Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αφαιρεση Κυριαρχιας, στερηση υποταγης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος cassie, στις 8 Δεκεμβρίου 2010.

  1. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Αφαιρεση Κυριαρχιας, στερηση υποταγης

    Kαλησπερα σε Ο/ολους,

    ειναι ξεκαθαρο οτι το νημα που ανοιξε η σκλαβα εχει πολλες, βαθυτερες προεκτασεις. Τα λογια Σ/σας σταθηκαν αφορμη για σκεψη, Ελπιζω οχι μονο για Μενα και τη σκλαβα, αλλα και για Ο/ολους οσοι τα διαβασαν.

    Σ/σας Ευχαριστω.

    η σκλαβα θα ειναι "ησυχη" για λιγο.

    Καλα Χριστουγεννα και ενα χαρουμενο και δημιουργικο 2011 γεματο υγεια και εσωτερικη γαληνη.

    Master of cassie
     
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Αφαιρεση Κυριαρχιας, στερηση υποταγης

    Ευχαριστώ για την απάντηση και ζητώ κι εγώ συγγνώμη για την καθυστέρηση. Δυσκολεύτηκα αρκετά να συνδέσω τις παραγράφους και τα θέματα που θίγεις και γράφω με τον φόβο ότι κάτι μου έχει διαφύγει.


    Aν κατάλαβα καλά εδώ λες ότι η έλλειψη κυριαρχίας δεν είναι διάλειμμα αλλά φυλάκιση.
    Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα επισημάνω ότι εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους εφαρμόστηκε, το οποίο πιστεύω ότι αλλάζει ριζικά το αποτέλεσμα της ίδιας πράξης.

    Θα μπορούσε να εφαρμοστεί επειδή το υ έχει επικεντρωθεί τόσο πολύ σε μία παράμετρο δική του, που του είναι αδύνατον να απολαύσει την κυριαρχία ούτως ή άλλως.
    ----Σε αυτές τις περιπτώσεις, το να παρατείνεται μία τελετουργία δεν βοηθάει κανέναν. Η άρση της κυριαρχίας απλά κάνει εμφανή την κατάσταση που υποβόσκει και συχνά το υ αρνείται να παραδεχτεί.
    ----Πρέπει το υ να ξεκαθαρίσει μέσα του και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες του πριν να είναι σε θέση να είναι ενεργητικά στον ρόλο του. Σε αυτήν την περίπτωση το αν θα βιώσει την κατάσταση ως φυλακή ή ως απλό διάλειμμα είναι αρκετά καθοριστικό για την συνέχεια της σχέσης.

    Θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που το υ βρίσκεται σε ευάλωτη και θολωμένη κατάσταση σε σχέση με την αυτοπεποίθηση του, με σκοπό να μπορέσει το υ να δεί ότι πρέπει και μπορεί να ελέγξει μόνο του κάποια θέματα.

    Θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που η συνεννόηση έχει γίνει αδύνατη για διάφορους λόγους.

    Σε πιο πρώιμα στάδια θα μπορούσε να εφαρμοστεί για να μπορέσει το υ να συνειδητοποιήσει ότι η φύση του (Όχι ο τρόπος λειτουργίας του.. η φύση του)δεν εξαρτάται από τις επιθυμίες του συγκεκριμένου προσώπου που είναι Κ του . Τόσο συχνή ψευδαίσθηση στα υ --θα σημείωνα --όσο και η ψευδαίσθηση της υποταγής βασισμένης στον έρωτα ... Σε αυτή την περίπτωση καταντάει η Κυριαρχία αυτή καθεαυτή ψευδαίσθηση και άρα δεν έχει νόημα η εφαρμογή της για κανένα από τους 2.

    Την περίπτωση εκβιασμού και την περίπτωση απλής υπενθύμισης της συνειδητοποίησης προσωπικής επιλογής του υ δεν τις συζητάω γιατί θεωρώ ότι είναι εφηβικές...

    Να διευκρινίσω εδώ ότι προσωπικά το θεωρώ περιττό αλλά γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις που η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου λειτούργησε καταλυτικά στην απεμπλοκή του υ, ενώ η εφαρμογή οποιουδήποτε άλλου μέτρου αποδείχτηκε ανεπαρκής.

    Δεν διαφωνώ περί αυτογνωσίας και ωριμότητας, θεωρώ όμως ότι αυτή έρχεται σταδιακά. ΕΠίσης όπως σημείωσα παραπάνω θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν εφαρμόζεται πάντα με σκοπό την επιβολή ή ενδοβολή της βούλησης του αφέντη καθώς και ότι δεν συμπεριλαμβάνει πάντα σαδομαζοχιστικά δεδομένα. Θεωρώ ότι είναι άκρως σαδιστικό να εφαρμόζει κανείς κάτι τέτοιο χωρίς αιτιολόγηση.

    Το κείμενο περί εγωισμού δεν το σχολιάζω γιατί πιστεύω ότι το θέμα του εγωκεντρισμού της σκλάβας σε μία τέτοια τιμωρία είναι λίγο...irrelevant

    Υγ. Το νημα έδωσε τροφή για σκέψη.
     
  3. zou

    zou

    Απάντηση: Αφαιρεση Κυριαρχιας, στερηση υποταγης

    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... καλη συνεχεια στο νημα

    zou