Μ'ένα κοπίδι ή άλλο αιχμηρό εργαλείο κόβουμε κάπου 10-15 εκατοστά παραπάνω απ'ότι χρειαζόμαστε.

    Το αγνό παρθένο rattan θα χρειαστεί ίσιωμα πριν γίνει ένα παιχνίδι που προκαλεί τρόμο στους υποτακτικούς. Για να το ισιώσουμε, θα το κρεμάσουμε με ένα βαρίδι για αρκετό διάστημα (μέρες, μπορεί και 15-20, ανάλογα με την ανθεκτικότητα και ευλυγισία του υλικού).

    Για να μπορέσουμε να το κρεμάσουμε, χρησιμοποιούμε ένα κοπίδι για να χαράξουμε μια σχισμή σε σχήμα σφήνας σε κάθε άκρη του rattan ώστε να σχηματίσουμε δύο γάντζους:

    Code:
      __
    /     \
    |,^  | 
       /  |
     /    |
    |     |
    |     |
    
    :     :
    
    :     :
    
    |     | 
    |     |
    |    /
    |  /  ,
    |   v |
    \___/
    Αφήστε ένα εκατοστό rattan σε κάθε άκρη και θυμηθείτε ότι η δύναμη που θα εφαρμοστεί σ'αυτό το σημείο κατά τη διάρκεια του ισιώματος θα είναι έντονη.

    Στον ένα τέτοιο γάντζο μπορούμε να κρεμάσουμε ισχυρό σπάγγο ή σχετικά λεπτό σύρμα, το οποίο στερεώνουμε σ'ένα καρφί, κρίκο ή γάντζο σε κάποιο τοίχο.

    Στον άλλο γάντζο θα κρεμάσουμε (πάλι με ισχυρό σπάγγο ή αντίστοιχα λεπτό σύρμα) ένα βαρύ αντικείμενο. Όταν έφτιαχνα το δικό μου δεν είχα πρόχειρο κατάλληλο βαρίδι, και κρέμασα μια βαριοπούλα.

    Αν όλα πάνε καλά, σ'αυτό το στάδιο έχουμε μια βέργα rattan που κρέμεται από τον τοίχο με κάτι πολύ βαρύ στην άλλη άκρη. Μπορούμε να το αφήσουμε έτσι για αρκετές μέρες, μέχρι να ισιώσει.

    Όταν είμαστε ικανοποιημένοι πια με το ισιωμένο ραβδί, το κατεβάζουμε, κόβουμε αμέσως πάνω από τις εσοχές που χαράξαμε, και με γυαλόχαρτο τρίβουμε τις άκρες του ραβδιού για να στρογγυλέψει. Επίσης γυαλίζουμε με πολύ λεπτό γυαλόχαρτο όλο το μήκος του ραβδιού ελαφρά (δε θέλουμε να αφαιρέσουμε κομμάτια), ούτως ώστε να μην υπάρχουν ίνες rattan που πετάνε.

    Όταν έχει γυαλιστεί καλά καλά, το σκουπίζουμε με ένα πανί για να φύγουν τα υπολείματα rattan, και του περνάμε ένα ή δύο χέρια διαφανές βερνίκι.

    Στο τέλος της διαδικασίας, θα έχουμε ένα μακρύ ραβδί από rattan, με εξαιρετική ευλυγισία και φοβερή ευχρηστία. Είναι ένα παιχνίδι που δίνει πολλή ευχαρίστηση στη χρήση του. Οι υποτακτικοί το τρέμουν με το δίκιο τους. Σε άπειρα χέρια μπορεί να κάνει πολύ σοβαρή ζημιά. Σε έμπειρα χέρια, μπορεί να χαϊδέψει τόσο ανεπαίσθητα όσο ένα ακροδάχτυλο, και να πονέσει πολύ. Πριν το χρησιμοποιήσετε στο, χμ, «πρόθυμο» θύμα σας, εξασκηθείτε μαζί του σ'ένα μαξιλάρι για αρκετές μέρες, και σιγουρευτείτε ότι είναι τελείως λείο.
     
