Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βιασμός στη Ξάνθη-Να μη γίνει Αμάρυνθος η Ξάνθη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Siren_Peisinoe, στις 7 Μαρτίου 2015.

  1. Dapom

    Dapom Contributor

    Ειλικρινά τα λες αυτά που λες; Δηλαδή τι μου λες; Οτι οι κατάδικοι είναι δικαστές μέσα στις φυλακές; Και το δέχεσαι αυτο; Δηλαδή μου λες να δεχτώ την διαφορετική άποψη που έχουν οι κατάδικοι; Προσωπικα το θεωρώ απάνθρωπο και παράνομο. Και ξέρεις πολύ καλά οτι αν αποδειχθεί οτι κάποιος κρατούμενος κάνει αξιοποινες πράξει δικάζεται για αυτές. Οπότε; Και ξαναθέτω το ερώτημα...θες να κάνει το λιντσαρισμα σου για εσένα κάποιος άλλος;
    Να δεχθώ και να συζητήσω μαζί σου την θανατική ποινή σε ηλεκτρική καρέκλα κι αν πρέπει να υπάρχει ή οχι...αλλά αυτό που λες, προσωπικα, το θεωρώ ΛΑΘΟΣ.

    Τώρα οσον αφορά στο παράδειγμα που αναφέρεις...δεν το κατάλαβα...και δεν κατάλαβα ποιο είναι το ερώτημά σου.
     
  2. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ειλικρινέστατα τα λέω και φυσικά όχι δεν σε προτρέπω να αποδεχθείς την ετυμηγορία των φυλακισμένων. Μπορείς να την καταδικάσεις κιόλας. Επίσης ναι θεωρώ ορθότερη την απόφαση των φυλακισμένων από οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου. Οι φυλακισμένοι είναι αυτοί που μετράνε ώρες και λεπτά μέσα στα κελιά και τιμωρούνται από τις σκέψεις τους και όχι οι δικαστές που οι περισσότεροι έχουν δει φυλακές μόνο μέσα από φωτογραφίες. Οι φυλακισμένοι ξέρουν αν κάποιος αξίζει να τιμωρείται από τη σκέψη του και μόνο ή αν πρέπει να του κάνουν τον βίο αβίωτο. Και προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν φυλακισμένο από αυτούς που φροντίζουν για την εκτέλεση της ποινής που θα αποφασίσουν, οι αξιόποινες πράξεις που θα του καταλογιστούν.
    Και δεν είναι το θέμα αν θα κάνει κάποιος το λιντσάρισμα για εμένα ή θα το κάνω εγώ. Καταρχήν δεν εμπιστεύομαι το θεσμό των δικαστηρίων διότι υπάρχουν πολλές φορές ένοχοι στις φυλακές οι οποίοι αθωώνονται μερικές φορές και όχι όλες χρόνια αργότερα... Η αστυνομία δεν μπορεί να βασανίσει πλέον κάποιον για να μάθει την αλήθεια αν έκανε κάτι ή όχι. Η φυλακή όμως έχει τους δικούς της νόμους και μπορεί να μάθει με όποιο μέσο θεωρεί ορθό τα πάντα... Ο βασανισμός είναι ένας τρόπος απάνθρωπος μεν αλλά και ο μοναδικός για να ομολογήσει κάποιος.... και το παράδειγμα που σου ανέφερα το αποδεικνύει...
     
    Last edited by a moderator: 7 Μαρτίου 2015
  3. Dapom

    Dapom Contributor

    Οκ...αφου διευκρίνισες οτι δεν δέχεσαι το δικαστικό σύστημα ή θεσμό...δεκτή η άποψη σου...αλλά διαφωνώ. Δυστυχώς προτιμώ μια ανθρωπινη κοινωνία απο μια κοινωνία ζούγκλα.
    Οσο για τους βασανισμούς που λες...θεωρω οτι αν με βασάνιζαν...μέχρι και οτι εγω ήμουν ο μινωταυρος θα ομολογούσα
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

  5. danos

    danos Regular Member

    σε θέματα παιδεραστίας θα έπρεπε να υπάρχει θανατική ποινή,και μάλιστα με αργό και βασανιστικό θάνατο,ετσι για να το απολαύσουν οι μπάσταρδοι .+_
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    είστε παντελώς εκτός θέματος, βεβαίως-βεβαίως....άμα καίγεστε να συζητήσετε για την παιδεραστία, η για την ενδεδειγμένη τιμωρία των ενόχων ανοίξτε νήμα...(που δεν σας παρακινώ, γιατί ακροβατούμε με τους κανόνες πάλι...)
    Αλλιώς δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνετε? Ότι το θέμα εδώ είναι ο βιασμός? Νομίζω είναι πασιφανές...
     
