Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Μαρτίου 2007.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Φιλτατε MasterPerris μια που σε προηγουμενο ποστ στο εν λογω thread δηλωσες θαυμαστης της εν λογω Χώρας θα σου θυμισω ενα αποφθεγμα της αρχαιας σοφιας της Χωρας αυτης δηλαδη της αρχαιας Ελλαδας.
    Τα εν οικω μη εν δήμω
    Απο εκει και περα η βανιλιζουσα ή η bdsm συμπεριφορα δεν αποδεικνύεται με δημοσιες επιδέιξεις. Αλλωστε τα ράσα δεν κανουν τον παπα ουτε τα δημοσια κολλαρα και leather αξεσουαρ κανουν τον σαδομαζοχιστη. Πανω απο ολα ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης. Το εχεις η δεν το εχεις , δεν υπαρχει μεση οδος .
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Φιλε De Sade ουτε εγω μπορω να σου αλαξω της δικες σου αποψεις, ουτε εση της δικες μου για το θεμα, αλλα θα σου πω κατι τελευταιο.
    Γραφεις στην υπογραφη σου ρωτοντας φυσικα της υπο θηλυκιες ποσο πονο μπορουν να αντεξουν.
    Εγω θα κανω μια ερωτηση στον Αρσενικο Κυριαχο De Sade, φιλε ποσο μπορεις να γραψεις στα αρχιδια σου τους "αλλους" τους δηθεν για το τι θα πουν αν σε δουν να κυκλοφορεις με την σκλαβα σου και δημοσια φορωντας της το κολαρο της γιατι ετσι γουσταρεις ?
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    ωραια..κανεις δεν θα πεισει κανεναν αυτο ειναι βεβαιο..Ας το κανουμε λοιπον, καθεις με τον δικο του τροπο κι ολοι θα μαστε καλα (μ εμας πρωτα-πρωτα)  
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ο καθένας γλυκέ μου Perri έχει τη δική του θέση . Ο καθένας θα συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο στο όραμα μας . Αυτό όμως θέλει αλληλοβοήθεια και όχι μάχη μεταξύ μας.
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Και σου έχω πει, μην τρομάζεις τον κόσμο   αστέρι μου χαίρομαι που σε είδα να γράφεις και ως γνωστό πειραχτήρι......σε πειράζω  
    όσο για την Αστάρτη φυσικά και είναι μία αρκετά γλυκειά κοπέλα και να την χαίρεται, είμαι σίγουρη δηλαδή γι αυτό, όποιος την αγαπάει  
     
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Δεν μπορώ να βάλω φώτο μου γιατί μετά θα τρέχουν όλοι οι σκλάβοι πίσω μου και εγώ θα φωνάζω, σκλάβοι πάψτε να με κυνηγάτε      
    Μία φορά τόλμησα να βάλω και άκουσα τα όσα και στο φινάλε έναν σκλάβο δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει η εμφάνισή μου γιατί δεν θα με παντρευτεί, αλλά εάν είμαι καλή σε αυτό που είμαι και τίποτε άλλο.
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Σε συμπαθω αλλα...
    Δεν καταλαβα MasterPerris, το ποτε εφυγα απο τον χωρο και μου μιλας για την επιστροφη Μου?
    Το οτι δεν εγραφα για μικρο σχετικα διαστημα, δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθουσα τα γραφομενα σας η οτι εχω αλλαξει θεσεις και αποψεις η ακομα οτι "βανιλιστικα".
    Που σου ηρθε αυτο?
    Ισχυριζομαι απλα οτι πρεπει να προσεχουμε οταν εκτιθεμεθα και αυτο το ισχυριζομουν παντα. Γιατι δηλαδη να το παιξω ανετη, οταν κατι που θα πω, εχει να κανει με την υποκριτικη κοινωνια που ζουμε και η οποια ψαχνει να καψει τις "μαγισες" οπως περιπου γινοταν και στον Μεσαιωνα με μικρες παραλαγες λογο εκσυγχρονισμου?
    Σε παρακαλω λοιπον επειδη μας διαβαζουν και ατομα τα οποια δεν ειναι τοσο εξοικειωμενα με την σημερινη Ελληνικη σκληρη πραγματικοτητα και ονειροβατουν, να σταματησεις να παροτρυνεις κοσμο προκειμενου να πεταξει τις μασκες η να εκτιθεται, βαζοντας photo του στο avatar του. Αυτό στο λεω επειδη ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει στον Κ/καθενα απο αυτη του την ενεργεια. Επισης σιγουρο είναι, οτι αν συμβει αυτο το δυσκολο κατι, δεν θα μπορεσεις να εισαι και αυτος που θα βοηθησεις και αυτο μη το ξεχνας ποτε. Τις περιπετεις που μπορει να εμπλακει καποιος ειμαι πολυ σιγουρη οτι τις αγνοεις.

