Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Μαρτίου 2007.

  1. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Είναι απαραίτητο να υπενθυμίσω ότι ο νομοθέτης δεν καλύπτει κανέναν που ασκεί σαδομαζοχιστικές πρακτικές, έστω και με την συνέναιση του "θύματος"; Ή μήπως να επισημάνω πως η κλειστή ελληνική κοινωνία αρέσκεται στο να πολεμά το κάθε διαφορετικό προς τον μέσο όρο, είτε "χτυπώντας" το αν είναι στην κορυφή είτε στιγματίζοντας και απαξιώνοντάς το αν το θεωρήσει υποδαίεστερό της; Δεν πρόκειται για ένδειξη θάρρους η δημοσίευση μιας φωτογραφίας κάποιου την στιγμή που επιδίδεται σε σαδομαζοχιστικές πρακτικές ή έλλειψη θάρρους η μη δημοσίευσή της.

    Μπορώ να δώσω 2 καλούς λόγους γιατί, υπο την υπάρχουσα αντίληψη που επικρατεί στο ευρύ κοινωνικό σύνολο, δεν θα έκανα κάτι τέτοιο:

    1) Αναλογίζομαι το κόστος που θα έχω στην προσωπική μου ζωή (για την οποία δεν είμαι υποχρεωμένος να δώσω αναφορά σε κανέναν), τόσο σε διαπροσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.
    2) Αμφιβάλω αν κάποιος δεί μια τέτοια φωτογραφία με εμένα πρωταγωνιστή, θα νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ εκείνη την στιγμή. Συνεπώς, τι να μοιραστώ και με ποιόν; Γιατί να τον αφήσω να δει ένα τμήμα των προσωπικότητάς μου, όταν - στην καλύτερη των περιπτώσεων - θα του είναι αδιάφορο (αν δεν είναι εχθρικός προς αυτό που θα δεί);

    Όταν ζητάμε αλλαγές, καλό είναι να γνωρίζουμε αν τις πραγματι τις επιθυμούμε στην ζωή μας.

    Κλείνοντας, συμφωνώ με την αρχαιοελληνική φράση που παράθεσε ο DeSade: "τα εν οίκω μη εν Δήμω". Εκτός αν με αυτή την κίνησή του αυτήν αποζητά την επιβεβαίωση, τόσο από τους γύρω, όσο και από τον εαυτό του...
     
  2. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    φοβάμαι
    φοβάσαι
    φοβάται

    φοβόμαστε
    φοβόσαστε
    φοβούνται


    ...


    ή μήπως

    προσπαθώ
    προσπαθείς
    προσπαθεί

    προσπαθούμε
    προσπαθείτε
    προσπαθούν

    να διασφαλίσουν την προσωπική Τ/τους ζωή?