  7. danos

    danos Regular Member

    brenda το site υπήρχε πριν απο σένα
    θα υπάρχει και μετα απο σένα
    οτι δεν σ αρέσει μην το διαβάζεις
    τι δεν καταλαβαίνεις?
    υποδείξεις για εκτοσ θέματος στο δικό σου site πληζ
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    βάρα όσο θες, είστε εκτός θέματος, αυτό λέω απλά, άμα δεν σου αρέσει λυπάμαι, είναι παντελώς αυταπόδεικτο...σόρι ρε @danos δεν ήξερα ότι είναι δικό σου το σάιτ....σχώρα με....
     
  9. danos

    danos Regular Member

    συχωρεμένη αλλα να μην ξανα γίνει
     
  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Καλά τι είπες πάλι..Είσαι Θεός.  
     
  11. Προσυπογράφω υπενθυμίζοντας:

    α) Μηδένα ανήκουστον δικάζειν (Για κανένα να μην εκφέρεις γνώμη, χωρίς να τον ακούσεις) - Αρχαίο ρητό
    β) Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις (Να μην κρίνεις προτού ακούσεις τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών) - Πλάτων
    γ) Καλύτερα χίλιοι ένοχοι έξω από τη φυλακή, παρά ένας αθώος μέσα - Λαική ρήση
    δ) Tο γεγονός ότι τα εκάστοτε forum δεν είναι ποινικά δικαστήρια

    Παραθέτω δε κάποια παραδείγματα, αν όχι πλάνης, σίγουρα αμφιλεγόμενων περιπτώσεων στα Ελληνικά δικαστικά χρονικά (2 κακοδικίας και 1 συκοφαντικής καταγγελίας):

    1. Aριστείδης Παγκρατίδης, φερόμενος ως Δράκος του Σείχ Σου. Αθώος ή Ένοχος? (εκτελέστηκε το 1968 - όταν ίσχυε, ακόμα, η ποινή του θανάτου στην Ελλάδα, η οποία καταργήθηκε, επίσημα, μόλις το 1993/4 και με τελευταία εκτέλεση εκείνη του Λυμπέρη το 1972) - φώναζε χαρακτηριστικά, ακόμα και μπροστά στο εκτ. απόσπασμα: "Μανούλα μου, είμαι αθώος!", ενώ λίγες στιγμές πριν το τέλος του, είπε σε έναν ιερέα των φυλακών: "Πούλησα το κορμί μου, είμαι πούστης, έκλεψα, δεν σκότωσα, άδικα με κατηγορούν!", μολαταύτα κανείς δεν τον άκουσε.

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8630.html

    http://el.wikipedia.org/wiki/Αριστε...BF.CF.85_.CE.94.CF.81.CE.AC.CE.BA.CE.BF.CF.85

    http://www.mixanitouxronou.gr/ektel...se-fonazontas-den-ime-o-drakos-tous-seih-sou/

    2. Υπόθεση Δημήτρη Πουλικάκου (του γνωστού μουσικού / ηθοποιού), φερόμενου ως ηθικού αυτουργού στην "δολοφονία" της πρώην συζύγου του (απεδείχθη πως ήταν θάνατος από αναρρόφηση το 1975). Με μοναδικό κατηγορητήριο τους συγγενείς της πρώην γυναίκας του, φυλακίζεται ως ηθ. αυτουργός το 1978 και αποφυλακίζεται το 1980, οπότε και οι ενάντιες κατηγορίες εις βάρος του καταρρέουν.

