Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος Panacotta_of_Doom, στις 4 Νοεμβρίου 2006.

  1. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    Last edited: 15 Οκτωβρίου 2008
  2. s/m

    s/m Regular Member

    απο σιδεροκατασκευη ειναι πιο ευκολα ...
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    υπαρχουν πολλοι για να ΜΗΝ ασχοληθει καποιος με αυτοσχεδια παιχνιδια πρωτον κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρχουν οι σωστες προδιαγραφες καθοτι δεν θα ειναι κατασκευασμενο απο καποιον επαγγελματια που ειδικευεται σε αυτα, 2ον κακης ποιοτητας υλικα μπορει να δημιουργησουν κανα ανεπιθυμητο προβλημα και 3ον μπορει ανετα να γινεις ρομπα σε καμμια γκομενα που θα σου πει: "ε εισαι και πολυ καρμοιρης..."  
     
  4. s/m

    s/m Regular Member

    συμφωνω με τον κωνσταντινο αλλα αν ξερει καποιος απο αντοχη υλικων,τα ορια αντοχης και ορια θραυσεως που ειναι στοιχεια της μηχανικης (κυριο μαθημα στους τεχνικους-μηχανολογους) θα μπορεσει να το φτιαξει πολυ πιο καλο και με πιο πολλες επιλογες....
     
  5. Y13

    Y13 Regular Member

    Οδοντοκρεμα για χρηση σε ερωτογενεις ζωνες,βουρτσες μαλλιων αντι δονητων,το τηλεφωνο του ντους για κλυσμα.................... 
     
  6. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    Μαστίγιο από ΧΟΡΔΕΣ ΜΠΑΣΣΟΥ

    Τι θα χρειαστέιτε :

    1. Χορδες μπάσσου (λογικό). Αν έχετε μπάσσο απλά μην πετάξετε τις παλιές σας, αν όχι μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα μουσικών οργάνων. Υπαρχουν διάφορες μάρκες και μεγέθη, προτιμήστε τις πιο χοντρές. Για τις τιμές τους γενικά δε γνωρίζω αλλά οι 45αρες DR στοιχίζουν γύρω στα 30 euro (και βγάζουν γαμω τους ήχους αλλά αυτο είναι άσχετο!).

    2. Μονωτική ταινία.

    Κόψτε τις χορδές με έναν κόφτη σε τέτοιο σημείο ώστε να μείνει από κάθε χορδή ένα κομμάτι γυρω στα 60-70 cm. Κρατήστε αυτά τα κομμάτια ενωμένα και στο κάτω μέρος των χορδών (εκεί που είναι πιο χοντρές δηλαδή) ενώστε τα με την μονωτική ταινία και....ΕΤΟΙΜΟ!!!

    Σχετικά με τον πόνο που προκαλεί : με την πιο μικρη δύναμη επιφέρει ένα αρκετά έντονο τσούξιμο που γίνεται αισθητό λίγο μετά από το χτύπημα. Από προσωπική εμπειρία η δύναμη που απαιτειται για να προκληθεί έντονος πόνος είναι πολύ μικρή και πρέπει να χρησιμοποιείτε πολύ πιο μαλακά σε σχέση με ενα δερματινο μαστίγιο ή ένα κλαδί.

    ---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

    Κλαδί από τριανταφυλλιά

    Τι θα χρειαστείτε:

    μία τριανταφυλλία και ένα κλαδευτήρι.

    Κόψτε ένα αρκετά χοντρό κλαδί από την τριανταφυλλιά.Αρχίστε να αφαιρείτε από το κλαδί τα αγκάθια χρησιμοποιώντας το κλαδευτήρι ξεκινώντας από την λεπτή άκρη του κλαδιού.Αφήστε τα αγκάθια που βρίσκονται στο πιο χοντρό άκρο τα οποία είναι και πιο μεγάλα και πιο σταθερά και ....ΕΤΟΙΜΟ!

    Το συγκεκριμένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εξής : το κομμάτι του κλαδιού που δε φέρει αγκαθιά ως κλαδί για να σχηματίσετε αυτες τις καβλωτικές κόκκινες γραμμές στο κόλο του/της υποτακτικου/ης σας και έπειτα χτυπήματα με το κομμάτι με τα αγκάθια με την ένταση της αρεσκείας σας για να προκαλέσετε μικρές πληγές που αιμορραγούν. Το αρνητικό με αυτό ειναι ότι καμια φορά τα αγκάθια παραμενουν καρφωμένα στο δέρμα και μετά θα πρέπει να αφαιρεθούν γιατί είναι ενοχλητικά από οσο μου έχουν πει και επίσης επείδη με την χρήση τα αγκάθια σπάνε/ φευγουν, αν σας αρέσει αυτο το εργαλείο θα πρέπει να το ανανεώνετε!
     
  7. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Απάντηση: Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

    Μπορειτε να φτιαξετε βιτσα απο παραφυαδες ελιας. Στη βαση της ελιας, [στην εξοχή] φυτρωνουν παραφυαδες που μοιαζουν πολυ με λεπτα κλαδια ελιας. Αν καθαρισετε ενα απο φυλλα και εξογκωματα, εχετε την καλυτερη και πιο επωδυνη βίτσα.
    Το καλύτερο μέγεθος ειναι γυρω στα 70cm.
     
  8. Gord

    Gord New Member

    Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα spread bar..

    Θα χρειαστείτε..
    - Ένα πλαστικό σωλήνα 1 μέτρου (Το χρησιμοποιούμε συνήθως στις αυλές για μεταφορά νερου)
    - Μια λεπτή αλησίδα 1 1/2 μέτρου
    - 2 λουκέτα

    Περάστε την αλησίδα μέσα στο σωλήνα και αφήστε τα άκρα έξω.. Περάστε τα γύρω από τα πόδια σας και ασφαλίστε τα με τα 2 λουκέτα..τέλος!!
     
  9. Gord

    Gord New Member

    Πάρτε λίγη κολλητική ταινία, τοποθετήστε λίγους κόκους ρύζι επάνω και κολλήστε την πάνω στα γόνατά του/της. Το μόνο που μένει είναι να του/της ζητήσετε να γονατίσει.. 

    ---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

    Ξυριστικές μηχανές ή οδοντόβουρτσες με δονητή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως vibrators.. Μη ξεχάσετε να βγάλετε τη λεπίδα..
     
  10. Lily

    Lily New Member

    Απάντηση: Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

    Lost hours
    πολύ καλό αυτό με το κλαδί τριανταφυλλιάς.Το δοκίμασα και, ειδικά το κομμάτι με τα αγκάθια, είχε το αποτέλεσμα που ήθελα.Το κόμματι όμως χωρίς τα αγκάθια δεν άφησε έντονα κόκκινα σημάδια.Ίσως δεν ήταν αρκετά χοντρό.

    James_Bondage και Gord
    συνεχίστε να στέλνετε ιδέες.Πρακτικές και απλές.Ειδικά αυτό με την ταινία και το ρύζι..  
     
  11. gallant

    gallant Regular Member

    Re: Απάντηση: Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

     
  12. Lily

    Lily New Member

    Απάντηση: Αυτοσχέδια παιχνίδια (και πώς να τα φτιάξετε)

    gallant
    Σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή. 
    Φτιάχνω μια βίτσα από παραφυάδες ελιάς που πρότεινε πιο πάνω ο James_Bondage και θα το δοκιμάσω με αυτή.