    Perri, έχει διαφορά να φοβάμαι από το να μη θέλω να διαλαλώ τι κάνω στο κρεββάτι μου. Είναι προσβλητικό να τα μπερδεύεις, υποτιμάς τους συνομιλητές σου.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    1ον Βαζοντας μια φωτο δεν διαλαλεις τι κανεις στο κρεβατι σου, το τι κανεις στο κρεβατι σου η μαλον τι σου αρεσει να κανεις στο κρεβατι σου το διαλαλεις/ουμε καθημερινος εδω μεσα.
    2ον Σε ενα βανιλα φοριουμ θα εβαζες μια φωτο σου?Νομιζω ναι οτι θα το εκαναν οι περισοτεροι οπως και το κανουν σε πολλα βανιλα σαιτ που εχω δει , αρα να σου πω τι φοβομαστε μην μαθουν οι "αλλοι"το οτι μας αρεσει ερωτικα να ειμαστε Κυριαρχοι οι υποτακτηκοι, εν μεσος πλην σαφος θεωρουμε εμεις τους εαυτους μας ανωμαλους ,αρα μην κατηγορουμε τους βανιλα για το τι λενε για εμας, και μια ζωη θα ειμαστε ετσι αν καποτε δεν αλαξουμε αποψεις.
    Και να σε ερωτησω και ενα τελευταιο εισαι με δυο φιλες σου βανιλα και τα λετε και σου λενε οτι ξερεις εχτες το βραδι γνωρισαμε δυο παιδαραδες και καναμε ενα πηδημα μουρλια ,αυτες θα στο πουνε εση θα εχης την τολμη να τους πεις εχτες γνωρισα εναν Κυριαρχο και μου εκανε ενα μαστιγομα και ενα πηδημα μουρλια?Φυσικα δεν θα το πεις ενω αυτες σαν φιλες στο ειπανε τι κανανε στο κρεβατι τους, και ξερεις γιατι δεν θα το πεις? Γιατι θεωρεις τον εαυτο σου ανωμαλο που σου αρεσει ερωτικα να εισαι σκλαβα, δεν μηλαω προσωπικα για εσενα αλλα γενικα.
    Και τελος δεν υποτιμω κανεναν συνομιλητη μου, τις αποψεις μου εκφραζω οπως και αυτοι τις δικες τους, που αν και δεν ταιριαζουν με τις δικες μου ειναι σεβαστες απο εμενα οπως και οι δικες σου.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2007
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    επειδή ξέρω τι μπορεί να κάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, δε θα έβαζα πουθενά τη φώτο μου... εξάλλου είμαι κακάσχημη, μη ξεχνιόμαστε  

    ΥΓ. έχω την αίσθηση πως δε διαβάζεις αυτά που γράφονται Perri... μένεις πεισματικά στη θέση σου... fine with me, αλλά σου είπε κανείς πως έχεις το αλάθητο;
     
  5. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Φίλε μου καλά τα λες για τα δικά σου δεδομένα αλλά μην είσαι απόλυτος..

    Τι εννοώ..

    Νομίζω πως η φωτογραφία σου για παράδειγμα διαλαλεί τι κάνεις εσύ στο κρεβάτι σου. Και το ίδιο θα κάνει και σε οποιοδήποτε από εμάς , την στιγμή που δηλώνει και το ερωτικό του status.
    Από την άλλη μπορεί η sapho να μην πει στην φίλη της τι έκανε χτες με τον Dom όχι γιατί ντρέπεται αλλά γιατί ξέρει πως πρέπει λέγοντας αυτό επίσης να μπει στην διαδικασία να εξηγήσει στην vanilla κολλημένη φιλενάδας της πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. Πράγμα που το ζω και εγώ και βαριέμαι αλλά και χαλιέμαι να μπαίνω στην διαδικασία να το εξηγώ σε vanilla άτομα..


    Μου θυμίζει η κουβέντα μας το ανέκδοτο που πάει ο τύπος ανάποδα στον δρόμο και μονολογεί πριν τρακάρει « κοίτα πόσοι μαλακές πάνε ανάποδα»