  2. Aveth

    Aveth Guest

    Kali i perigrafi alla den nomizo oti tha katafero na to kano toso kalo oso auto pou pira apo Lovecraft. Tha ithela na do omos kati pou exeis ftiaksei esu...an kai ta dermatina me endiaferoun perissotero...
    Efuges kai prin sou kano paraggelia ap'ekso  


    Καλή η περιγραφή αλλά δε νομίζω ότι θα καταφέρω να το κάνω τόσο καλό όσο αυτό που πήρα από Lovecraft. Θα ήθελα να δω όμως κάτι που έχεις φτιάξει εσύ... αν και τα δερμάτινα μ ενδιαφέρουν περισσότερο...
    Έφυγες και πριν σου κάνω παραγγελία απ έξω  
     
    Last edited by a moderator: 15 Δεκεμβρίου 2006
  3. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    και για τις ρωγες...
     
  4. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    αυτο καλλιτερο
     
  5. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Tελικά η πραγματικότητα ξεπερνάει την φαντασία. Εξαιρετική η προσφορά σου Archon
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    εξαίσια ιδέα από τους Panacotta_of_Doom !!!

    και τα ready made καλά είναι ,αλλά θα προτιμούσα ανάλογες απαντήσεις όπως των Panacotta_of_Doom .

    αυτά
     
  7. Sir_Phobe

    Sir_Phobe New Member

    Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος εργαλεία τα οποία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σε sub που εκπαιδεύεται αλλά δεν θέλω κάτι σκληρό από την αρχή.Το κοστος είναι σημαντικός παράγοντας επίσης.Ευχαριστώ πολυ
     
  8. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

  9. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Εγώ ένα έχω να πώ:κοιτάξτε με προσοχή το σπίτι σας..ο,τι χρειάζεται θα το βρείτε!Θυμάμαι μια φορά που χρησιμοποίησα μόνο τα σύνεργα από το τζάκι...απίστευτο το τι έκανα..Άλλωστε με δεμένα τα μάτια,ο άλλος δεν έχει την αίσθηση των οργάνων που χρησιμοποιούνται...Επιστρατεύσατε την φαντασία σας...
     
  10. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Τι είδους παιχνίδια σ'ενδιαφέρουν; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαλακά/κοντά μαστίγια, πλατιά crops, πλατιά, λεία paddles (μεγαλύτερη επιφάνεια, λιγότερο έντονη αίσθηση), και πολλά άλλα! Ειδικά η τελευταία κατηγορία είναι και εύκολη, μπορείς να αυτοκατασκευάσεις τέτοια παιχνίδια με ευκολία.
     
  11. savra

    savra Guest

    Και θα σε βοηθήσει η αφέντρα με τις υποδείξεις της
     
  12. Enya

    Enya Regular Member

    Επίσης:
    όταν ταξιδεύετε σε χώρες με πιο φθηνές τιμές, επωφεληθείτε της ευκαιρίας για καινούργιες αγορές σε παιχνίδια συνουσίας (?). Θα δημιουργήσετε μια πιο διεθνό-φιλη συλλογή και θα έχετε ευχάριστες αναμνήσεις (!) την ώρα των συνεδριών σας.

    Επίσης:
    μπορούμε να βρούμε παιχνίδια σε καθημερινά ή απίθανα μέρη, αρκεί να είμαστε στη διάθεση να τα βρούμε.


    Για παράδειγμα:
    ένα πρωί που βολτάραμε στην πόλη του μεξικού, περνάμε από μια βιτρίνα με είδη ιππασίας και ρούχα. Μπαίνουμε και βλέπουμε διάφορα ωραία πράγματα και ξαφνικά οουυππςς! ένα καμτσίκι ολόμαυρο, σε πολύ καλό μέγεθος, λεπτοκαμομένο και λυγερό, που βγάζει εντυπωσιακό ήχο και είναι σε πολύ χαμηλή τιμή συγκριτικά με ελλάδα. Τώρα, αυτό είναι απ’τα αγαπημένα μου. Είναι άκρως καλοφτιαγμένο και αληθινό παιχνίδι. Προσφέρει απόλαυση στο αυτί και με πολλούς τρόπους στο σώμα.