    (τα σημεία του βιογραφικού τηλ. ντοκιμαντέρ που αφορούν το ζήτημα ξεκινούν στο 35ο λεπτό, περίπου)



    3. Υπόθεση Φρίντας Λιάππα (σκηνοθέτιδα του κιν/φου και ποιήτρια), κατηγορούμενη για κακοποίηση παιδιού στην διάρκεια γυρισμάτων κιν. έργου (Τα Χρόνια της Μεγάλης Ζέστης - 1992). Ανάμεσα στους κατήγορους οι Απ. Δοξιάδης (σκηνοθέτης) και Δ. Σαββόπουλος (μουσικός). Απαλλάσεται με βούλευμα το 1993 (απεβιώνει ένα χρόνο αργότερα σε ηλικία μόλις 46 ετών).

    http://el.wikipedia.org/wiki/Φρίντα_Λιάππα

    Απόσπασμα από τηλ. εκπομπή για το επίμαχο ζήτημα



    "...μα τι να αυτά που λέω, η ελπίδα έχει ρίζα,
    τόσο βαθιά χωμένη, εκεί να περιμένει,
    το ναι απ' τον ουρανό κι αν νιώσει ότι πεθαίνει,
    ξεχύνεται και πνίγει τον όχλο που σαν τέρας,
    νομίζει πως δικάζει στη χώρα της μιζέριας.

    ΝΕΒΜΑ - Ξεχασμένοι Ήρωες στην Χώρα της Μιζέριας - 1997"
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Οργισμένο πλήθος λίντσαρε έναν άνδρα – τον δεύτερο μέσα σε λίγες ώρες – ο οποίος κατηγορείται πως επιτέθηκε σε νεαρές γυναίκες και τις βίασε.

    Στην πόλη Ντιμάπουρ του κρατιδίου Ναγκαλάντ, στη βορειοανατολική Ινδία, οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά το λιντσάρισμα του πρώτου άνδρα και τον θάνατο ενός άλλου σε συγκρούσεις με την αστυνομία.

    Χιλιάδες άνθρωποι εισέβαλαν σε φυλακή υψίστης ασφαλείας της Ντιμάπουρ, έβγαλαν έξω τον κρατούμενο που κατηγορούνταν ότι βίασε επανειλημμένα μια γυναίκα και αφού τον περιέφεραν γυμνό στους δρόμους, τον χτύπησαν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια κρέμασαν τη σορό του, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

    «Ένας νεαρός άνδρας 25 ετών, που φέρεται να βρισκόταν μέσα στο οργισμένο πλήθος, τραυματίστηκε από τις σφαίρες της αστυνομίας. Στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο» όπου διακομίστηκε, δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της πόλης Μέραν Τζάμιρ.

    Εξάλλου ένας άλλος άνδρας, τον οποίο μια ομάδα νεαρών γυναικών κατηγόρησε ότι τους επιτέθηκε σήμερα σε διάρκεια μιας ινδουιστικής γιορτής, χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από το οργισμένο πλήθος στην πόλη Βαρανάσι, σύμφωνα με την αστυνομία.

    «Το οργισμένο πλήθος συγκεντρώθηκε αφού νεαρές γυναίκες κατήγγειλαν στις οικογένειές τους ότι δέχθηκαν επίθεση (...) από κάποιους άνδρες της περιοχής», εξήγησε ο Ανίλ Κούμαρ αξιωματικός της τοπική αστυνομίας.

    Ο ίδιος διευκρίνισε ότι τρεις άνθρωποι έχουν συλληφθεί σε σχέση με το επεισόδιο αυτό.

    Στη Ντιμάπουρ η κατάσταση παραμένει «τεταμένη» σήμερα, σύμφωνα με τον Τζάμιρ και εκατοντάδες αστυνομικοί πραγματοποιούν περιπολίες στους δρόμους.

    «Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφευχθεί μια κλιμάκωσης», επεσήμανε ο κυβερνήτης του κρατιδίου Ναγκαλάντ Τ. Ρ. Ζέλιανγκ.

    Ο βιασμός αποτελεί ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα στην Ινδία μετά το 2012, όταν μία νεαρή φοιτήτρια βιάστηκε ομαδικά και βασανίστηκε μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί και στη συνέχεια υπέκυψε στα βαριά τραύματά της.

    Η βία κατά των γυναικών είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ινδία, όπου αναφέρεται ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά κατά μέσο όρο. Επίσης συχνές είναι και οι επιθέσεις με οξύ, η ενδοοικογενειακή βία και η κακοποίηση.

    Το 2013 αναφέρθηκαν στην αστυνομία 309.546 εγκλήματα εις βάρος γυναικών, από 244.270 ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με το Εθνικό Αρχείο Εγκλημάτων. Σε αυτά περιλαμβάνονται βιασμοί, απαγωγές, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.



    (http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/564092/india-orgismeno-plithos-lintsare-viasti)