    Δυστυχως η Ευτυχως δεν ειμαστε Ολλανδια MasterPerris. Εδω ειναι Βαλκανια και δεν σηκωνουν τις Ταρζανιες.

    Θα τονισω και παλι οτι πριν απο σενα Αυτη η Κυρια που τωρα γραφει αυτα που διαβαζεις ειχε την αφελεια να πιστευει οτι ακριβως και συ τωρα. Οχι μονο τα πιστευε η εν λογο Κυρια αλλα και τα επραττε. Σημερα μετα απο σημαντικα και σοβαρα συμβαντα εχει απογοητευθει και εχει επισης αναθεωρησει τις αποψεις Της
     
    Last edited: 19 Μαρτίου 2007
  8. gaby

    gaby Guest

    Μπορεί να γίνομαι αφελής, αλλά μου φαίνεται μάλλον απλό.

    Το φόρουμ αυτό είναι φόρουμ πρωτίστως άποψης και μετά γνωριμιών και γι αυτό τον λόγο μπορούμε ως άβαταρ να έχουμε κάτι που να συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού μας και όχι φωτογραφία μας και αν θέλουμε, φωτογραφίες και χαρντ κορ μάλιστα βάζουμε στα άλμπουμ.

    Αν θέλουμε να έχουμε φωτό δική μας στο άβαταρ, δεν μας εμποδίζει κανείς.

    Προσωπικά δεν φοβάμαι ιδιαίτερα αλλά μία σύνεση ως προς την δημόσια προβολή του τί είμαι την έχω, γιατί δεν ξέρει ποτέ κανείς.

    Και κυρίως δεν ξέρουμε πώς σκέπτονται οι εκάστοτε αστυνομικές εξουσίες για τον καθένα μας και πραγματικά δεν θα τους καεί καρφί, αν νομίζουν ότι έχουν λόγο, να μας κλείσουν το σπίτι και να μας υποβάλλουν σε ασκήσεις τεράστιας προσωπικής και κοινωνικής φθοράς με άδηλο αποτέλεσμα.

    Οπότε, προσέχουμε για να έχουμε... μία γνώμη είναι αυτή και τίποτα άλλο βέβαια.

    Ως προς το τί παίζει στον προτεσταντικό βορρά, καλύπτομαι απόλυτα από την άποψη του Κυρίου DreamMaster ποστ #46.
     
  9. Steisy

    Steisy Guest

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Δεν νομίζω πως θα ένιωθα άβολα με το να βάλω φωτογραφία μου εδω. Άλλωστε έχω βάλει σε αρκετά sites κατά καιρούς. Το θέμα είναι να μην είμαι η μόνη παρέα με άλλους 2  
    Οσο για το προ εκπλήξεως μπορεις να δεις πως είναι ο άλλος μεσω ενος messenger.
     
  10. SD

    SD New Member

    Εάν είχα δική μου δουλειά (είναι ακόμα στα σκαριά) θα έβαζα και στο CV μου στο εταιρικό site οτι είμαι σαδιστής dom. ΑΛΛΑ εκεί που δουλεύω ο κόσμος περπατάει με την πλάτη στον τοίχο να μην φάει καμμιά πισώπλατη μαχαιριά οπότε ευκαιρία ζητάνε ορισμένοι. Εξάλλου σε ένα επιλεγμένο outing που είχα κάνει προ πολλύ καιρού γύρω από τις προτιμήσεις μου έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και είχε σκάσει η περίπτωση με εκείνο το group (3 νομίζω ήτανε) που πιάνανε γυναίκες στο δρόμο και κάνανε NC stuff . Μετά λένε και στο δικαστήριο οτι είναι σαδιστές κλπ κλπ τους άρεσε, δεν μετινιώνουν και σε όσους το είχα πεί με ρωτάγανε : "Σε αρέσουν και σένα τέτοια πράγματα?" ( σε 50 παραλλαγές της ίδιας ερώτησης). Οπότε το βούλωσα και κρατάω low profile από τότε. Γιαυτό και έβαλα avatar κάτι που μου ταιριάζει περισσότερο και δεν ήθελα να βάλω ένα stock image οπότε έφτιαξα κάτι στο Corel. Ασε που στα 100*100 px δεν φαίνεται και καλά και θέλει βελτίωση.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    τυπικολαγνείες ...
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Αγαπημενη μου φιλη SM_Art_Lady κατ'αρχας δεν σου ειπα οτι εφυγες, αλλα οτι χαιρομε που ξαναρχησες να γραφεις επειτα απο το χρονικο διαστημα που ειχες σταματηση να γραφεις λογο του προσωπικου σου προβληματος,και οτι διεκρινα μια αλλαγη των γραφτων σου προς το ηπιοτερον απο το μαχημο που ειχες πριν, δικια μου διαπηστοση που μπορει να ειναι και λαθος,παμε παρα κατω.