    Με εκτίμηση

    hermis
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Ενταξει παιδια με επεισατε........(εμενα μου λες) , λοιπον αλαζω το θεμα και ροταω.
    Μηπως οσοι εχουν βαλει φωτο πρεπει να την βγαλουν,......ωχ αρχιζω και φοβαμε, γαμοτο μου κολησε και το πσ και δεν βγαινει η ρημαδα η φωτο,.......ειμασατε δυο ειμαστε τρεις ειμαστε χιλιοι δεκατρεις....... , ωχ με πιασανε και τα επαναστατικα μου......  περημενει και η σκλαβα τρεμοντας να της βγαλω το κολαρο, γιατι λεει περασε μια τσιγκανα και της ειπε την μοιρα της λεγοντας της, εση κορη μου θα γινεις μια σκλαβαρα μεγαλη και τρανη, αλλα προσεχε γιατι θα σε πιαση των ηθων και θα σε διασυρει..........  αρχιζω και εγω και βανιληζω..... γαμησετα, τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα αεροπλανο να φυγω να παω στην Ουγκαντα, εχω ακουση οτι εκει το bdsm ανεβαινει ραγδαια.... πλακα πλακα με φανταζεστε με καμια σκλαβα μπλανκ (πισα) καταμαυρη, κοκινηζουν αυτες αραγε αμα τις μαστιγωνεις ?.........  Τι να πει κανεις για το bdsm του/ης αλονου/ης.Παιδες πλακα κανω μην παρεξηγηθει κανεις οτι ειρωνευομε καποιους νταξει αντε γιατι α.....
    Περα απο την πλακα παιδια θελουμε δουλεια πολι, δικια μου αποψη σεβαστη παντα και η δικια σας αποψη.
    Υ.γ. hermis +sapfw δεν ειμαι απολυτος απολυτιστος ειμαι, και δεν ειμαι αλαθητος σε λανθανοντα bdsm ειμαι.
    Υ.Γ. Ακουστε και μια απορια ενος μελους απο εδω του Mesodo που διαβασα σε αλλο θεμα. Ρωταει λοιπον,γιατι θελετε μια κλειστη κοινοτητα οπου θα ζειτε ετσι ? μου φαινεται φυλακη παρα ελευθερια αυτο.
    Πειτε μου τι του απαντας εδω, και μην μου πεις ετσι μας αρεσει, γιατι δεν αρεσει σε ολλους αυτο αλλα ακολουθουν μην βρησκοντας κατι αλλο εδω,θα μου πεις και τι μας ενδιαφερει εμας τι θελουν οι αλλοι, αφου εγω διαβαζω ενα θεμα η σποτ που γραφει π.χ.μια σκλαβα η ενας Μαστερ, καυλονω παιρνω την σκλαβα μου η τον Μαστερ μου, (δηλαδη την παλάμη μου για τα αρσενικα τα δακτυλακια για τα θηλυκα βαζω και ολιγον φαντασια απο μαστιγια, σχοινια, και τα διαφορα συναφη κληνω τα ματια και εχω ενα οργασμο μμμ,....... τυφλα να εχει η πραγματικη συνευρεση δυο ατομων η και παρισσοτερων.
    Και αυριο μερα ειναι παλι ξανα ανοιγω το πσ και μια χαρα ολα ουτε γατος ουτε ζημια, ουτε και φενομαστε και πουθενα, ουτε ηθων, ουτε δημοσιογραφοι να σε διασυρουν τιποτα, ολλα ησυχα και ωραια, τι τα θελεις τα παρτυ τις φωτο και τις αλλες μαλακιες Master Perris,(γιατι να θελω εγω την ενταση? γαμω τις ορμονες μου, και γαμω την ανδρεναλινη μου, και γαμω την ανωμαλια μου.... και να μην θελω την ησυχια μου?),τελος παντων τα λεω λιγο χοντρα ετσι δεν ειναι ? Τι να κανω ομως ετσι ειμαι εγω και δεν αλαζω χιλιοστο απο τις αποψεις μου, και θελω να με δεχεστε ετσι, η αλλιως πητε μου να φυγω αμα χαλαω το σκηνικο.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2007
  7. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Αν και με βρίσκεις άκρος αντίθετο , μου δίνεις με τα λόγια σου το συμπέρασμα πως είσαι original - ειλικρινής και για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερο ατού σε έναν άνδρα. Αν και ξανάεπαναλαμβάνω εμείς οι 2 είμαστε αντίθετοι σέβομαι-εκτιμώ και τις προθέσεις σου , τα λόγια σου και τα παντελόνια που φοράς.
    Μην νομίζεις πως είσαι απολίτιστος απλά έχεις άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.
    Ο απολίτιστος πρωτίστως δεν έχει γλυκύτητα στα λεγόμενα του και εσένα δεν σου λείπει …

    Αυτό που ζούμε το fake κατά τα λεγόμενα σου είναι φύση αδύνατο να αλλάξει αγαπητέ.
    Διότι πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου πως όλα στην ζωή είναι αλυσίδα.
    Άσχετο αλλά κοίτα μια κίνηση που πονάει τι άλλο γεννάει ..(αν οι τούρκοι δεν έκαναν την μικρασιατική καταστροφή εγώ δεν θα ήμουν στην ζωή ή ακόμα εκατοντάδες άλλοι). Υπάρχει μία αλυσίδα ροής πραγμάτων με την δική της σκοπιμότητα.
    Όταν εμείς οι κρίκοι της κοινωνικής αλυσίδας ζούμε μαζί με εκατοντάδες άλλους κρίκους πολύ πιο πολλούς από εμάς πρέπει να παίζουμε με ίδια όρια.
    Η ζωή μοιάζει πολύ με παιχνίδι το οποίο για να επιβιώσει κάποιος μέσα της πρέπει οι κανόνες του να είναι ίδιοι για όλους. Εκεί πρέπει να δήξει ψυχή και πείσμα και ΤΑΚΤΙΚΗ. Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσει κάποιος το παιχνίδι αυτό είναι να ακολουθήσει και αθέμιτους κανόνες.
    Αγαπητέ perry ζούμε όλοι μαζί μην το ξεχνάς και όλοι μαζί κινιόμαστε και όλοι μαζί τρέχουμε και όλοι μαζί διασκεδάζουμε κτλ κτλ…
    Αυτό το ΟΛΟΙ μαζί είναι το θέμα..
    Όλοι μας επιβιώνουμε … το ερώτημα μου είναι πως όμως??
    Και επειδή είμαστε όλοι μαζί καλοί ,κακοί , χαζοί , έξυπνοι , πολιτισμένοι και απολίτιστοι θέλει ανάλογα με τον στόχο σου να έχεις και τις ανάλογες κινήσεις και όχι γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου αλλά γιατί οι άλλοι σε βλέπουν αλλιώς.

    Με εκτίμηση

    hermis
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συνυπογραφω τα οσα λες....
    Ασχετα με το αν διαφωνω με τον Μaster Perri στην προκειμενη περιπτωση, διοτι Εχω σοβαρους λογους να το κανω, τον συμπαθω ιδιαιτερα επειδη πραγματικα ειναι ενας οriginal τυπος, που ειμαι σιγουρη πως οτι λεει το πιστευει και το παλευει.
     
  9. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Αγαπητή Εύα σε πιστεύω επίσης σαν Γυναίκα με χαρακτήρα μεγάλου Βεληνεκούς, παρόλα αυτά τα λέω σαν φίλος της κοινότητας μας στο να μην ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι με όρια και δυνάμεις συγκεκριμένες…

    Και τις δυνάμεις μας , την τακτική μας είναι ωφέλιμο και ορθό να τις σπαταλάμε σε λιγότερο ψυχοφθόρες και ουσιαστικές τακτικές…

    Με εκτίμηση

    hermis
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Παιδια αυτο που μου κανει εντυποση δεν ειναι οι διαφορετικες αποψεις του καθενος αυτο αλλωστε ειναι υγιες να υπαρχουν πολλες αποψεις σε καθε θεμα μεσα στο φοριουμ.
    Αυτο που δεν καταλαβενω ειναι γιατι τετοιος φοβος μην μαθει κανεις το εφτασφραγειστο μυστικο μας και μας πουν ανωμαλους, επιτελους ειμαστε η δεν ειμαστε ανωμαλοι, εσεις τι πιστευετε οχι τι πιστευουν οι αλλοι, αν το πιστευετε οτι ειμαστε ανωμαλοι τοτε καλα κανετε και φοβαστε μην δουν την φωτο σας, μην μαθουν στην δουλεια σας ,μην μαθουν στην οικογενεια,μην,μην.......αν οχι γιατι φοβαστε τι κακο κανετε,δεν λεω να διαλαλητε αυτο που γουσταρετε, αλλα οχι και ετσι βρε παιδια τετοια φοβια λεπροι ειμαστε αμαν πια.
    Εγω στο φαγητο μου και στα ερωτοικα μου μου αρεσει το αλατοπιπερο, μηπως ειμαι ανωμαλος? Σε τι διαφερο απο τους αλλους που δεν τους αρεσει και πρεπει να κρυβομε?Ε οχι αμα ειναι να κρυβετε καποιος ας κρυβονται αυτοι οχι εγω.
    Φιλε hermis οσο για το απολιτιστος που γραφω, δεν εχω προβλημα να αυτοσαρκαζομε, και να αυτοκυριαρχο στον εαυτο μου, γιατι η Κυριαρχια και η δυναμη απαιτει απολυτο ελεγχο κυριος του ιδιου του εαυτου σου.
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2007
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εγώ πιστεύω ότι το ανώμαλος δεν είναι κανείς.Κανείς δεν μπορεί να ορίσει τι είναι ανώμαλο και τι όχι.
     