    Γραφεις να σταματησω να παροτρυνω τον κοσμο να βγαλει τις μασκες και να βαλη φωτο στο αβανταζ του, λαθος μεγαλο εγω μια προταση εκανα, δεν βαζω κανενα με το ζορι ουτε μπορω να πεισω κανενα αμα φοβατε να το κανει, αυτοι που το θελουν το εχουν κανει ηδη εστω και αν ειναι 2-3.

    Αν κατα διαστηματα κανω μερικες extrim για τα Ελληνικα δεδομενα προτασεις ειναι γιατι θελω και εδω στην χωρα που ζω να βλεπω και να ζω αυτα που ζω εκτος χωρας μου,και οχι μονο εγω αλλα και ολοι οι μπιντιεσεμζτιδες του Ελληνικου χωρου που επιθυμουν κατι τετοιο, χωρις να εχουν να φοβουντε διαφορα, γιατι στο κατω κατω δεν κανουν κανενα κακο σε κανεναν και αν κανουν κακο το κανουν με την θεληση τους στο δικο τους το σωμα.

    Στην ζωη μου εχω μαθει ενα βασικο πραγμα οτι οσο οι αλλοι καταλαβενουν οτι τους φοβασε τοσο σου επιτιθοντε, καποτε και εκει στην Ολλανδια, Βελγιο, Γαλλια, Γερμανια που σε πολλα S/M club ειμαι μελος φοβοντουσαν και αυτοι οπως και εμεις εδω και διαισηραν πολλους απο αυτους σαν τον εφετη τον δικο μας, οταν ομως αποφασισαν να οργανοθουν και μαλιστα επονημα,σταματησαν να ασχολιουντε οι δηθεν ομαλοι, με τους ανωμαλους..... και τωρα κανουν αυτα που κανουν χωρις να ενοχλουντε απο κανεναν.

    Και για του λογου το αληθες εση βεβαια τα ξερης αλλα γι' αυτους που δεν ξερουν ας μπουν ετσι εγκυκλοπαιδικα στο www.mrs-manita.com και μετα ας πατησουν στο mistres manita Disclaimer και εκει ας πατησουν στα παρτυ που διοργανωνουν, σε καθε φωτο που σας βγαζει θα πατατε το ποντικι επανω στην φωτο για να βλεπετε το παρτυ καθε ημερομηνιας που γραφει διπλα απο την φωτο,τα ατομα που θα δητε ειναι καθε ηλικιας και χωρις να κρηβουν το προσωπο τους, ειναι γιατροι, αστυνομικοι,δικαστες εργατες, υπαληλοι κ.λ.π.και δεν εχουν κανενα προβλημα για το αν ξερει ο αλλος ποιοι ειναι, ουτε τους ενοχλουν οι δημοσιογραφοι γιατι εκαναν καποτε καποια βηματα που εμεις εδω φοβομαστε να τα κανουμε και επαψαν να τους ενοχλουν.

    Ευα με ξερεις και σε ξερω, ξερεις λοιπον οτι μπορω να εχω οτι γουσταρω και οπως το γουσταρω οταν το θελησω, οπως το ιδιο και εση επισεις, και αυτο δεν το λεω εγωιστικα το εχεις διαπηστοση, και το εχω διαπηστοση εγω για σενα γιατι εισαι ατομο που το εχεις και δεν βανιλιζεις πουθενα, ομως αυτο δεν πρεπει να μας κανει να μην προσπαθουμε να ανεβασουμε τον χωρο που αγαπαμε αμφοτεροι και εδω στην χωρα που ζουμε.
     
    Last edited: 20 Μαρτίου 2007