    Last edited: 25 Μαρτίου 2007
  12. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Σου οφείλω μια απάντηση επειδή μου αρέσει ο τρόπος σου..
    Εγώ δεν νιώθω ανώμαλος αλλά για τα μάτια του VANILLA ΜΑΛΑΚΑ του κερατά είμαστε .

    Και μεταξύ μας δεν με νοιάζει τι με θεωρεί , με νοιάζει να μην ασχολούνται με την πάρτι μου.

    Φίλτατε perry είναι κουραστικοί οι εκτός μας… εσύ δηλαδή έχεις διαθέσεις να τα βάλεις με την κάθε κολλημένη/νο και να του αποδείξεις κάτι??
    Όχι δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν και σε όποιον αρέσω…
    Για τους υπόλοιπους δεν θα μπορέσω αλλά και ούτε θα τους κάνω την χάρη να τους ανοίξω τα μυαλά αγαπητέ..
    Άσε τους να σκουριάζουν και να Ξενοπηδιούνται στις και καλά τέλειες σχέσεις που έχουν και να κοιτάνε τα μουτράκια τους στον καθρέπτη κάθε πρωί και να μην γελάει το χειλάκι τους. Που μόνιμη εργασία για εκείνους είναι ο πεοαυνανισμός τους όταν μείνουν μόνοι στο σπιτάκι τους με καμιά xtrem τζοντούλα που αγοράζουν από dvd club με ΚΑΡΤΑ διότι δεν έχουν ΚΑΝ τα μούτρα να την νοικιάσουν και να βλέπει η πωλήτρια τα βίτσια τους.
    Και μιλάω έτσι για τους VANILLA διότι είμαι υποκειμενικά απόλυτα πεπεισμένος πως όλοι οι άνθρωποι γουστάρουν είτε το αφεντιλίκι είτε το υποτακτιλίκι στην ζωή τους άσχετα αν έχουν την ψυχή να το πραγματοποιήσουν ερωτικά με μόνιμο δεσμό…
    Κανείς δεν είναι στο κέντρο…
    Και έχω αυτή την άποψη διότι ξέρω τι θα πει πειρασμός και κούραση….

    Μπορείτε να με πείτε κολλημένο , θεσμικό , κτλ κτλ αλλά μιλώ όπως νιώθω, ζω και βάσει τις δικές μου εμπειρίες και μιλώ μόνο και μόνο για το ποσοστό των vanilla που θεωρεί εμάς εξωγήινους ..

    Αγαπητέ perry μην τους κάνεις καμία άλλη χάρη…

    Με εκτίμηση

    hermis

    Υ.Γ. Έχω έναν γνωστό 2 μέτρα παλικάρι πολύ ωραίο αρσενικό, με άποψη και καλό κοινωνικό επίπεδο. Βέβαια κολλημένο αρσενικό που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταλάβει διαφορετικότητες. Ένα άτομο που κάθε μέρα πηδάει άλλη και έχει και λίγο περίεργες απόψεις για το θηλυκό..
    Δεν μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα μέσα μου ένα βράδυ που τα λέγαμε και μετά από πολλά ουίσκι μου λέει εμπιστευτικά..
    Ρε μαλάκα τι κάυλα είναι να σε πατάει η γκόμενα με το τακούνι….
    Λες του απαντώ και καλά εγώ??
    Την επομένη δεν τόλμησε να μου το ξαναμιλήσει για το θέμα…
    Έτσι είναι φίλε μου ο κόσμος…